Založ si blog

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

 

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo ….

 

 

To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi.

Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) čakala tretie alebo štvrté dieťa s násilníkom. Tak toto boli ich nepriatelia – vrahyne a na nich predvádzali svoju ukážkovú morálku, že oni by s násilníkom mali aj tretie a štvrté dieťa a dali ho na adopciu.

 

Mikloško bol tiež taký fanatik, čo ako muž bojoval proti ženám v núdzi, lebo iste tá ich polka, čo čakala tretie alebo štvrté dieťa (podľa štatistík), „otehotneli na diskotékach“!

Na toto sme tu mali týchto „kresťanov“, aby terorizovali svojou ukážkovou morálkou o nemrhaní semenom v kondómoch. No aspoň sme pre nich neboli „lúzou“.

 

Vôbec sa nečudujem, že sa tieto odrody „ukážkových vyšších morálok“ našli s progresívcami. Spája ich fanatizmus „ukážkovej vyššej morálky“ so snahou o politickú moc ako úspešný lokaj. Keby vládli konzervatívni, tak prenasledujú ženy v nudzi a nútia rodiť aj 12 ročné a keby vládli progresívci, tak všetci iní majú cenzúru!

 

Z jeho prejavu na obranu Šimečkovej rodiny ma zaujali len dve veci.

 

Prvá, že prostredný Šimečka (čo sa zaslúžil o to, že všetkých nevoličov progresívcov majú ich voliči a čitatelia považovať za nacistov)

nemohol študovať a len učilište, lebo jeho otca o 10 rokov neskôr zavreli!

Ako vedeli, že jeho otca o 10 rokov zavrú a preto nemôže študovať?

 

Jeho otec bol v čase rozhodovania o štúdiu len vylúčený zo strany ako tisíce iných ľudí, ktorí boli politicky prenasledovaní zlými kádrovými posudkami, ale ich deti mohli študovať.

O tom svedčí to, že deti z rodín, ktoré mali rodičov vylúčených zo strany, mohli študovať a vyštudovali nielen stredné školy ale aj vysoké!

Ja sama som dieťa matky, ktorá bola tiež vylúčená zo strany a vyštudovala som dokonca dve stredné školy (aj nadstavbovú) aj vysokú.

A okolo nás boli ľudia vylúčení zo strany, čo tiež pracovali potom ako robotníci (predtým novinári) a ich deti vyštudovali aj vysoké školy!

Nie všetky, lebo vtedy bolo ťažšie dostať sa aj na strednú aj vysokú a dnes tie, čo sa na školu nedostali, môžu vymýšľať, že nemohli študovať kvôli svojim rodičom. Ale mohli, len to bolo na výsledky v učení ťažšie.

Napríklad z detí vylúčeného novinára zo strany, ktorý potom našiel len ťažkú prácu ako robotník, vyštudovala len ich dcéra aj vysokú školu a syn ako lajdák už nie. Preto šiel len na učilište.

Neviem, prečo si myslíte, že všetky deti vylúčených zo strany mali automaticky študovať a samozrejme na to mali mať.

Boli ako iné z ktorých tiež nie všetci vyštudovali.

Toľko k ľuďom, čo sa dnes vyhovárajú, že nemohli študovať, na rodičov a ich politické prenasledovanie. Nebolo výborného žiaka v tej dobe socializmu, ktorému by povedali, že nemôže študovať kvôli rodičom. Možno nejakú výberovú školu, kde sa nedostali ani iní výborní smrtelníci bez protekcie. To ani dcéra docenta, ktorý bol snaživý lokaj!

 

 

A je to dnes iné? Môže sa vari dnes uplatniť ako študent nejaký zjavný „dezolát“, keď aj docent „dezolát“ má po chlebe a bude povláčený médiami ako „proruský živel“?

Dnes na iný spôsob a možno ešte viac musí mať správnu ideológiu jedinej pravdy a jedinej vyššej morálky, lebo dnes nám tu predvádzajú zo socializmu 50-te roky a nie 80-te.

 

====

 

A druhá vec, čo ma u tohto náboženského fanatika zaujala, bolo jeho oháňanie sa Morozovom:

 

 

„Ale v súvislosti s Martinom Šimečkom sa musím dotknúť ešte jednej, morbídnej skutočnosti. Pred nejakým časom niektorí vládni politici vyzývali podpredsedu NR SR, jeho syna Michala, aby sa v nejakej súvislosti dištancoval od svojho otca.

Niektorí z nás sa snáď ešte pamätajú. V 50. rokoch sme mali na školách povinné čítanie o sovietskom pionierovi Pavlikovi Morozovovi, ktorý udal svojho otca, že je kulak. Jeho otec potom putoval do gulagu a Pavlika vraj z pomsty zabili dedinčania. Táto legenda bola po čase spochybnená, ale jeho príbeh nám ako deťom bol dávaný za vzor. Zradiť, zaprieť svojho otca. To kde sme sa ocitli v roku 2024?“

 

 

To je ale drzosť a bezbrehá arogancia, aby nám tu Morozova spomínali na obranu tých, čo pre všetkých s iným názorom žiadali cenzúru a nahlasovanie ako v Česku. Veď ten Morozov je presne ich obraz ako rozoštvávali celé roky rodiny, že majú vyháňať z rodín nacistov, pričom nacista bol každý, kto ich nevolil!

 

A čo sa „chválili“ počas volebnej noci na Denníku N, že okolo seba majú už každú druhú rodinu rozoštvanú, kto je v nej nacista, dezolát, lúza a kto správny progresívec s jedinou pravdou a vyššou morálkou pri všetkých povinných témach o kvótach, sankciách, strate veta, tretiu svetovú!

 

 

A teraz má niekto drzosť robiť syna hlavného normalizátora Šimečku za obeť, že má byť ako Morozov?

 

 

Progresívny „mein kampf“ od postintelektuálov Buzalku a Šimečku

 

Progresívny „mein kampf“ samozvaných „postintelektuálov“ alebo „pseudointelektuálov“ z minulého roku, na ktorom si postavil svoj nacizmus voči ľudskému odpadu v spoluobčanoch, čo ich nevolili, Šimečka a ďalšie progresívne papagáje po ňom.

 

Potom, keď si otvoríte Denník N alebo SME, ste zdesení, že miesto serióznych článkov k politike s faktami a informáciami, majú tam len infantilné štvanie svojich čitateľov proti voličom vládnej koalície ako proti nacistom (a postsedliakom ako Buzalka) a to dokola.

 

Jednoducho ich novinári, teda skôr len politickí aktivisti pre jedinú politickú stranu, vsadili na to, že ich politická strana skôr vyhrá voľby, keď ich čitatelia budú robiť agresívny nátlak na spoluobčanov, aby volili ich stranu, keď nechcú byť pre nich odporný ľudský odpad a len nacisti.

 

Toto by sme na škole nazvali šikana, ale keď to robia novinári, volajú si to žurnalistika! Pritom ide o násilnú šikanu zo strany progresívnych novinárov, keď svoje stranícke médiá zneužívajú na dehumanizovanie voličov iných strán na ľudský odpad. Presne tak to robili aj nacisti. Určite takýmto spôsobom štvali aj proti Židom. A tiež sa cítili, že sú tí vyvolení s vyššou morálkou!

 

Preto sú ich čitatelia týmto fašizovaní. Byť fašizovaný neznamená uctievať Hitlera alebo kohokoľvek uctievať, ale veriť hlavnej fašistickej alebo nacistickej téze, že my sme tí vyvolení, lepší s vyššou morálkou a iní sú ľudský odpad, niečo menejcenné! Tiež je jedno, v kom vidia ľudský odpad. Pre niekoho to boli Židia, pre niekoho homosexuáli a pre týchto progresívcov sú to voliči, ktorí sú ľudský odpad len preto, že ich nevolia. Dennodenne môžete v ich diskusiách čítať, že spoluobčanov nemajú za ľudí, ale skutočne za ľudský odpad! 

 

K tomuto obrazu ich zfašizovali progresívni novinári. Práve ich čitatelia ukazujú, že s rovnakou vervou by prenasledovali aj Židov, keby žili v dobe, keď takto ľudí štvali proti Židom. Vypovedá to o miere ochoty – považovať ľudí okolo seba za ľudský odpad a byť presvedčený, že oni sú niečo viac od len ľudského odpadu. Preto potrebujú nepriateľa!“

 

 

 

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi!

 

 

Udej mámu, posílíš mír?

 

 

.

.

.

VIDEO Chmelár: Martin Šimečka by mal byť stíhaný za trestný čin hanobenia národa!

 

„Samozvané elity. O tých je najnovšia relácia doc. Eduarda Chmelára v cykle „Drobnohľad.“ Historik a publicista sa vo videu venoval najmä otcovi šéfa hntia Progresívne Slovensko, novinárovi Martinovi Šimečkovi. Ten ako hrdý demokrat rád nazýva všetkých ľudí s iným názorom „lúzou, či sviňami,“ prípadne nadáva na slovenský národ.

„Pán Šimečka, vy sa správate nielen ako chrapúň, vy ste predovšetkým hlboko nevzdelaný človek…

 

Samozvané elity

 

Docent Chmelár však pripomenul, že „šimečkovci“ rozhodne nie sú jediní. Keďže syn pána Šimečku, zase opakovane žiada Brusel, aby voči našej krajine zasiahol a odobral nám eurofondy etc. Lebo pri moci „je nesprávna a zlá vláda.“

„Keď otec lídra opozície pravidelne hanobí slovenský národ a rektorka umeleckej vysokej školy spochybňuje národnú kultúru. Alebo keď hlava štátu žiada vedenie sociálnych sietí o väčšiu cenzúru a obmedzenie slobody prejavu bežných ľudí…

Keď sa EÚ a NATO správajú voči svojim členom ako vydieračské mafiánske gangy… keď sa Európska únia zaujíma viac o iných ako o vlastných občanov… Keď Brusel chce, aby Európa sama platila náklady na vojnu, do ktorej nás vohnali Spojené štáty…“

 

https://ereport.sk/samozvane-elity/

 

 

 

Chmelar: „VYTVÁRAŤ DOJEM, ŽE NA SLOVENSKU SÚ NOVINÁRI PRENASLEDOVANÍ AKO ZA NORMALIZÁCIE, JE NIELEN ÚLET, ALE URÁŽKA VŠETKÝCH OBETÍ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU“

 

„Moja mama bola prenasledovaná, nie vy! A určite by aj vás označila za svine, keby sa bola dožila toho, že novinári rozoštvú jej vnukov, brata proti bratovi a jej vnuka proti matke, že sme nacisti a ľudský odpad len preto, že sme vás nevolili! Novinári a umelci predsa normalizácii pomáhali, tak sa tu netvárte, že 20 rokov sme si ich mali začo vážiť! 

 

Vás nikto nevyhadzuje z práce a nekončíte ako robotníci v najťažších povolaniach, aby ste sa zamestnali!

 

Vám nikto nepíše kádrové posudky, ktoré by vám zničili život, naopak vy píšete „kádrové posudky“ na voličov iných strán, že sú nacisti a ľudský odpad, keď vás nevolili a týmto im rozbíjate rodiny a rozoštvávate celú spoločnosť!

 

Vašu prácu si preto ľudia nevážia a preto vás nevolia!“

 

 

====

 

 

Štandard:

 

Namiesto na konferenciu použila Šimečkova matka časť dotácie na mzdy, tvrdí Roskoványi

 

„Občianske združenie Fórum použilo v roku 2020 tridsaťtisíc eur z dotácie ministerstva spravodlivosti na mzdy svojich členov. Mali sa však použiť na podujatie Stredoeurópske fórum, tvrdí štátna tajomníčka rezortu spravodlivosti Katarína Roskoványi.“

 

 

 

Lokaji zrazu fičia na ačohentizme

 

A arogancia je na vašej strane, lebo vy ste tu útočili na „lúzu“, že vám závidí kariéru a schopnosť uživiť sa a pritom takéto máte kádre, čo sa živia vyciciavaním štátu – teda nás!

 

A keď sa nám to nepáči, tak sme nacisti!

 

A ešte máte tú drzosť, nám hovoriť o arogancii!“

 

 

 

 

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už ste videli hlupáka, čo chce na vlastnú hlavu jadrovú a Putin to prežije?

13.09.2024

Ve čtvrtek 29. února 2024 vyhlásil americký ministr obrany Lloyd Austin na slyšení výboru Kongresu USA pro ozbrojené síly, že porážka Ukrajiny bude znamenat zatažení NATO do války s Ruskem! 11.9. Příprava útočné jaderné války, trestní oznámení na ministryni Černochovou „Návrh trestního oznámení Tímto plníme zákonnou oznamovací [...]

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701388x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie