Založ si blog

Kto si nemyslí to, čo ja, toho prenasledujte ako nepriateľa štátu!

zástupca šéfredaktorky na SME Jakub Filo:

.

„Putin je diktátor, Rusko je agresor a Rusko je teroristický štát. Jedine Ukrajinci majú právo rozhodnúť, za akých podmienok môže skončiť vojna na Ukrajine. Kto hovorí opak, kolaboruje s Ruskom.
Mier je možný. Nie keď zložia Ukrajinci zbrane, ale keď Rusko odíde zo všetkých ukrajinských území, vrátane Donbasu a Krymu. Také je to jednoduché.“
.
.
Čo hovorí tento nikým nevolený novinár, nemá pre mňa žiadnu váhu. Ukrajinci vôbec o sebe nerozhodujú a robia len to, čo im prikážu USA!
Sú absolútne nesvojprávni. Najlepšie to bolo vidno vtedy, keď celá EÚ čakala, kedy sa Biden zobudí, aby sa ho spýtali, čo môžu alebo majú robiť!
Keď USA povedali, že mier nebude, tak mier nebude a nezmyselná a prehratá vojna bude pokračovať bez ohľadu na to, čo si kde kto myslí.
.
Podmienkou mieru sú hlavne americké voľby, lebo ako by to vyzeralo pre USA a Bidena, že viedol zbytočnú proxy vojnu s Ruskom?
Takže až po voľbách, Ukrajinci musia čakať a mobilizovať na smrť ďalších.
.
.
.
Znovu upozorňujem na to, že nikým nevolení novinári rozoštvávajú spoločnosť tým, že si dovoľujú štvať občanov proti tým, čo povinne netárajú to, čo novinári na SME!
.

Dožadujú sa toho, aby ich čitatelia prenasledovali iných ako kolaborantov a nepriateľov štátu, keď si povinne nebudú myslieť to, čo novinári na SME! A to sme videli, aké bludy hlásali aj pri migračnej kríze!

 

A keďže ich čitatelia sú takí hlupáci, čo robia to, čo im prikážu, takto cez svojich čitateľov a pôsobením na nich rozoštvávajú spoločnosť a rozbíjajú rodiny, kde ich čitatelia prenasledujú aj členov svojej rodiny, keď si nemyslia to isté, čo Filo!

 

 

Je to trestná činnosť rozoštvávať občanov, také je to jednoduché, že majú byť za to stíhaní ako agresívna sekta. 

 

 

Už ste niekedy počuli hoci len Fica povedať, že kto nerozmýšľa ako ja a nevolí ma, je kolaborant, sviňa a takého prenasledujte ako nepriateľa štátu?

 

Tí vodcovia ich sekty nie sú len psychopati, čo by chceli tretiu svetovú, ale ukážkoví narcisti, čo si myslia, že každý človek je povinný rozmýšľať ako oni. Najskôr to pripomína nejakého náboženského fanatika, keď vykrikuje, že kto hovorí niečo iné, nech zhorí v pekle. A to ešte ani tí náboženskí fanatici nevykrikujú – Choďte a prenasledujte každého, kto našim bludom neverí, prenasledujte ho ako nepriateľa štátu! Ešte aj náboženskí fanatici strašia len peklom a nevyzývajú k prenasledovaniu nepriateľov štátu!

 

Preto títo psychopati sú nebezpečná sekta a týmto horší aj od iných náboženských fanatikov!

 

Potom vykrikujú, že kto si nemyslí to isté, tak ich nenávidí. Ale kto by cítil nenávisť k tak evidentným hlupákom? To nie sú naši členovia rodín, čo by nás mohli takto prenasledovať, keď nie sme v ich sekte. 

To je aj najlepší dôkaz, že keby nie ich čitateľov, ktorých zmagorili bludmi, že ako členovia ich sekty sú výnimoční (tak typické pre sekty), nemajú žiadnu moc! 

 

Preto nám rozbíjajú rodiny! Píšem to za všetkých ľudí, ktorým takto rozbíjajú rodiny. Vedia pracovať len cez rozoštvávanie ľudí!

Rovnako, ako jehovisti by na vás nemali žiadny dosah, keby nemali v spároch nejakého člena vašej rodiny, čo vám potom doma vnucuje Fila ako Strážnu vežu!

 

 

V našej spoločnosti žijú aj veriaci rôznej viery a žiadna iná nie je tak agresívna, aby vás prenasledovala ako nepriateľov štátu, keď k ich sekte nebudete patriť a myslieť si presne to, čo si tam hovoria a akokeby sme boli povinní ich poslúchať!

 

 

Ani politika by som nemusela poslúchať, že ho musím povinne voliť alebo myslieť si to, čo on. Nieto ešte novinára, ktorého už celkom nikto nevolil a za nič ani nezodpovedá! A ktorý sa vie presadzovať len rozoštvávaním iných cez vydieranie rodín, aby ho brali vážne, inak im bude v novinách nadávať!

 

Práve to je úplný opak liberalizmu! Je to jasné totalitné myslenie!

Takých úbožiakov som vždy ako liberál kritizovala a to u nás neboli náboženskí fanatici takého kalibru!

 

 

 

.

SME manipuluje svojich čitateľov, aby nesúhlasili so sebareflexiou a zmierením, čo navrhol Šimečka

20.05.2024

ml. Šimečka 2022: „Predseda PS Michal Šimečka k vražde v Bratislave píše, že tento hrozný čin nemôžeme vnímať izolovane. „Stal sa v kontexte dlhodobej polarizácie spoločnosti a šírenia nenávisti, za čím stoja konkrétni ľudia a konkrétni politickí aktéri.“ „Nejakú zodpovednosť za vraždu nesie každý, kto sa niekedy pohŕdavo či nenávistne [...]

Nové manipulácie s čitateľmi, teraz na SME

19.05.2024

SME komentáre, ktoré fanatizujú: . . Čo robiť po atentáte na premiéra? Ukázať alternatívu (píše Samo Marec) „Dnes nepotrebujeme víťazstvo v súboji o pravdu a ani ho nemáme ako dosiahnuť. Potrebujeme riešenie.“ „Na verejnosť prenikol občiansky preukaz páchateľa a jeho výpoveď, bohvie od koho a bohvie ako vystrihnutá. Rovnako na verejnosť [...]

Nové manipulácie s čitateľmi na Denníku N

19.05.2024

Prvá reakcia, čo som po atentáte počula od voliča progresívcov (žena): „To ho len škrabli, nič sa mu nestalo. To sa nenájde niekto, kto ho trafí?“ Tak isto písala Luna, že má z prvej ruky, že v úzkom kruhu sa redaktorka vyjadrila, že škoda že ho netrafil. Toto je tá ich vyššia morálka. Vôbec neváhajú, že zavraždiť Hitlera je vyššia morálka! [...]

Británia, Londýn, infikovaná krv

Fatálne zlyhanie lekárov a úradov: kontaminovaná krv zabila tisíce ľudí, britské vlády to chceli ututlať

21.05.2024 10:09

Kvôli kontaminovanej krvi sa v Británii medzi rokmi 1970 a 1991 infikovalo HIV či žltačkou vyše 30 000 ľudí.

Za Fica, za Slovensko - odznak

Smer pripravil pre strany so zdravým rozumom” uznesenie na odsúdenie atentátu. Rešpektujte voľby, odkázal Blaha

21.05.2024 09:53

Smer chce vyslať signál zmierenia, preto pripravil uznesenie na odsúdenie atentátu na Roberta Fica.

blesk. búrka

Podvečer a v noci pozor na búrky, SHMÚ vydal výstrahu

21.05.2024 08:54

Výstraha platí od 18.00 h do stredy 2.00 h.

raisí

Prezidenta Raísího pochovajú v jeho rodnom meste, predčasné voľby čakajú Iráncov 28. júna

21.05.2024 08:24, aktualizované: 09:01

Na stredu sú v Teheráne naplánované veľké pohrebné procesie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,510
Celková čítanosť: 5577896x
Priemerná čítanosť článkov: 3694x

Autor blogu

Kategórie