Založ si blog

Vraždy s ktorými spoločnosť nič nemá?

pre liberálov:

 

Chalíl Džibrán Prorok – O hriechu a treste

 

„Ako ani jeden list nemôže zožltnúť bez tichého súhlasu celého stromu, tak ani zločinec nemôže páchať zlo bez skrytého súhlasu Vás všetkých.

 

 

 

Už mesiac po Kuciakovej smrti som písala, že si myslím, že Kuciaka so snúbenicou zavraždili kvôli politickému prevratu, lebo dnes len predstierať smrť študenta alebo mladého človeka by sa už nedalo. Preto neverím, že sa táto smrť vyšetrí ďalej, než len po objednávateľa ako medzičlánok.

 

„Naozaj nie je na prvý pohľad logické zamlčiavať aj tieto stránky našej modernej histórie. Ibaže, ak by novodobí inžinieri ľudských ľudí, ktorí stvorili lepšoľudí, slniečkárov a pravdovravkov pripustili toto poučenie z našich dejín, logicky by sme dospeli k záveru, že každá farebná revolúcia potrebuje smrť nevinného človeka. V Novembri 1989 boli dôstojníci ŠtB tak chytrí, že ju len predstierali. V tomto svetle sa javí smrť novinára Kuciaka a jeho snúbenice (tá jej smrť je zvlášť podozrivá, lebo mafia takto nevraždí), ako pokus o prevrat.“

https://gumurin.blog.pravda.sk/2019/11/29/november-1989-naschval-zakonspirovany/

 

Ale dnes vám chcem napísať, čo si myslím o vrahovi Violy Macákovej. Myslím si, že ju zavraždil náboženský fanatik.

Vy si myslíte, že s tým spoločnosť nič nemá, ale v poslednom čase sa vyrojilo toľko obvinení žien, že sú vrahyne a môžu za najväčšiu genocídu ľudstva, že to je ako voda na mlyn všetkým potenciálnym vrahom žien. Taký človek, čo cíti nenávisť voči nejakej žene, potrebuje len dôvody, prečo si niektorá žena smrť zaslúžila ako predmet takej nenávisti. Navyše táto žena chcela skončiť s fanatickým náboženstvom, čo nielen moslimovia vnímajú ako nejaký smrteľný hriech. Stačilo, aby povedala nejaký názor, že niečo už neuznáva alebo podporuje niečo, čo si neprajú a fanatická nenávisť v kombinácii so silne potlačenou sexualitou je veľká. Navyše spoločnosť dáva tejto nenávisti k ženám, ako ku najväčším vrahyniam a hriešniciam zelenú. Na Slovensku nemáme žiadnu slupinu ľudí, ktorú by ste celkom beztrestne mohli nazývať vrahmi, ako len ženy! Toto by si nikto nemohol dovoliť voči Rómom, ani voči homosexuálom, len voči ženám. 

Nemyslím si, že naša spoločnosť si uvedomuje, aké dôsledky to má voči potenciálnym vrahom alebo potlačeným zvrhlíkom voči ženám. Ale všetko, čo nejaká spoločnosť voči akejkoľvek skupine toleruje a je už za hranou, že môžete tých ľudí obviňovať napriek tomu, že ústavu neporušili a celkom beztrestne ich nazývať vrahmi, je ospravedlnením pre vrahov.

 

 

Myslím si, že to bolo podobné, ako v tomto filme:

 

 

 

 

 

pre konzervatívcov:

 

 

Chalíl Džibrán Prorok – O hriechu a treste

 

„Ako ani jeden list nemôže zožltnúť bez tichého súhlasu celého stromu, tak ani zločinec nemôže páchať zlo bez skrytého súhlasu Vás všetkých.

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5563186x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie