Založ si blog

Tým, že sa zastali LSNS, pripravujú si s nimi spoluprácu?

Kalinak dnes vyhlasil, ze tym, ze sa OLaNO a SaS zastali LSNS, pripravuju si s nimi spolupracu a

.

„vyzval Sulíka a Matoviča, aby svojim voličom vysvetlili, prečo majú taký nesmierny záujem o spoluprácu s extrémistickou stranou ĽSNS a prečo popierajú základné princípy demokracie, ktoré tu majú fungovať. Obvinil ich, že v mene vlastných politických záujmov chránia Kotlebu a jeho ľudí.“

.

Takze to ma Sulik vysvetlit aj mne, ako volicke SaS.

Isteze, slnieckari a tretosektoraci atd. atd. by s tym nesuhlasili, ale ti maju podporu len jednej tretiny volicov SaS. Mne ako volicke SaS by akakolvek rozumna spolupraca s LSNS nevadila, este by som ju uvitala, aby mali vsetci volici, ktori si nepraju snahy nasej koalicie hrabat sa do prvej ligy federacie EU, este sirsie a spolocne zastupenie v takejto opozicii, co s tym nesuhlasi, nech uz su to akikolvek volici.

.

Priala by som si, aby sa v tomto proti zradnej koalicii, ktora nas zenie do este uzsieho vazalstva v EU, spojili vsetky opozicne strany a to SaS, LSNS, OLaNO a Sme rodina a dalsie, ako maju preferencie v prieskumoch, v spolocnom usili tomu zabranit.

.

Kedze je teraz nerealne vystupit z EU a nema to ani realnu podporu u volicov, nema nas aka politicka sila proti tomu branit, aby sme sa nehnali do rychlostnejsej EU.

Pokial sa budeme hadat a drobit pre minulost, pre byvale delenia pravice a lavice, co uz dnes dnes neplati, tato koalicia, ktora je zlozena z lavice a pravice, nas vzenie do este vacsieho vazalstva voci EU! A presne toto je ich plan a za tymto ucelom sa aj spojili.

.

Opozicia sa dnes deli len v skale:

1. celkom vystupenie z EU – LSNS

2. vystupenie, ak budu velmi tlacit neprijatelnymi poziadavkami – Sme rodina

3. za nevystupenie, ale reformy – SaS

4. za nevystupenie a nejasne postoje k EU – OLaNO

.

Je to tiez nerealne, aby sa tito vsetci spojili a spolocne v tomto koalicii a slnieckarom branili. A kedze koalicia (a sorosovske spol.) vie, aka by bola sila v takejto opozicii, musi medzi nimi podporovat akekolvek zastrasovanie. Napr. Snad by ste nevolili… volici SaS, takuto koaliciu s LSNS, alebo snad by ste nevolili… volici LSNS, takuto koaliciu so SaS alebo s OLaNO, alebo Sme rodina. Lebo velmi dobre vedia, ze vela volicov LSNS su byvali volici SMERU s nezmieritelnou nenavistou k byvalym praviciarom. Tak vsetci vsadzaju na to – Snad by ste nevolili tych alebo tych… Nie, drobte sa, hadajte sa medzi sebou. Ved na to vam tu vytahujeme kauzy, aby ste nenavideli a odsudzovali raz toho a raz toho a DROBILI SA a aby ziadna silna opozicia proti nasim zaujmom nevznikla. Ked bude kazda strana sama a odsudena volicmi inych, ziadna silna opozicia nevznikne.

.

Dnes nie je opozicia to, co byvala. Dnesna opozicia je ta, ktora nesuhlasi s prepajanim EU do este vacsieho vazalstva! A je uplne jedno akou mierou, ale to ich spaja, ze s tym nesuhlasia. 

.

Pre hlupost volicov a malicherne hadky o blbosti, ked ide o ovela zavaznejsie veci, je takato spolupraca v tomto nemozna, k comu prispievate aj vy tu na Pravde, ked sa medzi sebou hadate. Ale aspon niektore strany z hore vymenovanych by mohli byt schopne aj spoluprace v tomto spolocnom cieli.

Myslim, ze tento spolocny ciel by volicom danych stran nevadil a ze by ho naopak uvitali, ked koalicia (lavice a slnieckarskej pravice) nas uz zradza a nielen si praje, aby sme patrili do prvej ligy EU (ako si praju a pracuju na tom svorne), ale uz nam tu potichu schvaluju projekty na prijimanie migrantov:

Schválili projekty, ktoré neplánujú?

.

Oni take spajanie, a vraj snahu o spolupracu, odsudzuju, lebo fasizmus a ine taraniny. Ale im samym nevadi, aky hybrid si sami poskladaju pre RYCHLOSTNEJSIU EU a pre este vacsie vazalstvo.

To sa uz spoji SNS aj s Madarmi, Zitnanska s Ficom, Bugar s Kalinakom a slnieckari aj s Blahom, len aby sme do takej EU trielili ako poslusni.

Nie nahodou uz zas nejaka nova strana SME/DennikN nekritizuje uz Fica ale SaS dennodenne. Skoncila lavica a pravica, uz tu mame len vazalov a odporcov.

A nie nahodou je pripravena nalepka „fasizmus“. Ste na omyle, ked si myslite, ze len pre LSNS. Pre VSETKYCH, co by s takouto EU, ako sa teraz vyfarbuje a popiera zakladne principy demokracie, ako spomina Kalinak, nesuhlasili. Tymto uz predsa davno nezastrasuju len volicov LSNS, ale nas vsetkych, co by si dovolili s tym nesuhlasit a ktori by chceli hoci len reformy, ked vystupit sa uz neda. 

.

To vy, pan Kalinak, uz sluzite vazalskym silam, z coho maju slnieckari nesmiernu radost, ktore popieraju zakladne principy demokracie.

Vam samym pravica do koalicie nevadi. Vam samym nevadia slnieckari z Mostu a Siete. Vam by nevadil ani Matovic s len trickom, vam by nevadil ani Sulik, vam by nevadil nikto, kto by spolu s vami bol poslusnym sluhom EU. Vy sa predsa nepotrebujete vadit o horalkach, listoch, materskych, milenkach Kollara. To je len pre sprostych volicov, ktori su taki hlupi, ze vam dodnes veria, ze kvoty neschvalite, hoci projekty na prijimanie migrantov SU UZ SCHVALENE:

.

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/03/13/schvalili-projekty-ktore-neplanuju/

.

Upodozrievate ine strany, ako SaS a OLaNO, ze sa chcu spojit s LSNS, kvoli ich politickym cielom. Ale pravda je taka, ze to vy sa chcete spojit s byvalou pravicou (Most, Siet, Progresivne Slovensko, zas dalsia nova este bezmenna, ked predchadzajuce slnieckarskovazalske nemaju uspech), kvoli VASIM POLITICKYM cielom, ktorym nezradzate len zakladne principy demokracie, ale aj celu krajinu Slovensko. 

.

Asi uz mate nasporene, tak po vas nech uz je hoci aj potopa, vy to uz nejako prezijete, ked sluhov predsa vzdy odmenovali! Vzdy si stihol este niekto na tom zarobit, alebo ako poslusny este prezit. Kde by vas zaujimal Matovic, Mazurek alebo Kollar! To su pre vas len mravci do ringu hlupych volicov, ktori sa pre malichernosti nespoja, pokym vy sa pospajate aj s certom-diablom v EU. 

.

Vychadza vam to, pan Kalinak, ale nie preto, ze oplati sa mysliet na vlastnu rodinu a kaslat na tak hlupy svet. Ale preto, ze ludia este musia uvidiet, co vsetko prinasa naivita a hadky pre malichernosti, ked ide o vela. 

.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549666x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie