Založ si blog

A to, že nebol politický prevrat?

Veľmi dobre viete, že keby bolo na námestiach toľko ľudí, koľko si tam opozícia želala a v koľkých dúfala, tak by bol!

Nebol preto, lebo ľudia neveria liberálkom, za čo si už môžu liberálkovia sami!

Ako viete, volila som SaS a som proti Smeru, aj ked sa mi páči trefná kritika Blahu na liberálkov. Aj tak by som nevolila Smer ako nejake menšie zlo proti liberálkom.

Od zavraždenia Kuciaka a jeho snúbenice upodozrievam z tohto činu tých, ktorí by si želali mocenský prevrat na Slovensku. Liberálkovia by si želali, to sa zaprieť nedá (a to nielen liberálkovia v politike, ale aj v mimovládkach a tam, kde ich nikto nevolil a zasahujú do politiky bez mandátov).

Ten som si želala aj ja, podotýkam v riadnych voľbách, dokonca som bola predtym na manifestáciách proti Smeru, aby sa ľudia zobudili a šli voliť, keď to ešte organizovala SaS. A to napriek tomu, že som liberálkov stále viac nemusela, čo viete, ako až nemusela.

Môj postoj k tomu nie je ojedinelý, pretože aj alternatívne médiá su aj proti liberálkom aj proti Smeru. V podstate, keby nebolo dnešných liberálkov a ich extrémistov a existovala by tu nejaká normálna opozícia, teraz mala šancu. Miesto toho si ju premrhali vlastným extrémizmom, vlastným hecovaním ľudí, cenzúrou, neznášanlivosťou, označovaním každého za rusofila, fašistu, xenofóba. Robili všetko preto, aby naopak len posilnili Smer a ĽSNS. Ich extrémizmus vyvolával len ešte vačší extrémizmus, že potom budú ľudia voliť Smer, SNS alebo ĽSNS ako záchranu menším zlom pred týmito extrémistami.

Toto nebola chyba sprostých voličov, ale celej opozície, že nevideli, čo svojim vlastným extrémizmom vyvolávajú, že pracujú na presnom opaku, aby sa ich ľudia tak zdesili a báli, že radšej budú chcieť voliť menšie zlo – Smer atď. ako záchranu pred neznášanlivými extrémistami „liberálmi“, lebo presne tak to ľudia vidia. Vidia menšie zlo v Smere, v SNS, v ĽSNS, ako v týchto „liberáloch“. A volili by aj čertov z pekla, lebo tak odpudzujúco liberálkovia pôsobili na široké masy.

O tomto píšem bežne, že si za toto môže opozícia sama, že sa správala tak nerozumne a extrémisticky tiež, čo mnohým liberálom a liberálkom už dochádza, že toto do veľmi veľkej miery spôsobili sami.

Napriek tomu stále ľuďom vyčítajú, že sú sprostí, keď ich nechcú voliť. Sami medzi sebou sa nechcú voliť, sami medzi sebou sa v opozícii neznášajú a sami vyhlasujú, že v živote by nevolili SaS alebo naopak inú stranu v opozícii, ale ľudia sú sprostí, keď ich nechcú voliť? A tí ľudia to nevidia? Veď samotná bývalá pravica na Denníku N píše, že voliť SaS by bola katastrofa, tak prečo ich majú chcieť voliť voliči Smeru? Veď sami neznášate svoju vlastnú opozíciu! Tak kto ju má voliť?

Je to teda krivda na ľuďoch, že ich voláte sprostí, keď nechcú takúto opozíciu ani voliť, ani počúvať a celkom stratila všetko u väčšej masy ľudí. Prečo toto označujete za chybu voličov?

Keby to bol film, tak poviem, že je to veľmi zlý film, lebo absolútne nereálny, aby sa napríklad právnik zavraždených poznal s objednávateľkou vraždy a mohol nazerať do spisov až tak, že sa kvôli tomu urýchli zverejnenie niektorých objednávateľov. Povedala by som, že to je nereálne, veľmi nepravdepodobne vymyslené, aby sa s ňou mohol poznať, len v nejakom hlúpom filme, keď si filmári myslia, že sa všetci môžu poznať ako v nejakom horore, že poznali aj vraha, lebo tak málo postáv si vedeli vymyslieť.

„Jednou zo žien, ktorá Lipšicovi písala, bola Alena Zsuzsová, teda podnikateľka, ktorá si podľa prokuratúry objednala vraždu novinára Jána Kuciaka. V minulosti sa ho snažila kontaktovať pod prezývkou Aya Alia.“

https://domov.sme.sk/c/20932593/zsuzsova-nevypisovala-len-lipsicovi-je-to-typicka-volavka-hovori-kollar.html

Luxusné auto, ktoré stále stojí pred Aleniným domom, bolo podľa Topiek kúpené 10. 5. 2018, teda len necelé tri mesiace po vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Mercedes so zlatomoraveckou poznávacou značkou je napísaný na firmu Tesgal…

Obaja menovaní sú spájaní s podporou KDH.“

Predstavme si, že by sa s objednávateľkou vraždy poznal Fico. Viete si to predstaviť, čo by sa dialo a čo by písali noviny?

A mohol by Fico povedať ako Kollár, že nebude nekorektne vyzrádzať, koľkí ďalší smeráci chodili s objednávateľkou vraždy na kávu? Viete si predstaviť, čo by o tom novinári na SME a Denníku N a Aktualitách písali? Veď už teraz píšu, že keďže nejako patrila ku Kočnerovi, tak je za tým jasne Smer. A prečo s ňou teda na kávu nechodili smeráci?

Tiež by to novinári tak ignorovali, keby si s ňou vypisoval povedzme Blaha? Veď tu predsa nejde o erotiku, ale o vraždu! A každý, kto s ňou bol v kontakte, s ňou mohol byť v kontakte kedykoľvek, keďže vôbec vedel, že taká osoba vôbec existuje a každý ju priraďuje Kočnerovi. Tak prečo by práve ju kontaktovať nechceli?

Lebo vylučujete, že by to mohol urobiť alebo objednať si ktokoľvek iný ako Smer? A prečo? Prišiť vraždu Smeru by sa nehodilo?

Opakujem, že bola som proti Smeru, som proti Smeru, želám si, aby Smer padol, ale za cenu, že sa objedná vražda, ktorá sa pripíše Smeru?

Ja viem, že pre opozičníkov je to hriešna myšlienka, veď ktokoľvek za opozíciou by vraždiť nemohol! Naozaj nemohol? Naozaj viete ručiť za všetkých ľudí, že nikomu taká myšlienka nemohla prísť na um? Veď to vôbec nemuseli byť politici, ktorých poznáme, ale aj ľudia, čo si želali zmenu politickej situácie a ovplyvňujú politiku. Je ich aj bez politických mandátov veľa. A to aj ľudia z médií alebo ktorí vlastnia médiá, lebo nikto nemôže vyhlásiť, že nikto od médií by nemohol prísť na myšlienku vraždy. Ja neviem kto, to vedia politici alebo práve novinári, ktorí ju chcú riadiť bez volieb a bez zvolenia.

Absolútne to vylučovať je podozrivé pre neobjektívnosť. Za vašim chrbtom sa môže odohrať vražda, o ktorej vôbec netušíte, kto ju navrhol, ale môže sa stať z rôznych strán. A objektívny človek by s tým počítal a nie nepočítal.

A ako je to vyšetrovanie objektívne? Na polícii môže byť aj viac, ale v novinách nie je. 

Prečo je nepodstatné, že sa s objednávateľkou vraždy poznali opozicní poslanci, ale mám volať, že za tým je jasne Smer? Prečo je nepodstatné, že to na seba nebudú vyzrádzať? Je to rovnako nepodstatné aj pri smerákoch? Nikde, celkom nikde nevidím rovnaký meter. Či mám na to kašlať, že je očividne iný? Mám teraz veriť, ako pri „novičoku“ – No jasne to mohlo byť len tak! Len Smer to mohol byť aj keby na kávu chodila s celou opozíciou.

Ja teda nie som smerák, ale keď to budete takto v novinách vyšetrovať, myslím si o to viac, pre absolútnu neobjektívnosť ku Smeru a k opozícii, že vrah je skôr na strane opozície. A to ani smerák nie som. A priala som si, aby padli. Ale nie za pomoci vraždy. Na to máme voľby.

A pokiaľ sa táto vražda nevyšetrí, rozhodne svoj hlas takejto zaujatej opozícii nedám. A práve kvôli Kuciakovi, lebo neviem a neviete to ani vy, či ho neobetovali ľudia, pre ktorých pracoval. Dnes by už len predstieraná vražda nezabrala.

A to, že nebol politický prevrat? Veľmi dobre viete, že keby bolo na námestiach toľko ľudí, koľko si tam opozícia želala a v koľkých dúfala, tak by bol!

Nebol preto, lebo ľudia neveria liberálkom, za čo si už môžu liberálkovia sami! A to aj týmto klamaním:

.

A nie je pravda, ako teraz liberálkovia tvrdia, že neobviňovali z dvojnásobnej vraždy Smer. Obviňovali Smer každý deň.

Pán Dobšinský sa pýta: „Opakujem vám, menujte mi jeden jediný článok, kde seriózne noviny obviňovali z tejto vraždy Smer!“ 

Tak napríklad článok „Svine“ od Havrana 27. feb 2018 o 13:14

https://komentare.sme.sk/c/20769831/svine.html

A samozrejme, že viete, koho sa báť musíte. Protislovenských prostitútiek, o ktorých hovoril Fico ešte predtým, ako sa ukázalo, že má štátnu radkyňu napojenú na Sicíliu a Kalábriu, ale nechodieva tam študovať ani gotiku, ani dejiny Pompejí.

A nechali ste zabiť dvoch mladých ľudí, takých, ktorí Slovensko niekam posúvali, chceli tu žiť, kúpili si dom a pracovali každý deň na tom, aby sme boli poriadnou krajinou.

V tomto jadre sa nevyjednáva, ale nechávajú sa za popravenými deťmi prázdne nábojnice, v tomto jadre sú eurofondy pre poľnohospodárov, s ktorými sa radi fotíte určené pre svine, ktoré, ako písal Saviano, zahrabávajú mŕtvych na sicílskych plážach alebo zalievajú do betónu.

V tomto jadre dochádza každý deň k fúziám medzi ich zločinmi a vašimi túžbami. Pretože to nerobíte, aby ste získali peniaze na školy, ale kvôli posratým Rolexom…

a zavraždili ste mladých ľudí, ktorí nemali domy na Belizé, ale domček vo Veľkej Mači a neleštili Svätoplukovi…

A teraz máte prúser, brutálny prúser, pretože akokoľvek sa na to pozriete, zbieha sa to ku vám a k ľuďom, ktorých poznáte, a idete sa sami vyšetrovať, a teda keďže Trošková vie najviac, tak jej to mega za informácie vypísané rovnako ako šerifom z Alabamy rovno pošlite a pôjde ďalej, do nejakej retardovanej rodiny na Sicílii, pretože viete, že to nemáte ako vyšetriť, pretože sami seba neodsúdite a hodí sa vám Kočner a ktokoľvek, na koho by ste to možno chceli hodiť…

Koľkokrát sa ozývali svine s vyhrážkami, na, pohoršite sa nad „neslušným slovom“, koľkokrát ste označili novinárov za nepriateľov, za zradcov, za zaplatených.

No zdá sa, že vy ste zradcami a nepriateľmi, vy ste verejnými nepriateľmi Slovenska, s vašou prepnutou túžbou po peniazoch, ktorých nikdy nemáte dosť, vašou bezočivosťou s akou viete zničiť zákony na ochranu žien a zároveň nemôžete ochrániť dvoch mladých ľudí.

tu na vás čakajú dejiny, pretože si vás nebudeme pamätať cez agentúry Roko a agentúry Evka, ale ako ľudí, ktorí nedokázali ochrániť mladého novinára a jeho snúbenicu a môžete ponúknuť všetky odmeny sveta, aj tak to nie je ani zlomok z toho, ako ste roky odmeňovali sami seba, bez toho, že by ste sa pýtali verejnosti, aj tak ste nedokázali uchrániť štát, iba ho premeniť, viete na čo, pretože ste do palácov štátu pustili kartely a s kartelmi žijete a s kartelmi aj skončíte.“

 

https://komentare.sme.sk/c/20769680/robert-fico-maria-troskova-ndrangheta-jan-kuciak-vrazda-novinara-talianska-mafia-komentar-tkacenko.html

 

https://komentare.sme.sk/c/20769510/podcenili-sme-troskovu-troska-sa-nam-to-vymklo-spod-kontroly.html

 

https://komentare.sme.sk/c/20770955/predcasne-volby-v-pravy-cas.html

 

KOMENTÁR PETRA SCHUTZA 28. feb 2018 o 18:19

„Osoby blízke organizovanému zločinu takpovediac v intímnej zóne vládnej moci – čo je už preukázané – je nenormálna a vrcholne neštandardná realita, za každou hranicou i tej najbenevolentnejšej tolerancie.

Odstavením Jasaňa a Troškovej z Úradu vlády ide Fico v ústrety Hídu, ktorý označil ich pôsobenie – vzhľadom na odhalené styky – za neprijateľné. Nie je pritom ani podstatné – dodajme my –, či šéf krízového manažmentu a bezpečnosti štátu a hlavná štátna radkyňa sú v kontakte s mafiánskou štruktúrou dodnes, alebo ho medzičasom zrušili.  Definíciu bezpečnostného rizika totiž už bohato spĺňajú ich styky minulé.“

https://komentare.sme.sk/c/20770928/v-nenormalnej-situacii.html

Platia tieto slová aj na Kollára a Lipšica a ďalších, kedže povedal, že:

„Počul som o viacerých politikoch, s ktorými bola v kontakte, ale nebudem na nich kydať. Bolo by to nekorektné,“ povedal Kollár.“

Už zrazu neplatí:

„Osoby blízke organizovanému zločinu takpovediac v intímnej zóne vládnej moci – čo je už preukázané – je nenormálna a vrcholne neštandardná realita, za každou hranicou i tej najbenevolentnejšej tolerancie.

vzhľadom na odhalené styky – za neprijateľné.

Nie je pritom ani podstatné, či sú v kontakte s mafiánskou štruktúrou dodnes, alebo ho medzičasom zrušili. Definíciu bezpečnostného rizika totiž už bohato spĺňajú ich styky minulé.

Keď ide o opozičných poslancov, tak už osoby blízke organizovanému zločinu, dokonca už obvinené aj z objednania vraždy, to sú len také nepodstatné blbosti, to už nie je nenormálne, to už nie je za hranicou i najbenevoletnejšej tolerancie, to je zrazu tolerancia sama.

Alebo to Kollár nepriznal? Alebo to Lipšic už verejne poprel, že sa s objednávateľkou vraždy pozná alebo stretol? Alebo o tom sa už písať nebude, ale keby to bol poslanec Smeru, tak by sa písalo?

A teraz už neplatí, že nie je podstatné, či sú v kontakte s mafiánskou štruktúrou dodnes, alebo ho medzičasom zrušili?

Už zrazu túto definíciu bezpečnostného rizika bohato nespĺňajú ich styky minulé? 

Veď vtedy sme vrahov ani nepoznali, ani obvinený nebol nikto. A teraz, keď je to horšie a už sú aj obvinení, tak už nič. Veď čo je na tom zvláštne? 

Veď kľudne sa mohli poznať aj s objednávateľkou vraždy! Nič zvláštne, keby s ňou chodili na kávu! To celkom iste len preto, že ich zaujímal len sex.

Tak načo ste robili poplach, keď to nie je celkom nič zvláštne aj keby sa osobne poznali s objednávateľom vraždy?

Jednoduchý záver, smeráci sa nemôžu, ale opoziční ano. A pri takom dvojitom metre sa uchádzate o dôveru dokonca aj voličov Smeru!

 

Ak niekomu môže Smer poďakovať za širokú podporu ľudí, ktorá neklesla, tak práve takejto opozícii a takýmto liberálkom. Aby som upresnila, skôr podozrievam široko špecifikovanú skupinu liberálkov za médiami a zasahujúcimi do politiky, než opozičných poslancov. Teda vôbec nie opozíciu, ale ľudí, ktorí zasahujú do politiky, snažia sa ju ovplyvňovať a pritom nikto ich nevolil v žiadnych voľbách.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 09:48

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550466x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie