Založ si blog

Metóda likvidácie politických oponentov

(ktoru siria najma umelci, aby to malo punc slobody)

Intelektualna elita to robi tak, ze ak by ktokolvek nesuhlasil s ich nimi hlasanou ideologickou propagandou, tak ho oznacia za fasistu alebo komunistu, cize za extrem, ktory by mal byt stihany ako nenavistny!

Pritom vsetci vieme, ze nikto nie je povinny, mat ani vase vierovyznanie (ci ste ateista alebo inak veriaci), ani vase nazory na politiku alebo rozne ideologie! 

Napriek tomu, intelektualna elita povazuje a vyhlasuje vsetkych, co s nimi nezdielaju rovnake politicke nazory a zhodne presvedcenie a nadsenie pre ich ideologiu, za fasitov a komunistov a nenavistnych nepriatelov! A toto je uz zjavny extremizmus! (ktory rozostvava v tomto state ludi!)

Ze je to tak, mame aj dalsi priklad a dokaz. Lubos Lorenz, ako jeden z predstavitelov tejto intelektualnej elity, uverejnil na svojom FB tento oznam na sytocervenom pozadi:

Duo Chmelar & Blaha si koplo do Lubosa Lorenz & prezidenta Kisku pod komunistickym znakom a zastavou CCCR.

Gratulujem sudruhovia a medaila.

Vraj dohromady tvoria komunisticke duo.

V tomto pripade si dovolil propagandisticku intelektualnu elitu skritizovat Chmelar a Blaha, co je v normalnom demokratickom state uplne legitimne, ze politolog alebo poslanec SRNR alebo aj iny clovek moze aj skritizovat intelektualnu elitu a pre ake dovody chce. Intelektualna elita na Slovensku nie je nejake politbyro, ktore by bolo pre totalitu nekritizovatelne. Kazdy umelec vie, ze moze byt aj skritizovany. Vie to aj kazdy novinar az po blogerov. Kazdy z nas sa musi vediet s kritikou vyrovnat a odpovedat na nu argumentami.

Preco to tato intelektualna elita nedokaze, to ja neviem. Ale aj v obycajnych kodexoch pre aj obycajnych diskuterov plati, ze za kritiku sa mate spravat v ramci kodexu.

Vyhlasovat preto kritizujucich za komunistov a fasistov a nenavistnych nepriatelov, ktorych je potrebne umlcat, je prave extrem tejto skupiny ludi.

Je vari Chmelar preto komunista alebo fasista, ako uz medzi to davaju aj rovna sa?

Je kazdy, kto si ich dovoli v comkolvek kritizovat, fasista = komunista a nenavistny nepriatel tohto statu?

Preco sa stotoznuju s tymto statom? Vsak prave to pripomina fasisticke a komunisticke praktiky, ked sa akykolvek clovek stotoznuje so statom tak, ze kto skritizoval – urazil jeho, skritizoval tym a urazil aj samotny stat niecim nenavistnym? Pripomina mi to cirkevnikov, ked vyhlasovali, ze kto urazil ich, urazil tym samotneho Boha alebo cirkev boziu! Ved sa uz spravaju ako monarchovia tejto krajiny, v arogantnom presvedceni, ze ked budu zastancami vnucovanej propagandy, su uz neskritizovatelni a nikto ich nemoze urazit, ako samotny stat a kralov tejto krajiny?

Toto predsa vyuzivali fasisti, nacisti a komunisti v totalitach! Kto by sa ich opovazil skritizovat – bol nenavistny nepriatel celeho statu!

Co maju Chmelar a Blaha spolocne?

Nie je to ziadne duo, lebo celkom nic ich nespaja, okrem toho, ze su to dvaja ludia, co si dovolili skritizovat intelektualnu elitu. A preto si Lubos Lorenz, ako zastanca slobody praje, aby od dnes boli nebezpecne a nenavistne duo, komunisti = fasisti, co nemaju co na Slovensku robit!

Ze sa podobne intelektualne elity celkom otvorene snazia zlikvidovat vsetkych, co by mali na ich propagandu iny nazor, alebo ich nebodaj kritizovali, o tom svedcia taketo snahy tychto intelektualnych elit:

Novela trestného zákona v ČR ešte nie je prijatá, ale pretože ide o harmonizáciu s právnym poriadkom EÚ, nebudeme sa jej môcť vyhnúť. To je dôvod, prečo sa mimovládne organizácie  cítia byť na koni, a celá táto udavačská kampaň je len predprípravou na situáciu, keď zákon platiť začne.“

CERTIFIKAT

Z výsledkov vyplynulo, že súčasťou Západu si želá byť najmenej opýtaných na Slovensku: 21 percent.

EU a NATO preto zafinancujú komunikačnú stratégiu, ktorú nám sprostredkujú mimovládne organizácie, ktoré budú nespokojnosť na internete potláčať. Jeden takto zameraný seminár absolvoval aj Ing. Pavel Cimbál. Ako to tam vyzeralo a čo si títo mimovládny šmejdi na vás chystajú si môžete prečítať priamo z prvej ruky.

Z diskusného  servera Nyx. Som sa od používateľa (Zuzana Ouhrabková, neziskovka PostBellum) dozvedel, že zháňa brigádnikov na  výpomoc. Výpomoc neziskovej organizácií InIustitia, s  hromadným  písaním trestných oznámení, pretože ich nestíhajú na spoluobčanov písať. Píšu ich na občanov preto, aby čelili trestnému stíhaniu, mali problém a v budúcnosti si dali pozor na  jazyk.

Niektorí skauti sa dokonca hlásia priamo k extrémnej ľavici.

To je dôvod, prečo sa mimovládne organizácie  cítia byť na koni, a celá táto udavačská kampaň je len predprípravou na situáciu, keď zákon platiť začne. Na internete potom bude trestná kritika kohokoľvek. Každé nahlásenie bude potenciálnym prejavom nenávisti.  Ale islam a jeho vymedzenie asi dostane pardón. Tam je to natvrdo od boha,  takže sa to nazve súčasťou kultúrnych tradícií a to už musí každý akceptovať.

Odchádzam. A hoci sme boli výslovne požiadaní, aby sme si všetko, čo  zaznie na seminári, nechali pre seba, napísal som túto reportáž. Prečo? Pretože mám blbý pocit, že bude horšie.

http://www.hlavnespravy.sk/nenavistna-rec-alebo-ako-umlcat-hlas-internetu-pozrite-co-si-na-vas-nachystali-mimovladky/1125016

Rovnake zastrasovanie sa deje aj voci Sulikovi, kedze s ich ideologickou propagandou nesuhlasi a tiez si ju dovoluje kritizovat. Vcera Sulik napisal:

„S EÚ NA VEČNÉ ČASY A NIKDY INAK 
Zsolt Simon sa v rozhovore pre DennikN prepracoval k tomuto záveru: „Myslel som si, že Richard Sulík dozreje na to, aby mohol byť lídrom. Mnohokrát si však protirečí. Raz chce byť v Európskej únii, potom nechce byť v jadre.“
Preboha, v čom je toto protirečenie? Chcem byť v EÚ, no nechcem byť v akomsi jadre, pokiaľ neviem, čo to je, čo nás to bude stáť a čo z toho budeme mať. Dáni a Švédi si tiež protirečia, keď chcú byť v EÚ, ale nechcú byť v eurozóne? Väčšiu hlúposť som dávno nečítal a Simon sa len zaradil medzi „zorientovaných“ slepcov, ktorí nekriticky verklíkujú „S Európskou úniou na večné časy a nikdy inak“.“

Pred polhodinou Lubos Blaha napisal:

„Dnes nejaký Kalmusov priateľ podal na mňa trestné oznámenie…

Jednych prenasleduju za fasizmus, druhych zas za komunizmus, potom, ze fasizmus = komunizmus a komunizmus = fasizmus, takze je to celkom jedno s cim zacnu, lebo to znamena aj druhe… (vsetko, okrem ich propagandy) a ako vieme, komunistami a fasistami sme vsetci, co ich propagandu nevyznavame.

Toto je extrem ako bic!

Dokedy, alebo odkedy chcete za to ludi aj zatvarat, ze si dovolia nevyznavat vas extremizmus?

Objavili ste teplu vodu, ako vznika totalita a ako jej pomaha totalitna ideologia? Alebo co dokaze udavac na spravnej totalitnej strane?

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558148x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie