Založ si blog

Teraz uvidíme, či to ľudí zaujíma alebo len to, či stoja pred obchodom!

Traja ratlíci tejto vlády, ako by povedal Blaha, pokračujú v zbrojení:

 

„Podľa jeho názoru potrebujeme teraz presný opak a mali by sme zamerať skôr na zdravotníctvo. Aj preto organizácia, ktorá je nositeľkou Nobelovej ceny za mier, International Peace Bureau spustila petíciu, v ktorej žiada svetových lídrov o „dramatické zníženie vojenských výdavkov“ v prospech zdravotnej starostlivosti, sociálnych služieb a environmentálnych potrieb.

Podľa Chmelára je pre nás však najdôležitejšie zastaviť zbrojárske plány nového ministra obrany Jaroslava Naďa. „Vedie nás do tej istej pasce ako pred dvoma rokmi, keď nám Američania vraj ‘veľkoryso’ ponúkali finančný ‘dar’ na opravu letísk, pričom podmienky takejto zmluvy boli pre nezávislosť Slovenskej republiky doslova samovražedné: vybudovanie muničných skladov americkej armády so stálou posádkou pod jurisdikciou USA. Ako vtedy, tak aj teraz Jaroslav Naď o ‘výhodnosti’ tejto ponuky klamal. Je to len trójsky kôň, ktorý sa spolu s Ivanom Korčokom pokúsi presadiť to, v čom Miroslav Lajčák zlyhal,“ upozorňuje Chmelár.

 

V závere odkázal voličom hnutia OĽaNO, ktorí ho volili v úprimnej viere, že Slovensko vyčistí od mafie a urobí tu poriadok, že teraz majú jedinečnú šancu obrátiť sa na premiéra Igora Matoviča (OĽaNO), aby tieto zbrojárske plány v čase pandémie zastavil a aby sa pripojil k volaniu mierumilovnej svetovej verejnosti po odzbrojení.“

 

 

 

Ja odkazujem Chmelárovi, že som nevolila OĽaNO v úprimnej viere, že Slovensko vyčistí od mafie, ale v úprimnej viere, že sa tam potom nedostane progresívna koalícia so Smerom, čo sa aj nedostala. 

 

Bude to ako v hre opička stratila šatôčku, má ju číslo 14. Ja ju nemám, má ju číslo…

 

Ratlíci sú nám daní zhora. Smeráci to volajú, že „nedá sa šťať proti vetru“, čiže proti ratlíkom. Ratlíkov má každá strana, ktorú vystužil predvolebný prieskum.

Na ratlíkov celkom nič neplatí, lebo sú uvedomelí.

 

Ale niečo na nich platí!

 

Videli sme na dôchodcoch, pendleroch a podnikateľoch. Keď znovu začnú všetci vrešťať a nebudú ich zaujímať len obchody, karantény bez psov a výlučne len vlastné peňaženky, každá vláda sa zľakne. Takže stačí, keď budú o tom všetci sústavne písať. Môžte začať!

 

 

Teraz uvidíme, či to ľudí zaujíma alebo len to, či stoja pred obchodom!

 

 

Ale tých troch ratlíkov si môžete predstaviť aj takto – perfektné pobavenie panstva. Aj naše zbrojenie bude vyzerať takto pekne a budú mať divákov, čo im budú tlieskať. Tlieskajú už teraz. A rovnakú charizmu mal aj Pellegrini na tlačovkách. Ľudí zaujíma charizma, úsmev, pocit neškodnosti, pocit rozhodnosti, pôsobenie navonok, musí sa to pekne vlniť a nie to, že je to tiež ratlík.

 

 

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

polícia, vyhrážky, univerzita komenského

Na školách vo viacerých krajoch nahlásili bomby, policajti to preverujú

07.05.2024 08:06, aktualizované: 08:34

Oznámenia o údajnom uložení výbušnín preverujú vo viacerých školách v okresoch Malacky, Senec a Pezinok.

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izraelské jednotky ovládli palestínsku stranu priechodu Rafah

07.05.2024 06:50, aktualizované: 08:39

Izraelská armáda počas nočnej operácie v oblasti Rafahu zabila asi 20 ozbrojencov a odhalila tri tunelové šachty.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25, aktualizované: 08:50

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5565456x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie