Založ si blog

Sprostí herci, čo sa nezaujímajú o politiku a vedia maximálne dokráčať na námestie!

 

Nevyčítala by som to pracovníčke, čo predáva langoše, že inak sa k politike vyjadriť nevie!

 

 

Často sa tu progresivni novinári oháňajú tým, že aj predchádzajúca opozícia robila protesty.

No na tých protestoch nebolo stotisíc ludi, aby sa mohli oháňať tým, že rovnako by protestovali aj voliči tejto koalície, keby progresívna koalícia vymieňala ľudí v inštitúciách, čo robila každá vláda! A jednoducho ľudia boli ticho, to len progresívci sú tak uvrieskaní paviáni.

 

Myslíte si, že v školstve sa páčilo, že sme mali nekompetentného ministra Grohlinga? A kde ucitelia takto vystrájali? Jednoducho sme ho museli znášať, hoci bol považovaný za najhoršieho ministra školstva a nikoho to nezaujímalo!

 

Nemyslím si, že kultúra je viac ako školstvo a že herci sú pre našu spoločnosť dôležitejší než učitelia a školstvo. Len my nemáme, pokiaľ nejde o vysoké školy, takú kariéru, aby sme tu kvôli nej robili politický aktivizmus!

 

Preto je mi celkom ukradnuté, ako sú teraz herci spokojní, aj to dokola vždy len nejakí štyria aktivisti ako Fialová alebo Stanke. Ich nezaujíma školstvo a ako ho zničia progresívnymi nápadmi! Hlavne aby oni mali kariéru! 

 

 

No najdôležitejšie je, že ja neuznávam protesty v uliciach. V tých uliciach sú vždy len paviáni, čo nevedia nič iné, len chodiť, miesto toho, aby kultúrne písali!

 

Koho zaujíma politika, nech využije svoje vzdelanie na to, aby písal k politike a diskutoval k politike. To by bolo na úrovni, keď chcete kultúru. 

Niekam len prísť a primitívne niečo vykrikovať párkrát v roku, to nesvedčí ani o kultúre, ani o vzdelaní! To nech robí niekto zaostalý, čo nevie dať dokopy tri vety.

 

Ja mám napríklad dysgrafiu, ako zas niekto račkuje alebo je poloslepý. Keby bolo písanie chôdzou, tak to ako by som chodila s protézou. Mám poruchu, ktorú som musela prekonávať ako ten moderátor, čo sa odnaučil račkovať. Ako Šimečka, čo sa odnaučil koktať a preto tak zaťahuje pri slovnom prejave. To sú zas následky jeho poruchy.

 

Sú naši herci postihnutí, že by nedokázali písať k politike, keď ich naozaj zaujíma? Tak, že nikdy nie sú schopní napísať ani jeden článok?

 

To potom som aj ja rybár, čo neulovil žiadnu rybu, ale tiež viem prísť k rieke!

 

 

Kde si teda môžem prečítať politické názory hercov? Kde sa vyjadrujú k politike? Kde sa k nej vyjadruje Stanke alebo Fialová?

Prečo mám veriť, že ich zaujíma politika, keď im nestojí ani za napísanie ich názorov? 

 

Aj vám odpoviem, lebo ich nezaujíma! Keby ich zaujímala, chcú sa k nej vyjadriť, ako túto možnosť využívajú ešte aj robotníci, keď ich politika zaujíma!

To nech mi nikto nehovorí, že ho zaujíma niečo, čomu je ochotný venovať niekoľko prechádzok na námestie a žiadne úvahy k tej téme nemá!

 

 

Čo nerobíte pravidelne, to vás nezaujíma. Určite by ste si o mne nemysleli, že sa venujem futbalu, keby som si ho šla 3x za rok zahrať.

A o tomto sú také protesty! Nič, čo by ich zaujímalo naozaj, že by tomu venovali čas, záujem. Nikde nevidíte ich názory, lebo ich ani nemajú. Hanbili by sa to málo napísať! Lebo tam by sa ukázalo ako sa politike vôbec nevenujú! A nič z nej okrem pár článkov na denníkoch SME alebo N nepoznajú!

 

Samotná moderátorka protestov PS nevedela ani pre iné médiá odpovedať na tak jednoduchú otázku, že prečo ide protestovať!!!

 

 

Ukážka ich voliča pseudointelektuála – herečka, intelektuálka:

 

Ešte nerozmýšľala, prečo bude protestovať!

 

Tak sa tu pozrite, je to hneď úvodná otázka v prvej minúte, že to vôbec nie je zostrihané! Dokonca ďalej uvádza, že keď si pustili s manželom protesty a videli, koľko je tam ľudí, tak si povedali, prečo tam nie sme?

Fakt, musia byť tam, kde sú iní! 

 

Veď čo ak by sa ich spýtali – Prečo nie ste tam, kde sú iní? A čo lepšie také len stádovité ovce charakterizuje?

 

Nevie, proti čomu protestuje, ale bude tam, lebo aj iní sú tam!

 

 

Toto prvé už vymazali, aby o tom nebol dôkaz, aká je tá herečka a moderátorka sprostá, že ide moderovať protest a ešte nerozmýšľala, že prečo bude protestovať!!!

 

https://www.youtube.com/shorts/Dq5CgB6Tryo

 

 

Ale tu je celá tá diskusia a je to hneď na začiatku!

 

 

 

 

Na politiku tu máme vládu a voľby zrušené neboli! Takže vo voľbách ste videli, akú politiku si občania želajú!

 

Je to nevýslovná drzosť, aby nás tu obťažovali dvaja alebo štyria herci, čo nevedia k politike napísať ani jeden článok, alebo len pracovníci v kultúre akokeby sme tu nemali aj iné profesie!

 

Dajte mi link na nejakého herca alebo umelca, čo píše svoje politické názory, že ho vôbec zaujíma politika! 

 

Tomu uverím, že áno! A stále nie je nadčlovek, aby menil výsledok volieb ak ich je málo!

 

 

Na záver skončím tak, že našich umelcov si nevážim a práve pre absolútny nezáujem o politiku a našu spoločnosť, čo sa tu deje.

Mali vzdelanie, mohli písať, mohli sa zaujímať a nezaujímali!

 

Nepamätám si ich ani že by sa boli bývali zastávali homosexuálov. Tiež im nestáli za žiadne články, za žiadne diskusie pre spoločnosť. Robili to obyčajní ľudia, lebo progresivizmus ešte nebol IN pre ich kariéru! Takže pre mňa sú čistí farizeji, keď si myslia, že to stačí niekde nalepiť dúhovú zástavu a už sú IN. 

 

 

Voľby už boli a pri každej vláde sa robia výmeny. Keď vám to nevadilo predtým, nevrieskajte teraz.

 

Plus ste chceli šetriť a na kultúre je veľa ľudí, čo sa na nej len priživovali, tak teraz ukážte tú uvedomelosť, že sa bude šetriť a prepúšťať!

 

Však vy ste robili reklamu sankciám a vojnám a na niečom šetriť sa musí, keď sa má všade zoštíhľovať a prepúšťať.

 

 

 

Školstvo to nezaujíma, ako školstvo nezaujímalo kultúru!

 

 

 

 

 

Tuto si pozrite dôkaz od 22 min. že médiá opäť klamú, že ku Šimkovičovej je petícia ku jej odvolaniu, hoci zas je to len verejná anketa a nie petícia!

 

TA3 od 22 min.:

 

 

 

 

 

A tu je ukážka z petície.com, aký inteligenčný a nevulgárny výkvet má tá intelektuálna „elita“. Toto predsa nepodpisovali voliči vládnej koalície! Našlo sa takých doteraz 860. Tu môžete sledovať ich konečný počet, keď už niečo dokázali napísať!

 

 

Petícia, aby ministerka Šimkovičová bola oboznámená s názorom podpisujúcej verejnosti, že si o nej myslí, že je piča. Pani ministerka, ste piča!

 

„Po tom, ako už druhýkrát predvolali organizátorku petície za odstúpenie ministerky Šimkovičovej, Ilonu Németh, na policajný výsluch a ďalej jej policajno-represívne zložky za to strpčujú život zastrašovaním a ponižujúcimi výsluchmi, sme sa rozhodli konať.

Pani Šimkovičová. Pani ministerka.

Nemáme žiadne petičné požiadavky.

Len chceme, aby ste vedeli, že ste piča.

Piča skurvená!“

 

Kolektív autorov združenia fanúšikov kultúry o.z.

 

 

počet podpisov 860

 

 

https://www.peticie.com/peticia_aby_ministerka_imkoviova_bola_oboznamena_s_nazorom_podpisujucej_verejnosti_e_si_o_nej_mysli_e_je_pia_pani_ministerka_ste_pia

 

 

 

Ja si myslím, že takí ľudia v takpovediac poslednom ťažení, nemajú k strieľaniu ďaleko!

 

A viete, koľkí z nich vlastnia zbraň?

 

 

 

 

Tu je a len jedna ukážka, ako počas leta Denník N radikalizoval svojich čitateľov, aby si to šli fyzicky rozdať do ulíc:

 

 

A potom budú tvrdiť, že oni neradikalizujú občanov. Tu máte dôkazy aj s účinkami radikalizácie na ich čitateľov!

 

 

 

.

Kvôli vojnovému charakteru EÚ ožobračujú ľudí zbrojením

19.09.2024

Deje sa toho veľa, čím progresívni novinári odvádzajú pozornosť, ale v podstate sa deje len ožobračovanie ľudí len zbrojením a nezmyselnými sankciami. A toto podstatné už nekritizujú! Všetci, čo kritizujú zvýšené výdavky, doplácame na zbrojenie, sankcie a samovražedne zlú politiku EÚ. Ak to nekritizujete, nekritizujte nič. Progresívci nekritizovali, [...]

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,605
Celková čítanosť: 5701654x
Priemerná čítanosť článkov: 3552x

Autor blogu

Kategórie