Založ si blog

Nie sme žiaden národ

Aj takto nas vidia v Cesku:

http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592197

„Takto dnes vypadá ideologie takzvanych bojovníku proti xenofobií, rasismu a nenávisti. Ve skutečnosti oni sami šíři nenávist k národum, zde slovenskému, oni sami šíři nenávist k věřícím lidem a hlavně nenávidí vlastenectví. Když pujdete do hloubky jejich ideologie a myšlení, tak zjistíte, že má kořeny u marxistických myslitelu z 19.století a počátku 20.století. Protože tito marxisté nenávideli vlastenectví, národní vědomí a hlavne stát jako takový. Cílem těchto revolucionářu bylo vyvolat ve společnosti takovou krizi, aby pak došlo k možnosti uskutečnit marxistickou revoluci…“

.

„Taky nad tím kroutím hlavou, odkud se ta mládež co nenávidí vlastní rodinu bere.“

alebo

Když nechtějí být národem, tak ať se vystěhují třeba do Afganistánu…“

.

Aj ked toho blogera nemam rada pre absolutne nespravodlivu kritiku moslima Berrezougha, zostala som prekvapena, ake transparenty nasi Slovaci na tej demonstracii proti fasizmu niesli – NIE SME ZIADEN NAROD!

.

Doba nesmiernej dovery v oligarchov

 

Moja babka sa narodila na zaciatku minuleho storocia. Bola to celkom jednoducha zena, ktora necitala a nikdy nepozerala televizor.

Raz sme sli okolo nasho suseda, ktory do pol pasa vyzleceny rubal drevo. Lietali uz komare a babicka sa ho spytala – A nestipu vas?

 

Sused jej odpovedal, ze stipu, ale keby ich odohnal, tak priletia nove, este nenacecane. Babicka mi vtedy po ceste hovorila ako malemu dietatu – Tak to mas aj s politikmi. Nema zmysel odhanat tych, co uz tam su, lebo ti su uz ako nacecane komare a keby sme ich odohnali, prileteli by len nove.

 

Predstavte si, aka bola moja babka inteligentna, ked uz v minulom storoci predpokladala, ze politici kradnu a neverila im, hoci pri okopavani v zahrade sa nedozvedela o ziadnej kauze.

Mozno, keby sa narodila neskor a pustila by si televizor, citala noviny, tiez dostala karafiat, tak by verila, ze politici nekradnu a verila by politikom. Co dnesnym asi naozaj vymylo hlavu.

 

Ale tak celkove, nazvala by som tuto dobu dobou DOVERY a NAIVITY: Stari ludia veria, ze sa nekradne a ze mozu verit politikom a mladi ludia veria v komunisticke myslienky viac, nez verili aj komunisti a su z nich NEOMARXISTI.

.

Na Denniku N zas pod jednym z prejavov, co mal zazniet na tej demonstracii ako plamenna rec, su len tieto dva komentare:

.

„Vyháňanie čerta diablom.

Marxisti vyháňajú fašistov. To tu už raz bolo. 1946-48. Fašistom bol každý kto nebol komunistom.“

a

„Tito rozmaznani ‚laviciari‘ zijuci si v luxuse mi lezu na nervy rovnako ako tie natvrdle vyholene lebky. Ani jedna skupina nezazila co je to fasizmus ci komunizmus, no budu ich velebit. Ale pekne z bohatych statov. Zeby namiesto toho zaliezli kamsi do (fasistickeho) Ruska ci na (komunisticku) Kubu, ani omylom. Takychto pokrytcov mam najradsej…

Ak dnesna demonstracia mala byt prezentaciou takychto ako tento, dakujem, neprosim. Chodte si spolocne s fasistami kamsi do haja a neotravujte ludi s vasim fanatizmom.

.

 

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Tedros Ghebreyesus WHO

Šéf WHO vyzýva na uzavretie pandemickej dohody, prichádza záver rokovaní

04.05.2024 05:49

Cieľom rokovaní je dohodu pripraviť pre schválenie každoročnému zasadnutiu členských štátov WHO. To sa začína 27. mája.

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5562365x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie