Založ si blog

Mali ste voliť Chmelára a mohli ste sa mať lepšie

Môj Chmelár by to zvládol úplne najlepšie, nebol by tu oligarchistický štát, žiadne zbrojenie a vystúpili by sme z NATO. A okrem toho by ešte lepšie zvládol koronakrízu a nemali by sme ani tých 25 obetí. Ale nedali ste si povedať, tak musíte byť spokojní s OĽaNO, keď nemáte nič lepšie od progresívnej koalície so Smerom. 

Chválim sa za ten nápad voliť OĽaNO a aspoň takto tomu zabrániť, čoho sa nevzdali doteraz a už chystajú spojenie Za ľudí s Progresívnym Slovenskom ako ženícha pre Smer. 

Kľudne sa namáhajte, robte si Majdan, bojovníci proti Majdanu. Pokiaľ neuvidím, že už budete voliť malé strany, tak znova budem voliť OĽaNO.

 

Najlepšie je, že tí protestujúci proti Majdanom, čo chcú Majdan až teraz, nemajú ani toľko protestujúcich, z koľkých sa predtým vysmievali, že je ich málo. Teraz je ich ešte menej, hoci sa snažia aj progresívci, aj Smer. Nepočúvala som to polhodinu, ale práve v tej časti, kde protestujú proti platom poslancov, ako keby to nebol celý Smer schválil. Vôbec si nevšimli, že neprotestujú za niečo, ale za iných politikov, ktorí vo voľbách neuspeli.

Založme tradíciu, že po každých voľbách bude Majdan. Tí, čo neuspejú vo voľbách, budú robiť tlačovky k Majdanom. Ja som za, akonáhle tam bude progresívna koalícia so Smerom, pridávam sa tiež a nemusia po mňa poslať ani autobus.

Ale upozorňujem, ak sa v predvolebnom prieskume neobjavia malé strany na prvých priečkach, netrvám len na Socialistoch, som veľkorysá, tak znova volím OĽaNO a dovtedy budem majdanovať, dokiaľ to tak nebude!

 

Ešte moje nedeľné zamyslenie. Nebude romantické, pretože ja sa na romantičku nepotrebujem hrať. To nech sa hrajú tí, čo o tom musia presviedčať iných, keď o sebe v tomto pochybujú.

 

 

Vy sa nevyhovárajte na politikov

 

 

Keby sa tu ľudia nebúrili ako na bežiacom páse na blbostiach, ale hromadne by sa búrili proti kľúčovým veciam, ŽIADNA vláda by ich nemohla ignorovať.

Majú zakázané spisovať petície? Majú zakázané vrešťať pri dôležitých rozhodnutiach a dopredu aj pol roka a vytrvalo?

 

Ale keď raz máte ovce, čo si to všetko minú na somariny a celé dni riešia, koľko má Kollár detí a podobne takýto typ problémov, tak sa im vyhovie presne v tom, čo kričali najviac. Čiže otvárací čas v obchodoch, strach z homosexuálov, strach zo 78 záchodov pre rôzne pohlavia, otvorenie kostolov a podobne.

Máte, čo ste si vybojovali! Nemáte, čo ste si nevybojovali a o čo ste ani nezakopli!

 

Vy sa nevyhovárajte na žiadnu vládu, či už by bola smerácka, progresívna alebo konzervatívna, že podpíše zbrojenie pod nátlakom, keď to tu zaujíma 41 občanov!

 

Nikto za takú masu oviec nepôjde nasadzovať krk, keď občanom je to evidentne jedno a vedia pišťať len pre niečo nepodstatné.

Takže, príčina a následok. Nezaujímalo vás zbrojenie, bude zbrojenie a nebudete mať platy, dôchodky, nemocnice. Zažijete dôsledok!

A keď to nepomôže, tak aj na budúce a môžete si ďalej pišťať, že kto by to podpísal alebo nepodpísal, kto by „tým nemohol šťať proti vetru“ a kto vás tým…

 

Ku zbrojeniu sa vyjadrujte, keď budete mať aspoň 100 000 podpisov.

 

Už bol prieskum záujmu zotrvania v EÚ a NATO a bol väčší záujem, než nezáujem. Ešte aj ĽSNS pochopilo, že o to nie je záujem. Tak na čo sa tu hráte, že vás do toho niekto núti?

Keď má raz štát ovce, ktoré nezaujíma, čo sa deje, tak sa bude diať čokoľvek!

Sa pozrite na seba a prestaňte sa vyhovárať na politikov. Žiadny politik nepresadí nič, čo je občanom celkom ukradnuté. A verte tomu, že by to presadil aj Pellegrini, keby raz masa ľudí chcela niečo iné. Vidíte to na boji proti homoagende. Toto ľudí zaujíma, takže tohto sa všetci zľakli a boja. Vy si určujete, čoho sa zľaknú.

Zaujímajú vás záchody, tak tu nebudete mať 78 druhov záchodov. Zaujímajú vás sobáše homosexuálov, tak tu nebudú a môžu sa všetci aktivisti rozkrájať.

A nezaujímajú vás ani teraz vojenské základne a preto aj keby tam bol Blaha, nemá ho kto podporiť, aby to nepodpísal. Takého sa zbavia a ovce ani neceknú.

Alebo čakáte na Terminátora, že to zvládne sám aj za ovce?

 

Máte, na čom vám záleží a nemáte, na čom vám nezáleží.

Tu sa len producírujete, že ten psychopat, onen psychopat a efekt to má len ako sliny na vankúši.

Nepotrebujete politikov. Potrebujete len vrešťať ako pri obchodoch. A nie to, že kto je psychopat. 

 

 

Rodičia mojich žiakov si preposielajú toto. Ani som netušila, že je medzi nimi toľko fanúšikov OĽaNA.

https://www.slovakwoman.sk/zena-sa-verejne-zastala-igora-matovica-toto-otvori-oci-vsetkym-slovakom/?fbclid=IwAR1Co_wxWLLTTK2fq97JD-6wxGOhKYruPDfcklNaSh4savl6gvyvTDVmyR4

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5564304x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie