Založ si blog

Skôr, než si sadnete!

Zaujimam sa o to, aka je ta krajina Nemecko, ked nam ho davaju za vzor (hadam len ekonomicky a nie moralny), ked s nimi tak velmi chceme byt pri stole, ze aka je tam sloboda slova, ked to v tom Nemecku vrie a stracaju sa im tam tisice ludi, o ktorych netusia, ani kde zmizli. Ziju este?

A dozvedela som sa z alternativnych medii (preco len odtial?), ze tam odsudili novinara z mainstreamu na 6 mesiacov za to, ze zverejnil historicke fotky o spolupraci Hitlera a radikalnych islamistov. A kedze nam vzdy odporucaju, aby sme si spravy overovali, ci nie su zmanipulovane, pozrela som si o tom clanky z rozlicnych zdrojov. Ak som to spravne pochopila, tento novinar mainstreamu bol odsudeny za to, ze poukazal na sympatie alebo spolupracu Hitlera s radikalnymi islamistami, podobnymi ako su v Islamskom state. Neviem sice, na co to robil, ved vsetci vieme, ze bojovnici Islamskeho statu su ako novodobi nacisti. Neviem, na co si tymto v takej cenzurovanej krajine, ako je Nemecko (pisali o tom aj na SME – Teror cnosti), komplikoval zivot poukazanim na to, ze aj dnes by si mohli potriast ruky s Hitlerom, ked ludom odrezavaju hlavy a upaluju ich zaziva. Ved to predsa vsetci vedia, ze sa od Hitlera nelisia. 

Skor ma prekvapilo to, ze ani toto nie je v Nemecku dovolene, lebo:

Přesto dostal půl roku vězení, a k tomu ještě navrch sto hodin veřejně prospěšných prací. Jediným „zločinem“, za který nepodmíněný trest odnětí svobody obdržel, je zveřejnění článku a fotografie na svém Facebooku.

Německá prokuratura však označila text za „znevažování islámu“ a „podněcování k nenávisti“. Jak mohl historický dokument a text, který byl zveřejněn v prestižním mainstreamovém deníku, podněcovat k nenávisti? Státní zastupitelství našlo odpověď: Stürzenberger prý zveřejnil historický dokument (fotografii Hitlera s Muftím) záměrně, tak, aby čtenáři nedošlo, že je to historický dokument, a myslel si, že islám a nacismus mají společného něco více než toto jedno potřesení rukou. Soudce se přiklonil k názoru obžaloby a Stürzenbergera odsoudil za „šíření propagandy protiústavních organizací“. Šifra se domnívá, že i kdyby tak učinil záměrně a hledal spojení kontaktů vrcholných představitelů nacismu a islámu sebepečlivěji a z jakéhokoli důvodu, pokud existovalo a neodporuje faktům, nemůže za to být trestán, a už vůbec ne vězením.“

1. Ako moze citatelovi nedojst, ze je to historicky dokument, ked je tam Hitler? Co snad nevedia, ze ten uz davno nezije a je to teda nieco z davnej minulosti? Ved to je davna minulost! To nas zaujimat ani nemusi.

2. A nema Islamsky stat dost podobneho s nacizmom? Ani to odrezavanie hlav, upalovanie zaziva a teroristicke utoky? Potom uz co je podobnejsie nacizmu? 

Vsak sa to stale opakuje, ze okrem islamu tu mame odnoze radikalneho a prekruteneho islamu do takejto zverskej podoby, co sa za islam len vydava. Pripada mi to, akokeby niekto zverejnil fotky zo svatej krestanskej inkvizicie a odsudili by ho na 6 mesiacov za to, ze poukazuje na prepojenie inkvizitorov s krestanstvom! Aj to predsa vsetci vieme, ze tito sa zas vydavali za krestanov! A boli nimi?! Boli to skutocni krestania???

Preco to uz nevedia v Nemecku rozlisit? 

Ved kritizovat inkvizitorov nie je nic proti krestanstvu. A u nas to bezne cele roky robia aj ateisti, aj krestania. Rovnako tak kritizovat inkvizitorov v moslimskych krajinach nie je nic proti islamu. Ani kritizovat ich imamov v mesitach, ked sa zradikalizuju a navadzaju ludi na terorizmus, ako to robil ten imam, co zradikalizoval moslimov pre utok v Barcelone.

V Nemecku sa uz ani to pre cenzuru nemoze? Potom ako chcu proti nim zakrocit, ked ich ospravedlnuju, ze to by bolo nieco proti islamu???

To je akoby sme povedali, ze sa kritizovat svata inkvizicia nesmie (alebo pedofilia v cirkvi), lebo to je kritika krestanstva! A posleme do vazenia kazdeho, co by kritizoval inkviziciu alebo pedofiliu v cirkvi, aby sa papez a cirkev a vsetci krestania neurazili.

Spytajte sa moslimov, tych normalnych a mierumilovnych, ci ich uraza a ma co na tom urazat! Ved naopak! Taki sa tiez od zverstiev distancuju a tiez to kritizuju, ako cely Islamsky stat a jeho posluhovacov! (bohuzial aj nemoslimskych)

V Europe predsa mame moslimov, ktori to rozlisuju:

http://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=619562

Ci nechcu, aby novinari urazili tych zradikalizovanych? No este aby sa nam urazili! To je ako pokyn – Neurazaj nacistu, lebo este sa nahneva!

V tom Nemecku nielen ze maju zensku obriezku ako kulturnu citlivost, ale aj cenzuru postavenu na hlavu. Pomaly uz nebudu moct kritizovat ani Islamsky stat, lebo ved sa vola islamsky! Co to ma s islamom? A kto to nerozlisuje? Bezni ludia alebo politici a nemecka prokuratura?

To je tak, ked nielen politiku v Europe, ale aj cenzuru robia blbci. Uz ani ta nema logiku!

.

https://www.casopis-sifra.cz/skandalni-rozsudek-nemecky-novinar-jde-do-vezeni-zverejnil-pravdivy-ale-nemecke-vlade-nepohodlny-clanek-o-spojeni-nacistickych-a-islamskych-autorit/

Ine moralne pady aj Nemecka, okrem cenzury a ovela zavaznejsie: 

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/07/26/zena-ma-pravo-na-vsetky-svoje-organy-to-uz-v-zapadnej-europe-nevedia/

.

Dufam, ze k nam nepride od nich ta cenzura, ze ich za to nesmieme ani kritizovat, aby sa aj oni neurazili. Chran nas, Boh, pred takymi aj pri stole!

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541749x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie