Založ si blog

Divadlo Mazurek

Davam vam do pozornosti obycajny komentar, obycajneho diskutera zo SME, co napisal pod clankom o stihani poslanca Mazureka, pretoze si myslim, ze toto divadlo pre obcanov SR vystihol:

.

„Výroky o islame

Je možné, že Mazurek bude obvinený za úplne iné vyjadrenia, či činy. Uvidíme…
.
Ale všimol si si, že vo všetkých „mienkotvorných médiách“ sa prezentuje práve tento výrok o Islame?
Že pokutovaný v NRSR bol práve za tento výrok?!
.
Nemyslím si, že je to náhoda. Je to účelová propaganda, ktorá má presvedčiť verejnosť, že kritika inej ideológie je trestná. Že je trestné kritizovať Islam a odmietať imigráciu z moslimských krajín riadenú vedením EU. Inak povedané, vnútiť verejnosti „politickú korektnosť“ a presvedčiť ju, že je to zákonná norma.
.
Politická korektnosť a pozitívna diskriminácia sú základné nástroje tzv. ľavicových liberálov (neomarxisti, progresivisti…). Cieľom je ľudí zastrašiť a vnútiť im samocenzúru, aby neboli schopní slobodne vyjadriť svoje názory a brániť svoj spôsob života. A tak sa dala ľahšie presadiť nová totalitná ideológia.
.
Mazurek možno nebude za nič odsúdený, ak áno, tak pravdepodobne za niečo úplne iné. Pochybnosti však v ľuďoch zostanú a vytvorí sa atmosféra strachu. A to tu ide.Tzv. boj „proti extrémizmu“ je len iné pomenovanie pre cenzúru a prenikanie „politickej korektnosti“ do právneho systému.
Je to ideologická vojna.“

.

Mazurek na to len posluzil. Keby sme boli o par storoci skor, tak napriklad Marii Stuartovne pisali ini panovnici – To nemozes dat zopar ludi obesit, povedzme patnast a predhodit ich davu na vystrahu? Takto sa to robi. Kotlebu by bolo trufale, ale nejaky poslancek je na to maximalne vhodny a vzdy je za co.

Dav sa zlakne a ludia si povedia – Takze ja uz nemozem kritizovat islam, ked aj poslanca takto popravili. Mna sa to netyka. Ja nie som extremista, zasluzil si to. Ale strach v nich zostane.

Je dobry, aby sme neboli extremisti. Aby sme inym ludom svojim extremizmom nekazili ich opravnene poziadavky a pravo na slobodu slova. A hlavne nedali pricinu na ich farebne revolucie, lebo ako si zozenu hercov na popravu, tak isto aj hercov na priciny zakrocit. Hodit flasu nie je take tazke, zvlast v dave, ked su ludia sprosti a rozvasneni.

Je potrebne ich len rozvasnit. Na to je teda strach dobry.

.

Ale ked stichnu, nie je dobry. A nie je dobry, ked odchadzaju z takych „poprav“ a hovoria si – Mna sa to netyka. Lebo najprv to zacne hercami, par extremistami a potom na rad pridete aj vy a za minimum. 

.

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

maďarská polícia

V Maďarsku zadržali tínedžera, ktorý chcel zabíjať v mešite a vysielať to naživo

02.05.2024 14:37

Kriminalisti identifikovali chlapca v priebehu niekoľkých hodín.

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560588x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie