Založ si blog

Smiať sa dá nielen nad parlamentom

Z coho sa smejem ja, ked ide o politiku:

1. Jednym z prikladov obojstranneho nalepkovania je Sulik

 .

Pre putinovcov, trumpovcov, kotlebovcov a tym, co maju odist do Ruska, je Sulik zmanipulovanym a manipulucim sorosovcom a pre zmanipulovanych a manipulujucich sorosovcov je Sulik vdaka LSNS fasistom. No mozno, keby tu nebola LSNS, tak strana SaS je nimi vyhlasena za fasisticku, lebo nejakych fasistov by pravdepodobne hladali.

 .

Kedze citam diskusie aj pod Sulikom, aj na SME, tak viem, ze spolu so Sulikom maju tento problem obojstranneho nalepkovania od extremistov z obidvoch stran aj volici SaS.

Nie je to len moj problem, je to problem drvivej casti volicov SaS, ze nas vsetkych nalepkuju obostranne a chvilu citame, ze sme zo Smeru, riadeni z Kremla, milujuci Putina a Trumpa sucasne, hnednuci alebo uz hnedi, nevhodni volici tvoriaci kotlebovsku luzu, ktori nechcu vstupit do Europy a mali by odist do Ruska. To je prespikovane obvineniami, ze sme zmanipulovani Sorosom, podporujuci mimovladky a treti sektor a chceme urobit Majdan. Citame to uz minimalne rok, ze toto vsetko stihame ako posobiaci vsade, pretoze sa nam paci Sulikova plesina a to ze je Batman. Ale podla nasej posobnosti vsade je on, aj my sme pavuci muzi, co su raz na streche jedneho politickeho domu a za chvilu uz spriadame siete z opacnej strany. Nasi kritici sa proste nevedia dohodnut, z ktorej strany sme viac nebezpecni, lebo sucasne z oboch. Mame v srdci Putina ovenceneho tretosektorovou gloriolou. Preto nas neznesu ani superstatocni kotlebovci v principialne statocnom pohlade na vystupenie z EU, ani superstatocni zakladaci reviznych komisii na slobodu slova. Posobime ako spioni pre obidve strany, schovani prevazne na FB pod Sulikom, kde sa stretavame s podskupinou slnieckarov ako fackovaci panaci ich sucitu, ktori uz presiel transformaciou vyssej moralky.

 .

Vcera nas prirovnali k strane AfD v Nemecku. V tom sme asi predbehli aj kotlebovcov: https://komentare.sme.sk/c/20517333/richard-sulik-a-jeho-alternativa-pre-slovensko.html

O kotlebovcov sa uz zaujima len Bencik, politicka strana SME/DennikN, ktora este hlada svoj nazov, sa sustredi len na nas, ako na rozhodujuceho supera v Europe, ci budeme v prvej lige federacie EU alebo nie. Uz teraz im to kazime tym, ze existujeme a nasu stranu nam nemozu zakazat a Sulika pozyvaju vsade, aby sa ukazal, aky je hnednuci, co dokumentuju aj tieto komentare pod ich zatial bezmennou stranou na SME:

 .

„v súčasnej dobe sú euroskeptikmi a xenofóbmi len ľudia z dna spoločnosti.. ako z verklíka opakujú to ich dvojmiestne bububu.. od rána do večera, sedem v týždni.. pritom európska únia ekonomicky prekvitá a mohamedáni tvoria len niekoľko percent z pol miliardy celkového obyvateľstva..

.
sulík je však kat týchto ideí.. on je európan len na papieri, pretože v jeho duši vládne hlboký stredovek so všetkými možnými i nemožnými fóbiami so všetkého iného a netradičného.. prezidentské i parlamentné voľby od jesene minulého roka ukazujú, že euroskeptici a xenofóbia nie sú braní ako zdravá súčasť spoločného európskeho priestoru.. je na voličoch slobody a solidarity či chcú patriť do jadra alebo len na hnedý okraj spoločnosti.. yeah..“

 .

„Sulík je pre svoju afinitu k AfD pre mňa rizikový a nevoliteľný. Počkám si na pre mňa zaujímavejšiu ponuku bližšiu európskym mainstreamovým hodnotám od Progresívneho Slovenska, alebo Beblavého a Mihálovho projektu bezmena. Aj keď sa to fanklubu Sulíka, ktorý je pre nich nekritizovateľný nebude páčiť. Ale to by zvládol aj bežný politológ odhadnúť, že Sulík sa centristickému voličovi pomerne veľmi názorov vzdialil do nevoliteľného skoro až extrému (hlavne pre riziká jeho zahraničnopolitických postojov).“

 .

„Sulík je fašista a Fico demokratický ideál. Už som sa bál, že ste v SME na Sulíka zabudli. Chcelo by to ešte zopár komentárov a norma bude splnená.“

 .

„Pán Palata, nesklamali ste. Hodiť všetkých, Vám nazorovo nepohodlnych, do jedného vreca, je súčasný spôsob ovplyvňovania a manipulácie na svoj obraz, čo produkuje aj SME.
No a podľa Vás je utečenecká kríza za nami, Nemecko ju zvládlo a my sa môžeme hanbiť. No to je veľký omyl. Tieto rozhodnutia budú znášať ďalšie generácie. Konštruktívnu kritiku si zamieňate za prejavy extremizmu. A to jeden z hlavných dôvodov, prečo sa darí skutočným extremistom.“

 .

„Nemecko zachránilo Maďarsko? Prave naopak. Nemecko zachránil maďarský plot a plot na gréckych hraniciach. Nebyť tých plotov, rok 2016 by opakoval rok 2015, do Nemecka by prišiel ďalší milión migrantov a AfD by mala 40 %.
Takže, pán Palata, prestaňte si vymýšľať. Merkelová by mala Orbánovi ruky bozkávať. Udržal ju v premiérskom kresle.“ – z tohto som sa dozvedela o com bol zamknuty clanok, okrem nadpisu Sulik a opisu nemeckej strany akokebz jej predsedal.

 .

(Pridajte k tomu spomienku na jeho plesinu a karneval, aby vas doslov z Pravdy bol komplexny.)

.

2. Ukazka skatulkovania z dneska

.

Pyta sa nejaky zulu,

ze do akej skatulky ho ja zaradim:

„Devana ako vždy ++++++++++++Som zvedavý v ktorej škatuľke budem u maliny.“

A vzapati ma zaskatulkuje on:

„Och malina ,a to je čo?Slepá závisť?To je ale tvoj problém,že píšeš tak aby si sa zapáčila pupušovcom,ktorí si nevidia ďalej od nosa a vytešujú sa aj nad amíckou základňou,ktorá nás vraj ochráni,neuvedomujúc si ,že práve takéto zariadenia sú prvé na rane.Už sa začínaš podobať na luteránskeho kaplanka.

.

Logika tychto ludkov na Pravde je taka, ze ked niekto dennodenne chrli siru na politikov, tak je to uzasne, ale kto by hoci len v dvoch clankoch skritizoval ich volicov, tak chrli siru alebo nie je normalny, ved volicov maju predsa uzasnych, len sa nevedia dohodnut, ktori su ti uzasnejsi.

.

Ale mozno pupusovcov uz nepovazuju za sorosovcov a Pupus zalozil skupinu aj nezmanipulovany Sorosom. Doteraz razili myslienku, ze za vsetkym je Soros. Mozno ich od dnes budu nazyvat pupusovci a kaplankovci (rozumej sorosovci s docasne inym nazvom) ako dokaz, ze nie su pre nich sorosovci, hoci za vsetkym je Soros.

.

Jednoducho ich logika je taka – Ked nesuhlasis s nami, tak patris do skupiny, chces sa zapacit skupine… a musis sa podobat na niekoho s kym vytvaras skupinu… a sustavne sa snazia vytvorit nejaku skupinu ludi, ktora pre nich zosobnuje nieco, co z Ameriky proti nim ovlada Soros a len preto, ze ti ini ludia nemaju s nimi celkom zhodne nazory.

.

Tymto vlastne robia TO ISTE, co kritizuju, ze ich nejaka skupina (ta podla nich ovladana Sorosom), za akekolvek ine nazory, vsetkych hadze do skupiny fasisti. Co teda robi len TIEZ. Mohli by si ruky podat – robime to iste, co kritizujeme a to vzajomne. 

.

Dnes sa opat rozculovali nad cirkusom v parlamente, ale politicky cirkus na Pravde volaju uz spravodlive rozhorcenie, lebo za toto rozhorcenie neberu plat a spravodlivo sa rozhorcuju len zadarmo. V com maju uplnu pravdu, ze za to iste im nikto uz neplati.

.

Ale keby to rozhorcilo aj mna, uz by to nebolo uzasne, len moje vyplakavanie. No keby som vyplakavala nad vyplakavanim Matovica, bolo by to uzasne!

Lebo to by sa tu hodilo a ja len nepisem to, co sa tu hodi. Tymto akiste ziarlim na Devanu, ze ona ma dlhsiu diskusiu o zmrzlinach a mne taka diskusia na blogu chyba.

.

Prosim, neberte to ako urazku, smiat sa da nielen nad parlamentom.

.

3. Dnes tu vysiel aj zaujimavy clanok k politike, z ktoreho suhlasim len s nazvom: „Žiaden Soroš, mimovladky, ani nik iný… To MY sme strojcom osudu tejto spoločnosti…

.

Ovlada nas Soros, naozaj za vsetkym je ako prizrak tych istych sil v nasmanipulativnych a nezmieritelnych s inymi. A ma nad nami len taku moc, aku ma v nas.

Je to manipulativny clovek a my sme manipulativni ludia a on je len nasim symbolom pre tie sily.

.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550572x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie