Založ si blog

Chceme sa vzdať zvrchovanosti alebo nie?

Moj osobny nazor je, ze ludia by to nechceli, keby sa o to zaujimali.

Myslim si, ze sa o to nezaujimaju, pretoze maju mnozstvo inych osobnych starosti so zabezpecovanim svojich rodin, svojich domacnosti, deti a tak im na to, co sa okolo nich deje, ci uz v domacej politike alebo este aj zahranicnej politike, nezostava cas. Zostava im len dufat, ze nasi politici vedia, co robia a predsa by… predsa by nas nezapredavali kvoli len osobnym vyhodam. No ked raz nemate cas, nezostava vam nic, len dufat a po rokoch byt prekvapeny, ze to nefunguje ani v domacej politike a so zahranicnou to nie je o nic lepsie.

Keby sa obcania mali prilis dobre, hrozilo by politikom, ze budu mat cas ich kontrolovat, co vsetko robia alebo nerobia. Teda oplati sa obcanov udrzovat na zlej zivotnej urovni. Rozhodne nie, aby sa mali prilis dobre a mali na politiku cas alebo este silu.

 

Nazor alternativnych medii, akym je napriklad Slovensky vysielac, je ze uz je neskoro a o zvrchovanost Slovenska, pokym ludia nemali na politiku cas, sme uz prisli a preto uz nema zmysel, aby sa este koalicia s opoziciou hadala – o tom, co uz je aj tak o nas bez nas rozhodnute a mali by spolupracovat na zachrane toho, co sa este da v tejto situacii pre Slovensko vyhadat. Aj prave preto povazujem ich pristup za velmi objektivny k zucastnenym stranam, ze maju k tomu tento celkom pragmaticky pristup, ktory ale nezaujima ani politikov, ani obcanov, pretoze ti zas nemaju cas. Z tejto situacie prave tazi aj opozicia, ktora sustavne klame zaneprazdnenych obcanov tym, akokeby vsetko toto spiskala len koalicia a len Fico, aby na akychkolvek nezdaroch zbierali politicke body – My sme to hovorili, my by sme to tak neurobili, hoci na tom spolupracovali mlcanim a nicnerobenim tiez. Ale to dufaju, ze sa ich volici nikdy nedozvedia alebo na to zabudnu.

 

Aj ked sme sa uz zvrchovanosti vzdali a peticiu proti tomu obcania statocne odignorovali a sucasne bola cenzurovana, aby sa o nej nikto nedozvedel, nadalej sa nam tu Fico so Sulikom hadaju, ci to teda obcania chceli (jadro) alebo nechceli (jadro).

Sulik oznacil prieskumy, ktorymi sa ohanal Fico, za zmanipulovane tym, ze ludom boli tie otazky v prieskumoch podavane zmanipulovane a to tak, ze netusili s cim vlastne suhlasia alebo nesuhlasia a preto vacsina s tym (jadrom) suhlasila a ochotne sa vzdala zvrchovanosti Slovenska.

Aby to dokazal, dala si SaS vypracovat iny prieskum, kde tie otazky, ci s tym obcania suhlasia, boli polozene tak, aby ludom bolo jasne s cim konkretne este suhlasia, ked s tym suhlasia a preto ten prieskum od agentury Polis Slovakia uz dopadol inak!

O vysledkoch tohto prieskumu a ake boli tie konkretne polozene otazky, sa mozte docitat tu:

Na zaklade tohto prieskumu vyslo, ze Slovaci s jadrom a vzdavanim sa zvrchovanosti nesuhlasia. 

 

Nasi propagandisti na to zareagovali takto:

„Stačí ho porovnať s ďalšou „národnou konzultáciou, ktorú v týchto dňoch spúšťa premiér Viktor Orbán o tom, ako vraj chce George Soros skántriť Maďarsko a zvyšok sveta. Najprv podobnosti. Aktuálna národná konzultácia, od príchodu Orbána k moci v roku 2010 v poradí už siedma, sa rovnako ako Sulíkov prieskum tvári ako snaha zistiť mienku občanov o aktuálnych otázkach. V oboch prípadoch ide o súčasť predvolebnej kampane, snahu mobilizovať svoj voličský tábor a azda ho aj trochu rozšíriť. Otázky s ú v oboch prípadoch veľmi sugestívne, respondentom sa priamo podsúva „správna“ odpoveď. Cieľom údajného prieskumu v skutočnosti nie je zistiť, čo si opýtaný myslí, ale poriadne ho vystrašiť hrozbami, ktoré sú súčasťou manipulatívnych otázok.“ (Morvay, Dennik N)

 

Sulikove snahy v tomto prirovnavaju Orbanovi, lebo on tiez nie je poslusny (no Sulik je, ako pisem hore, ze je to len divadlo) a Sulik sa vraj len tvari, ze chce zistit mienku obcanov o tomto. Vraj je to len jeho predvolebna kampan, co naozaj aj je, kedze SaS realne nic, co este mohla, nezastavila a proti nicomu neprotirecila, len naoko. Ale v kazdom pripade sa z toho noveho prieskumu dalo naozaj a realne zistit, ze s tymto by uz obcania a Slovaci nesuhlasili, keby teda vedeli, ako boli oklamani.  No propagandisti tieto vysledky noveho prieskumu zhadzuju tym, ze tieto nove a spresnujuce otazky, aby obcania vedeli s cim konkretne este suhlasia, boli vraj nie viac informacne, ale viac sugestivne a ludom vraj bola podsuvana ina odpoved. Cielom toho prieskumu vraj nebolo zistit, co si naozaj obcania myslia, ale vys trasit ich hrozbami, ktore boli manipulativne.

To by sa dalo povedat vtedy, keby tie otazky boli zavadzajuce a tie spresnujuce informacie v otazkach boli nepravdive!

 

Takze propagandisti vlastne tvrdia, ze nie je pravdou, ze:

1. byt v jadre EU znamena zvysovanie dani na dorovnanie so zapadoeuropskym statom

2. byt sucastou jadra znamena platenie dalsich penazi do Grecka

3. byt sucastou jadra znamena suhlas s prerozdelovacimi kvotami na utecencov

4. byt sucastou jadra znamena suhlas s rucenim za vklady problemovych europskych bank

 

Vsetko toto je podla propagandistov nepravda, klamstvo, zavadzanie, manipulovanie a hrozby, ktore nie su realne a preto SaS klamala, ked toto spaja s jadrom alebo so stratou zvrchovanosti.

 

Mozme si toto vsetko zapamatat a keby sa cokolvek z tohto stalo pravdou, mate dokaz, ze propagandisti klamali, ze to su vymysly a klamstva.

Druha vec je, ze naco nam taky dokaz bude, ked clanky a tvrdenia zapadnu, zmenia sa, diskusie pomazu, dokazy scenzuruju a ziadne klamstva na ich ceste ich nikdy nevyrusovali?

Dolezite je teraz suhlasit a potom uz bude neskoro. A nielen potom, uz teraz je neskoro! Presne takto funguje propaganda.

 

A tento clanok mi hovori z duse, absolutne s tymto autorom suhlasim:

http://hase.blog.pravda.sk/2017/10/05/katalansko-vs-narodni-trida-1989/

 

Prave som si vsimla, ze bloger spozabukakuk napisal presne opacny clanok.

Nie, neprajem si, aby som mala pravdu ja! Kiez ju ma on a ja sa teraz mylim!

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558963x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie