Založ si blog

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

 

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. 

Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú!

A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu presne to, čo by sme my mohli písať o nich!

 

Preto tu teraz dávam dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

 

Pozrite sa, aký je to univerzálny čaj:

 

 

A vy od progresívnych novinárov čakáte morálne zábrany? (píše Samo Marec a ja) 

 

 

„Teraz je na rade Šimkovičová, potom sa pôjde ďalej. Ak sa bude dať.

 

Na Slovensku prebiehal približne piaty alebo šiesty týždeň šimkovičoviády.

V piatom alebo šiestom týždni je už dávno úplne jasné, že Martinu Šimkovičovú netreba odvolať pre dotácie, pre nadácie ani pre všetky ostatné dôvody, ktoré tu viac ako mesiac poletujú verejným priestorom.

Šimkovičovú treba jednoducho odvolať preto, lebo ju odvolať treba, a tomu je podriadené všetko. Dôvody sa hľadajú dodatočne. Martina Šimkovičová je však napriek všetkému len Martina Šimkovičová – keby na jej mieste bol Juraj Jánošík z Terchovej, tak by odvolávali Juraja Jánošíka z Terchovej.

Nejde o to, čo Martina Šimkovičová reprezentuje, ale to, že existuje a robí to, čo robí. Prekáža.

Vieme, že Šimkovičovú treba odvolať, lebo nejako príliš vyskakuje a mala by vyskakovať len odtiaľ-potiaľ. Aj na legendárnom Kiskovom videu však Kiska aspoň bol a niečo aj hovoril. Tu varíme z takej vody, že ak je toto všetko, tak je to nič.

 

Je to aspoň hanba

 

Samozrejme, medzičasom sa dejú veci.

Šimečkovci naveľa našli možno aj piatich ľudí, ktorí im vyjadrili podporu, a Peter Pellegrini bol na obede s čelnými predstaviteľmi koalície.

Objavila sa správa, že Európska únia nám následkom zrušenia špeciálnej prokuratúry možno zastaví eurofondy, ale Juraj Blanár povedal, že sa to nestane, takže je jasné, že sa to nestane. A ak sa to náhodou aj tak stane, na vine bude Šimkovičová so Smerom.

Plány progresívnej koalície, o ktorej toľko šimečkovci snívali, sa rozpadli, keďže polka Smeru im ušla, hoci k nej mali pekný vzťah. Pršalo ako v Maconde a Šimkovičovej podiel na poveternostných podmienkach vyvolával otázniky.

Robiť by aj bolo čo – napríklad riadiť štát, všakže –, a my tu o Šimkovičovej. To nič, ak sa to už má stať, aspoň je to poriadna hanba progresívnych fanatikov, keď oni majú Šimečku!

Zoznam Šimkovičovej previnení je taký dlhý, že aj kovaní recidivisti a pravidelní klienti nápravnovýchovných zariadení blednú závisťou. Tým, samozrejme, nemá byť povedané, že ten zoznam je aj pravdivý, len je naozaj dlhý a niektorí naň makajú celý život ako progresívni novinári.

 

Implantovali nám Šimkovičovú

 

Starostlivo budovaná konštrukcia znie zhruba takto: Šimkovičová je nacistka a navyše je aj morálne nedovyvinutá, a preto ju treba odvolať. Odvolať ju treba, lebo ju treba poraziť presne tak, ako treba poraziť celý nacizmus, teda slobodné voľby – všetko jedno. Slobodné voľby sú totiž nacizmus a navyše vláda lúzy, veď dúhové vlajky a spoločné záchody a nechutné umenie a skorumpovaný Šimečka. Všetko jedno. Plochozemcov viac zaujímajú záchody než kvóty.

Odvolávanie Šimkovičovej je len variáciou na nacizmus Šimečku, teda na tvrdenie, že tu existuje škodlivý myšlienkový prúd, ktorý devalvuje hodnoty, ničí mládež a podsúva myšlienky (veď sa pozrite, ako sú všetci nacisti, toto by sa v inej krajine EÚ nemohlo udiať).

Do Európskej únie sme išli, aby sme sa mali ako vo Švajčiarsku, ale oni nám sem namiesto toho dovážajú nejakú cudziu ideológiu. Stratili sme ostražitosť a oni nám sem medzitým, na to naše krásne Slovensko plné šikovných ľudí, naimplantovali Šimečku. Soros, majdan, chaos, vojna, opäť všetko jedno. A ani peniaze nám nechcú dať, keď odstavíme a len jedného ich lokaja.

My si tu medzi sebou môžeme povedať, že sú to všetko, samozrejme, kapitálne hlúposti Švihlíkovej, ale tak znie opozičná téza: žijeme len vo svojej bubline, čo progresívni novinári (a kolektív) dlhodobo presadzujú.

Akú logiku používajú v tej bubline, je dodnes záhadou ich propagandy.

Výsledky volieb ich obmedzujú, no tak ich treba odstrániť. Teraz stojí v ceste Šimkovičová, no tak ju treba odvolať alebo aspoň maximálne pošpiniť. Nie preto, že sa niečoho dopustila, ale preto, že stojí príživníctvu v ceste. Potom sa pôjde ďalej. Ak sa bude dať.

Naozaj čakáte morálne zábrany od progresívnych novinárov, ktorí vyhlasujú všetkých za nacistov? O akých nacistoch potom budú hovoriť, keď prídu do múzea holokaustu, keď nacistami sú aj ich rodiny okrem pár výnimočných jedincov z ich bubliny?“

 

https://komentare.sme.sk/c/23384143/a-vy-od-fica-cakate-moralne-zabrany-pise-samo-marec.html

 

 

 

Nič som nepridala, len zmenila mená. Žiadna veta nie je navyše od pôvodnej, len som upravila na opak. Niektoré som nemusela, lebo sú pravdivé a hoax len v ich bubline!

 

 

 

.

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Už ste videli hlupáka, čo chce na vlastnú hlavu jadrovú a Putin to prežije?

13.09.2024

Ve čtvrtek 29. února 2024 vyhlásil americký ministr obrany Lloyd Austin na slyšení výboru Kongresu USA pro ozbrojené síly, že porážka Ukrajiny bude znamenat zatažení NATO do války s Ruskem! 11.9. Příprava útočné jaderné války, trestní oznámení na ministryni Černochovou „Návrh trestního oznámení Tímto plníme zákonnou oznamovací [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701381x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie