Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

 

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“

 

„Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“

 

 

Prof. MUDr. Viliam Fischer, CSc. FICS – „Očkovať alebo neočkovať proti koronavírusu (C-19)?“

 

 

 

Vsadila by som sa, že ani 10 % voličov progresívnej koalície si iných lekárov než citovaných SME a N neprečíta, ani nevypočuje!

 

Oni nepočúvajú ani tých svojich, im stačia len názory politických aktivistov na SME – čítaj dve minúty a už sa môžeš pohoršovať ako babka pred kostolom!

 

Na tomto fičia, na čistej túžbe pohoršovať sa nad inými, lebo v ich diskusiách nerobia nič iné len debatujú o menejcennosti iných ľudí a ako oni sú vyššia malomeštiacka spoločnosť s okamžite vyššou morálkou, keď volili stranu týchto politických aktivistov.

 

 

Fischer 34 minút cituje všetkých cenzúrovaných lekárov našimi médiami vo svete, v USA, v Česku, na Slovensku a tento prúd trvá celých 34 minút, aby ste vedeli, že na svete nie je len predajný Sabaka, Klempa alebo Celec.

 

Hovorí, že našťastie väčšina lekárov má na to rovnaký názor, ale kde sú, keď médiá s nimi rozhovory nedávajú a všetkých iných takto cenzúrujú?

 

Hovorí o spolitizovaní kovidu a zavádzajúcich informácií z mainstreamu!

 

 

Upozorňuje na to, že ku všetkému v zdravotníctve sú kongresy okrem koronavírusu!

 

 

Hovorí všetko to, čo progresívni politickí aktivisti v médiách vyhlasujú len za hoax a týmto práve oni šíria dezinformácie!

 

Hovorí o tom, že Hippokrates by sa v hrobe obracal!

 

 

 

V podstate dostanete obraz, aký už dávno máme, že lekári sú umlčiavaní a dokola nám len politickí aktivisti perú svojich pár predajných odborníkov z ktorých by sa Hippokrates v hrobe obracal, lebo väčšina lekárov tak nerozmýšľa!

 

 

Taktiež sa v rozhovore dozviete, že všetky štáty a teda médiá sa mali postarať a vyšlo také nariadenie, aby každý vedel, že očkovanie proti kovidu nemôže byť povinné!

 

Keď to u nás Fico hovoril, ešte ho tie médiá napadli, že šíri hoaxy a teraz to Fischer potvrdzuje ako medzinárodné nariadenie o informovaní občanov! Vlady a médiá sa majú postarať, aby sa o tom občania dozvedeli, že to nemôže byť povinné!

 

 

 

 

Kde ste nás informovali, že nie je povinné, keď ste naopak vyhlasovali neočkovaných za dezolátov a vyhrážali sa im, že by nemali dostať žiadnu zdravotnú starostlivosť, keď odmietnu očkovanie?

 

Taktiež hovorí o tom, že žiadna politická strana, cituje organizáciu a teraz neviem, či WHO, nemôže chcieť povinné očkovanie!

 

A u nás za to bojovala strana Progresívne Slovensko a na tlačovke!

 

 

 

Dnes Truban za PS v televízii povedal:

 

„Poslanec Michal Truban (Progresívne Slovensko) súhlasí s tým, že pandémiu treba prešetriť. „My by sme nedovolili, aby vôbec niečo takého vzniklo,“ poznamenal na margo Kotlárovho pôsobenia na pozícii vládneho splnomocnenca.“

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/727091-hlas-odmieta-diskusiu-o-kotlarovej-sprave-ak-nesplni-zadanie-sutaj-estok-chce-v-co-najkratsom-case-zvolit-sefa-parlamentu/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

 

Ešte aj dnes perú na SME dokola zas tých pár predajných lekárov, čo pracujú pre spolitizovanie koronavírusu a nevadilo im nadávanie tým, čo sa nechcú zaočkovať, do dezolátov!

 

 

Populizmus, ignorácia odborníkov a slabý boj s dezinformáciami. Ako sme (ne)zvládli pandémiu

https://primar.sme.sk/c/23396074/pandemia-slovensko-hodnotenie-odbornici.html

 

 

 

.

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

Za nenávisť k homosexuálom môže cirkev, za nenávisť k dezolátom môžu progresívne médiá!

12.10.2024

Každému na jeho strih nacizmu! Niekto nálepkuje ľudí, kto je hriešnik, teraz moderne kto je dezolát. Len tá dogmatická zaostalosť sa nezmenila a kráča s dobou! Storočia je ich hobby pohoršovať sa ako ich dennodenná dávka pomyjí od tých s „vyššou morálkou“. Dnes na Štandarde vyšiel Palkov starý článok k vraždám v [...]

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Očkovanie ako za čias pandémie? Na podanie vakcíny proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

Zelenskyj, Meloniová, Michel

ONLINE: Kyjev odmieta, že chce jadrovú bombu. Hovorí o nejadrovom odstrašujúcom strategickom balíku

18.10.2024 06:40, aktualizované: 07:58

Nejadrový odstrašujúci strategický balík, ktorý by chcela mať Ukrajina na svojom území, môže zahŕňať rakety schopné strieľať až za Ural.

Nemecko, fabrika, nemecký priemysel

Nemecká ekonomika padá na kolená. Čo vylieči "chorého muža Európy"?

18.10.2024 06:00

Motor európskej ekonomiky sa zadrhol. Nemecké hospodárstvo je v dlhodobej recesii a nedarí sa ho oživiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736699x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie