Založ si blog

Budú spoliehať na to, že občania nevedia, čo Rusi v dokumentoch navrhli

Táto vláda nám tu nielenže zavádza totalitu a stratu slobody slova, ale poslušne spolupracuje aj na vyprovokovaní vojny s Ruskom. 

Kedy to začne ľudí zaujímať? Až keď budú mať plyn na prídel do domácností na 4-6 hodín denne? Ohrozenie bezpečnosti ich zjavne nezaujíma!

 

Chmelár 20.12.2021:

 

18 000 PODPISOV ZA PÁR DNÍ JE SLUŠNÝ VÝKON, ALE CHCE TO OVEĽA VIAC…

 

Chcem vám len vysvetliť, v čom je význam tejto akcie, ktorá presahuje samotnú hrozbu rozmiestnenia amerických vojakov na našom území. Vaša vôľa a vaše odhodlanie určí mravný horizont tejto spoločnosti, bez ktorej je naša sloboda, naša demokracia, naša nezávislosť úplne bezcenná. Podobne ako pred 45 rokmi vyhlásenie Charty 77 nemohlo zvaliť komunistický režim – na to bola táto občianska iniciatíva príliš malá a preceňovaná (veď ju za takmer trinásť rokov nepodpísalo v 15-miliónovom Česko-Slovensku ani 2000 ľudí). Charta 77 však strhla pokryteckú masku režimu, pretože nežiadala zvrhnutie vlády, ale iba dodržiavanie toho, k čomu sa režim zaviazal. V tých naoko banálnych požiadavkách, aby zákony skutočne platili a boli dodržiavané, aby ľudské práva neboli len na papieri, ale boli rešpektované a napĺňané, aby ústava nepodliehala svojvoľnej mocenskej interpretácii, tkvie najväčšia sila tejto iniciatívy a jej nebezpečenstvo pre režim. Naše požiadavky vychádzajú z legitímnych cieľov medzinárodného spoločenstva, opierajú sa o výzvu pápeža Františka pri jeho návšteve Slovenska a sledujú tie najušľachtilejšie ciele, ktoré sme si vytýčili počas Nežnej revolúcie v roku 1989: aby sme si rozhodovali o svojom osude sami, aby sa studená vojna skončila a aby konfrontáciu a konkurenciu nahradil mier a spolupráca.

 

Otvorte si noviny a presvedčte sa, koľko je v nich vojnovej propagandy, šovinizmu a agresívneho rozoštvávania národov! Napríklad Denník N včera otvorene až sprosto klamal, keď tvrdil, že Rusko za svoje požiadavky Severoatlantickej aliancii nič neponúklo. Ja už neverím, že je to novinárska nedôslednosť, ale propagandistický zámer, keď člen Správnej rady Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku Karel Hirman zámerne nespomenie, že Moskva je ochotná vyhovieť Západu presne v tom, čo ho najviac dráždi: teda ukončiť vojenské manévre pri svojich hraniciach a nerozmiestňovať rakety krátkeho a stredného doletu. O tejto ruskej ponuke sa však nedočítate v žiadnych slovenských médiách. Niekto tu chce jednoducho vyprovokovať vojnu. A našou prvoradou úlohou a svätou povinnosťou je zabrániť im v tom, aby urobili zo Slovenska základňu pre útok na Rusko. Myslite na to, keď budete uvažovať nad tým, či má zmysel podpísať túto petíciu, poslať ju známym a upozorniť na ňu priateľov. Už je tej vyhrotenej konfrontácie a zvyšovania napätia akurát tak dosť. A náš hlas tentoraz musí byť počuť.“

(krátené)

 

 

„Instrument posledního smíru je garancí bezpečnosti v Evropě. Kdokoliv z politiků jej odmítne, odhalí se jako válečný štváč pracující proti lidu a proti míru.

 

Politici v EU návrhy Moskvy odmítnou a budou spoléhat na to, že občané neví vlastně, co rusové v dokumentech navrhli. 

Jak sami vidíte z obou dvou návrhů, Ruská federace jako garant míru v Evropě po II. sv. válce předložila západním imperiálním mocnostem návrh mírového vývoje v Evropě. Naše redakce oba dva návrhy plně podporuje a považujeme je za nezbytné dokumenty posílení mírových procesů v Evropě. Bohužel, je téměř jisté, že oba návrhy budou západními zeměmi odmítnuty, a to s vysokou pravděpodobností i českou a slovenskou vládou.

 

S vědomím toho, že k tomuto odmítnutí dojde, je proto nutné dokumenty publikovat a děkujeme našemu zdroji z okruhu ruského ministerstva zahraničí za poskytnutí plného znění obou návrhů. Je důležité, aby veřejnost znala texty obou dokumentů, aby si veřejnost mohla udělat obrázek o procesech bezpečnostní a protiruské eskalace, která má za cíl jedinou věc, a to rozmístění amerických raket krátkého a středního doletu ve Střední a Východní Evropě pod záminkou údajné ruské agrese na Ukrajině.

 

 

Brusel v případě války na Ukrajině podle všeho poprvé v historii zahájí přídělový systém na kubické metry plynu pro domácnosti. Evropská komise tuto variantu probírala minulý týden na uzavřeném zasedání. Podle informací našeho zpravodaje v Bruselu zatím nedošlo k dohodě, ani k mechanice přídělového systému, ale mělo by to fungovat tak, že plynárenské podniky by uzavřely dodávky veškerého plynu do průmyslu a všechno, co by zůstalo, by se přesměrovalo pro vytápění domácností zhruba 4 až 6 hodin denně. Tento krizový scénář zatím Brusel před obyvatelstvem zemí EU tají.“

(aeronet)

 

 

Ako vidíte, opäť sa na tom rozoštvávaní do vojenského konfliktu najviac podieľajú novinári. Ľudia veria, že ich médiá budú informovať a miesto toho médiá klamú a pracujú na vojenskom konflikte:

 

Napríklad Denník N včera otvorene až sprosto klamal, keď tvrdil, že Rusko za svoje požiadavky Severoatlantickej aliancii nič neponúklo. Ja už neverím, že je to novinárska nedôslednosť, ale propagandistický zámer, keď člen Správnej rady Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku Karel Hirman zámerne nespomenie, že Moskva je ochotná vyhovieť Západu presne v tom, čo ho najviac dráždi: teda ukončiť vojenské manévre pri svojich hraniciach a nerozmiestňovať rakety krátkeho a stredného doletu.“

 

 

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Belarus Election

Lukašenko ulovil poľského sudcu. Platil ho ako špióna? Vo Varšave sú v šoku, hovoria o darebákovi a zradcovi

08.05.2024 15:00

Sudca z Varšavy, ktorý utiekol do Minsku, už slúži propagande Lukašenkovho režimu. Zdúchol napriek tomu, že ho sledovala poľská kontrarozviedka?

Bundestag v Berlíne, Spolkový snem

Berlín verzus Bonn. Druhé „hlavné mesto" stojí Nemcov milióny

08.05.2024 14:15

Aj keď sa Nemecko zjednotilo už v októbri 1990, spolková vláda má stále dve pracoviská. V Bonne dodnes sídli šesť zo 14 ministerstiev, druhé sídlo tam má i spolkový kancelár.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5566589x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie