Založ si blog

Ak si niekto myslí, že Slovákov a Slovenska sa to netýka, tak nepoužíva kritické myslenie!

Úplne rovnako a ako cez kopirák budú po akýchkoľvek demonštráciách aj na Slovensku prenasledovaní aj slovenskí občania a na výstrahu pre všetkých si nájdu Ševčíkov aj u nás a to medzi ľuďmi, ktorí majú o akú kariéru a prácu prísť.

 

Z tohto dôvodu sú intelektuáli hanebne ticho, ako boli hanebne ticho aj v socializme, lebo sa báli o svoju prácu a kariéru.

 

Preto aj v socializme najviac slúžili totalitnej moci práve vysokoškolskí učitelia a umelci!

 

 

Zoznámte sa s mediámi prenasledovaným človekom – dekanom Vysokej školy ekonomickej v Prahe:

 

O čem se mlčí – Miroslav Ševčík

 

 

 

 

„Je to horší než Palachův týden v roce 1989,“ říká děkan Národohospodářské fakulty VŠE doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., o zásahu Rakušanových mlátiček před budovou Národního muzea. Sám byl ve veřejném prostoru brutálním policejním komandem napaden, když situaci natáčel na svůj telefon. Totalitní média to ale zločinným způsobem dezinterpretují, že se účastnil útoku na Národní muzeum.“

 

https://www.facebook.com/watch/?v=957258808611413&t=70

 

 

Médiá vysielajú správy len o 541 podpisoch proti Ševčíkovi a manipulatívne neinformujú o 28 044 podpisoch ľudí, čo sú proti vyhadzovaniu z práce za účasť na demonštrácii.:

 

„Česká televízia dnes odvysielala reportáž o doc. Ševčíkovi, v ktorej spomínala, že na internete prebieha petícia za odstúpenie do Silikónová výroba.
Momentálne má 541 podpisov.
Asi nejako prehliadli, že priamo nad ňou je petícia PROTI jeho odvolaniu, kde sa v tejto chvíli podpísalo 28.044 našich občanov.
A v tomto bažine klamstiev tu žijeme a tváříme sa, že je všetko v poriadku.“
.
.
„Doslova v priamom prenose, práve v týchto hodinách môžeme sledovať dezinformačnú kampaň a manipuláciu s najhrubším zrnom hlavnými médiami, za ktoré by nemuseli byť ani komunistická Československá televízia, ani Červené Právo ako tlačový orgán KSČ hanbím sa.
Dekan Ekonomickej fakulty ALL doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., samozrejme vôbec nešiel do Národného múzea za účelom strhnutia ukrajinskej vlajky, keďže tieto médiá klamú, ale viac menej náhodný svedok sa zastal občanov zbitých policajným komandom a situáciu natočil na jeho mobilný telefón. Sám ho napadlo policajné komando. Spôsob, akým miestne mainstreamové médiá informujú o tomto incidente je škandalózny, pretože je úplne nepravdivý, rovnako ako nevhodná reakcia rektora VŠE
Ako to mám komentovať? Nová totalita otvára špargľu a má presne rovnaké metódy a metódy ako minulá totalita.“
 
To jsou lži co se v článku píše. Viděla jsem video, a bude k dohledání, protože když jsem ho viděla na fb já, vidělo ho i mnoho dalších občanů, kde profesor přišel s napadeným pánem k policistovi který daného pána napadl a zranil. P. Ševčík chtěl pouze mluvit s velitelem zásahu. Opakovaně žádal policistu o zavolání velitele, což mu bylo odepřeno. Nikam se nedobýval, tak jako se nikam nedobývali ani lidé u múzea. Požadovali pouze odstranění cizí vlajky a žádali policii o to, že tam má být vlajka Česká. To, že tam byl nasazený nějaký provokatér na vyvolání šarvátky, aby mohla policie zasáhnout je docela možné. Ostatně v korporaci Česko, kde policie slouží cizí mocnosti, je možné vše. I zásah proti vlastním občanům. Bander párty nikomu nevadí, ale Český prapor na muzeu ano. Něco je hodně špatně a veřejnost se za nedlouho dozví i o manipulaci MSM s lidma. Jak jsem četla článek, už rektor Dvořáķ chce věc řešit. Asi všichni tušíme jak to bude řešit. Lidi by se měli za pana profesora postavit, protože toto, už vážně přesahuje všechny meze.
Jsme tam, kde jsme byli před 30 lety.“
 

Prezident Pavel podepsal snížení valorizace penzí.Po kličkované v Senátu. Kdo před hlasováním utekl?

 

 

 

Jindřich Rajchl, počúvajte od 12 min:

 

 

 

 

V tomto videu veľmi dobre Rajchl opisuje ako odmietla polícia riešiť človeka, čo po demonštrácii zvolával ľudí na demonštrovanie proti ukrajinskej vlajke na múzeu. Že v záujme polície bolo, aby sa dočkala nejakého incidentu.

Obdivujem tohto človeka, aké dobré argumenty používa, čo sa týka manipulovania spoločnosti. 

Kto si ich nevypočuje, nech sa k tomu ani nevyjadruje, keď tieto argumenty nemôžu zaznieť v médiách!

 

 

TK strany PRÁVO RESPEKT ODBORNOST k průběhu akce Česko proti bídě

 

 

 

 

Ak si niekto myslí, že Slovákov a Slovenska sa to netýka, tak nepoužíva kritické myslenie!

 

Úplne rovnako a ako cez kopirák budú po akýchkoľvek demonštráciách aj na Slovensku prenasledovaní aj slovenskí občania a na výstrahu pre všetkých si nájdu Ševčíkov aj u nás a to medzi ľuďmi, ktorí majú o akú kariéru a prácu prísť.

 

Z tohto dôvodu sú intelektuáli hanebne ticho, ako boli hanebne ticho aj v socializme, lebo sa báli o svoju prácu a kariéru.

 

Preto aj v socializme najviac slúžili totalitnej moci práve vysokoškolskí učitelia a umelci!

 

 

 

Inak, ako Eduard Chmelár, tak aj Jindřich Rajchl je na fb cenzúrovaný, aby vládnúca moc umlčiavala aj na Slovensku, aj v Česku akékoľvek demonštrácie. Sú podľa vás takéto krajiny demokratické a slobodné? V ktorých sa občanom bráni aby demonštrovali za mier alebo proti chudobe?

 

To je znakom totalitných štátov! U nás navyše s odvolanou vládou!

 

 

 

Chmelár 16.3.:

 

PREČO SÚ SLOVENSKÉ MIMOVLÁDKY ODRAZU TICHO?
 
Tak tomuto sa hovorí gól do vlastnej bránky. Európska únia pracuje na legislatíve, ktorá by prinútila mimovládne skupiny, poradenské spoločnosti a akademické inštitúcie zverejniť akékoľvek financovanie mimo EÚ v rámci potierania zahraničného vplyvu v bloku. Plánovaná legislatíva vraj odráža podobné zákony v Austrálii a Spojených štátoch. V USA už od roku 1938 zákon o registrácii zahraničných agentov vyžaduje, aby sa lobisti pracujúci v mene zahraničných vlád registrovali u federálnej vlády. Predsedníčka Komisie Ursula von der Leyenová ohlásila balík opatrení „na obranu demokracie“ počas svojho prejavu o stave Únie v septembri minulého roka, ktorý odštartoval prácu na spomínanej legislatíve o zahraničnom vplyve, ktorú vedie podpredsedníčka Komisie pre spravodlivosť Věra Jourová. Pikantné na tom je, že EÚ zintenzívnila prácu na tomto návrhu práve v čase, keď v Gruzínsku prepukli v protesty proti podobnému návrhu zákona , ktorý by prinútil organizácie zaregistrovať sa ako „agenti cudzieho vplyvu“, ak by viac ako 20 percent ich financií pochádzalo zo zahraničia. Demonštranti tvrdia, že ten zákon im zabráni vstúpiť do EÚ – tej EÚ, ktorá pracuje na tom istom. O neustálej kritike Ruska za podobnú legislatívu ani nehovoriac. Potrebujete ešte viac dôkazov o extrémnom pokrytectve Západu? Som naozaj zvedavý, čo na to povie náš tretí sektor. 😉
.
.

EU ‘foreign agents’ law spooks NGOs

 

https://www.politico.eu/article/eu-ursula-von-der-leyen-ngo-qatargate-foreign-agents-law-disturbs-ngos/?fbclid=IwAR05GAsVKOoaceJDwPKvOYqk44UnT4pQxT7lvJ4GM-SefPXUmkBsJX5I2ig

 

 

 

Asi tretí sektor nepovie nič, lebo dvojaké metre a takéto pokrytectvo sú u nich bežné!!!

 

 

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5565112x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie