Založ si blog

Že ešte môže slobodne chodiť Chmelár po ulici, to mi nestačí, keď ho cenzúrujete!

SME 23.10.2022:

 

Stretnú sa Blaha, Chmelár a Čarnogurský a… (píše Samo Marec)

 

„Inak tých disidentov spoznáte podľa toho, že o svojom stretnutí slobodne informujú státisíce ľudí. Celkom slobodne s nimi diskutujú, celkom slobodne si hovoria, čo chcú, celkom slobodne pracujú, kde chcú, a robia si, čo chcú. Ľuboš Blaha je dokonca vrcholový politik.

Úplná definícia disidenta. Hotová obeť.

 

Keď som Ľuboša Blahu minule stretol na ulici, mal so sebou športovú tašku a vyzeral, že ide z fitka. Hrozný život.

 

Disident je každý, kto verí ľubovoľnej hlúposti: keď mu poviete, že to hlúposť je, tak ho prenasledujete.

 

Disident vie, čo chce: chce, aby mu bolo teplo a mal pokoj.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23041015/stretnu-sa-blaha-chmelar-a-carnogursky-a-pise-samo-marec.html

 

 

Toto sú nehorázne klamstvá SME, pretože nie je pravda, že o svojom stretnutí mohli informovať státisíce ľudí. Chmelára mi zablokovali na FB a neviem kde je tá diskusia, nemôžem si ju pozrieť, keďže mi ho cenzúrou zablokovali!

A ešte tam nehorázne klamali, že neotvoríte si na FB Chmelára preto, lebo to on vás zablokoval na FB alebo taký obsah na FB ako Chmelár už neexistuje!!!

 

Tak, ako mám slobodné právo si ho prečítať alebo vypočuť v nejakej diskusii, keď mi ho cenzúrujú?

A to mu písalo veľa ľudí, že majú ho zablokovaného na FB, že ho nesmú čítať alebo už neexistuje taký obsah!!!

A aké má on právo slobodne písať, čo chce, keď ho takto umelo a zákerne postupne odstavujú, aby ho ľudia nesmeli čítať a počuť jeho argumenty? A hlavne, čo on má spoločné s vraždou homosexuálov, keď o ňom v SME píšu pod ich vraždou?

 

Ak je diskusia týchto troch verejne dostupná a nie je cenzúrovaná a zakázaná, dajte mi tu link na ňu, aby som si ju mohla vypočuť.

Ja ju nájsť neviem, keď sa tu tak cenzúruje.

 

Takže, mňa má miesto toho tešiť, že má Chmelár slobodu a môže chodiť po ulici? Hádam nechcete povedať to, že ho nezavreli?

A za čo? Za to, že chce mier ako chce aj pápež? Zato, že povinne nepapagájuje SME vo volaní po tretej svetovej a zapojení všetkých štátov do vojny?

 

A to sa vážne vysmievajú, že disident chce aby mu bolo teplo? To je základné ľudské právo, aby ľudia nemrzli a extrémisti sú tí, ktorí by to ľuďom zakazovali, aby chceli teplo! Ľudia majú právo na teplo v zime aj pre seba a svoje deti.

 

Dožadujem sa svojho práva na slobodné vypočutie si diskusií s Chmelárom a aby ho takto podvodne necenzúrovali!

Že môže ešte chodiť po ulici, to mi nestačí!!!

 

 

„Disident je každý, kto verí ľubovoľnej hlúposti: keď mu poviete, že to hlúposť je, tak ho prenasledujete.“

 

Nie, vy ste nikomu nepovedali, že je to hlúposť, lebo vy sa bojíte verejných diskusií a preto ich zakazujete a bojujete proti slobode slova. A to pri ľuďoch, ktorí v ničom neporušujú ľudskú rovnoprávnosť!!!

Rovnako som ja zablokovaná ako diskutér na SME a ani pod týmto článkom sa nemôžem ozvať. Tak mi nehovorte, že slobodne môžeme písať. Na SME určite nie a nikde, na čo ukážu prstom.

Takú majú váhu ich argumenty, že si ich nevedia v žiadnej verejnej diskusii obhájiť a preto ich len zakazujú a každého s iným názorom len prenasledujú ako dogmatickí fanatici, ktorých za to kritizujú. No môžete si s nimi ruky podať v spôsobe boja.

 

 

 

Rovno prvý komentár pod tým článkom na SME od čitateľa, ktorému tiež sústavne rušia diskusné konto, aby nesmel slobodne písať ale on sa zakaždým znova registruje:

 

„‚Môžete si robiť, čo chcete, v tom je vlastne pointa demokracie. Očakáva sa od vás len dodržiavanie veľmi jednoduchých zákonov. Niektoré sú písané, iné ani nie, ale každý slušný človek im rozumie.‘

 

Nie je to celkom tak. Staci si zobrat toto diskusne forum na akoze liberalnom a tolerantnom denniku. Diskutujem slusne, nikomu nenadavam, nesirim konspiracie, ani proputinsku propagandu, len mam konzervativne nazory, ktore formulujem slusne, a predsa mi tu neustale rusia prispevky, nadavaju, robia narazky na nadvahu, na dusevne problemy, ktore mam. Toto je ukazka tej tolerantnej diskusie…

 

Problem Slovenska je ze skratka nevie kultivovane diskutovat a respektovat ine nazory. A to plati ako pre konzervativne tak aj liberalne spektrum. A pod inymi nazormi urcite nemyslim agresivne ataky, vyhrazky, sirenie nenavisti, podporu Putinizmu ci nieco podobne ako reprezentuju v clanku spomenuti ‚disidenti‘. Ale normalnu polemicku debatu ludi z opacneho nazoroveho spektra, ktori zaroven maju uctu k diskusnemu oponentovi a aj ked s nim nesuhlasia, nesnazia sa ho ponizit, urazit, zosmiesnit. Toto tu vsak na Slovensku prakticky neexistuje. Su tu vykopane hlboke zakopy z ktorych kazda strana pali na tu druhu a normalna komunikacia uz nie je vobec mozna.

 

A myslim, ze bude este horsie. Lebo s upadajucou zivotnou urovnou sa budu ludia este viac polarizovat, volit coraz vacsi extrem (nalavo i napravo, v konzervativnom i liberalnom spektre) a pomaly tato nesudrzna, nevraziva spolocnost a stat, ktory vytvorila bude smerovat k dalsiemu upadku, az napokon skolabuje. Len jeden priklad za vsetky, aka je buducnost tejto krajiny ukazuje dnesny clanok na HN.

 

‚Slováci bohatnú len naoko. Reálne sme už chudobnejší ako Maďari či Rumuni‘
‚Reálna kúpna sila Slovákov po zohľadnení produkcie, platov aj cien ešte v roku 2015 stúpla na 78 percent priemeru krajín EÚ. Lenže predvlani už padla na 69 percent. Horšie na tom boli už len obyvatelia Chorvátska, Grécka či Bulharska.‘
https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/96047300-slovaci-bohatnu-len-naoko-realn…

 

Cela tato krajina je v hlbokom a neustale sa prehlbujucom upadku. Ekonomickom, civilizacnom i kulturnom.“

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556281x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie