Založ si blog

Hľadá sa strana, ktorá povie nie

Prisla som zo SME, kde sa dennodenne nadavalo na Fica. Som teda dobre spracovana, aby som teda nikdy nechcela volit Smer, lebo ma tolkoto kauz, tu je zoznam 152 z nich:

https://dennikn.sk/blog/pan-fico-dajte-pozor-na-alzheimera/

No v tej dobe ma politika vobec nezaujimala. Absolutne, neprecitala som si ani jeden jediny clanok o politike a obchadzala vsetky clanky o politike. Na blogu som si zaskrtla, ze nechcem aby sa mi clanky o politike zobrazovali, je tam taka moznost. Cize som clovek, co sa o politiku nikdy nezaujimal. 

Zaujimam sa o nu az od jari 2015, ked zacala migracna kriza v Europe. A keby Smer racil nielen hrat sa na NIE, tak su mi ukradnute aj vsetky kauzy Smeru a volim hoci aj Smer. No alternativne spravy uz od leta 2015 upozornovali na otocenie Smeru a ze to je len predvolebna retorika, ze nebudeme poslusni ratlici EU. Neskor sa cudovali, ze Smer este neotaca, ale stalo sa, uz otocil.

Ak by mi v tejto veci boli ukradnute aj vsetky kauzy Smeru, preco by ma mali ine kauzy zaujimat?

Volala som to, ze ked nas ochrani Smer, tak nech nas doma aj okradnu. Hoci aj s holou ritou, ale ked nas ochrania, tak hoci aj Smer. Lebo videla som, ze pravica sa stala nacisto zradna so svojim slnieckarstvom a ritolezectvom EU. Tak budem volit Smer a kaslem na to, co som kedy na SME a Denniku N pocula, toto je dolezitejsie!

Ale Smer otocil a spaja sa s nimi. Presne ako to aj predpovedali alternativne media. V minulych clankoch som pisala dost dokazov, ake uz projekty poschvalovali a teraz sa k tomu uz ocividne hlasia. 

Tak snad nemyslite, ze ma odradia nejake kauzy okolo SaS alebo inych stran, ked aj kauzy Smeru mi boli ukradnute. Ved uz ide o omnoho viac, nez len domacu politiku a domace rozkradacky. Je mi celkom jedno, aky zlodej za nas povie nie a hoci doma kradne, aspon vlastizradca nemusi byt! Nezaujimaju ma ziadne kauzy, tak ma s nimi prestante obtazovat, ci mi nevadia take blbosti na koho ma Kollar chut, ci je Matovic saso, ci je Sulik batman, ci ma maturitu Nicholsonova. Len absolutne primitivny volic sa v dnesnej dobe, ked ide o buducnost Slovenska, zaobera uplnymi somarinami proti tomu. Ked mi nevadi 152 kauz Smeru, tak iste ma nezaujima, ci ma Nicholsonova maturitu, aku blbost povedal Sulik atd. uplne somariny oproti tomu, co sa teraz deje. Ak vam nedoslo, ze je to vsetko len na odputavanie pozornosti od celeho nasho smerovania Slovenska v ramci EU, tak vam-nam uz ako volicom niet pomoci.

Hlada sa strana, ktora povie NIE, ale take sa likviduju a likviduju blbostami, pretoze bohuzial volici su blbi a naletia na to. 

Dnes je uplne jedno, co ukradli, na koho mali chut, ako si kedy ulavovali, s kym sa stretli. Dnes uz NEEXISTUJE delenie na pravicu a lavicu a stale vam to nedochadza. Dnes existuju len ti, co tomu hovoria ANO alebo NIE. A vy vydatne pomahate likvidovat vsetkych, co hovoria NIE, pretoze naozaj riesite v politike byvale blbosti. Dnes a teraz su to uz blbosti. 

Rozlisujem politikov aj diskuterov len podla toho, ci tomu hovoria ano alebo nie a ci napomahaju tomu ano alebo nie. 

Kazdy, kto chrani a obhajuje takuto koaliciu, ktora hovori ANO, sa na tom podiela. Uz nie podla pravice, lavice a minulosti. 

A kazdy, kto bojuje proti opozicii, ktora hovori nie, sa nas len snazi dostat do tej jamy este hlbsie. 

Racte uz pochopit, ze SME a Dennik N pomahaju koalicii a nie su ziadnou opoziciou! Su Ficom a jeho smerovanim nadseni! Ich nepriatel nie je Smer, Fico ale SaS a Sulik, lebo z pravicovych stran len tato hovori NIE a ma tolko volicov. 

Ked zlikvidujete tuto opoziciu a vsetkych, ktori hovoria NIE a kvoli uplnym blbostiam na ktore len skocite, zostane tu len jedno velke ANO, ako ste to sami chceli!

Zapamatajte si potom, ze ste to sami chceli, ked uvidite dosledky! Budem vam to potom zakazdym pripominat, ze ste to sami chceli a teraz sa nehrajte na obete, ako mate v oblube, ze co vam ti politici urobili! 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Roman Michelko

Výbor pre kultúru odobril návrh na zmenu rozhodovacej právomoci vo Fonde na podporu umenia

16.04.2024 17:58

Finálne rozhodovanie o udelení dotácií FPU má prejsť z odborných hodnotiacich komisií na rozšírenú radu fondu, v ktorej budú mať prevahu nominanti ministerstva kultúry.

Predseda KDH Milan Majerský

KDH listom žiada eurokomisiu, aby nám nepozastavila čerpanie financií z plánu obnovy

16.04.2024 17:34

"Nechceme, aby za 'prešľapy' vlády bol potrestaný občan," vyhlásil líder hnutia Milan Majerský.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536879x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie