Založ si blog

Ked Sme a Smer ide jedným smerom

Uz niekolko mesiacov tu pisem, ze ludia su klamani v tom, ze SME a Dennik N Fica a Smer kritizuje, pricom pravda je taka, ze oni spolupracuju a svorne potapaju Slovensko ako este vacsieho vazala EU.

Nepisala by som vam to, keby ste boli vsetci spokojni s tymto smerovanim, prijimanim migrantov a safarenim aktivistov a roznych mimovladok.

No nie prave na Pravde ste vyjadrovali hlboke odsudenie tohto smerovania, hlboku nespokojnost s rieseniami v migracnej krize, hlboke poburenie nad aktivitami aktivistov a roznych mimovladok a zasahov do nasho statu az po Sorosa?

Prave tu, na Pravde, je este to miesto v mediach, kde ste doteraz este mohli a mozete vyjadrovat svoje slobodne nazory k tomuto vsetkemu, lebo za tie iste nazory by vas uz zo SME vyhnali a na Denniku N ani vase komentare s tymto obsahom neuverejnili. Pravda je este posledne miesto, kde ste to mohli slobodne pisat bez cenzury a mazania takych clankov a prispevkov.

Ved presne tito ludia, ktorych ste tolkokrat kritizovali ako zapredancov cudzich mimovladok platenych zo zahranicia, ako je SME, Dennik N a dalsi, robia len to iste, co aj tato vasa koalicia – maju uplne rovnake ciele a rovnaky smer do este vacsieho vazalstva EU, k prijimaniu migrantov a kvot, voci ktorym sa uz tymto smerom nebudu moct ohradit, ani branit, do podrucia cudzich mimovladok s tym vasim oblubenym Sorosom.

To predsa nie Soros nas tam taha, to predsa nerobi Monika Todova a len Dennik N a akasi byvala pravica. Presne to iste robi aj tato koalicia na cele s Ficom a v hlbokom porozumeni pre tieto ciele so SME aj Dennikom N, aktivistami a dotovanymi mimovladkami.

Aj dnes davam dalsi priklad, ako som ich uz vela dala aj v minulosti, ako sa vzajomne so Smerom v tomto, pre spolocne (sorosovske) ciele podporuju:

Prečo treba Ficovi držať palce

Predtym mal tento ich clanok, uvedeny na titulke SME, nazov: Radšej Fico ako Sulík, pozrite sa do Maďarska

https://komentare.sme.sk/c/20622704/radsej-fico-ako-sulik-pozrite-sa-do-madarska.html?ref=w_hlav_spr

Ten vas zapredanec, Palata, vysvetluje citatelom SME, preco treba drzat palce Ficovi. No jasne, ved smeruje presne tam, kde on a uz si v tomto vsetci mozu podat ruky.

Hadky medzi akousi pravicou a lavicou, aka ich rozdelovala v minulosti, uz ich nerozdeluju, teraz maju spolocne a svorne ciele v zahranicnej politike. Dnes nie uz len Palata je akysi zapredanec Sorosa, ale aj Fico ako poslusny poskok EU a Nemecka. Nejako ste uz odvtedy o Sorosovi zmlkli, odkedy Smer takto zradne otocil tiez, hoci teraz sa k Sorosovi mnozi len viac dokazov a k jeho paserackym mimovladkam. Alebo nemozte uverit, ze ste uz zradeni aj z tejto strany a zradna nebola len ta preklinana pravica?

Odkedy je cela koalicia takto zradna, ludia stichli a uz nespominaju aktivistov a dotovane mimovladky, ani Sorosa, co tu predtym nebyvalo. Hanba, ze ste boli oklamani a verili ste tomu, ze vas ochrania, ako pred volbami slubovali, ked ti zli boli len v SME a v Denniku N a v bratislavskej kaviarni?

To predsa nie je vasa hanba! Ludia im proste naozaj verili. Dobri ludia vzdy skor veria, ze nebudu oklamani. Ani nemaju fantaziu na take podvody, lebo v inych mame sklon vidiet, aki sme sami.

Nie je dovod ich preto branit a obhajovat, len preto, aby sme zakryli nasu hanbu, ze sme im verili. Nie je hanbou necakat od inych zle, hanbou je skor branit to este pre strach z hanby.

Este aj citatelia SME su prekvapeni, ked tuto ich spolupracu sleduju. Cele roky ich krmili recami, aky je Fico zly, aky je to zlodej, na kazdom kroku bol hranol, na kazdom kroku cely Smer zlodejsky a zrazu uz cele mesiace otocka, lebo Fico otocil a uz chce to iste, co oni? Nevedia to citatelia pochopit doteraz, ze zrazu uz im nevadi ziadne kradnutie Smeru, Fico uz nie je zlodej, Fico uz nie je hranol, Fico je spojenec s rovnakym cielom a preto odteraz maju chapat a ideologicky si osvojit – Preco treba Ficovi drzat palce. 

.

Takze ukazky, ako na to stale prekvapeni a z takejto dvojtvarnosti (ked uz zrazu su ine ciele – tie ideologicke) zhnuseni citatelia reaguju:

„článok si objednal a zaplatil z našich daní Fico“

Asi sa mi sníva

O akej demokracii v podaní Fica tu hovoríme? Pán novinár verí aj tým Ficovým rečiam o sociálnej vláde? Lebo to sú tiež len pekné heslá, presne ako tie o tvrdom jadre. Majitelia médií chytajú paniku? To sa máme na čo tešiť. Nakoniec nás presvedčia, že Fico je spasiteľ.

„toto je

skandalozny clanok. Za to, ze Fico je o nieco komfortnejsi k bruselu ako Sulik mu prepacime ze kradne v miliardach a vladme s mafiou za chrbtom? A ked cestny clovek ako Sulik si dovoli kritizovat politiku ECB a europskej komisie, tak to staci na to, aby sme vyhlasili ze Fico so svojou mafianskou suitov spravuje stat lepsie ako by to robil Sulik? Neuveritelne….


„Ako mozno držať palce človeku, ktory nam bezbreho a beztrestne vykrada štátny rozpočet, klame do oci, vysmieva sa, žije promiskuitne a korupčne, podporuje zločincov a chráni zlodejov. Pýtam sa vážený autor článku, ako moze slusny človek toto tolerovať? Čítate vy tu články vasich kolegov o vykrádani eurofondov – ZA FICOVEJ VLADY !!! A nic? Nic to s Vami nerobí? Teda tomuto premiérovi, ktorému sa ani neda prísť na slusne meno, tu ma ktosi držať palce? Ani omylom. Tie nech mu okrem iného drzi Troskova.“

„Čo veta či celý odstavec, to žvást. Ak by som ihneď na začiatku článku nevedel, kto článok napísal, tak by som tipoval, že asi Erik Tomáš a jeho ministerstvo propagandy. Ak by novinár Palata chcel týmto kŕmiť veci neznalého českého človeka, prosím, nech sa páči, ale pritom čo sme si tu už tretie volebné obdobie od Fica a spol. užili, čo všetko v tomto štáte nefunguje a len sa tvárime, že to akosi ide, ako sa tu bezbreho rozkrádajú a mrhajú verejné zdroje, pritom skutky sa vôbec nestali alebo sú v súlade so zákonmi, potom čo sme sa dozvedeli, z čoho bol postavený Bonapart a jeho nájomníkom je predseda vlády … , presviedčať nás, aby sme mu ešte „držali palce“ to je skutočne až drzosť. 
Miera únosnosti pochlebovania terajšiemu vládnemu zlepencu pán Palata preskočil o dve prípustné výšky, keď ešte aj zlegalizoval všetko čo ficovlády doteraz urobili ale najmä absolútne neprípustne vyslovil „zmierenie“ s osobou ministra vnútra Roberta Kaliňáka, lebo aj tak sa táto vláda javí ako „biela vrana“ v húfe antracitového visegrádu.“
(Satek)

To sa už aj Palata zaradil medzi „našich?“ Iný dôvod tejto propagandy nevidím.“

„Komparatívny Fico vychádza

ako baránok boží medzi vlkmi“

„Sme ako komunisticko-smeracka Pravda

rada dá priestor každému, kto kopne do Sulika. Bluznit o tom, že Ficova vláda je lepšia ako prípadná Sulikova so…“


A nieco dodam trochu mimo temy. Ked som pisala, ze nevladnu nam politici, ale su len babky, to som vraj mala len zo sibnutych alternativnych stranok. Dnes je to jasne vsetkym. Ked som pisala, ze slnieckari su nebezpecni extremisti, tak sa ma pytali – A to kto je slnieckar? – ani nevedeli. Dnes je to jasne vsetkym.

Ked som pisala, ze medzi migrantmi je viac muzov, tak ma sli roztrhat, ze to nie je pravda. Dnes je to jasne vsetkym. Ked som pisala, ze ich nebudu vediet vracat, pisali mi, ze to je blbost, lebo bezproblemov a jednoducho. Dnes uz je kazdemu jasne, ako jednoducho. Ked som pisala, ze mimovladky spolupracuju s paserakmi, pisali mi, ze to je nehorazne obvinenie. Dnes su uz na to dokazy, aj ked dnes to este kazdemu jasne nie je. Ale bude aj to a tak isto aj to, co pisem v tomto clanku. Uz len naplnit schvalene projekty a prekvapit ludi, co vsetko uz popodpisovali. Biskupsky list pred Vianocami asi pomoze, ze je to vola bozia, aby ste posluchali. 

Nie, vobec sa necudujem, ze sme oklamani. Zakazdym sa cudujem len tomu, ze ich este branite. Mnohi slnieckari uz zahanbeni stichli a uz nie su ziadnymi extremistami a neobhajuju to, v com boli klamani a vidia to. Len pre tvrdohlavost to obhajovat nebudu. 

A vy kedy stichnete a uz ich nebudete tvrdohlavo obhajovat? 

.

Odkaz pre Kaplana: Zaspal si dobu! Tvoj Fico uz nie je zlodej ale spolupracovnik, a ich uz len vnutropoliticke zlodejstva nezaujimaju, spolu maju namierene vyssie. Ale tam maju namierene aj tvoji kamarati ako pesiaci – nositelia krasnych myslienok pre cudzie penazenky. Ved niekto to vydlazdit krasnymi myslienkami musi. Uz skoncil cirkus na pravicu a lavicu. Uz mas drzat Ficovi palce, ak tu nerobis divadlo, aby to nebolo zjavne. 

.

Na tvrdohlave obhajovanie Smeru reagovat nebudem, ja sa oklamanym nikdy nevysmievam, aby ste mna museli presviedcat, ze to tak nebolo a ze sa vam to nestalo. Ak sa o tom chcete presviedcat medzi sebou, musite si v tom vystacit sami ako pod Kaplanom. 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549739x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie