Založ si blog

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

Opäť upozorňujem na podiel novinárov na vyhrocovaní konfliktov s LGBTI.

 

Každý učiteľ vie, že aj on osobne sa môže podieľať na vyhrocovaní nepriateľského postoja ku nejakej skupine žiakov alebo ku konkrétnemu žiakovi tým, keď k danej skupine, danému žiakovi nebude spravodlivý a bude ich alebo konkrétneho žiaka preferovať.

Samotný učiteľ môže vyvolávať nepriateľstvo nielen nepriateľským postojom ale aj nespravodlivým preferovaním určitých žiakov. Môže tak vyvolať nepriateľstvo ešte väčšie než keby bol voči danému žiakovi nespravodlivý a zaujatý.

 

Takto spoločnosť s médiami na čele môže vyvolať nevraživosť aj voči Ukrajincom ale aj voči homosexuálom a LGBTI.

Ľudia, ktorým naozaj záleží na Ukrajincoch, na homosexuáloch alebo LGBTI, alebo akejkoľvek skupine alebo menšine, si to uvedomujú, ako si to uvedomuje aj bežný učiteľ v triede, ktorý má v prvom rade vnímať náladu v triede, aby nevznikali medzi žiakmi nevraživé nálady.

 

 

Túto úlohu majú v spoločnosti preberať politici a hlavne médiá, keďže médiá najviac ovplyvňujú nálady v spoločnosti!

 

 

Všetky médiá plnia úlohu zástancov všetkých menšín, to však nestačí, keď svojim pôsobením vyvolávajú nevraživosť voči menšinám zjavnou nespravodlivosťou k ostatným v rôznych konfliktoch, čo vzbudzuje nevraživosť voči menšinám tiež. 

 

Nerobia to všetky médiá a zas sme pri tých progresívnych ako je SME, kde obhajujú menšiny tak extrémisticky, že tým nepracujú na prijímaní tých menšín, ale na presnom opaku – na vytváraní opäť dvoch nezmieriteľných táboroch priepasti medzi ľuďmi!

 

Tým ľudí skôr štvú proti menšinám!

 

Zoberte si obyčajnú rodinu, kde chcete zabezpečiť, aby bolo chránené napríklad mladšie dieťa, choré dieťa, niečim znevýhodnené dieťa.

Ak to s jeho ochranou nespravodlivo preženiete a výrazne budete uprednostňovať dieťa, ktoré chcete chrániť, zničíte tým zdravé vzťahy medzi súrodencami, ktoré by ste mohli a mali zabezpečiť. 

Potom vám také dieťa povie napríklad: Nenávidel som ho za to, že ho uprednostňovali, ale zarovno som ho mal veľmi rád ako brata.

To je príklad, ako to aj rodičia môžu kaziť, hoci mohli mať pôvodne iný úmysel.

 

Nedá sa povedať, že toto sú už dospelí ľudia, musia to chápať! Uprednostňovanie od rodičov je v tomto prípade dvojaký meter v občianskej spoločnosti na každom kroku, extrémizmus v štáte, ktorý už nevychováva len zastrašuje a totalitne umlčiava!

 

 

Lásku v spoločnosti nahrádzajú diskusie ku všetkým problémom. Ako dajú láskaví rodičia priestor všetkým deťom, tak spoločnosť má na to verejné odborné diskusie, kde sa problémy nezametajú pod koberec totalitným umlčiavaním, ale riešia odbornými diskusiami.

Občanom sa vysvetľuje, aby chápali, občania sa nemajú totalitne len umlčiavať. To je liberálna výchova a podstatná črta liberalizmu!

 

Liberálom by to malo byť jasné, že nič trvalé nevznikne len umlčiavaním a nanucovaním, ale vysvetľovaním a argumentami vo verejných odborných diskusiách, čo týmto neliberálom ani v tomto nie je jasné!!!

 

Žiadna sloboda, ani menšín sa nedá zavádzať totalitne a len cenzúrou a len zastrašovaním, ak má mať skutočné výsledky a nielen dočasne vynútené!

 

Kto v mene čohokoľvek rozoštváva spoločnosť, nebude mať lepšiu spoločnosť, len ešte viac rozoštvanú a s ešte väčšou nevraživosťou voči takto riešeným menšinám!

 

 

SME ani Denník N túto úlohu neplnia!

 

Aj v tejto téme len extrémisticky rozoštvávajú spoločnosť. Robia pravý opak než deklarujú svoju snahu o prijímaní rôznych menšín, lebo ani v tejto téme neumožňujú verejné odborné diskusie, ale riešia to celkom extrémisticky dvojakými metrami, len umlčiavaním a zastrašovaním, opäť len cenzúrou a prehlbovaním opačných táborov.

 

A keď vidíme ten výsledok, čo takýto extrémizmus prináša, keď vidíme len prehlbujúcu sa priepasť medzi menšinami a spoločnosťou, vyhovárajú sa z vlastných zlyhaní tým, že za to môže len pár politikov ako Matovič alebo už ani neviem, ktorých politikov si vypichli, že môžu za celú vznikajúcu priepasť.

 

NIKDY nemôže celú spoločnosť ovplyvniť len niekoľko politikov! Najviac celú spoločnosť ovplyvňujú médiá, ako dennodenne problémy predkladajú!

Ak ľudia vidia možnosti riešiť vznikajúce problémy, keď vidia, že sa riešia a médiá k tomu dávajú priestor, je to ako v demokratickej rodine alebo v demokratickej triede, kde sa dá všetko riešiť a preto extrémizmus nevzniká! 

 

A keď ľudia vidia, že vznikajúce problémy sa nikdy riešiť nemôžu a nastupuje len umlčiavanie a cenzúra, práve to je živná pôda pre extrémizmus a prehlbujúcu sa priepasť problémov, ktoré VRAJ chceli riešiť!

 

 

Príčinou extrémizmu voči menšinám sú tu niektoré médiá a nie politici, ktorí takú moc ako médiá nemajú!

 

 

Príčinou extrémizmu voči menšinám je SME, Denník N, progresívni novinári, ktorí sa nesprávajú ako liberáli a nevyužívajú nič z liberálnej agendy o osvete a riešení problémov. Učiteľ liberál, ktorý sa správa totalitne a používa len totalitné metódy, nie je liberál!

 

Médiá sa tisíckrát môžu volať liberálne, ak sa správajú totalitne a používajú len totalitné metódy, nie sú liberálne!!!

 

S týmto by ste ako učitelia deti v triede vzájomne len rozoštvali a homosexuálom v nich vytvorili len peklo!

 

 

Nesúhlasím s tvrdením, že členovia LGBTI sú agresívni. K tejto agresivite, s ktorou sa niekedy u niektorých stretneme, ich vychovávajú tieto médiá! Nevedú ich k diskusiám medzi odborníkmi, že spoločnosť sa mení diskusiami a argumentami, ale k tomu, že s oponentami sa nediskutuje, oponentom sa nadáva a oponentmi sa opovrhuje! Oponentov máte umlčať, scenzúrovať a prenasledovať! Všetko to sú len totalitné metódy, ktoré vzájomnú nevraživosť v spoločnosti len rozdúchavajú! 

 

Ja byť homosexuálom alebo akoukoľvek menšinou, ktorú takto obhajujú, sa im nepoďakujem za len rozširovanie spoločenskej priepasti! 

 

Dokázali by to liberáli so zmyslom pre slobodu, pre osvetu, pre argumenty. No to by museli tými liberálmi byť a nielen progresívnymi fanatikmi, čo si z liberalizmu osvojili len ciele, ale metódy už nie! Tie majú ako všetci extrémisti len totalitné!!!

 

 

 

Nebudem dávať žiadne príklady, aby som neodviedla pozornosť od tejto podstaty. V minulosti som ich už dávala, kde pri vznikajúcich problémoch nenastúpilo vysvetľovanie argumentami, ktoré by použili liberáli a pádne, čo by ľudí presvedčilo, ale len umlčiavanie vyhrážanie sa. Tak, presne takto to liberáli nerobia!

Liberáli sa z liberalizmu nevychýlia k totalitným metódam! Liberáli vedia, že úspech máš len keď sa ti podarí oponenta presvedčiť!

Liberáli musia mať argumenty, aby to dokázali!

 

Nestačí primitívne zastrašovanie, musia mať argumenty! A kto ich nemá, nie je liberál, keď nevie vlastné ciele argumentačne zdôvodniť!

 

 

Výhovorka, že oponent sa nedá presvedčiť pretože je tupec, len maskuje neliberálov, že tie argumenty neovládajú!

 

A vo verejných odborných diskusiách oponent nikdy nie je tupec! Preto sa ani nevedú!

 

Ja som si napríklad celkom istá, že by som v týchto témach slušného oponenta porazila a nebola by som odkázaná na to, aby som ho len scenzúrovala alebo mu nadávala. Zaujímavé, že progresívni novinári to nevedia! A sú odkázaní len na vyhľadávanie tupcov s ktorými sa nediskutuje! 

To bude tým, že to naozaj liberáli nie sú a naozaj majú v sebe viac totalitné maniere než ten liberalizmus!

 

 

 

.

Takú moc majú novinári a slová, oveľa väčšiu než akékoľvek zbrane!

18.05.2024

Chceme mať od vás svätý pokoj. Čo to znamená: 1. Že na zmenu politiky budete využívať voľby, celkom rovnako, ako sme na voľby museli čakať my, ktorých voláte „lúzou.“ 2. Že v politike budete využívať zákonné postupy, na čo máme opozíciu a nie urážanie ľudí, ktorí ju nevolili. 3. Že vo verejnom priestore budete využívať na [...]

Každý vrah, terorista, zlý človek nemohol byť volič progresívnej koalície a zmanipulovaný čitateľ SME!

17.05.2024

Ak tomu nerozumiete, spýtajte sa katolíkov, či môže byť zlý človek z RKC! Nemôže! Preto má RKC len dobrých ľudí, ktorí nikdy nikomu neubližujú! Akonáhle by boli zlí, už nie sú členmi RKC! Môže byť vari kresťanom zlý človek? V žiadnom prípade! A keby spáchal niečo zlé, tak v žiadnom prípade nie pod vplyvom RKC. Chcel by niekto tvrdiť, že kážu [...]

Terorista – atentátnik na Fica je len obeť progresívnych novinárov

16.05.2024

Predstavte si psychiku ich radikálnych a sfanatizovaných čitateľov. Každý deň číta, že Slovensko skončilo, po voľbách už nevyjde slnko a dostane sa k moci Hitler a bude tu vládnuť najhoršie zlo na svete. Každý deň číta, že toto je svätá pravda, že nám tu vládne Hitler, ktorého zvolili nacisti a podľudia a keby toto monštrum zavraždil, ešte spácha [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,506
Celková čítanosť: 5575338x
Priemerná čítanosť článkov: 3702x

Autor blogu

Kategórie