Založ si blog

Dokumentárny film jednej strany o opačnej, pričom obidve sú rovnaké

Nemyslím si, že slovo by mala mať len jedna strana, nech by bola akákoľvek. A rovnako, ako mi vadilo, keď liberálkovia neumožňovali diskusie, rovnako, len celkom rovnako mi vadí, keď sa zas umlčiava opačná strana alebo akákoľvek. Napríklad nie som zástancom toho, aby sa umlčiavali nejakí príslušníci strany ĽSNS a nedostávali priestor k diskusiám. Proti názorom sa bojuje diskusiami a v diskusiách, aby ľudia počuli všetky protiargumenty a sami si mohli utvoriť názor, lebo len vtedy sa menia dobrovoľne a nielen dočasne násilím, čo sa prejaví len v opačnom extréme. Ak si niekto myslí, že diskusiami to nepôjde, vždy to znamená len to, že nebude mať argumenty, že sa bojí, že nemá dostatočné argumenty, ktoré by mohli ľudí presvedčiť.

Porušenie pracovnej disciplíny v čase osobného voľna v nedeľu, keď sa pracovníčka svojvoľne rozhodla zúčastniť sa na demonštrácii za slušné Slovensko.

 

video od 44 min:

 

https://www.aktuality.sk/clanok/634779/dokument-o-praktikach-primatorky-humenneho-je-vonku/

Ja sama som sa týchto demonštrácií nezúčastnila, o čom som už písala, lebo podľa mňa mali byť zneužité na presadzovanie nových strán v politike s ktorých smerovaním pre ich politickú servilnosť nesúhlasim, čo som tiež písala prečo a čo sa aj potvrdilo. Ale absolútne nesúhlasím s tým, aby sa ľuďom zakazovalo zúčastňovať sa akýchkoľvek demonštrácií, lebo toto sa môže otočiť aj proti vám a demonštráciám, ktoré budete schvaľovať a ktorých sa budete chcieť zúčastniť.

 

od 45 min. Poškodzujete školu (z pracovnej porady) – keď sme v demokracii:

„O demokracii chceš?

Demokracia nikdy nebude a nikdy nebola na Slovensku.

A tam, kde to došlo teraz, za to ja nie som zodpovedný. Končím!“

 

Na proteste vystúpila v nedeľu – „Bola som písomne napomenutá o porušení pracovnej disciplíny.“

 

„Riaditeľka okrem toho trvala na tom, aby škola dostala viac z peňazí, ktoré na ňu platí štát. Tvrdila, že majú na ne právo, nemusia fungovať s priškrteným rozpočtom.

Navyše urobila z pohľadu mesta hanbu, keď sa bez konzultácie s primátorkou rozhodla pomenovať školu po Breinerovi, známom kritikovi vládnej strany Smer. Zákon nevyžaduje súhlas mesta s premenovaním školy. Kultúra vládnutia v Humennom je však taká, že súhlas sa očakáva.“

 

Tento dokumentárny film mi pripomenul socializmus. Presne tak sa ľudia aj v socializme správali – „Daj si pokoj! Preboha, čo to nechápeš!“ Každý bol cvok, kto by sa chcel ozvať a tak je to aj dnes. A tu môžte vidieť, že to vôbec nebolo len socializmom, ale presne takí ľudia sú a takú náturu majú – správať sa takto totalitne kdekoľvek.

 

Takú náturu majú aj liberálkovia, čo sme nedávno mohli zas vidieť na kauze „Lívia“ a o čom by dokument mohla zas točiť opačná strana. (Naozaj mohla? Ja si myslím, že už nemohla.) Každý sa snaží opačných až totalitne umlčiavať a vysmievať, keď neslúži takým pánom ako on.

 

Ani liberálkovia nie sú iní, čo si už zrejme ten študent VŠMU neuvedomuje. Ale akákoľvek moc ľudí sa po čase začne správať takto totalitne s arogantnosťou moci a preto je veľmi dobré, že tu stále budú existovať aj ľudia, čo s vami nebudú súhlasiť, lebo len ich existencia túto slobodu dokazuje, aj zaručuje. A rovnako aj vo všetkých diskusiách.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542276x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie