Založ si blog

Chceme sa vzdať zvrchovanosti alebo nie?

Moj osobny nazor je, ze ludia by to nechceli, keby sa o to zaujimali.

Myslim si, ze sa o to nezaujimaju, pretoze maju mnozstvo inych osobnych starosti so zabezpecovanim svojich rodin, svojich domacnosti, deti a tak im na to, co sa okolo nich deje, ci uz v domacej politike alebo este aj zahranicnej politike, nezostava cas. Zostava im len dufat, ze nasi politici vedia, co robia a predsa by… predsa by nas nezapredavali kvoli len osobnym vyhodam. No ked raz nemate cas, nezostava vam nic, len dufat a po rokoch byt prekvapeny, ze to nefunguje ani v domacej politike a so zahranicnou to nie je o nic lepsie.

Keby sa obcania mali prilis dobre, hrozilo by politikom, ze budu mat cas ich kontrolovat, co vsetko robia alebo nerobia. Teda oplati sa obcanov udrzovat na zlej zivotnej urovni. Rozhodne nie, aby sa mali prilis dobre a mali na politiku cas alebo este silu.

 

Nazor alternativnych medii, akym je napriklad Slovensky vysielac, je ze uz je neskoro a o zvrchovanost Slovenska, pokym ludia nemali na politiku cas, sme uz prisli a preto uz nema zmysel, aby sa este koalicia s opoziciou hadala – o tom, co uz je aj tak o nas bez nas rozhodnute a mali by spolupracovat na zachrane toho, co sa este da v tejto situacii pre Slovensko vyhadat. Aj prave preto povazujem ich pristup za velmi objektivny k zucastnenym stranam, ze maju k tomu tento celkom pragmaticky pristup, ktory ale nezaujima ani politikov, ani obcanov, pretoze ti zas nemaju cas. Z tejto situacie prave tazi aj opozicia, ktora sustavne klame zaneprazdnenych obcanov tym, akokeby vsetko toto spiskala len koalicia a len Fico, aby na akychkolvek nezdaroch zbierali politicke body – My sme to hovorili, my by sme to tak neurobili, hoci na tom spolupracovali mlcanim a nicnerobenim tiez. Ale to dufaju, ze sa ich volici nikdy nedozvedia alebo na to zabudnu.

 

Aj ked sme sa uz zvrchovanosti vzdali a peticiu proti tomu obcania statocne odignorovali a sucasne bola cenzurovana, aby sa o nej nikto nedozvedel, nadalej sa nam tu Fico so Sulikom hadaju, ci to teda obcania chceli (jadro) alebo nechceli (jadro).

Sulik oznacil prieskumy, ktorymi sa ohanal Fico, za zmanipulovane tym, ze ludom boli tie otazky v prieskumoch podavane zmanipulovane a to tak, ze netusili s cim vlastne suhlasia alebo nesuhlasia a preto vacsina s tym (jadrom) suhlasila a ochotne sa vzdala zvrchovanosti Slovenska.

Aby to dokazal, dala si SaS vypracovat iny prieskum, kde tie otazky, ci s tym obcania suhlasia, boli polozene tak, aby ludom bolo jasne s cim konkretne este suhlasia, ked s tym suhlasia a preto ten prieskum od agentury Polis Slovakia uz dopadol inak!

O vysledkoch tohto prieskumu a ake boli tie konkretne polozene otazky, sa mozte docitat tu:

Na zaklade tohto prieskumu vyslo, ze Slovaci s jadrom a vzdavanim sa zvrchovanosti nesuhlasia. 

 

Nasi propagandisti na to zareagovali takto:

„Stačí ho porovnať s ďalšou „národnou konzultáciou, ktorú v týchto dňoch spúšťa premiér Viktor Orbán o tom, ako vraj chce George Soros skántriť Maďarsko a zvyšok sveta. Najprv podobnosti. Aktuálna národná konzultácia, od príchodu Orbána k moci v roku 2010 v poradí už siedma, sa rovnako ako Sulíkov prieskum tvári ako snaha zistiť mienku občanov o aktuálnych otázkach. V oboch prípadoch ide o súčasť predvolebnej kampane, snahu mobilizovať svoj voličský tábor a azda ho aj trochu rozšíriť. Otázky s ú v oboch prípadoch veľmi sugestívne, respondentom sa priamo podsúva „správna“ odpoveď. Cieľom údajného prieskumu v skutočnosti nie je zistiť, čo si opýtaný myslí, ale poriadne ho vystrašiť hrozbami, ktoré sú súčasťou manipulatívnych otázok.“ (Morvay, Dennik N)

 

Sulikove snahy v tomto prirovnavaju Orbanovi, lebo on tiez nie je poslusny (no Sulik je, ako pisem hore, ze je to len divadlo) a Sulik sa vraj len tvari, ze chce zistit mienku obcanov o tomto. Vraj je to len jeho predvolebna kampan, co naozaj aj je, kedze SaS realne nic, co este mohla, nezastavila a proti nicomu neprotirecila, len naoko. Ale v kazdom pripade sa z toho noveho prieskumu dalo naozaj a realne zistit, ze s tymto by uz obcania a Slovaci nesuhlasili, keby teda vedeli, ako boli oklamani.  No propagandisti tieto vysledky noveho prieskumu zhadzuju tym, ze tieto nove a spresnujuce otazky, aby obcania vedeli s cim konkretne este suhlasia, boli vraj nie viac informacne, ale viac sugestivne a ludom vraj bola podsuvana ina odpoved. Cielom toho prieskumu vraj nebolo zistit, co si naozaj obcania myslia, ale vys trasit ich hrozbami, ktore boli manipulativne.

To by sa dalo povedat vtedy, keby tie otazky boli zavadzajuce a tie spresnujuce informacie v otazkach boli nepravdive!

 

Takze propagandisti vlastne tvrdia, ze nie je pravdou, ze:

1. byt v jadre EU znamena zvysovanie dani na dorovnanie so zapadoeuropskym statom

2. byt sucastou jadra znamena platenie dalsich penazi do Grecka

3. byt sucastou jadra znamena suhlas s prerozdelovacimi kvotami na utecencov

4. byt sucastou jadra znamena suhlas s rucenim za vklady problemovych europskych bank

 

Vsetko toto je podla propagandistov nepravda, klamstvo, zavadzanie, manipulovanie a hrozby, ktore nie su realne a preto SaS klamala, ked toto spaja s jadrom alebo so stratou zvrchovanosti.

 

Mozme si toto vsetko zapamatat a keby sa cokolvek z tohto stalo pravdou, mate dokaz, ze propagandisti klamali, ze to su vymysly a klamstva.

Druha vec je, ze naco nam taky dokaz bude, ked clanky a tvrdenia zapadnu, zmenia sa, diskusie pomazu, dokazy scenzuruju a ziadne klamstva na ich ceste ich nikdy nevyrusovali?

Dolezite je teraz suhlasit a potom uz bude neskoro. A nielen potom, uz teraz je neskoro! Presne takto funguje propaganda.

 

A tento clanok mi hovori z duse, absolutne s tymto autorom suhlasim:

http://hase.blog.pravda.sk/2017/10/05/katalansko-vs-narodni-trida-1989/

 

Prave som si vsimla, ze bloger spozabukakuk napisal presne opacny clanok.

Nie, neprajem si, aby som mala pravdu ja! Kiez ju ma on a ja sa teraz mylim!

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554071x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie