Založ si blog

Ako sa klamalo o vraždiacom Indovi

Tiež som si myslela, že pri vražde, ktorá sa stala v októbri minulého roku v Bratislave, keď Slováka bodol do krku Ind, že tú hádku a napadnutie spôsobil Ind. Až dnes som sa dozvedela, že k vražde došlo v sebaobrane Inda, teda potom, čo naňho útočili traja Slováci.

 

Predstavme si, že by ten Filipínec mal nož, bránil sa a pritom Slováka, ktorý dnes bude súdený za zabitie (prečo nie vraždu?), bodol do krku.

Dnes by bol mŕtvy Slovák a Filipínec by bol označený za vraha!

To presne sa tomu Indovi stalo:

 

Ako to bolo?

 

 

 

 

Nevidím vôbec žiadny rozdiel v tom, či vám syna zabijú primitívni muži kopancom do hlavy alebo bodnutím noža. Buď sa krv vyleje do hlavy alebo strieka von a výsledkom je smrť v obidvoch prípadoch.

Môžte jedného brániť, že si myslel, že kopancom do hlavy človeka nezabije alebo druhého, že si myslel, že bodnutím noža druhého nezabije, keď sa len bránil. Rozdiel je len v tom, či človek útočí alebo sa bráni. Skôr môže urobiť osudnú chybu, keď sa len bráni, lebo ako dnes vidíte, keď sa neubránite, môžu vás aj zabiť!

 

V prvom prípade Slovák útočil a doplatil na to smrťou.

V druhom prípade Slovák útočil a doplatil na to vraždou iného.

 

Keby ste boli rodičmi toho Filipínca, priali by ste si, aby váš syn mal nôž a mohol sa brániť aspoň nožom, keď už bol slabší a menší. Radšej by ste si priali, aby sa hoci aj nechtiac stal vrahom v sebaobrane, než aby ho jedným kopancom ako bezbranného niekto zabil. A bolo by vám celkom jedno, či to ten vrah predpokladal alebo pre primitívnosť nepredpokladal.

 

To si o tom myslím ja bez ohľadu na národnosť.

 

Zabitie bezbranného primitívom:

https://www.aktuality.sk/clanok/595492/cele-video-ako-juraj-hossu-usmrtil-filipinca-henryho/

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556771x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie