Založ si blog

Toto je jediný skutočný príznak, kto je a kto nie je nacista a nakoľko má nacistické myslenie

Jediný rozpoznateľný znak je vyhlasovanie nejakých ľudských skupín za ľudský odpad a niečo menejcenné – dehumanizácia ľudí! Presne to robili nacisti!

 

A tiež sa cítili ako skupina ľudí s „vyššou morálkou“, ktorá preto má právo zakročiť alebo útočiť na menejcenných ľudí!

 

Podľa tohto znaku ich môžete rozpoznať nielen medzi progresívnymi voličmi, ale aj medzi konzervatívnymi voličmi alebo voličmi vládnej koalície – či niekoho dehumanizujú, že táto skupina ľudí je menejcenná a patrí k nejakému ľudskému odpadu.

 

 

Obľúbenou ľudskou činnosťou je spoločne ohovárať hlupákov.

 

To sa najčastejšie voľakedy zhŕkli v diskusiách katolíci a spoločne sa pohoršovali nad primitívnejšími hriešnikmi, ktorí nevedia „zatiahnuť na hlbočinu“. Takto to často v diskusiách na SME volali, že iní nevedia zatiahnuť na hlbočinu tak, ako oni. Pritom to boli obyčajní dogmatickí hlupáci, čo nevedomky pomáhali vyháňať homosexuálov z rodín ako chorých jedincov. Bojovali proti sexuálnej výchove a ignorovali fakty z prieskumov, že sexuálnu výchovu má mládež od kamarátov a nie z rodín. Tým neobhajujem opak progresívcov, že som pre nich homofób, keď napíšem, že nie je normálne, keď sa v jednej školskej triede vyskytne osem dievčat, čo sa našli ako chlapci. To sa len pohybujeme medzi naivnými hlupákmi na rôzne spôsoby.

 

Veriaci sa vždy pohoršovali nad morálne horšími ateistami, v menšej miere sa zas ateisti na SME pohoršovali nad morálne horšími hlupákmi medzi veriacimi. Spoločná najobľúbenejšia činnosť bola pohoršovanie sa nad morálne horšími hlupákmi.

 

A čo sa zmenilo?

 

Je to tu znova a v ešte väčšej miere, lebo dnes o tom nerozhoduje len teória, čo si myslíte o interupcii, ale koho ste volili.

Katolíkov nám vystriedali progresívni voliči, lebo teraz je ich sekta najagresívnejšia pod vedením ich vodcov – progresívnych novinárov.

Dnes môžeme porovnávať mieru pohoršovania sa veriacich nad neveriacimi s progresívnymi voličmi, čo sa pohoršujú nad voličmi vládnej koalície. 

 

Sú od nich v pohoršovaní horší, pretože veriaci aj keď sa pohoršovali, nikdy nevyhlasovali neveriacich alebo homosexuálov za ľudský odpad alebo nacistov. Možno to bolo tým zákernejšie.

 

Títo dnešní progresívni voliči s „vyššou ľudskou morálkou“ už ich otvorene vyhlasujú za ľudský odpad a nacistov. Ich vodcovia ako Šimečka sú v tom oveľa agresívnejší, tu ide už o fašizáciu ľudí proti spoluobčanom, čo povinne nebudú vyznávať ich politickú agendu.

 

Ich výsledkom nie je len masa demagogických veriacich ako mala cirkev, ale masa sfašizovaných ľudí proti spoluobčanom.

 

 

Samozrejme, že s týmto nesúhlasia, veď ani veriaci nesúhlasili, že sú len dogmatickí hlupáci, ktorých dostali na túžbu pohoršovať sa nad inými, teda ako by povedal Šimečka – osloviť v nich sviňu.

Cirkev okrem skutočného duchovna poskytovala svojim demagogickým hlupákom pocit, že majú vyššiu morálku než iní. V tej sa vzájomne utvrdzovali pohoršovaním sa nad inými. Cítili sa potom lepší.

 

Celkom rovnako aj progresivni novinári dostali svojich dogmaticky mysliacich hlupákov na celkom rovnakú túžbu pohoršovať sa nad inými, teda ako by povedal Šimečka – oslovili v nich svine. Platí to aj na Šimečku, ktorému sa to darí najlepšie – osloviť v iných práve svine.

To je fakt, nielen dojem, lebo fašizácia, že iní sú ľudský odpad a nacisti, je ten najvyšší level, až akú sviňu môžete z ľudí vydolovať.

Či je niekto nacista, o tom nesvedčí fakt, že tak niekoho nazvete, ale či má poznávací znak, že iných považuje za ľudský odpad!

 

Áno, aj každý konzervatívec, čo povedzme migrantov považuje za ľudský odpad, je nacista a má nacistické myslenie. Rovnako každý progresívny volič, čo voličov iných strán považuje za ľudský odpad, je nacista a má nacistické myslenie. Toto je jediný skutočný príznak, kto je a kto nie je nacista a nakoľko má nacistické myslenie.

 

Ak sa stretnú dvaja voliči, ktorí vzájomne so sebou nesúhlasia, má z nich nacistické myslenie len ten, ktorý akúkoľvek skupinu ľudí považuje za ľudský odpad. A to je, bohužiaľ, dnes najčastejším príznakom práve progresívnych voličov. Tým nepíšem, že všetkých, lebo napríklad Samo Marec takéto nacistické myslenie, tak príznačné pre progresívnych novinárov, nemá. A najskôr to bude tým, že Samo Marec bol alebo stále je liberál a nebude vyhlasovať žiadnu ľudskú skupinu za ľudský odpad.

 

No starší Šimečka je podľa tohto jasný nacista a to dokonca aktívny v rozoštvávaní ľudí voči iným ľuďom ako k ľudskému odpadu.

 

 

 

„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty.“ —  Winston Churchill

 

https://citaty.net/citaty/308898-winston-churchill-fasiste-budoucnosti-budou-sami-sebe-nazyvat-antifa/

 

 

Petr Drulák Štandard:

 

Keď fašizmus nosí masku antifašizmu

 

„V posledných desaťročiach sa nielen vo Francúzsku stalo pravidlom, že nenávistné prejavy, pouličné násilie a popieranie výsledkov viac-menej férových volieb neprichádzajú od údajných fašistov, ale od ich hrdo antifašistických protivníkov. Len tým dávajú za pravdu talianskemu ľavicovému intelektuálovi Ignaziovi Silonemu. V roku 1945 varoval, že keď sa fašizmus raz vráti, nepovie, že je fašizmus, ale vyhlási sa za antifašizmus. Stalinisti to napokon predviedli hneď po vojne.“

 

https://standard.sk/704992/macronizmus-konci-macron-zatial-trva

 

 

Nie je dôležité, kto to povedal, ale veta „Zlodej kričí chyťte zlodeja!“ platí aj v nacizme! 

 

Nikto o sebe predsa nevyhlási, že my sme to najhoršie zlo, ktoré bolo v dejinách ľudstva odsúdené!

 

Všetci budúci nacisti sa predstavia ako nové dobro, ktoré prinášajú svetu v boji so zlom, ktoré už poznáte.

 

Je úplne logické, že sa nikdy nepredstavia ako zlodeji alebo ako nacisti. Zásadne proti kradnutiu alebo proti nacizmu!

 

Budúci nacisti rozhodne budú antifašisti! Zlodeji budú kričať: Chyťte zlodejov! Nacisti budú kričať: Chyťte nacistov!

 

Jediný rozpoznateľný znak je vyhlasovanie nejakých ľudských skupín za ľudský odpad a niečo menejcenné – dehumanizácia ľudí! Presne to robili nacisti!

 

A tiež sa cítili ako skupina ľudí s „vyššou morálkou“, ktorá preto má právo zakročiť alebo útočiť na menejcenných ľudí!

 

 

========

 

Pravda 4.7.:

 

Hra sa skončila. Opozícia dostala historický výprask. Slovenská politika začína od bodu nula

 

„Sny opozície sa rozplynuli. Narazila na tvrdú realitu. Podľa Ústavného súdu SR (ÚS) je novela trestných kódexov až na malé výnimky v súlade s ústavou. Úporná snaha opozície sprevádzaná protestmi vyšla nazmar. Mýlila sa. Opoziční politici by sa mali konečne pozrieť do zrkadla.

 

Ani skrátenie legislatívneho procesu podľa ÚS nie je v rozpore s ústavou. Samozrejme, proces neprebehol štandardne, nemalo sa tak stať, i ÚS konštatoval, že neboli naň dôvody – ale zároveň sa nijako nenarušili princípy ústavy (a priestor na diskusiu bol dostatočný!). A o to šlo. Rovnako rôzne sadzby, ktoré zmäkčujú premlčacie lehoty a tresty. V čom mali byť protiústavné? Veď veľa z nich je v súlade s trendom a nastaveniami, aké poznáme v západných krajinách.“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/716104-hra-skoncila-opozicia-dostala-historicky-vyprask-slovenska-politika-zacina-od-bodu-nula/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_9clanok_box

 

 

 

Tu by som chcela dodať, že my tu na Slovensku nemáme opozíciu v nejakých politických stranách, ale v progresívnych médiách. Najlepšie to vystihol Chmelár tuto:

 

Denník N je tlačovým orgánom Progresívneho Slovenska a možno presnejšie, že Progresívne Slovensko je politickým orgánom Denníka N (pamätáte sa, ako niekoľko týždňov po voľbách varovali noviny Esetu progresívcov, ktorí sa dovtedy správali konštruktívne, že keď nepritvrdia, nájdu si inú stranu?).“

 

 

Politická strana Progresívne Slovensko nemá agresívny slovník, lebo na to majú svojich progresívnych novinárov, aby útočili na voličov iných strán. Darmo mladší Šimečka v televízii opakuje, že urážať voličov iných strán by si nedovolil, nieto ich ešte dehumanizoval na ľudský odpad a nacistov, keď na to má vlastného otca a iných progresívnych novinárov.

 

Vôbec nemáme dôvod vidieť nejakú politickú opozíciu v politických stranách opozície, ale v progresívnych médiách, ktoré tu sústavne rozoštvávajú spoločnosť a štvú svojich čitateľov priamo nacistickými myšlienkami proti voličom iných strán ako proti ľudskému odpadu a nacistom!

 

Títo politickí aktivisti Progresívneho Slovenska sa nevenujú žurnalistike a politikom, ale len štvaniu svojich čitateľov proti spoluobčanom, čo neviem nazvať inak, ako len práca na občianskej vojne.

 

Som presvedčená, že toto je trestné, aby hoci aj novinári zneužívali akékoľvek médiá na rozoštvávanie občanov a štvanie svojich čitateľov proti spoluobčanom.

 

 

Iné médiá a normálni novinári, čo neslúžia žiadnej strane, to nerobia. Pozrite si fakty, že v iných médiách, kde pracujú úplne normálni novinári, to nerobia a v politike riešia politikov a nie ich voličov! Iné médiá neútočia na občanov a voličov, ako majú – nemajú voliť (dokonca ani alternatívne) alebo že si dovolili nevoliť ich stranu!

Ani o nich nevieme, akú stranu volia a koho tí novinári volili!

 

 

 

.

Pád stoličky z pódia považujem za pokus o zabitie Huliaka

30.09.2024

Vychádzam len zo slov, čo o tom napísali médiá a z videa pádu stoličky z pódia. Miestami novinári aj zavádzajú, keď píšu, že Huliak spadol zo stoličky, keďže z pódia spadla jeho stolička na ktorej ešte sedel. Tak to by spolu so stoličkou spadol každý, keby mu spadla stolička z pódia na ktorej ešte sedí! Na spomalenom videu môžete ešte [...]

Toto je teraz u vzdelaných mužov IN, aby si mysleli, že Šimkovičová je pi** !

28.09.2024

Makovický Šimkovičovú zjavne nepovažuje len za suku! Jeho posledný príspevok na FB, že Šimkovičovú nepovažuje len za suku: Je to inteligentnejšie než od Huliaka? https://www.facebook.com/reel/1035583391690871?locale=sk_SK “Ani vlastného premiéra si nevieme zastreliť…” V Ostrave zaznel šokujúci stand-up slovenského komika [...]

Zabudla som na to, že aj partnerka Huliaka je suka

28.09.2024

A to bude tým, že som liberál a nezaoberám sa tým, či poslanci žijú mravne podľa katolíckej viery. No Chmelár mi dnes pripomenul, že aj partnerka Huliaka je podľa katolíckej viery nemravná žena, čiže suka, lebo žije nezosobášená s bezbožným hovädom Huliakom, čo si ju nezobral. Ale z pohľadu aj iných vierovyznaní žijú tí dvaja len ako bezbožné [...]

MTVA / Budapešť / Maďarsko / Protest /

V Budapešti protestovali za nezávislosť médií tisíce ľudí

05.10.2024 22:34

Od návratu Viktora Orbána k moci v roku 2010 mnohé nezávislé médiá v Maďarsku buď zanikli, alebo sa zmenili na provládne kanály.

Robert Fico

Fico podporil Kotlára, nie je zástancom očkovania proti covidu. Pandémiu by nemala riadiť WHO

05.10.2024 21:27

Kotlár by sa podľa Fica mal ďalej pozrieť aj na to, kto na Slovensku na pandémii najviac zarobil.

Libanon

ONLINE: Macron vyzval na zastavenie dodávok zbraní pre Izrael. USA pomôžu Libanoncom

05.10.2024 20:26, aktualizované: 20:32

Viaceré štáty vrátane Slovenska začali s evakuáciou svojich občanov z Libanonu.

HZS, pátranie, tatry, záchranár

V Tatrách zomrel slovenský turista, po nevoľnosti stratil vedomie

05.10.2024 20:08

V oblasti Sedla pod Ostrvou na turisticky značenom chodníku začal pociťovať celkovú nevoľnosť a upadol do bezvedomia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,613
Celková čítanosť: 5724024x
Priemerná čítanosť článkov: 3549x

Autor blogu

Kategórie