Založ si blog

Voľte Smer a volíte liberálov, ktorých budú poslúchať

Ako prvú správu ráno som si prečítala:

„…..ho samozrejme akceptoval Lajčák, rovnako tak aj najzodpovednejší výkonný orgán našej zvrchovanosti Pellegríni a v konečnom dôsledku

práve

ONI národu GARANTUJÚ ,že taký súhlas v NIČOM neohrozuje našu bezpečnosť a suverenitu!“

 

Vidíte? Toto vám odporúčajú tí, ktorých neznášate ako nejakú pravicu alebo liberálov. Pre nich najzdatnejší človek je Lajčák a Pellegrini v najdôležitejších rozhodnutiach štátu. Takže mi už nikdy nehovorte, že najnebezpečnejší je nejaký Sulík alebo SaS, keď tí vaši ľudia, ktorých neznášate ako pravicu a liberálov, majú svojich poslušných ľudí v Smere.

 

Kde oni odporúčajú voliť SaS? Veď o Sulíkovi píšu už tri roky, že je nebezpečný a nespoľahlivý a negarantuje im ich ciele. Ich ciele im garantuje Lajčák a Pellegrini. To oni nie sú populisti a zabezpečia vám bezpečnosť a ľudskosť a ciele, ktoré presadzujú.

Takže voľte Smer a volíte ich, keďže Progresívne Slovensko a iné ich straničky sú malé. Do moci preto potrebujú práve voličov Smeru, ako predtým potrebovali voličov Mostu do takejto peknej a zodpovednej koalície.

Nie, neodporúčali SaS, ale MOST a Sieť a zo SaS sa utekalo pre ich ciele inam, kde to bude zaručené spoľahlivo a nie nespoľahlivo ako v SaS.

 

Naozaj nepochopím myslenie týchto ľudí, ktorí sa dennodenne zabávajú kopaním do Nicholsonovej, Blahovej alebo do Sulíka, aby potom dávali hlasy najväčším „liberálom“ v Smere, v podobe poslušného a slúžiaceho Smeru. 

 

Ľudskosť a bezpečnosť a hlavne poslušnosť EU vám zabezpečia:

 

Danko v poslušnej koalícii

 

Lajčák v poslušnej koalícii

 

Pellegrini v poslušnej koalícii

 

Blaha v poslušnej koalícii

 

Počuli ste to z úst aj vášho blogera Stanislava, že najzodpovednejší pre liberálov sú práve politici Smeru a nie žiadna SaS. S nimi oni spolupracovať nevedia a nebudú, ich neodporúčajú voliť, lebo zjavne neposlúchajú ako Smer a malé liberálne straničky najväčších liberálov. Voľte Smer a volíte liberálov, ktorých budú poslúchať.

 

Mne ste často vyčítali, aspoň spočiatku, že JA volím liberálov, lebo ja som volila SaS a tú vašu Nicholsonovú a Blahovú a Sulíka, lebo toto je pre vás smiešny obraz liberálov. 

Nie, toto nie je ich obraz! Toto je obraz takých liberálov, akým som ja sama, čo si dovolia byť voči novým poslušným liberálnym silám nespoľahliví, nespolupracujúci, kritickí, pre nich populistickí a hnednúci. Ich obraz, čo má politik robiť, nie je v Sulíkovi, ale v Lajčákovi a v Pellegrinim a je v Smere. Veľmi dobre vedia, že im nezvolíte Progresívne Slovensko alebo iné objavené straničky a preto vedia, že si zoberú vaše hlasy cez Smer, ktorý im bude poslušne súžiť – tým najpokrokovejším liberálnym silám. 

 

Tak kto tu slúži liberálom, ja alebo vy? Veď pre nich Sulík už dávno liberál nie je a dokola to už tri roky dennodenne opakujú, že nie je liberál a neposlúcha.

Poslušní liberálom a najväčším liberálnym silám dnešnej doby sú v Smere a v koalícii so Smerom.

 

Prečo slúžite najväčším liberálom? Prečo im každý deň slúžite? Prečo ich chcete tak servilne poslúchať?

 

Už dávno neexistuje delenie na pravicu a ľavicu a už dávno neexistuje delenie na liberálov a smerákov. Už existuje len delenie na poslušných voči najväčšej moci a neposlušných a kritických. A keďže v každej strane majú svoje sily a kolaborantov, tak ani neviete, kedy ste najposlušnejší. No teraz práve v Smere!

 

 

z tlačovky SaS:

 

„V článku 7 tejto dohody sa píše doslova: „Tento globálny rámec predstavuje právne nezáväzný rámec spolupráce.“ To znie fajn, v poriadku. Hneď ďalší bod, článok 8 začína touto vetou:

„Tento globálny rámec vyjadruje náš spoločný záväzok (ZÁVAZOK!) zlepšiť spoluprácu v medzinárodnej migrácii“. Celý tento dokument je postavený na tom, že vychádza z toho, že migrácia tu bude, bude čoraz väčšia a my ju máme akurát lepšie manažovať. Ani slovo o tom, že štáty majú právo, majú prirodzené právo, nespochybniteľné právo sa proti migrácii brániť. Prekvapuje ma, že toto premiér Pellegrini nepochopil a že sa v tomto duchu jasne nevyjadril, aby ukľudnil občanov Slovenskej republiky.

 

Druhý príklad, v bode 16 je spísaných celkovo 23 cieľov a v tom istom bode sa píše doslova: „Každý cieľ obsahuje záväzok (OBSAHUJE ZÁVAZOK!), po ktorom nasleduje celý rad opatrení, aktivít, ktoré sú považované za relevantné politické nástroje a osvedčené postupy.

 

Už samotný názov dokumentu, ktorý znie Globálny rámec o bezpečnej riadenej a legálnej (LEGÁLNEJ – čím z nej robí legálnu) migrácii, vyvoláva veľké očakávania u migrantov. Aj selfíčka u pani Merkelovej, boli právne nezáväzné, ale presne vieme, čo spôsobili. Ak túto dohodu podpíšeme, vytvoríme priestor pre silný politický tlak a ak budeme chcieť byť konzistentní a spoľahlivý partner v budúcnosti, budeme musieť tento záväzok po politickej stránke aj naplniť. Táto dohoda je tá povestná noha vo dverách alebo inak opýtam sa, aký zmysel má podpisovať nezáväznú dohodu. Očakávam od Petra Pellegriniho, že nepôjde proti občanom našej krajiny a vyzývam ho, aby dal pokyn ministrovi zahraničných vecí tento dokument  nepodpísať. Ak sa tak nestane, práve ste počuli, sme pripravení konať v národnej rade.“

 

 

Tak to je, keď liberáli stoja proti najväčším „liberálnym silám“ aj v Smere alebo kdekoľvek. Váš „Kiska“ sedí aj priamo v Smere a rozmnožený na mnohých poslušných.

A kto bude takto nabudúce voliť „Kisku“, ja alebo vy?

No VY, práve VY!

 

Budete sa smiať z menších liberálnych síl v podobe Nicholsonovej len maturitného vysvedčenia, z Blahovej kvôli blbostiam o čistom zariadení, zo Sulíkovej peňaženky alebo rozkroku, z jeho teplých rožkov a samotní VY si zvolíte výhru liberálov! Lebo Pellegrini tak liberálne len nevyzerá? Lebo sa nevolá liberál? Lebo Lajčák sa nevolá liberál?

 

Však aj ja sa volám liberál a s poslušnosťou a kolaboráciou to celkom nič nemá, kto presne slúži tým najväčším a kto je tu servilný voči nastávajúcej moci z ktorej sa smejete.

Smejete sa z nej a volíte si ju práve VY!

 

 

Ja nie, ani SaS nie. To VY si ju volíte!

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549673x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie