Založ si blog

Akých mužov si môžem vážiť

Kazdy z nas to pozna, ze denne v diskusiach stretavame ludi aj s uplne opacnymi nazormi. Nikdy mi nevadili, lebo kazdy ma plne pravo nerozmyslat ako ini a chciet aj nieco celkom opacne. Mnozstvo ludi napriklad nenavidi Havrana alebo Kisku, ale pre mna, pokial je ten clovek zjavny – co chce a preco to chce, mozem s tym nesuhlasit, mozem to kritizovat, ale aspon jeho pristup k tomu nie je necestny, ked to ludia zjavne vidia v prospech coho pracuje.

No ma si pravo clovek zelat, aby sme patrili do prvej ligy EU a tvorili s nimi jednu homogennu masu? Ma!

Taky clovek je presvedceny, ze toto nas ochrani a budeme sa mat lepsie.

Napriklad mi tu diskuter mat4 napisal do diskusie svoje teorie a priklady, preco on tak rozmysla, ako rozmysla. Mozno by tym niekoho nastval, ale mna nie, ze si to, kam smeruje a comu veri, vie zdovodnit a jasne tam smeruje. Nemusi byt predsa ako ja a chciet to, co ja.

Sam Fico povedal, ze sa maju samotni volici vyjadrit, co chcu, ci ist do toho uzsieho jadra a posluchat vo vsetkom EU alebo nie. A sam Rostas povedal, co by mnohi radi zatajili, ze to povedal, ale ta diskusia s nim je zaznamenana, ze absolutne toleruje a respektuje rozhodnutie obcanov, co chcu.

Tu sa diskutuje nad tym, kde je tych 70 %, co to chcu, ci neboli tie prieskumy sfalsovane. No asi neboli, ked tu denne narazate na ludi, ktori obhajuju strany – ako tie lepsie a schopnejsie, ktore chcu ist do takehoto jadra a do takejto politiky (zbrojarskej a migracnej) a napomahaju likvidovat a kritizovat a odradzat volicov od vsetkych stran, ktore tomu hovoria nie. Samotni volici na tom pracuju, aby sa potom cudovali, kde sa tych 70 % vzalo!

Este si mozem vazit muzov, co aspon pristup k tomu maju cestny a nelaviruju medzi tym, ze vlastne som proti, ale vlastne pomaham likvidovat strany, co su proti, ako napriklad blogeri cudzinec a tribunaludu.

Keby som ja nieco vytkla Sulikovi, tak jeho postoj k LSNS, lebo aj tato strana je proti.

Ja som uz napisala, ze vsetky strany, ktore su proti takejto politike, by mali spolu drzat a nie sa medzi sebou potapat. A vsetci su zastrasovani tym, ze budu preto fasisti a hnednu. Presne takto zastrasuju vsetci aj SaS.

Nie, nemusite byt proti. Mozte, podla mna naivne dufat, ze u Fica je to len strategia a u vsetkych sorosovcov je to len strategia, aby este homogennejsie Slovensko s EU len preplavalo s co najmensou ujmou. Mate pravo tomu takto naivne verit a dufat v to do posledneho dychu.

Ale netvarte sa, ze nie ste toho spolutvorcami, ked aktivne pomahate kritizovat a likvidovat vsetky strany, ktore tomu akoukolvek mierou hovoria nie (od vyhrad proti jadru az po uplne vystupenie). Lebo taki ludia uz nemaju ani len cestny pristup k tomu, kto sa tu o to postaral. Politici bez volicov nie!

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556851x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie