Založ si blog

Ako Truban zavádza pri fyzickej konfrontácii do ulíc

Doslova povedal: „My ich neorganizujeme.“

 

Vyhovára sa teraz na to, že to sami ľudia sa organizujú v uliciach. A ako sa môžu bez povolenia na zhromaždenie?

Z toho vyplýva, že keď dôjde k väčšiemu násiliu alebo zabitiu, budú tvrdiť, že oni s tým nič nemajú, hoci naopak vyzývali ľudí, aby šli do fyzických konfrontácií na uliciach a aby si to rozdali nie politici v diskusiách, ale diváci a voliči medzi sebou.

 

 

Vzápätí povedal, že treba sa im postaviť v uliciach. Takže druhým dychom vyzýva ľudí do ulíc.

A komu postaviť? Veď tam nestojí len strana ĽSNS ale jej voliči. Čiže vyzýva voličov iných strán, aby sa postavili v uliciach voči voličom tejto strany. Tým stavia a vyzýva k postaveniu sa voličov proti sebe v uliciach, aby sa fyzicky konfrontovali, hoci sa majú konfrontovať politici v diskusiách. 

 

 

Truban hovorí, že nechcú nechať verejný priestor nielen tejto strane, ale ani ich voličom a tým učia ľudí nerešpektovať iných voličov, ale fyzicky ich konfrontovať. To sa majú politici, nie diváci a voliči!

 

Či bude nejaká strana zakázaná alebo nie, o tom nemajú ľudia rozhodovať bitkami na ulici. Za to, že existujú, nemôžu voliči strany ĽSNS, aby ste fyzicky konfrontovali ich a vyzývali na to iných voličov. 

Vždy som čakala, že s takýmito násilnosťami v uliciach začnú kotlebovci, že budú vyzývať na občiansku neposlušnosť a budú chcieť primitívne fyzicky konfrontovať iných, ale neverila som, že to urobia akože inteligentnejšie strany, že s primitívnosťou fyzických konfrontácií začnú oni.

 

Truban hovorí, že tak isto ako kotlebovci, aj trubanovci majú právo na svoje stretnutia na verejnom priestore.

Týmto zavádza a manipuluje, lebo to stavia tak, ako keby niekto trubanovcom upieral rovnaké práva zhromažďovať sa a protestovať proti čomukoľvek.

 

Ale kto povolí na jednom mieste a v tom istom čase dve protichodné demonštrácie, tak chce dosiahnuť, aby prepuklo medzi občanmi násilie, lebo je to zákonitosť, že prepukne a graduje a presne takto sa už celkom primitívne roztáča extrémizmus nielen v diskusiách ale už aj v uliciach a fyzicky.  

 

Trubanovci sa aj dnes možu zhromaždiť kdekoľvek a nevyužili to. Nech sa zhromaždia kdekoľvek, ale na inom mieste a v inom čase.

 

 

Keď dôjde k závažnému fyzickému útoku medzi voličmi alebo k zabitiu, bude za to v prvom rade zodpovedná inštitúcia, ktorá dala súhlas na zhromaždenia občanov protichodných strán na jednom mieste a v jednom čase a následne všetci občania Slovenska, ktorí vyzývali na fyzické konftrontácie občanov do ulíc.

Už niečo primitívnejšie si neviem predstaviť. A fakt som si myslela, že tohto budú schopní len kotlebovci.

 

 

Správate sa, ako keby neexistovali médiá a ľudia nemohli sledovať diskusie medzi rôznymi stranami. Volič si má vyberať pri televíznej obrazovke a nie tak, že voličov strany vyženú do ulíc, že ktorí budú hulákať viac alebo ich bude viac ako keby to boli kohútie zápasy a nie voľby. 

Ešte aj tí nasprostastí muži, čo si myslia, že sú väčší hokejisti alebo športovci, keď sa pobijú pre hokej, idú tam sledovať hokej. Presne to, čo vo voľbách je diskusia predstaviteľov!!!

 

Ani len tých nezhromaždia na námestiach a teraz si to rozdajte len diváci medzi sebou bez hokeja. Hokej alebo športové podujatie k tomu vôbec nepotrebujete!

Tým podujatím v politike sú DISKUSIE medzi predstaviteľmi! A tie prebiehajú cez média.

 

 

Keby bol Truban športovec, tak povie:

My žiadny zápas hrať nebudeme! My sa neznížime k tomu, aby sme vám predviedli nejaký zápas. My vôbec zápas hrať nemusíme, tak sme dobrí, že ho ani nepotrebujeme.

Ale naši diváci vám v uliciach ukážu, vašim divákom. Poďte sa za nás diváci pobiť, že ten zápas, ktorý ste nevideli, by sme vyhrali!

 

 

 

Matovič včera:

 

„Pred chvíľou som bol v Téma dňa na TA3. Truban aj Beblavý prísť odmietli …“

 

 

 

No jasné, miesto seba pošlú do ulíc divákov a tí nech si to rozdajú s vašimi divákmi.

 

Viete, čo vám všetci muži prajem? Aby aj hokej prebiehal takto. V televízii vám oznámia, že zápas nebude (lebo je pod úroveň hráčov, aby bol) a diváci nech sa stretnú v uliciach na jednom mieste a v jednom čase, že ktorí hráči sú, boli lepší. To už pod úroveň divákov nebude!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557062x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie