Založ si blog

Postup kolaborantov – časť ľavica

Tento clanok je pokracovanim clanku „Postup kolaborantov – cast pravica“, kde som pisala ako cudzim mocnostiam sluzila a sluzi pravica a kto z nej.

V tom clanku som pisala, ze pravici sa to nepodarilo tak, ako mala v plane, pretoze SaS sa im nepodarilo ovladnut a slnieckari v nej predstavuju zanedbatelnu cast nielen poslancov, ale aj ich volicov:

Postup kolaborantov – časť pravica

Skoncila som ho slovami:

„Vyzera to teda tak, ze normalni ludia, co nechcu kolaborovat s tymito sialenymi viziami EU vyhrali.

Lenze nie je to tak!!! 

Nie je to tak preto, lebo nielen pravica kolaboruje s cudzimi mocnostami, ktorych prioritou je zbrojenie a hufne prijimanie migrantov do Europy, ale aj lavica.

U lavice to teraz mozte uz naplno vidiet uz v ocividnej snahe Smeru a SNS dostat sa do jadra EU, co znamena byt poslusnym sluhom EU aj v zbrojeni, aj v prijimani migrantov.

Uz od roku 2015 upozornovali alternativne media na dvojtvarnost Smeru, ktory sa doma sprava ako odporca takych sluhov, ale zakazdym v EU sklopi usi a hlasuje ako poslusny sluha. Pri zalobe Smeru proti kvotam upozornovali, ze to je len divadlo pre volicov, aby im verili, ze nas budu proti zlej migracnej politike EU chranit, ale ked volby skoncia, tak postupne otocia a budu vzorne posluchat aj akekolvek nezmysly, ktore nam z EU nariadia.

To otocenie je uz teraz celkom viditelne, ked sa Smer uz navonok aj doma prezentuje ako najposlusnejsi kolaboranti z pravice za vydatnej pomoci SNS. Takze vobec sa neda povedat, ze takych kolaborantov mate len v pravici, su aj v lavici, len spravali sa ako chameleoni a o svojich smerovaniach klamali. 

Preto cast pravice (Most a Siet), co su taki isti, velmi privitali spolupracu v takejto koalicii, kde ich spaja prave ta rovnaka kolaboracia so zaujmami EU a nie nasimi. Do vladnej koalicie sa tak dostali poslusni kolaboranti z obidvoch stran, aj z lavice, aj z pravice a v opozicii sa ocitli strany, ktore s tymto poslusnym smerovanim nesuhlasia.

Takze uz nema zmysel delit politikov na nejaku pravicu a lavicu, len na tych, co chcu byt v jadre EU a poslusne vykonavat cokolvek, co este ani nevedia, co vsetko to bude (ze to bude prijimanie migrantov, to uz mozu vediet a vedia) a opozicne strany, ktore v nom nechcu byt a nie su ochotne vsetko poslusne vykonavat.

Kedze dalsie volby su daleko a uz ich nemozme zastavit ich nezvolenim, lebo volici lavice uz boli oklamani, velmi pravdepodobne bude Slovensko uz len poslusnym sluhom EU aj v zbrojeni aj v prijimani migrantov ako nam prikazu.

Mali ste vtedy citat alternativne media a neverit Smeru ani SNS, ze nas pred tym ochrania a naozaj budu chciet ochranovat pred prijimanim migrantov. Dnes uz su schvalene projekty na prijimanie migrantov, v ktorych sa uvadza, ze ohrozenim tychto projektov je nedostatok migrantov pre ktorych su schvalene:

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/03/13/schvalili-projekty-ktore-neplanuju/

.

Uz si tu mozte hovorit, ze to nedopustite, lebo budete volit LSNS, ktoru ak vam nezrusia, aj tak nema ziadnu moc to zastavit. 

Zbytocne si budete hovorit, ze v dalsich volbach (ak este bude existovat), bude mat tolko volicov, ze to zastavi. Do volieb su este tri roky a uz za pol roka budu moct kolaboranti v koalicii vsetko rozhodnut a to neodvolatelne. Uz je to len otazka mesiacov, kedy sa dozviete o prijimani migrantov a o novom zbrojeni ste sa uz dozvedeli, ako posluchame. 

Mate este pocit, ze uz nie je neskoro? Uz je a rozhodli to uz volby v minulom roku, ked sa kolaboranti aj z pravice, aj z lavice dostali do spolocnej koalicie. 

.

Dnes by nemali byt prioritne demonstracie proti korupcii doma, ale demonstracie k nasmu smerovaniu v ramci EU. A kde su?

Nikde, lebo nasim obcanom je to jedno a zacnu na to nadavat az potom, ked pocitia ekonomicke nasledky takeho zbrojenia a zacneme tu prijimat nanutenych migrantov, hoci uz teraz mozte vediet, ze to tak bude a vsetko je to uz poschvalovane. Uz teraz je neskoro a ludom to ani nedoslo!

Potom, ked to uz uvidite na vlastne oci a dojde vam to, nenadavajte na akehosi Sorosa, ktory vam predsa neprikazal, koho mate volit. Potom si spomente, ze tuto koaliciu sme si zvolili sami, navyse ju este branili proti akejsi pravici, akokeby len v pravici boli kolaboranti, a hlavne, boli sme celkom ticho, ked rozhodovala o nas, bez nas, ze mame byt v jadre a posluchat. 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5557732x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie