Založ si blog

Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou

Ako som uz napisala, pokial sa nejaky milnik da dosiahnut vrazdou, staviate ako milniky do buducnosti dalsie vrazdy. To, ludia, co ukazujete, ze na vas ucinkuje, to bude na vas pouzite aj v buducnosti. Prvykrat sme to konkretne my ukazali v 89, ze na nas ucinkuje vrazda mladeho studenta. Nikoho vtedy nenapadlo, kedze uz ocakaval ruzovu buducnost, ze by si niekto tento ucinok potreboval zopakovat. Ale zaucinkovalo to aj pre zasah v Iraku – vrazdy.

Kto popiera, ze na svete sa ludia vrazdili aj vlastnymi, tak zjavne klame. Nie je predsa lakavejsi motiv pre vraha, ako vlastnu vrazdu prisit svojmu protivnikovi. Kto sa tym nezaobera seriozne, uz len tym je podozrivy.

Tvrdenie, ze novinar zomrel preto, ze pisal o smerackej mafii, ze zomrel kvoli Smeru, je len konspiracia. Mohol aj kvoli smerackej mafii, ale to nevieme. A pokial nieco nevieme, je to len konspiracia a kto to siri, siri len konspiraciu, pokial to nie je dokazane. Novinari sa lisia len v tom, ze konspiracie alternativnych stranok neznasaju a vysmievaju sa z nich, ale svoje prikazane veselo siria a vobec ich netrapi, ze su to len konspiracie zacinajuce slovami: UDAJNE, PRAVDEPODOBNE (len pravdepodobne), SME PRESVEDCENI (nie ja, ale kedze nas je vela, je to este presvedcivejsie)…

 

Branik: „Řada slovenských novinářů se nechala vlákat do emoční pasti a teď v ní produkují jednu neověřenou teorii za druhou v kadenci, která podle kritérií solidní žurnalistiky neobstojí. Navíc si vyrovnávají dávné účty s neoblíbenými politiky. Jenže skutečně solidní investigativní práce se nesmí řídit pravidly, která diktují nájemní vrahové.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nesledujte-jen-italskou-stopu-vrazda-jana-kuciaka-prisla-odj/r~41a0f8941c8011e8a44c0cc47ab5f122/?redirected=1520884389

 

Podla Branika si prave toto praju a diktuju najomni vrahovia, aby presne takto reagovali novinari, ako reaguju. Myslel tym podla vas Smer?

Ludia, co na tom schovanom zbohatli, nemuseli zbohatnut prave za vlady Smeru.

 

Jakého časového období se ta činnost týká?

Branik: „Na tuto otázku nebudu teď konkrétně odpovídat.“

Myslím, že celá věc před lety v úplných začátcích budila u mnohých politiků dojem, že ji dokážou kontrolovat, a dokonce z ní bez následků profitovat. Dnes už si ale žije vlastním životem a i Fico s Kaliňákem se autenticky bojí.“

Coho sa Fico s Kalinakom boja? Nemyslime si prave o nich, ze oni su to najvacsie zlo?

Ak nie su najvacsie, ale vacsie je to, ktoreho sa boja aj oni, bude to zlo odstranene, ked sa zbavite len jeho sluhov, co sa ho boja?

Branik: „Nechci to nazývat mafií, ta má pevnou strukturu a vazby. Toto je trochu jiný, specifický případ ad hoc spojenectví za účelem zisku. Přesahuje to moc politiků a stran, je to mimo jejich dosah a jde to i nad moc jednotlivých finančních skupin. Politici nesou svůj díl zodpovědnosti za to, že tomu nezabránili, dokud to ještě šlo.

Takze tu mame nejake schovane a nepomenovane zlo a pochodovanim za odstranenie len jeho sluhov, co sa ho boja, sa ho nezbavime!

Jak to, že celá taková kauza tak dlouho unikala pozornosti slovenských novinářů a veřejnosti?

Branik: „To se musíte zeptat slovenských novinářů a veřejnosti. Měli to pod nosem celé roky.“

A to, co tu mame pod nosom cele roky, nie je nahodou to zlo, co nas presviedcaju, ze ziadne ine od najhorsieho Smeru uz neexistuje?

Nie je to prave to zlo, ktoreho sa obycajni ludia boja ako vacsieho od Smeru? A o ktorom hovoria, bude len horsie, uz teraz je horsie od Smeru?

Co ale vyprovokovalo někoho, že měl potřebu Kuciaka zastřelit i s partnerkou? Musel přece vědět, že taková bezprecedentní věc vzbudí na Slovensku i jinde obrovskou pozornost a všichni se začnou o případ jeho vraždy zajímat…

Branik: „Odpověděl jste si už v otázce. Nebylo to osobní, Kuciak měl jednoduše smůlu, že byl z několika vytipovaných lidí obětí s nejmenším rizikem překažení a odhalení. Vzbuzení obrovské pozornosti bylo cílem. A také pokusem donutit novinářskou obec podléhat emocím a stále víc znepřehledňovat situaci. Novináři dostali vzkaz, že hra skončila, a když nesklapnou, dopadnou špatně oni i jejich blízcí. Volba je teď na nich.“

Ja tiez neviem, ako by som to zlo nazvala. V minulom clanku ideologickou mafiou, ale ideologia sa vzdy pouziva len ako prostriedok. A podla Branika je silnejsie nez zlo Smeru a praje si, aby novinari pisali to, co teraz pisu. Riadia sa podla neho teraz pravidlami, co im diktuju najomni vrahovia.

Keby som bola opozicny politik, zaujimalo by ma, preco si najomni vrahovia zelaju alebo mozu zelat, aby sme vo volbach uspeli a komu robime alebo mozme robit take ovce alebo uzitocnych idiotov. Este vas nikdy v zivote nezneuzili? Je to nepredstavitelne?

Je nepredstavitelne, ze potom vas niekto ovladne alebo vyuzije nieco, co hlasate, na svoje ciele?

K tomu sa predsa nepouzivaju zli ludia, ale prave dobri a naivni ludia, aby im ostatni ludia uverili. Tak pracuje zlo!

Potrebuje dobrych a presvedcivych ludi svojou skutocnou snahou, lebo len klamari a podplateni to nedokazu! Potrebuju skutocne dobrych a skutocne presvedcivych ludi, aby im ludia uverili. Zlo vzdy potrebuje prave tento stit!

Obycajni ludia vam predsa nehovoria – To vy ste dali svojho kolegu a svojho cloveka zavrazdit! Obycajni ludia vam nehovoria, ze to vy ste si objednali jeho vrazdu. Nehovoria ani to, ze 80 tisic ludi si zaplatili a objednali. Oni hovoria len to, ze to vacsie zlo, nez je Smer, to nad politickymi stranami, co si ich plati a urcuje im aj ich zivotnost a ktorych asi tak osobne poznate, ako Kuciakovych vrahov, ze ani netusite, vas zneuziva!

Obycajni ludia vas upozornuju na to, ze nezijeme v rozpravke, kde Smer su ti zli a opozicia ti dobri, hoci si prajete zit v takej jednoduchej rozpravke, kde presne viete, ktoremu princovi mate drzat palce a ktoru jezibabu hodit do pece a bude to vybavene. Uz ste tu jezibabu vobec nasli alebo do pece hodite len jej kocura?

Osobne a celkom konspiracne, ako novinari, si myslim, ze novinara dali zavrazdit aj na umlcanie inych novinarov, aby sa nestarali o to, pre co vsetko pracuju a zarovno tym odstranit Smer, lebo pre nich skoncila zivotnost z vyssich politickych a financnych dovodov. Tiez si myslim, ze od Smeru tu existuje este vacsie zlo a nie preto, ze to so Smerom bolo male, ale preto, ze toto nad Smerom je este horsie.

Doslova si myslim, ze najomni vrahovia si zelaju tieto protesty a predcasne volby, aby mohli uskutocnit zmeny, ktore si zelaju, doslova popri opravnenych tuzbach ludi po zmenach a doslova popri dobrych snahach ludi.

No uplne chapem rozhorcenie dobrych ludi, co si nevedia predstavit vacsie zlo, nez je Smer, pripadne talianska mafia. Z ich pohladu len hlupaci mozu chciet volit vacsie zlo, ktore vidia vylucne len v Smere, hoci tvrdia, ze nemaju ciernobiele videnie. Je to len otazka toho, co vidite ako vacsie a ci to vacsie od Smeru existuje. 

Ak nie, mate pravdu a rozhorcujte sa. Ale ak ano, maju pravdu ti obycajni a podla vas primitivnejsi ludia, co nevedia vacsie zlo rozoznat.

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519163x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie