Založ si blog

Politik bez médií je ničím. Môže rozhodovať, ale nie ovplyvňovať myslenie ľudí.

Napríklad nejaký pre túto civilizáciu významný psychopat, čo chce nejakú vojnu, by bol bez médií ničím. Darmo by mal nakradnuté majetky, ktoré si môže zlodejstvom užívať, na myslenie ľudí by nemal žiadny dosah. Vlastníctvo zlata alebo nejakých korporácií mu nedáva žiadnu moc nad myslením ľudí na planéte. Je boháč, ale bezvýznamný, lebo neovláda myslenie ľudí.

 

Akúkoľvek moc takémuto psychopatovi môžu poskytovať len médiá ako jeho megafón. Keby ten megafón nemal, je ničím.

Rovnako akýkoľvek politik je bez médií ničím. Nikto by nevedel, či chce, nechce stratu veta. Celá jeho moc je len prácou médií. Novinári sú megafónom každej vojny, inak by ľudí do vojny nepoštval, nemal by na to moc. Bez novinárov je bezvýznamný.

 

Preto je absolútne mylné riešiť ako príčiny politikov, keď o všetkom rozhoduje pôsobenie médií.

Darmo by Čaputová chcela byť prezidentkou, nemala by žiadnu moc, keby jej ju nestvorili novinári. Celú jej moc stvorili novinári, ktorí jej zabezpečili voličov a ktorí sú megafónom jej moci. Preto je absolútne mylné riešiť Čaputovú, keď ona nie je zdrojom svojej moci donucovať ľudí k niečomu, čo nechcú. To vás donucovali novinári v televízii a v správach, že sa máte nechať donucovať!

 

Mala by ona moc zaviesť cenzúru a presvedčiť vás bez médií prečo?

To vás donucovali novinári v televízii a v dennodenných správach, aby ste chceli cenzúru!

Preto sú a nielen pri voľbách kľúčové televízie a dennodenné správy, ktoré jediné majú moc ovplyvňovať myslenie ľudí, čo chcú alebo nechcú.

 

Akákoľvek vojna sa stvorí len cez médiá, inak by do nej ľudí nenahnali!

Televízie a spravodajstvo zabezpečia ľuďom príčiny, aby ju chceli. Televízie a spravodajstvo zabezpečia manipulácie, aby vás mohli okradnúť na zbrojení, na obchodovaní alebo na zbavení nejakých práv a ľudia museli byť ticho!

 

To ja sa venujem len totalitne mysliacim novinárom, lebo televízie nesledujem, ale rovnako tam patria televízie, ktoré ľudí svojou úrovňou ohlupujú. To je megafón celkom bezvýznamných ľudí, ktorí chcú mať moc nad vašim myslením.

 

Stačí jednoduchá otázka – Dávajú vám priestor k samostatnému mysleniu?

 

 

Alebo – Dávajú priestor k diskusiám odborníkov ku závažným témam s rôznymi názormi, aby ste sa vzdelávali a mali prehľad, ktoré názory majú aké protiargumenty? 

 

 

Vôbec ich to necharakterizuje, lebo slúžia ako megafón vyhrážok – Opovážte sa myslieť inak, lebo tu cez televíziu a spravodajstvo vás budeme prenasledovať a vydierať, že nepatríte ani do vlastných rodín!

 

Dennodenne bojujú proti inakosti tým, že jediná inakosť, čo môže existovať, je byť členom LGBTI. Inak chcú, aby všetci boli navlas rovnakí vo všetkých názoroch ako ich vodca, inak je nepriateľ ľudu a LGBTI. Preto, keď si prečítate jedného, poznáte povinné myšlienky všetkých. Keby sa líšil, okamžite ho mediálne zlynčujú a to aj vlastného vodcu! To tam neraz zažíva aj Tkačenko alebo Samo Marec, že naňho vlastná sekta útočí, lebo málinko iným myslením narúša údernú jednoliatosť!

Oni sú už vo vleku aj vlastných oviec, k čomu ich vychovali – prenasledovaniu iných názorov a inakosti.

Mohli by takýto paškvil na slobodu vytvoriť liberáli? O tých sa postarali cenzúrou, aby im tam nepáchli a môžu ich mediálne zlynčovať nielen v médiách, ale aj na FB.

 

 

Toto by si mali ľudia uvedomiť, že celkom zbytočne rozoberajú politikov, ktorí sú bez médií bezvýznamní ľudia ako Julian Assange.

Médiá a novinári rozhodujú o tom, kto má moc, čo sa stalo, čo sa nestalo, či existovala demonštrácia alebo nie, kto vyhráva a čo si máte myslieť! Oni rozhodujú o tom, kto existuje a kto nie, nemusia ich ani zavraždiť.

 

Preto, kto rozumie príčinám moci a manipulácií, zaoberá sa televíziami a médiami, teda novinármi, ak je ich ochotný čítať.

 

Novinári sú tiež vydieraní a v prvom rade sú vydieraní novinári!

Napriek tomu sa všetky médiá nesprávajú rovnako. Niektoré dávajú priestor k samostatnému mysleniu až po celkom totalitných novinárov.

Napríklad na Pravde som si nevšimla, že by niektorý novinár vyhlasoval nejakých občanov za nepriateľov štátu, čo najviac charakterizuje totalitné myslenie. Hovoria akože svoje názory, čo presne vieme, ktoré by nesmeli povedať, až o pár rokov ako pri migračnej kríze, ale nerozoštvávajú občanov, koho by ich čitatelia mali vyhnať zo spoločnosti a zo svojich rodín. A toto nerobili ani tí najväčší náboženskí fanatici, čo nikde nekázali, aby ich ovečky vyháňali homosexuálov ako nepriateľov štátu!

 

Takže, treba rozlišovať novinárov, čo nemôžu písať to, čo chcú a chcú len prežiť a potom totalitných novinárov, čo slúžia na rozoštvávanie spoločnosti. 

 

A to rozhodne nie na to, aby ste ich prenasledovali a čokoľvek im vypisovali, lebo každý človek si zaslúži riadny spravodlivý súd!

My sa k nim môžeme len vyjadrovať, čo si o nich myslíme ako o megafónoch vnucovanej totality. Ktorý z nich chce podľa nás len prežiť, ktorý sa chce podľa nás na vojnovom štváčstve priživiť a ktorý rád aktívne prenasleduje občanov a zneužíva na to médiá, čo by bez médií beztrestne robiť nemohol.

 

 

Viete, že aj novinári majú etický kódex správania? Spomenul to Drulák, ale už neviem čo k tomu dodal, lebo od novinárov ho nikto nevyžaduje! Tých potrebujú práve na jeho porušovanie.

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

prezidentske volby Ivan Korčok postava

Korčok podporí v eurovoľbách PS, KDH, SaS a Demokratov

30.04.2024 13:14

Vyzvať chce najmä na podporu žien na kandidátnych listinách týchto strán.

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Pamätný deň vstupu do EÚ je 1. mája, slovenský pas patrí k najsilnejším

30.04.2024 12:19

Už je to 13 rokov, čo si pripomíname okrem Sviatku práce aj Deň pristúpenia Slovenskej republiky k Európskej únii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558711x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie