Založ si blog

Najväčší problém všetkých čias pre elitu – ľudia odmietajú byť agresívni

Rozdeluj a panuj! – Tato technika bola vyuzivana od nepamati. Stacilo ludi rozostvat a profitovat z ich agresie. No kedze uz mnohi bezni ludia tuto taktiku na rozostvavanie ludi prehliadli, uz sa masovo nenechaju vyprovokovat do agresie voci inej skupine a tym odpada moznost z toho profitovat. 

 

Ako sa ludia vyprovokuju do vojen, ked uz prilis scivilizovani ludia odmietaju podliehat stvaniu do agresie voci inym?

 

Profitujucim chybaju ludia, ktori by volali po agresii, ktori by volali po vojne, po utoku, po odvete. Myslite si, ze sa s tym zmieria? Ako ludi vyprovokovat, aby predsa len agresiu citili?

 

Umelo to vyvolavat, ked to nejde prirodzene! Sami sebe zabiju ludi, zacinaju zabijat vlastnych, aby tie masy neagresivnych ludi vyprovokovali k agresii.

„Pozrite sa, tuto vam zabili…“ A vy co na to? A vy nic? Kedy uz budete volat po agresii?“

 

Sme v zvlastnej dobe, ktora by sa mohla nazvat ZABIJANIE VLASTNYCH s cielom vyvolat agresiu aspon takto, ked sa nenechaju ludia do agresivity vyburcovat.

Nie je vrah, tak je ho potrebne umelo vyrobit. Najat vlastneho, dat zabijat vlastnych a ukazovat im ich: „Vidite, co vam urobili?“

Tak co, uz budete tu agresivitu citit, alebo stale nie? Tak si zabijeme dalsich vlastnych, lebo este vzdy sa najde skupinka tak blbych ludi, co tomu uveri a co po tej agresii budu volat, aby profitujuci z nej mohli profitovat.

 

Myslim si, ze Americania si zabili svojich vlastnych, aby mohli zacat vojnu v Iraku a mali na to ospravedlnenie. Myslim si, ze sami si vychovali teroristov, aby zas mohli profitovat z dalsich vojen. Myslim si, ze cela migracna kriza je umelo vyvolana, aby zas mohli profitovat, rozdelovat, panovat a migrantov pouzivaju a prave oni pouzivaju migrantov len ako ludsky dobytok, ktory sa ma niekde nahnat s absolutnym cynizmom aj k ich zivotom, ci sa niekde utopia alebo preziju, ze to su tiez len ich obete k ich len profitujucim cielom z toho.

Nedari sa im, tak stale musia dat niekde zabijat vlastnych, vsetko elity, ktore sa stali vrazdiace, lebo obycajni ludia sa uz davno odmietaju vzajomne vrazdit. 

Neverim ani tomu, ze Rusi otravili Skripala a jeho dceru. Zas je to len v prospech nejakej vojny a aj keby ich rovno Rusi dali zabit, tak bezni obcania vo vsetkych krajinach uz nechcu vojny a preto ich musia nasilim do nich hnat, pod hrozbou stihania kazdeho, kto by nechcel. Skupinky agresivnych a rozhorcenych za odvetne utoky sa stale zmensuju a odmietaju im zrat toto SENO pre ich profitujuce ciele. 

 

Preco obycajny clovek je menej zmanipulovany, nez prislusnik „intelektualnej elity“?

 

Najviac vysvetluje to, ze taky herec alebo liberalko by uz nemusel mat take ponuky, ze taky mlady clovek by uz neurobil taku karieru, aby sa len udrzal ako „normalny“. Vsetci ti intelektuali a inteligenti maju viac co stratit a o co sa musia bat v svojich nazorovych bublinach, nez mnozstvo ludi, co mozu stratit len tu pracu, co maju alebo len ten zivot v ich mocenskych zaujmoch. A koho budu zaujimat politicke nazory, ked bude hladat pokladnicku do Tesca alebo do automobilky? Nikoho! Kamaratov, ktorych si hocikde najde, nebude zaujimat, ci je dost intelektual, ci je dost na urovni ako predstavitel intelektualnej elity so spravnymi politickymi nazormi, ktore vzdy predstavuju nejaky typ agresie pre mocenske zaujmy. Prostredie inteligentov je preto tiez drsne a malo priatelske, o level vyssie len v zneuzivani inteligencie. Presne takto sa z inteligentnych ludi stavaju posledne ostrovy lahko zmanipulovatelnych ludi na agresiu pre mocenske zaujmy. Nasa „intelektualna elita“ je preto politicky tak mala, ze su to zvysky agresie na objednavku. Ziadny zaciatok, ale koniec, ktory dokaze oddalovat len ich zvysna agresia, navyse umelo vyvolana.

 

Clovek je len natolko slobodny, o kolko menej agresie citi. Len vtedy sa stava nezmanipulovatelny a slobodny od jej umelych vplyvov. Kto nepodlieha strachu a agresii, prestava byt otrokom mocenskych zaujmov a postupne aj ich obetou.

 

 

Najcitanejsie clanky na iDNES od ceskych blogerov (vyborne ten vysmech z agresie a stvaniu do vojen zachytavaju):

 

Našel sem ruske stopy v kauze agenta Skřípala

 

https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=656058

 

 

Mainstream přikládá pod kotel válečné propagandy tempem, jako by začátek byl za dveřmi!

 

„Rusko je obklíčeno základnami NATO jak zajíc v oplocené ohradě mysliveckého spolku…“

 

https://daviddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=656442

 

„Pokud dcera pan Skripala přežije, stane se verze světového demokratického tábora neudržitelnou. To bohužel může ohrozit její život, pachatel útoku ji dorazí, aby politikové nemuseli své koncepce měnit.“

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558355x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie