Založ si blog

Slovenskí propagandisti

Moj najlepsi priatel, co ma dva metre, mi povedal – Davaj si pozor na krpatych muzov, lebo su zakomplexovani a preto schopni vsetkeho… A to si uz ani nepamatam, ako ich opisal, lebo v tom case sa mi jeden krpaty konstituciou pacil. Mal sice vysku, ale nezaberal dostatocny priestor a o to tvrdsie sa voci inym presadzoval slovne. V podstate aj ja som si to vsimla, ze muzi sa vzajomne neposudzuju podla pipikov, ktore nevidno, ale podla priestoru, aky zaberaju svojim telom. Ked maju okolo seba vysky inych a mohutnejsie tela, vyvazuju si to akousi vnutornou dominanciou – sice ma nevidno, ale o to viac budem kricat, o to viac nikomu nic neodpustim, o to viac budem zdoraznovat moje zasadove vnutro. Preto ti vnutorne najvacsi zraloci s vnutorne najostrejsimi laktami byvali z rodu krpatych vyskou alebo konstituciou, ze ked ste ich videli nazivo, povedali ste si – Neuveritelne, toto vsetko vyprodukoval tento cloviecik!

 

Je pozoruhodne, ze aj teraz sa tento popis hodi na nositelov propagandy. Vsimnite si, ze snad okrem Havrana su vsetci doleziti hlasatelia cenzury krpati, ci uz vyskou alebo konstituciou. Ich vnutorny pretlak – Mna ako muza nevidno – je ich hnacim motorom propagandy na n-tu, dovedeny az do absurdna. Budu z nich aspon extremisti na opacnom konci. Ich obhajcami sa len stavaju servilnejsi muzi, papagaje s vacsim vzrastom.

 

Cim mozu taki krpatejsi oslnovat? Tym, ze miluju cely svet (vsetkych exotickych migrantov), su podla seba moralnejsi, oslnujuco citlivi a ludski, vzdelanejsi a fajnovejsi, s ostrym jazykom, ked uz nemaju na tele ani svaly ani tuk. Ma vas ohromit ich fanaticky dusevny priestor, s akou vervou skacu po hlavach inych muzov, ktorym to vsetko nedaruju, ze inak by zostali nepovsimnuti. Ved predstavte si nasich propagandistov napriklad oproti Chmelarovi. Vsak to by bola komedia, keby nanho aj fyzicky utocili.

 

Myslim si, ze muzska zakomplexovanost priamo suvisi s odolnostou proti propagande, pretoze sebavedomy muz nema potrebu vyvazit svoju konstituciu vnutornym fanatizmom a vsemilujucou osvetou, ktora dovedie skor k obcianskej vojne, ako o tom pise Chmelar. To su presne ti muzi, ktorych napriklad na Rostasovi zaujima viac jeho konkurecny vzhlad, nez co hovori. Oni nosia brady a svoju fanaticku vynimocnost ako svoje kosele a svoje zeny a inych pre seba krpatych fanusikov asi oslnuju len neustupcivostou – aj keby lietali mierovo zapalne flase.

 

Myslim si, ze naozaj a uprimne nenavidia inych slovenskych muzov, co schovavaju pod to, ze vsetkych Slovakov, za ich vysku, vahu, svaly, ze maju na com nosit kosele, ze na nich aj kosela dobre vyzera, ze si vobec mozu oholit hlavu a nieco im z nej aj zostane, co by pri nich nezostal ani maly zosuvereny Gandi. Tak to im vsetkym nedaruju, ze takto vyzeraju bezni Slovaci, musia byt aspon rasisti, aby sa to pre nich dalo prezit a mohli sa aspon v svojom kruhu zaskviet svojou vitanou propagandou, co ich ma v tomto spasit, ze co muz, to len hora primitivizmu a len v nich je moralny vycuc. 

 

Dejinami hybu taketo veci, ked niekto nedorastie, nema vysportovane telo, nema pocit osobnej pritazlivosti s takou fatalnostou, ako do zenskych osudov vstupuje fakt, ze nemaju trojky, len pushapky. V podstate im ta propaganda tvori ich vlastne vypchavky toho, co im podla nich chyba. Stacila by mozno prirodzena sebaucta, prirodzena sebalaska, len sa prijat taky, ako som a ze nemusim preto pohrdat vsetkymi Slovakmi (muzmi) a robit na nich za to pohon aj s cenzurou, aby som aspon nejako vynikol.

.

 

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519005x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie