Založ si blog

Neškodnosť pedofilov

SME má za sebou tri články o pochopení k pedofilom, pretože pokiaľ nejaké dieťa nezneužili, tak im nijako neubližujú.

Zo všetkých komentárov, ktoré som si pod jedným z týchto článkov prečítala, najviac súhlasím s týmto:

 

„Autor je vystudovany psychiater? Alebo aspon psycholog? Ako si moze dovolit napisat takyto clanok, bez zakladnych znalosti problematiky? Pocul tento amater o nenapravitelnych skodach na psychike dietata, ktoreho sa nenasilne na roznych miestach jeho tela dotykal pedofil? Dokonca sa pri tom aj usmieval a spraval sa k tomu dietatu milo! Problem pri pedofiloch nie je len nasilie, ale najma ich nezdravy vztah k detom, ktorym poskodzuju ich psychicky vývoj!“

 

Majú právo na život bez predsudkov.

https://komentare.sme.sk/c/22162410/aj-pedofil-ma-pravo-na-zivot-bez-predsudkov-a-odsudzovania.html

Pedofília nie je zneužívanie detí.

https://domov.sme.sk/c/22159054/hovorili-sme-s-pedofilnym-ucitelom-niektorym-z-nas-nedochadza-ze-sex-dietatu-ublizuje.html

 

Tiež nie som psychológ alebo psychiater a neviem posúdiť, ako to spracovávali deti, ktoré mali kontakty s „mierumilovnými a neškodnými pedofilmi“.

Ale viem to posúdiť ako človek, ktorý v detstve zažil pedofila a pamätám si, ako naňho reagovali aj moje kamarátky. Čo sme si o ňom mysleli a ako sme ho brali. Takže sami posúďte, či sa vám bude alebo nebude zdať neškodný.

 

Boli sme v tej dobe na druhom stupni ZŠ, keď sme začali chodiť na krúžok, ktorý nebol na škole, ale na osvetovom stredisku. Viedol ho mladý muž o ktorom sme si nemysleli, že je pedofil, lebo taký pojem sme ani nepoznali. Ten krúžok trval asi rok a ďalší rok sme chodili na jeho iný krúžok, vždy niečo nové a zaujímavé vymyslel, čo nás na taký krúžok nalákalo a čo nedotiahol do konca. Napríklad, že to bude divadelný krúžok, ale po realizáciu nejakého predstavenia nedošlo. (Až teraz viem, že to bola len zámienka) Boli to v dôsledku toho mizerné krúžky, vlastne nás len stále na niečo nalákal. A skôr, než sme s tým celkom skončili, vymyslel aj to, že pôjdeme na výlet stanovať.

Opíšem, ako som ho videla z pohľadu dieťaťa alebo puberťáčky. Mne sa zdal nejaký neschopný muž, že asi nemá vzťah so žiadnou ženou a je osamelý, lebo ho viac zaujímajú také dievčatá v mojom veku. Mne pripadal, že má o dievčatá až dotieravý záujem, lebo stále sa usmieval a do všetkého sa staral akokeby bol chlapcom v našom veku. Nezdalo sa mi to, že je ako iní muži, ktorí sa o to, čo presne sa deje medzi dievčatami, nezaujímali. Ale mňa to nezaujímalo, lebo ma na krúžku zaujímali spolužiačky. Jedného dňa si vybavil, že nám on urobí nejakú prednášku o vývine dievčat, o menštruácii, ako sa voľakedy robili na zákl adných školách. Tak to som bola prekvapená, že prišiel aj k nám do školy a to poučenie o menštruácii nám robil on. Bola som prekvapená, že sa tak so školou pozná. Pamätám si, že mi to bolo nepríjemné, lebo sa ako vždy slizko usmieval a celý pôsobil s nie normálnym odstupom ako učitelia. Chcela som na ten nepríjemný zážitok, že sme to museli počúvať od neho, takého usmievajúceho sa pri tom, zabudnúť. Aj som zabudla, na také nepríjemné zážitky si spomínať nebudete, keď na to museli poslať akurát tohto človeka. Vôbec sa mi nepáčil a postupom času sa mi len zhnusil, tie jeho úsmevy a taký čudný záujem o dievčatá v takom veku. Preto som bola celkom šokovaná, keď si nás na krúžku posadil ako v hľadisku a zase tak odporne nám išiel niečo diskrétne rozprávať. Asi si myslel, že je zaujímavý, tak som to videla a vôbec nebol! Ale čo nám povedal!

Rozprával nám ako prežíva, že to nečakal, ale jedna z nás sa doňho zamilovala a napísala mu list. Zamilovaný list. Z toho som bola šokovaná, že vôbec medzi nami existuje dievča, čo by doňho mohlo byť zamilované, keď je taký, taký mne odporný a vtieravý k dievčatám. Aj som si pomyslela, že čo ak si to vymýšľa? Je to vôbec možné? A prečo by sa doňho zamilovalo nejaké dievča, keď on je dospelý? Čo sa mohlo nejakému dievčaťu na ňom páčiť?

Viem, že potom sa to riešilo až v škole a volali kvôli tomu do školy psychológa. Čo a kde riešili, sme sa my deti – žiaci nedozvedeli. Nepovedali nám to ani rodičia. Až po rokoch som sa dozvedela, že to bola pravda a aj ktorá moja spolužiačka to bola. V živote by som to na ňu nepovedala, že by sa mohla ona doňho zamilovať, lebo to bolo také vodcovské dievča. Nie, nejaké utiahnuté.

Na tom spoločnom trojdňovom výlete, kde boli moje spolužiačky s ním stanovať, som nebola. Ale moja najlepšia kamarátka mi povedala, že on je na malé dievčatká a aj jej vliezol v noci do spacáku. A keď som sa jej pýtala, čo robila, tak mi povedala, že ho vyhnala. Hovorila o ňom pohrdlivo, že to predsa každý vie – ako dievčatá, že on je na malé dievčatá.

Ja som ho celkom vypustila z hlavy a zabudla. Možno len pred pár rokmi som si uvedomila, že ja poznám pedofila, že ten človek bol pedofil. Nemala som si prečo naňho spomínať. Len raz sa mi v nejakej spoločnosti stalo, že ho niekto spomenul a že to je ten známy pedofil. Museli mať teda s ním aj iní rovnaké zážitky, že sa zaujímal o dievčatká a nie o ženy.

Keď si na to teraz ako dospelá spomínam, tiež si myslím, že bol neškodný. Myslím si, že by sa bál nejakému dievčatu ublížiť a že bol taký dospeláckodetský, ako na večnej puberte. Bol len taký príliš zaujímajúci sa a dotieravý, stále s úsmevom. Ale spätne sa mi nezdá normálne, že všetkým dievčatám vyrozprával, že sa doňho nejaká zamilovala a že nás to nútil počúvať ako vedúci krúžku. Že teda to, že mi bola tá prednáška o vývoji sekundárnych pohlavných znakov odporná, tak právom. To nebola naša chyba, že my sme sa hanbili, ale že tam bol on! A vôbec to nerozprával nezaujate ako učiteľ, ale zdôrazňujúci, že sa hanbíme.

Na mne to teda nezanechalo žiadnu traumu, okrem toho, že sa mi zhnusil. Asi ani na mojej kamarátke, ktorej vliezol do spacáku z veľkej bezprostrednosti. Ale vieme, čo s ním zažila tá moja spolužiačka? Nemyslím niečo sexuálne, ale keď sa do niekoho zamilujete, ako sa on o ňu zaujímal?

Však musela preto zažiť aj nejakú traumu, keď sa to riešilo až v škole a s pomocou psychológa.

Či sú neškodní neškodní pedofili, to sa spýtajte detí, ktoré s nimi boli v styku a spýtajte sa ich to aj v dospelosti, čo si spätne o tom myslia, aké z toho mali pocity alebo traumy. Lebo raz darmo, je to dospelý človek a dieťa môže aj celkom neškodne zmanipulovať hoci len k rozhovorom, k zamilovaniu.

A keď je to dospelý muž, musí mu chýbať sex a neškodne si to nahrádza ako v citovej sfére s tým dieťaťom?

Predstavte si heterosexuála, ktorý nemá sex a môže sa s tou ženou len rozprávať. Vy viete, že s ňou rozpráva ako kňaz?

 

Názory diskutérov zo SME:

 

 

„Je doslova strasne, ako zastancovia tzv liberalneho pohladu na svet pracuju na uplnej demontazi a relativizacii akychkolvek hodnot, na ktorych je postavena nasa civilizacia.

Mottom dneska je, ze kazdy ma na vsetko pravo. Nikdy som nepocul od tychto novodobych inkvizitorov ani slovka o povinnostiach, samozrejme okrem povinnosti najma heterosexualnej bielej casti obyvatelstva akceptovat akukolvek inakost, akukolvek poziadavku, akukolvek deviaciu.“

 

„a ty vies ktory z tvojich ucitelov a trenerov, alebo ucitelov a trenerov tvojich deti bol/je pedofil?“

„nevies, ale su vysoke sance ze viaceri. a zaroven su vysoke sance ze sa spravaju v ramci noriem. o tom je ta seria clankov podla mna.

(Posúďte, či ten náš bol naozaj neškodný podľa noriem.)

 

„Wow!

Takze laska k dietatu. Dobry pokus 😀 Laska k dietatu je maximalne preklad toho terminu inak je to vsade jasne uvedene ako sexualna orientacia a tym padom deviacia.“

„Blby clanok, no dobre mieneny

Autor chcel len napisat, ze ak sa niekto narodi ako pedofil, caka ho celozivotny boj sam so sebou = aby sa ubranil svojej prirodzenosti, pretoze tato prirodzenost znamena, ze ho laka fyzicky kontakt s dietatom. Ak sa mu to dari, bojuje sam so sebou a odolava = ziadne dieta sexualne neobtazoval, nemal by byt spolocnostou tyrany ale povzbudeny za svoj boj.

Podobne ako sadista, ktory nikomu neublizil a podobne.

Samozrejme mal by byt monitorovany, pretoze existuje obela vacsie riziko, ze sa tak moze stat.

Porovnavanie s homosexualmi je mimo, tam nikto nikomu neublizuje, pretoze obe strany su dospele a so stykom suhlasia a ostatnych je ***** do toho, co si iní dobrovolne robia, ked tym nikomu a nicomu neublizuju.“

 

„Napísať „väčšina pedofilov deti nikdy ne zneužila“ zaváňa fake news.
Toto tvrdenie ma v čom oporu?“

„ked pred casom

zaryti konspiratori rozpravali, ako budu liberali chciet legalizovat pedofiliu a ze s tym musime nieco robit, smial som sa.. No, uz sa nesmejem.“

„Autor je vystudovany psychiater? Alebo aspon psycholog? Ako si moze dovolit napisat takyto clanok, bez zakladnych znalosti problematiky? Pocul tento amater o nenapravitelnych skodach na psychike dietata, ktoreho sa nenasilne na roznych miestach jeho tela dotykal pedofil? Dokonca sa pri tom aj usmieval a spraval sa k tomu dietatu milo! Problem pri pedofiloch nie je len nasilie, ale najma ich nezdravy vztah k detom, ktorym poskodzuju ich psychicky vývoj!“

 

„Ide mi o ine – hajite tu neobhajitelne. Ako je preboha vobec mozne, ze sa ani len nepozastavite nad tym, ze akysi sef ceskeho spolku pedofilov je ucitelom na ZS, naviac podla jeho slov preto, aby bol blizsie tym dievcatkam!!! 
V poriadku, ked nikto nespacha ziadny trestny cin, nemozme ho odsudzovat, co trestat. Ale uprimne-nemala si problem pustit svoje deti na tabor co do skoly v prirode s vedomi, ze ic h ucitel je pedofil, co sa k tomu naviac este verejne priznal? Lebo ved on sam povedal, ze by nikomu neublizil?“

„Prosím Vás spamätajte sa lebo na to tvrdo doplatíme všetci. Každý takýto komentár sú hlasy pre Kotlebu a podobných. Pílite si konár sami pod sebou. Úchylky treba lieči , nie akceptovať. O pár rokov sa totiž môže stať, že za podobné názory budete končiť v plynových komorách. Uvedomte si preboha že nie každý nevolič kotlebu podporuje úchylákov. Optimisticky si myslím, že stále je väčšina tých čo sú proti Kotlebom, Harabinom a podobným, avšak takýmito názormi ich odstrašíte a robíte medvediu službu vašim kamarátom s LGBT, lebo vytvárate podhubie pre strany, ktoré ich budú fyzicky likvidovať. A odnesieme si to aj mi, ktorí nie sme extrém ani na jednu ani na druhú stranu.“

„prosim nezamienat liberalizmus

s neomarxizmom. komunizmus (marxizmus) a fasizmus (nacizmus) su obe lavicove ideologie, ktorych zaklafom je budovanie „novej lepsej“ spolocnosti na zaklade parametrov, ktore urci ideologia. vrodenou nutnostou je absolutna poslusbost voci ideologii a existencia ideologickeho nepriatela, ktory je prezentevany ako zlo braniace „rozkvetu“ spolocnosti. dolezity je stat ako zakladnanorganizacna a rozhodovacia zlozka, ktora vie co ludia potrebuju (bez ohladu na ich nazor) a je schopna to presadit (aj silou) a prevysuje moralne pravo jedinca na svoj nazor a individualitu.
librralizmus naopak do popredia dava jedinca v medziach slobody (pokial nenarusuje slobodu inych) s minimom statnych zasahov.
je otazka preco prave dennik vlastneny clenmi stb je tak zanieteny v budovani „noveh lepsej“ spolocnosti.
a snzi sa prezentovat patologicke idey ako „liberalne“. ked putin a spol tak podporuju ludi ako kotleba, danko ktorym tento dennik len nadhana volicsku zakladnu, je to nahoda? aj ked nemyslim ze redakcia sme je proruska – ako lenin povedal su to zrejme lennuzitocni idi.ti.
taketo clanky nevedu k nicomu inemu nez kbpodpore extremu. problem je ze za extrem oznacia vsetko vo sa im nehodi do ideologie. vzostup extremu je priamym nalepkovanim vsetkych „neveriacich“ ako extremistov. nesuhlasis s pedofiliou, si fasista. nesuhlasis s potratmi, si fasista. si obozretny v dosledkoch imigrantov, si fasista, atd … nekace ptuju iny nazor. takze moja vdaka patri aj denniku sme ktory robi vsetko preto aby hoviadka fuhrerovskeho charakteru dokazali rozvratit spolocnost. nuz a nie je nakoniec sen o rozdrobenej nefunkcnej europe vlhkym snom batusku putina ?“

„Presne tak

Spolu vpred! Musíme poraziť tmarov a katoliban.
Toto je cesta k celospolocenskemu šťastiu a tolerancii.“

 

Tri clanky obhajujuce pedofilov na titulke „mienkotvorneho dennika“ je unikat.

Clovek by povedal, ze noviny maju informovat.
A oni sa zmenili na agitacne stredisko pre multikulti, moslimov, ciganov (romov, indoslovakov), gender, LGBT, pedofilov.“

„pletieš

si trestný čin s osobnostným potenciálom

Trestá sa vždy konkrétny skutok.
Pedofília nie je trestný čin. Trestný čin je zneužitie dieťaťa.“

„Zaujímavé je, že denník SME

rád útočí na všetky cirkevné aktivity a jej štruktúry prirovnávaním k mafiánskym organizáciám (lebo ututlávali sex.delikty), ale vôbec im nevadí združovanie pedofilov, ktorí trpia nebezpečnou úchylkou. Posúvanie hraníc morálky, relativizácia úchyliek a s tým neskôr súvisiaca propagácia snahy o zmenu legislatívy v prospech rôznych deviantov kdekoľvek po svete je v tomto „Smetník u“ priam do očí bijúca.“

 

„p. Fila

oni to nepochopia.“

 

(Tu by ma zaujímalo, aké májú skúsenosti oni dvaja s Filom z detstva s pedofilmi, keď oni to chápu lepšie.)

 

„Ja mám takú nesmelú otázku.
Súhlasím, že pedofil, ktorý nikomu neubližuje, má právo na život bez odsudzovania a predsudkov.
Ale nerozumiem, ako sa potom spoločnosť dozvie, že je pedofil, aby ho mohla odsudzovať?
Jedine, že by to sám o sebe vytruboval.
A prečo by to robil, ak nechce byť odsudzovaný?
S krátka mi to nedáva logiku……o neškodnom pedofilovi by skrátka nikto nemal ani vedieť a nikto by s ním ani nemal mať žiadny problém.
Tak o čo vlastne ide?“

 

„Ak je však cieľom tejto pedo-kampane naháňať argumenty a hlasy Smeru + ĽSNS tak to celé beriem späť. Potom je tá motivácia písať takto články oveľa prostejšia.“

 

„Presne tak, mám na to rovnaký názor.
Téma je zaujímavá a určite stojí za diskusiu, ale nie v tomto denníku. Lebo SME má svoju ideologickú aj reálpolitickú agendu, ktorú cielene pretláča a navyše to robí spôsobom „slon v porceláne“, čo prináša viac škody (pre danú tému) ako úžitku. Hoci si redakcia určite myslí, že to robí sofistikovane.“

„Zase „dôležitá“ téma, hodná propagácie a celospoločenskej debaty …. SME je protagonistom smerovania Slovenska k „Vyspelej LIBERÁLNEJ Európe“.“

„Už toho bolo povedané veľa, ale uvedomujete si, čo ste práve spravili?

1. Dnešné tri články sú dýkou do chrbta všetkým normálnym a slušným homosexuálnom a bisexuálom, ktorí dlhodobo bojovali a bojujú proti predsudkom a označeniu „úchyl“. Ich snaženie ste týmto spláchli do kanála a dnešný deň môžete pokojne vyhlásiť za čierny deň pre homosexualitu.

Kým tá je prirodzená a je viditeľná a chceme jej predsudky búrať (napr. chlapi vyznávaj&uac ute;ci si lásku) + chceme homosexuálov (hoci sa tvária ako brutálne utláčaná menšina) podporiť v niektorých oblastiach (dedičstvo, zdravotný stav), a tieto opatrenia na svoj plnohonodný život potrebujú, pedofily, pokiaľ sa neprejavia (a neviem o tom, že by to spoločnosť chcela), nemajú žiadne obmedzenia vo svojom živote.

2. Dnes Kotleba, Harabin a možno aj Matovič s Hlinom a Kollárov a vôbec všetci, ktorí nie sú považovaní za liberálov otvárajú drahý šampus. Normálne, kebyže som konšpirátor, tak poviem, že Vám za tieto články zaplatili. Neexistuje totiž účinnejší a presnejší spôsob, ako ich podporiť.“

 

„Ja súhlaím, pán redaktor. Ale učiteľ z článku svoju pedofíliu aj aktívne prežíva – píše/hovorí, že vyznal lásku dievčatku. A to už považujem za problém. Takže OK, prizná sa, vie, ýe je iný, v očiach väčšiny má problém. Ja ho akceptujem ako iného len dovtedy, k&ya cute;m svoje rpeferencie priamo nepraktizuje a neohrozuje deti, A vyznanie lásky 10ročnému dievčaťu je u mňa za hranicou tolerancie.“

 

„Autor to myslel dobre, snažil sa len vysvetliť, že nie každý pedofil zneužíva deti, že s tým sám v sebe bojuje a nezaslúži si byť za to odsudzovaný – predsa nikoho nezneužil.

 

(Ani ten náš nikoho nezneužil sexuálne!)

Jediný problém celého komentára je v jeho nepochopení, lebo všetci už veľmi dobre vieme, že čítanie s porozumením, je jeden zo základných problémov ľudí žijúcich v tejto paródii na štát s dlhoročným a systemati ckým rozkladom vzdelávania, vedy a výskumu.

A je príznačné, že najviac prská nevzdelaná totalitná luza, pre ktorú je práve typická tá neznalosť čítania s porozumením.“

 

„Nevzdelaná totalitná lúza

napríklad za mojej mladosti odháňala chlapíka, ktorý očumoval detičky a čihal, kedy sa dievčatkám na preliezke prehodí suknička cez zadoček, aby sa mohol „pokochať“. Či azda mali naši rodičia počkať, až tú malú odláka dakde do kríčkov, aby nebol „náhodou diskriminovaný“ ??“

„Ako nao zaj? Obhajovať pedofíliu? To ani nie je prekročenie nejakej pomyselnej čiary. To je tak mimo, že ani vaši homosexuálni priatelia vám nepoďakujú, lebo toto je taký mobilizátor pre konzervatívny tábor, že ste si to pri svojej progress zanietenosti ani neuvedomili.

No bude tu na SK ešte veselo, keď na jednej strane máme pomätených fašistov s Harabinom a na druhej pomätených progresívcov obhajujúcich pedofíliu.

Halóóó, zdravý rozum, kde si?“

 

================

 

Pred mnohými rokmi začal ako bloger na SME písať aj jeden pedofil. Spustil sa tam naňho verejný lynč, že nesmie písať a musí odísť preč. Ľudia mu tam hnusne nadávali a bol to slovný lynč. Musel napokon odtiaľ odísť. S týmto ja napríklad nesúhlasím, aby sme niekoho, keď sa prizná, že je pedofil, hromadne lynčovali, čo len slovne, keď nič nespáchal a vôbec neviete, že by bol niečo spáchal. Podľa mňa kľudne nech aj píše, ja by som ani na toho nášho pedofila nikdy neútočila, že už nemá žiadne ľudské práva ani písať. Napokon neviete, čo by ste sa o nich dozvedeli. Mne celkom stačí vedieť, že ľudia sú rôzni, aby som mohla odsúdiť nejakú celú skupinu.

Ale mojim článkom som vám chcela z vlastných skúseností povedať, že pedofil môže aj inak škodiť deťom, než len sexuálnym znásilnením alebo dotýkaním. A pedofil, ktorý sa nám zdá neškodný, môže veľmi ľahko skĺznuť do napríklad toho, čo som vám opísala. Myslím si, že aj toto by už liberáli vyhodnotili, že už bolo cez čiaru aj ich vnímania neškodnosti. A že by nehájili práva pedofilov toto všetko, čo robil tento neškodný pedofil, ktorý žiadne dieťa neznásilnil, robiť.

Ale keď budú sústavne liberáli hájiť práva ohrozených ľudí, ako to preháňajú až na dvojaké metre, že obete z iných väčšinových skupín ich nezaujímajú, aj pri pedofiloch vznikne pozitívna diskriminácia. Potom, ako to nezvládajú, budú tiež politicky korektne ticho pri obetiach a tým tiež budú pochovávať to, čo pôvodne chceli robiť – hájiť práva všetkých ľudí, nielen niektorých skupín na ukážku, že ich nejaké obete zaujímajú. Podľa mňa rovnako nezaujímajú, len ako im dovolí politická korektnosť, ktorej už slúžia. A týmto nikoho nepresvedčia, že to myslia n aozaj, pokiaľ budú obete selektovať, že tieto sa nám do liberálnej agendy hodia a tieto už nehodia. Rovnako sú obeťami aj obete politickej koreknosti, o ktorých sa už nesmie písať a o ktorých sa už nevedú v Európe pravdivé štatistiky.

Pokiaľ sa pri obetiach objaví politická korektnosť, už sa nedá hovoriť o naozajstnom záujme o obete. Už sa to stáva len zneužívaním na inú propagandu, ktorej ochrana len niektorých obetí len slúži ako dôkaz ľudskosti celej pretláčanej agendy s celkom inými témami (federalizácia, vojenské základne).

 

 

 

Nech vám je výstrahou tento obraz obhájcov degradácie žien, keď viac hájime tých, čo takto ženy degradujú, než samotné tie ženy:

 

Angažovaná žurnalistika

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558545x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie