Založ si blog

Ako účinne protestovať a čomu sa vyhnúť

Ani mne sa nepaci migracna politika EU a myslim si, ze by ludia nemali byt k tomu lahostajni, ale pytat si odpovede na svoje otazky na ktore maju pravo, aby boli informovani a ked im neodpovedaju /co neodpovedaju a neinformuju/, tak mali by vyjst do ulic a protestovat proti takej migracnej politike.

Keby to robili a masam ludi by to nebolo lahostajne, tak by sa to nedalo ignorovat a vnucovat im nieco, proti comu stoja masy ludi.

Takze takto sa ludom vracia karma, ze co im je lahostajne, to sa im deje, ked im je to lahostajne. Nestaci, aby to nebolo lahostajne len niektorym.

No akekolvek demonstracie, ktore sklznu do extremizmu a nasilia, su odsudene na zneuzitie tym, ze sa na nich poukaze, ze niecoho takeho by boli schopni len extremisti a nasilnici a preto ich otazky a poziadavky nie su opravnene. Nehovoriac o tom, ze proti nim kvoli nasiliu mozu zakrocit, tiez nasilim ich ovladnut, zakazat take protesty, zakazat take poziadavky a vyuzit to na presadenie este vacsej cenzury a este prisnejsich zakonov. Preto sa na protestoch zvykne vyzyvat, aby sa ktokolvek zdrzal akehokolvek nasilia, aby tym snahu vsetkych nehadzali do prachu.

A ake demonstracie proti zlej migracnej politike EU sme tu mali? 

Ziadne, par tisic, parkrat a zle, pretoze vyzyvat na nich, aby niekoho obesili, to su presne tie chyby o ktorych pisem hore. A presne pre toto sa k nim mnozstvo ludi nepridalo. Nechcu sa zapajat do agresivnych protestov

Sila je vzdy v mnozstve a nie v agresivite.

Vcera som sa docitala, ze v Cesku vymysleli take hlupe a nebezpecne protesty, ze na celej sieti miest si chcu nakupit Korany a sukromne alebo verejne ich hromadne palit. Niekde to nazivo vysielat a niekde to len fotit. 

Toto comu pomoze? Ze sa k im pridaju masy ludi alebo ze zdevalvuju akekolvek protesty, ze len blazni by sa mohli burit? 

Urobia presny opak, lebo zo vsetkych protestujucich urobia len extremistov a bude sa dat poukazat a bude to proti nim zneuzite – Pozrite, len taki sprosti ludia sa mozu burit! Podari sa im tym obcanov rozdelit na extremistov a mlciacich. Preto su to absolutne hlupe protesty, co nie ze nebudu mat ucinnost, ale este idu sami proti sebe a proti masam ludi, ktore mohli protestovat normalne a skor sa na tom zhodnut, lebo k normalnej demonstracii sa vzdy viac ludi prida, nez do extremnych.

A comu to este pomoze?

Cesku sa podari uputat pozornost teroristov na svoju krajinu

Ked len kvoli karikaturam vystrielali celu redakciu len kresliacich ludi, uz si nebudu vsimat, ze v niektorej krajine sa na mnohych miestach hromadne palili Korany?

Alebo ste si niekedy mysleli, ze provokovat ma vyznam a je to dobry napad?

Na tento „genialny“ napad mozu v buducnosti doplatit zivotmi uplne nevinni ludia, co sa toho vobec nezucastnili

Obete teroristickych utokov by si mozno skor zelali smrt ako lezat cele mesiace s popaleninami a klincami v tele sucasne. 

Koho potom nazveme obetami ich nezmyselne provokacnych cinov? Tych, co ich palili a ziju alebo tych, co na to doplatia?

Ja predsa nepisem, ze nemame protestovat a ziadat odpovede, len to, ze nasilie a extremizmus vzdy plodia len dalsie nasilie a extremizmus masy rozdeluje a nie spaja. Extremizmus je vzdy naivny a neucinny, ked ide o obranu.

Taktiez som sa z alternativnych stranok nedozvedela /o tom uz neinformovali/, ze aj na Slovensku planovala tato zena a dalsi na sobotu 18.2. verejne hromadne palenie Koranov na Ruzomberskej stanici, comu sa zabranilo aj tym, ze ju zadrzali.

Z planovanej siete palenia stoviek Koranov: 18.2.2017 od 13:00 hodin, Ružomberok, Slovensko. Veřejná akce.

Usporiadatel dana zena /jej fotka so zbranou/zeleznicna stanica Ruzomberok, Stretnutie s vlastenci, vyjadrenie k štvavé mediálne kampani ohľadom pálenie koránu mnoho ďalších tém, dorazte kto máte čas a nie je vam osud nášho národa ľahostajný … PS: slovenské a české vlajky so sebou! Korán + benzín vítaný

Vyzera to skor tak, ze tuto zenu manipulovali skor z Ceska a len na to vyuzili nejaku Slovenku /vela hovorila v cestine akokeby byvala alebo zila s Cechom/, ked celu siet palenia Koranu tak okamzite planuju v Cesku. 

Lutujete, ze sa to neudialo vcera aj na Slovensku? Lebo ja nie a neprajem to ani Cesku. 

Sice podla mnohych diskuterov to vyzyvanie k nasiliu nie je, ale je to vyzyvanie k nasiliu, ked ludia v komentaroch pisu:

pozabijat vladu aj politikov aj s rodinami!!!!!

Sami chcu aby padol ich system a dufam ze uz coskoro pekne jak v Rumunsku a krasne obesit za vlastizradu

‚“Ale neviete sa zorganizovat proti tejto cvarge a obesit to na mieste!!!!“

uz vazne cakam kedy sa vsetci spojime a ideme do ulic a vypalime parlament a verejne obesime tychto vlastizradcov!!!!“

Nic na tom nemeni, ze dodala, ze len voci takym, ktori sa jej postavia do cesty, ked popravit by dala aj za modlenie v autobuse:

Co si to dovoli taky parazitny svrab v nasich krajinach. At sa modli k bas**rdovi allahovi v ich zemi. Za toto by som ich dala popravit.“

/za modlenie v autobuse/

„…hoci musím konštatovať, že sa našlo dosť komentujúcich, ktorí konanie Adriany odsúdili. Medzi nimi viacerí, ktorí deklarovali, že sú voličmi ĽSNS.

Obludnosť Adrianinho skutku výstihol komentár zo stránky Volím Kotlebu, volím správne, ktorý celú záležitosť dáva do správnych súvislostí: „Žena z videa verejne hanobila náboženské presvedčenie – moslimov nazývala parazitmi, svrabom, nákazou. Tvrdila, že ich bude postupne loviť, pôjde po každom moslimovi. Zároveň vyzývala, aby sa ostatní k nej pridali. Vyhlasovala, že ona je zákon a zároveň aj kat, že bez ohľadu, či to bude žena, dieťa, alebo chlap, každého, kto sa jej postaví do cesty bez problémov oddelá.“ /Dennik N/

mj-plus-vol-kotl-2

Aj tato zena ma pravo na svoj nazor a vobec nemusi chciet mat tu obciansku vojnu alebo nejaky Majdan, ked sa budu ludia zabijat na ulici.
Presne tak sa to zacina, ked ludia vyzyvaju k nasiliu najprv len v nazoroch a este len volaju po tom.

Protestovat sa da aj bez zabijania, nasilnosti a vyzyvania k nasiliu.

Dnes to mnohi prestavaju rozlisovat, co je tiez velmi nebezpecne ako opacny extrem.

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY: POUHÉ PÁLENÍ KORÁNU NENÍ TRESTNÝ ČIN!!!
Nesmí však být spojeno s jakýmkoliv vyjádřením nenávisti…

Soud ale odmítl, že by muž podněcoval nenávist vůči muslimům.“

 https://zpravy.idnes.cz/soud-osvobodil-francouze-ktery-zapalil-koran-a-pak-ho-pomocil-pu6-/zahranicni.aspx?c=A110509_142711_zahranicni_abr

 „V úvahu připadal trestný čin hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob a případně i trestný čin výtržnictví,“ uvedl Ivo Hahn. Dodal, že po vyhodnocení důkazů policie neshledala, že by Martin Konvička spáchal uvedené trestné činy. S tímto výsledkem policie ukončila prověřování.“

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1919561-konvicka-palenim-koranu-nespachal-trestny-cin-rozhodla-policie

Vcera som to rozpravala synovi a on mi na to povedal, ze ked na to doplatime teroristickymi utokmi, tak aj to je nasa karma, ze sme takych ludi nezastavili.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550561x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie