Založ si blog

Ako Blaha zavádza voličov Smeru

Blaha na facebooku napísal svojim sympatizantom a voličom Smeru, že SME klame, keď tvrdí, že poslanci Smeru (aj on) hlasovali za bezpečnostnú stratégiu. Preto SME napísal list v ktorom sa dovoláva ospravedlnenia za klamlivé informácie, čo zdôvodňuje takto:

 

„predmetná stratégia do súčasnosti nikdy nebola predmetom hlasovania vo výboroch NR SR, ani v pléne NR SR. Z toho logicky vyplýva, že poslanci NR SR (vrátene mňa osobne) nemohli za predmetnú stratégiu hlasovať.“

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Penta dnes vydala štyri články proti Blahovi. To je asi rekord. Za jeden deň na jednom webe štyri hejty voči tomu istému…

Uverejnil používateľ ĽUBOŠ BLAHA Štvrtok 10. januára 2019

 

To vytvára dojem, že SME si to dočista vymýšľa, že poslanci Smeru za túto bezpečnostnú stratégiu hlasovali.

No aj ministerstvo zahraničných vecí písalo Blahovi:

„S poslancami sme o znení Bezpečnostnej stratégie SR diskutovali na samostatnom pracovnom rokovaní. Je nám ľúto, že pán poslanec sa na tomto stretnutí nezúčastnil.

Dokument bol jednomyseľne schválený v Bezpečnostnej rade aj vo vláde, čiže aj hlasmi všetkých ministrov za stranu Smer-SD.

 

Bezpečnostná rada SR – zoznam členov:

https://www.vlada.gov.sk//496/zoznam-clenov/

 

Predseda Rady

Peter PELLEGRINI
predseda vlády
Podpredseda rady

Peter KAŽIMÍR
podpredseda vlády a minister financií

 

Členovia rady

Peter GAJDOŠ

minister obrany

 

Denisa SAKOVÁ

ministerka vnútra

Miroslav LAJČÁK
minister zahraničných vecí a európskych záležitostí

 

Peter ŽIGA
minister hospodárstva

 

Arpád ÉRSEK
minister dopravy a výstavby

 

Gábor GÁL
minister spravodlivosti

 

Andrea KALAVSKÁ
ministerka zdravotníctva

 

Toto sú ministri, ktorí tento dokument jednomyseľne schválili. Akurát tam nebol Blaha (to si SME vymyslelo). Ale Blahovi sa darí medzi sympatizantmi Blahu, Fica a Smeru udržiavať dojem, že toto spískali „americkí pudlíci“ a nie členovia Smeru, ktorí sú len ich obeťami, proti ktorým Smer bojuje.

Poslanci Smeru nie sú obeťami „amerických pudlíkov“, klamanými obeťami sú tu voliči Smeru, že Smer sa na tom svojimi súhlasmi nepodieľa.

A keď som to vytkla SaS, že niečo celkom iné hovorí Sulík na tlačovkách a niečo celkom iné napokon SaS robí, tak nevidím dôvod, prečo takéto klamstvá na získavanie voličov Smeru cez Blahu, nevytknúť aj Smeru!

 

Alebo aj ja mám voliť SaS len za divadlá Sulíka na tlačovkách? Lebo to by som sa zachovala presne ako voliči Smeru, ktorí si myslia, že chudáci poslanci Smeru sú len obeťami „amerických pudlíkov“.

Ak je SaS pre vás strana pudlíkov, o to viac Smer, ktorý to jednomyseľne schválil. Okrem Blahu, ktorého majú tak na parádu, ako SaS Sulíka – aby im neušli voliči! Lebo že akože nesúhlasí!

 

Ak chcete, aby sa voliči „liberálov“ zobudili, začnite od seba a nie tak, že oni sa majú zobudiť, ale vy sa budete hrať na obete nejakej inej strany. To je VAŠA strana! A je to presne tá strana, ktorej dávate hlasy.

 

Ďalej ministerstvo zahraničných vecí píše:

Pán poslanec v priebehu prípravy Bezpečnostnej stratégie nepredložil zásadné pripomienky k jej zneniu. Navrhol niektoré úpravy textu ako obyčajné pripomienky, čo znamená, že konečnú verziu ich zapracovania nechal na spracovateľovi dokumentu, teda MZVaEZ SR. Ďakujeme mu za túto dôveru.“

 

Z tohto sa Blaha vysekáva tak, že na facebooku píše voličom Smeru svoje pripomienky. Keby mal dôkazy a dokumenty, ako čo podnikol vo fáze príprav Bezpečnostnej stratégie, tak ich zverejní tiež a nielen svoj list pre SME.

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5561680x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie