Založ si blog

3 týždne pred Kuciakovou vraždou predstavili politikov PS a mohol začať politický prevrat

 

Progresívne Slovensko

 

ešte nie je na vraždu čas

 

„V septembri 2016 avizoval podnikateľ v oblasti startupov Ivan Štefunko vznik občianskeho združenia Progresívne Slovensko s možnou budúcou transformáciou na politickú stranu.[15] K projektu sa ešte v septembri pridal aj zakladateľ webhostingovej spoločnosti Websupport Michal Truban.[16] Truban bol zároveň najväčším investorom hnutia. Do hnutia investoval 900 000 € s 5 % úrokom a ďalších 20 000 € s 3 % úrokom.[17] Medzi prvých medializovaných podporovateľov združenia patril spolumajiteľ softvérovej spoločnosti ESET Anton Zajac, zároveň figurujúci ako spolumajiteľ a člen predstavenstva spoločnosti, vydávajúcej Denník N.[18]

 

ani v roku 2017 nie je na vraždu čas

 

20. januára 2018 v Žiline sa konal zakladajúci snem[19], ktorý schválil stanovy, zvolil predsedníctvo a stanovil programové priority hnutia. Jediným zástupcom hnutia v NR SR bol vo volebnom období 2016 – 2020 Martin Poliačik, ktorý do PS vstúpil v decembri 2017 krátko po odchode z SaS.

.
.
.
Teraz je čas na vraždu!
.
.
28.1.2018
.
.
.
.
.
„Prečo sa rozhodli vstúpiť do politiky? Ako chce Progresívne Slovensko získať popularitu? Čo je hlavná výzva dneška? S kým chcú vládnuť?“
.
.
.
https://www.tyzden.sk/podlampou/45641/pod-lampou-ludia-ktori-chcu-zmenit-slovensko/?fbclid=IwY2xjawE2SMFleHRuA2FlbQIxMQABHZN_rYBF-FpRG8zWxg9k-b5eHQqi8FKiSHt8b5jii-NVLK6yudmQDFkG6g_aem_pbhYnKtN8RlKECCv0BI17g
.
.
.
.
.
Tu preskočili rok vraždy Kuciaka, na čom si urobili reklamu politickej strane!
.
.
 
.
Protesty im organizovali novinári a predčasne ich zastavili, čomu sa mnohí čudovali, lebo Progresívne Slovensko ešte nemalo dosť hlasov, aby mohli byť predčasné voľby!
.
.
.

Prezidentské a európske voľby 2019

.

„V prezidentských voľbách 2019 sa hnutie rozhodlo nepodporiť žiadneho nezávislého kandidáta, ale postaviť do súboja o post slovenského prezidenta vlastnú kandidátku, vtedajšiu podpredsedníčku strany, Zuzanu Čaputovú. Čaputová v prvom kole získala 40,57 % hlasov a postúpila do druhého kola voľby s Marošom Šefčovičom, podpredsedom Európskej komisie, nad ktorým následne zvíťazila so ziskom 58,40 %.“

.

.
.
.
To neznamená, že ich dali zavraždiť novinári alebo nejakí politici.
.
.
Keď už bola pripravená strana, ich sponzori zo zahraničia sa im postarali o reklamu na politickom prevrate vraždou Kuciaka a jeho snúbenice a to bez toho, aby to novinári a politici PS tušili!
.
.
Naopak toto nesmeli vedieť, aby to všetko zahrali autenticky!
.
.
Nie za to im postavili stranu, aby čakala, ale aby jej pomohli dostať sa k moci. K čomu sa bežne v politike na svete využívajú vraždy alebo atentáty.
.
.
.
.
.
=======
.
.
dnes z komentárov SME:
.
.
.
.

„Ficove blaboly nie su vobec podstatne. Jeho volici mu ich zozeru a ti co ho nevolia nie. Zaujimavejsi je vsak postoj medii.

Fico klasickym, manipulativnym a zavadzujcim sposobom zautocil na Simecku, ako predtym na X inych opozicnych politikov. Ale iba malemu Miskovi okamzite pribehli na pomoc media.

Kym Aktuality.sk dali v podstate objektivny, viac menej spravodajsky clanok, SME a N isli dusu vypustit, aby co najskor dali na titulky clanky ochranujuce cest sefa PS. Blerskurychle, tempom, ktore sa v piatok poobede dalo bez pripravy len tazko stihnut vyprodukovali obhajobne clanky na maleho Miska. Hrdinsky sa postavili za Miska ako musketieri za cest kralovnej.

A tym len bohuzial opat potvrdili, ze su to stranicke media PS.

No este trapnejsie to vychadza pre PS, ktora posobi, ako keby sa ani sama branit nevedela. Simecka v reakcii zacal rozpravat o zalobe, co je ozaj detinske a cela tato Ficom vyfabrikovana kauza, akych vo svojej kariere vyfabrikoval desiatky ukazala aka uboha PS v skutocnosti je.“

.
.
 
.
.
.
„Lenze, chlapcurik z PS nie je zvyknuty bojovat. On je zvkynuty, ze ma okolo seba ochranny kordon spriaznenych medii, ktore ho budu chranit ako male decko. Ale takto sa lider opozicie chovat nemoze.“
.
.
.
.
.

„S Ficom treba bojovat politicky. Je Fico vystraseny z mitingov ? Fajn, zvolam dalsie a vo viacerych mestach, nech je vydeseny este viac.

Ked zvola tlacovku, kde si vymysla, zvolam 3 na ktorych to vyvratim a poukazem na Ficove zlociny. Materialu na tlacovky Fico dodava viac nez dost.

Problem je, ze Simecka je slaboch. Nema na to byt na Slovensku kde je politika tvrda, vulgarna byt lidrom opozicie ci dokonca buduci premier.

Vies si predstavit, ako by tento chlapcurik riadil stat napriklad pocas COVIDu, ak by nan z jednej strany utocil Sulik, ze chce otvorene gastro, pridal by sa Majersky, ze chce otvorene kostoly, divadelnici divadla, Fico by bol proti uplne vsetkemu ?

Vsak ten chlapcek by sa nerovo zrutil. Media okolo neho vytvaraju sanitarny kordon, akusi ochranku. Ale ten chlap ma byt lidrom a buducim vodcom 5 milionoveho naroda. Naroda, ktory mozu postihnut krizy, dokonca i vojna.

A tento zufalec zacne na tlacovke nariekat pri prvom zakernom utoku Fica a davat zaloby ? Ved je to na smiech. Alebo skor na plac.

Simecka nema na to aby viedol krajinu. Abolutne na to nema vlohy. Nie je to lider, iba chlapcek z dobrej BA rodiny, ktore vyrobil media ako SME a PS. A ak by sa nedaj boze raz stal premierom, skonci to este vacsou katastrofou ako bacovanie Matovica.“

.
.
=====
.
.
.
A je to tak, čo stále píšem, že opozičná strana PS neexistuje, len ilúzia o nejakej opozičnej strane.
.
Skutočná opozičná strana sú ich progresívne médiá, ktoré vládnu manipuláciami ľudí a v politike majú len svoju figúrku ako panáčika pri hre.
.
Keď treba útočiť – útočia médiá!
.
Keď treba brániť – bránia ho médiá!
.
Keď treba politickú reklamu – robia ju ich médiá!
.
Keď potrebujú protest – majú médiá!
.
Keď sa rozdeľuje odmena – majú na to sieť svojich mimovládok pre politicky uvedomelých
.
.
V podstate fungujú ako politické mravenisko alebo s agitáciou hmyzu, kde sú ich kráľovná ich médiá a ich politici len okrídlené samce, ktoré legalizujú médiá a ktoré sú len otrokom znášania nových uvedomelých jedincov.
.
.
.
.
Miško je len taká figúrka ako bol aj Kuciak. Jednu reprezentačnú mladú dvojicu mali na obetovanie a druhú mladú dvojicu postavili na vražde prvej.
Hlavne, že pôsobia reprezentačne. 
.
.
.
Politiku robili starý Šimečka alebo Buzalka, Leško, Vašečka svojim mein kampfom, čo si má myslieť uvedomelý mravec. 
.
.
.
Naše jediné šťastie je, že sú extrémisti!  Inak by si to ľudia ani nevšimli a mohli mať politickú moc aj v parlamente!
.
.
.
Ale tým, že nás onálepkovali a začali nálepkovať ako nacistov, zaujali pozornosť. Čo im malo pomôcť, stalo sa ich hrobom.
.
.
.
.
.
.
.
Štandard:
.
.
.
.
.
.

1. Kladivo Šutaja Eštoka

 

„Začneme tým, ako sa v stredu líder Hlasu Šutaj Eštok zahnal – a nečakane vyťal progresívcom. V rámci augustového výročia invázie sovietskych vojakov do Československa vyhlásil, že zradcov a kolaborantov s „cudzou mocou“ tu máme aj dnes. Aj keď v inej podobe, v tej progresívnej.

 

Šutaj Eštok obvinil europoslancov PS, že v Bruseli žalujú na Slovensko a na demokraticky zvolené vedenie, „aby sa zapáčili cudzím“. A aby sa s podporou zahraničných spojencov dostali k moci.

 

Pre progresívcov to muselo byť bolestivé.

 

Pred par týždňami sa zahrávali s myšlienkou, že by mohli Šutaja Eštoka politicky rehabilitovať. Očakávali od neho, že skrotí Šimkovičovú s Tarabom, alebo že Hlas prevezme problémové ministerstvá SNS. A popri tom dúfali, že „nový Hlas“ by mohol byť nielen protiváhou Fica s Dankom, ale aj možným budúcim partnerom PS. Pretože bez ďalších partnerov PS vládu nikdy nezostaví.

 

V stredu dostali od Šutaja Eštoka odpoveď. Rovno medzi oči.

 

Pokiaľ ide o obsah odkazu Šutaja Eštoka, môžeme mu vyčítať len jedno – bol až príliš mierny. A mnohé veci nedopovedal.

 

S novodobou kolaboráciou – službou cudzej moci – je to dnes oveľa vážnejšie a oveľa horšie, ako to vyzerá. A nie, nehovoríme o kolaborácii slovenských elít s Ruskom. Páky Moskvy na slovenskú politiku alebo na rozhodnutia slovenskej vlády sú dnes chvalabohu buď blízke nule, alebo silne limitované. Kolaboráciu a poslušnosť dnes vidíme skôr na opačnej, „atlantickej“ strane.

 

Nejde len o tradičné vyplakávanie progresívcov v Bruseli a vo Washingtone. To je najmenší problém.

 

Ohybnosť, poslušnosť a kolaborácia v záujme cudzej moci, hlavne tej britsko-americkej, je dnes podstatne širšia a hlbšia. Deformovala bývalé vlády, bývalú prezidentku, viaceré politické strany (PS, SaS, Demokrati). A deformuje aj progresívne médiá, mimovládne organizácie a časť úradov, respektíve časť úslužných kádrov. Tých kádrov, ktoré nekonali a nekonajú v záujme Slovenska, ale v záujme spojencov.

 

Ak by boli britsko-americké záujmy totožné so záujmami Európy a Slovenska, všetko by bolo v poriadku. Lenže – minimálne od roku 2014 a éry hybridnej vojny v Európe to tak nie je. V životnom záujme Európy a špeciálne východnej Európy, bolo predchádzať konfliktom na kontinente. Alebo ich tlmiť. Takto európski lídri fungovali za éry Kohla, Thatcherovej, Chiraca…

 

A dokonca tak fungovali aj za éry Merkelovej a Sarkozyho, keď v roku 2008 na samite NATO v Bukurešti zablokovali pozvánku pre Ukrajinu a Gruzínsko. S rozumným argumentom, že expanzívna politika NATO by mohla viesť k vojne vo východnej Európe. A k ukončeniu éry voľného obchodu a mierovej prosperity EÚ.

 

Namiesto prezieravej európskej línie sa však po Euromajdane presadila tvrdšia – a výbušná – línia Británie a Spojených štátov. Za výdatnej pomoci „atlantických jastrabov“ v EÚ a európskych vládach…

 

Američania napriek odporu Nemecka a Francúzska ďalej tlačili na program rozširovania NATO o Ukrajinu. Popri tom vyzbrojovali ukrajinskú armádu a podporovali jej nasadenie proti proruským separatistom a ruským menšinám na východe Ukrajiny, v Donbase.

 

Vojna na Ukrajine si v rokoch 2014 a 2015 vyžiadala tisíce obetí a viac ako milión utečencov, prevažne z radov ruských menšín na Ukrajine.

 

Výsledok: po ôsmich rokoch vojny na Donbase, vo februári 2022, Rusko napadlo Ukrajinu. EÚ ako mierový projekt zanikla a zmenila sa na vojnovú banku v službách NATO.

 

Európa stráca zvyšky suverenity. Hlavné slovo prevzali atlantickí aktivisti a vojnoví jastrabi oddaní tvrdej línii, ktorú určujú Spojené štáty. Pokojne ich môžeme nazvať kolaborantmi (kolaborant znamená spolupracovník). Ich úlohou je potláčať domácich suverenistov – a slúžiť záujmom cudzej moci. Hoci aj takým záujmom, ktoré menia Európu na bojisko hybridnej vojny a ohrozujú jej bezpečnosť a prosperitu.

 

Aby sme boli konkrétnejší, za príklady kolaborantskej mentality môžeme označiť Hegera, Korčoka, Naďa, Káčera, Čaputovú a rad ďalších, ktorí pod tlakom zhora odzbrojili Slovensko – darovaním raketového štítu S-300 Ukrajine bez náhrady, protiústavným darovaním bojového letectva Ukrajine bez reálnej kompenzácie, darovaním strategických muničných zásob…

 

Ďalšími príkladmi kolaborantskej mentality sú progresívni a atlantickí aktivisti ako Púchovský, Milo a mnohí ďalší, ktorí pred voľbami 2023 vycestovali do Bruselu. A žiadali, aby na Slovensko prišli zasahovať protihybridné tímy NATO. Mali podľa nich potlačiť „bezpečnostné hrozby“. Pričom za „bezpečnostné hrozby“ považovali domácu opozíciu s väčšinovou podporou obyvateľov.

 

Tímy NATO mali podľa ich logiky bojovať proti stranám, ktoré odmietali spoluprácu a mali nebezpečne vysokú verejnú podporu. A proti hrozbám, ktoré by mohli priniesť voľby.

 

Na tejto kolaborantskej mentalite a kolaborantskej logike je príznačné, že má podobnú povahu ako v roku 1968. Jej motívy nie sú prvoplánovo finančné či materiálne a jej úmysly nemusia byť zlé. Často pramení zo snahy zorientovať sa a mať „správne presvedčenie“. A to zas pramení zo snahy zaradiť sa, zapáčiť sa, potlačiť slaboverných, patriť na „správnu stranu“. K „svojim“ a proti „nepriateľovi“.

 

K mentalite kolaboranta patrí, že o sebe nepochybuje.

 

A už vôbec nepochybuje o pánoch, ktorým slúži.“

 

 

 

 

Nešťastná história sa nešťastne opakuje…

 

 

.
.
.
.
.
.
Naše jediné šťastie je, že sú extrémisti!  Inak by si to ľudia ani nevšimli a mohli mať politickú moc aj v parlamente!
.
.
.
Ale tým, že nás onálepkovali a začali nálepkovať ako nacistov, zaujali pozornosť. Čo im malo pomôcť, stalo sa ich hrobom:
.
.
.
.
.

Progresívny „mein kampf“ od postintelektuálov Buzalku a Šimečku v knihe „Postsedliaci“

.

.

Progresívny „mein kampf“ samozvaných „postintelektuálov“ alebo „pseudointelektuálov“ z minulého roku, na ktorom si postavil svoj nacizmus voči ľudskému odpadu v spoluobčanoch, čo ich nevolili, Šimečka a ďalšie progresívne papagáje po ňom.

.

.

.

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701373x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie