Založ si blog

Aký by mal byť liberál

Pre mňa je to otázka, aký by mal byť človek.

Celkom by pre raj na zemi stačilo, keby chápal jednu jedinú myšlienku o ľudskej rovnoprávnosti. To znamená nevidieť v ľuďoch hmyz ale ľudské bytosti.

 

Na Slovensku to najviac porušujú ľudia pri Rómoch. Hoci si plytko opakujú, že šaty nerobia človeka a nie je hanbou byť chudobný, pohŕdajú chudobnými ľuďmi ako hmyzom. Sú podľa nich príživníci a zbytočná háveď, ktorá by tu nemala byť alebo prísne kontrolovaná. Je naozaj taký problém nevolať ich cigáni? Cigán sa spája s pojmom cigániť – klamať, čiže je to hanlivé označenie.

Ako by sa vám páčilo označenie primitívni dedinčania? Tiež môžme povedať, že najviac primitívov nájdete medzi dedinčanmi mimo kultúrnych centier. Najskôr tam žijú nevzdelaní ľudia a najskôr tam nájdete násilie. Ale tu už dotknutí kričia – Nie všetci! Tak si to povedzte pri Rómoch – Nie všetci! A rovnako starostlivo si dávajte pozor, aby ste neurážali nielen dedinčanov, ale ani Rómov. Naozaj v nich stačí vidieť rovnocenné ľudské bytosti, čo povedzme si pravdu – ľudia v nich rovnocenné ľudské bytosti nevidia, keď tých už kľudne hádžu do jedného vreca. Ale rovnaké spoločné vrece s primitívmi sa vám už nepáči. Lebo nie všetci!

 

Na Slovensku to ešte najviac porušujú rôzne finančné oligarchistické skupiny, ktoré v obyvateľoch Slovenska vidia len hmyz. Presne tak, vidia vo vás celkom zbytočných cigánov. Ste pre nich len nutné zlo, chudobná a primitívna háveď, ktorej v prvom rade musia zalepiť ústa a regulovať vás nie ako ľudí, ale ako rieku alebo roj komárov. Regulujú vás cez televízne vysielanie, lebo vedia, že primitívov na toto dostanú. Kričíte, že nie všetci? Ako pri cigánoch? Ale väčšinu áno, lebo stačí sa pozrieť na to, čo sa vysiela a to sa prispôsobuje požiadavkám ľudí. Ste pre nich hmyz, čo potrebuje potravu, aby bol ticho. Aké krásne, keď si potom kúpia médiá a kŕmia vás v nich liberalizmom, že budete živoriť s peknými myšlienkami o slobode. Na to si kúpia hercov.

 

Na Slovensku to ešte porušujú ženy aj muži, keď ženy utvrdzujú ďalšie ženy, že násilie je spoločenská hierarchia a muži, čo chcú od žien to, čo by sami nezniesli. Tiež si to pekne volajú, že žena má byť ženou a muž mužom, kde s povinnosťami – ako byť ženou je spojených oveľa viac požiadaviek, čo všetko sa očakáva od žien a skoro nič od mužov. A neopakujte zbytočnú vetu – Nie všetci!

U žien sa nepovažuje za normálne, keď sa raz za čas ožerú, že za ich oblečenie nesie zodpovednosť manžel alebo otec, že predsa budú mať aj milencov a potom milenca o 15 rokov mladšieho. Taktiež sa nepovažuje za normálne, aby sa tučné a poloplešaté 40tničky a 50tničky vyjadrovali ku kráse mladých mužov a to ešte aj v televízii. Mužom nevyskakujú pri otváraní mailu stojace alebo poloobnažené penisy – Takýto by si mal mať! A keď nemáš, kúp si výstuž! Toto znamená byť mužom!

 

Aj na takom Slovensku je čo riešiť oproti celému svetu, kde nie je ani to, čo už na Slovensku je normou. Mohli by sme riešiť rasistických oligarchov, pre ktorých aj Slováci sú len hmyzom a ich život pre nich neznamená celkom nič, len ako štatistický odpad napríklad v nemocniciach. Mohli by sme riešiť, aby sa mimovládky nielen priživovali na Rómoch. A mohli by sme riešiť masochistické ženy, čo sa narodili s povedomím slúžky – Kde by bolo lepšie sa predať? Mohli by sme riešiť aj čo znamená byť mužom. Aké to má mať znaky? Podľa čoho ho vlastne spoznáme?

 

Ale svet nás civilizačne nedobieha. Svet za našimi hranicami nás civilizačne sťahuje dolu, kde ani slovenské samozrejmosti už neplatia. Tam už sa ľudia vraždia pre náboženstvá, tam majú ešte dobu inkvizície. Tam finančné mocenské skupiny nemajú odpad len v nemocniciach ale v svojich ekonomických vojnách, kde len hmyzom sú už celé národy. Tam za hranicami bývajú už naozajstní nacisti a rasisti s jahôdkou na torte multikultúrny svet. Nacista je biely, má sa dobre a už ani nevie, komu by ešte predal zbrane a kde ukradol plyn. Pritom mu zas pomáha len biela lúza intelektuálov, aby to malo správny transparent.

 

Tak príklad jedného liberála, ktorého ešte zaujíma sloboda:

 

„Prvú som si už položil vyššie. To druhou je – prečo nevidím protesty? Podobne, ako to bolo v prípade Pussy Riot. Pokiaľ siaha náš boj za slobodu, či už slova, alebo vyznania, alebo sexuálnej orientácie, atď.?  Kde začína a kde končí v priestore, ktorý sa pýši názvom „liberálna demokracia“? Kto vyberá mená a postavy, za ktoré ideme „bojovať“? Kto rozhodol, že súlož v múzeu, alebo mrazené kura vo vagíne v hypermarkete spadá pod slobodu neviem čoho? Prečo ten istý, kto rozhodol o tomto, nerozhodol aj o tom, že podobný poprask, aký si zaslúži obhajoba Vzbúrených vagín (Pussy riot), si nezaslúži matka 5 detí odsúdená na smrť? Prečo tak rozhodol?  Tu sa mi natískajú odpovede – lebo ide o kresťanku? Neviem, možno. Lebo sa boja moslimov? Neviem, možno. Lebo sa to nehodí do obrazu nimi konštruovaného sveta? Aj to je možnosť. Aký je výsledok? Uprednostňujeme slobodu pchať si do vag&iacu te;ny na verejnosti kura, pred slobodou vyslovenia otázky v moslimskej krajine? A takúto slobodu ešte glorifikujeme? Potom mi vyvstáva ale úplne iná otázka – čo je toto vlastne za svet? Svet, v ktorom kriminalizujeme a pátrame, či Trump chytil pred 40timi rokmi letušku za zadok štyrmi, alebo piatimi prstami? A cudne si nevšímame náboženskú vraždu pomaly v priamom prenose! Ešte raz sa pýtam. Prečo? Prečo nám nevadí krik davu – „Zabite tú kresťanku“? Kde je hnutie #MeToo? No, možno ich to nezaujíma preto, lebo kresťanku Asiu Bibi nechcú sexuálne zneužiť, ale iba z náboženských dôvodov zabiť. Priatelia, túto logiku mi nevyčítajte, to som nevymyslel ja. 

Ďalej sa pýtam – kde sú verejné protesty feministiek celého sveta? Kde je protest najväčšej z nich, Angely Davisovej? Kto má právo na to, aby sa za neho protestovalo? Podľa čoho sa to vyberá? Podľa čoho sa vyberá mediálna príťažlivosť? Samozrejme, kura vo vagíne a protest proti Putinovi a patriarchovi majú rozhodnejšie vyššiu čítanosť, ako osud nejakej kresťanky v Pakistane. Lenže neviem, či toto je svet, v akom chcem žiť. Neviem, či chcem žiť vo svete, kde najväčšou mediálnou bombou najväčšieho hudobného festivalu sú pornohviezdy  Pussy riot, kde, na inom mieste, idú tis&ia cute;cky ľudí do ulíc len za to, aby štátna moc vykonala náboženskú vraždu, kde sa kultúrny svet – oprávnene, postaví proti sexuálnemu obťažovaniu, ale ten istý kultúrny svet, z mne nepochopiteľných dôvodov, táto hrozba náboženskej vraždy nezaujíma.

Pre mňa za mňa, nech si Pussy riot, alebo neviem už kto, napchajú do vagíny aj zmrznutého mamuta. Určite sa bude o tom písať, určite to obletí celú antroposféru. Keď, nedaj Boh, nakoniec popravia Asiu Bibi, určite to taký záujem nevyvolá. A toto je zle. 

Hanbím sa za tento zmanipulovaný svet a takto verejne, proti nemu protestujem. Milí obyvatelia a tvorcovia liberálno-demokratického sveta, bojujte! Ale bojujte „padni komu padni“ a nepreberajte si v obetiach, ako Mengele na osvienčimskej rampe! Lebo inak je váš boj iba vaša hanba.“

Komentár Jána Baránka: Zabite tú kresťanku!

 

 

Toto nie je mediálna príťažlivosť, ale dvojaký meter politickej korektnosti. Keby si feministky dovolili, aby ich to pobúrilo, vyhlásili by ich za fašistky a mali by po kariére a príjmoch a tak hanebne mlčia a zarábajú na opaku toho, za čo berú granty.

Taktiež nesúhlasím ešte s tým, že je to len hanba. Hanba by to bola, keby bežné ženy, čo neberú peniaze za to, že obhajujú ľudskú rovnoprávnosť, boli ticho. Ale keď raz niekto zarába na niečom a robí presný opak toho, za čo je platený, tak priamo on tie základné práva ohrozuje, ničí a potápa. Je to ako keby ste si zaplatili opatrovateľku, ktorá je platená za to, že bude chrániť vaše dieťa a ona zoberie peniaze a naopak vám ho ešte ohrozuje na živote a ubližuje mu. To je presne to, čo dnes feministky a len akože „liberáli“ robia.

 

Zapredali nás feministky, intelektuáli, „neziskové“ organizácie, cirkev, herci, politici, zbohatlíci, zlodeji. Spoločne potápajú tú jedinú hlavnú myšlienku o ľudskej rovnoprávnosti a slobode. A to práve preto, že v nás nevidia rovnoprávne ľudské bytosti, ale len hmyz.

Keby ste teda chceli ešte niekedy niečo o rasizme! Nemá čiaru cez národy a rasy, začína aj končí pri ľudskej nerovnoprávnosti, keď nevidíte všetkých rovnako.

 

 

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5537048x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie