Založ si blog

„Ale nie je čas ho minimálne vyzvať? „

Keď moderátor priamo podsunie Matovičovi nápad, aby Sulíka minimálne vyzval k demisii a potom sa vyjadrí, že doteraz taký nápad nezachytil!

 

 

 

Zavodsky: „Pán premiér, vy ste povedali, že ho neodvoláte, ale nie je čas ho minimálne vyzvať, aby podal demisiu?“

 

24 min:

 

 

odpoveď: „Samozrejme, že je to na jeho demisiu. A bol by som rád, keby ju podal ešte do Vianoc.“

 

Zavodský:

 

„Ok, uvidíme, ako na vašu výzvu zareaguje, lebo zatiaľ som nezachytil, že by ste ho takto priamo vyzvali na demisiu.“

 

 

„Jak poviete“, mu odpovedá Matovič aj na daľšiu otázku k vakcinácii.

 

 

A už majú moderátori a novinári titulku na SME:

 

„Emotívny premiér chce demisiu Sulíka!“

 

Sulík by sa mal Matovičovi poďakovať

 

„Premiér úspešne zlomil krk krivke preferencií OĽaNO.“

 

 

Celkom pekne to ilustruje, ako novinári a médiá pomáhali vyrábať rozpory medzi politikmi. Akýkoľvek rozpor medzi nimi pomáhal k predčasným voľbám a k politickej objednávke na koalíciu s Hlasom. Že vedľajším efektom bude demoralizácia obyvateľstva a ignorovanie bezpečnostných opatrení, to im bolo jedno, lebo novinárov a moderátorov neplatia za záchranu životov a ekonomiky, ale za politické objednávky na politikov!

A že je tu preferovaný Hlas, to môžete vidieť podľa predvolebných prieskumov, ktoré vždy boli manipulované.

Naletel aj moderátorovi na jeho nápad!

Podľa Lichtnera budú mať ľudia v Pellegrinim sofistikovanejšie zlo. Ale podľa mňa si ho zaslúžia, keď sa dajú k nemu zmanipulovať!

Kto chce kam, pomôžme mu tam! A to sa týka demoralizácie obyvateľstva a aj výberu strany. Dôsledky predsa budú znášať aj novinári! Nežijú predsa v inom štáte!

Aj ich postihnú kolabujúce nemocnice, aj ich postihnú zatvorené školy a horšia ekonomika. Dnes majú najväčšiu moc v štáte práve médiá, lebo práve médiá utvárajú pre ľudí realitu, čomu ľudia majú veriť a čomu nie. Čo majú rešpektovať a čo nie! A v demoralizácii obyvateľstva, v čase pandémie, zohrali kľúčovú rolu, lebo tak to opozícii (a oligarchom za nimi) vyhovovalo!

 

Určite majú médiá väčšiu moc aj než NAKA, lebo nerozhodujú len o pár ľuďoch, ale o širokej mienke verejnosti.

 

Čas pandémie bol úspešne zneužitý na politický boj neúspešných strán o moc. Nová objednávka je evidentne Hlas, SaS, progresívci. Aké sú za tým obchody, uvidíme v budúcnosti. Najpravdepodobnejšie pôjde o ich využitie fondov z EÚ na ich súkromné ciele. Samozrejme už nie politikov, ale ich sponzorov. Títo sponzori majú svojich politikov a aj svojich novinárov. O slobode novinárov si žiadne ilúzie nerobím. Novinár sa nemusí dať podplatiť, ale vie, že bude úspešným novinárom alebo moderátorom len vtedy, keď bude aktívne pomáhať, čo mu „len v dobrom“ odporučia ako „priateľskú radu“ ľudí, čo tomu „lepšie rozumejú“. Tak sa to robí na vyššej úrovni, má to takýto pekný obal, aby sa každý novinár a moderátor mohol cítiť ako úspešne uvedomelý, čo je momentálne potrebné a schvaľujú mu to všetci „múdri“ – teda politicky úspešní ľudia. Krásnym vzorom je napríklad samouvedomelý Michal Havran, Samo Marec atď…celá plejáda múdrych ľudí, ktorí ešte múdrejších nehladkajú proti srsti. Dobrým príkladom je aj naša prezidentka, ktorá to zastrešuje ako Coca-cola, ale len značka, ako punc – To je skvelé!

 

Od tejto vlády potrebujú uvedomelejších a tým už poskytnú peknú mediálnu reklamu (sem-tam kritika, ako soľ na ochutenie vierohodnosti) a ich rozpory už nebudú vyvolávať, ale žehliť! Na to už majú novinári a moderátori svoje parné žehličky na úrovni, ako inak. A hlavne predvolebné prieskumy a rôzne ankety na objednávku.

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5561910x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie