Za nenávisť k homosexuálom môže cirkev, za nenávisť k dezolátom môžu progresívne médiá!

 

Každému na jeho strih nacizmu!

 

Niekto nálepkuje ľudí, kto je hriešnik, teraz moderne kto je dezolát. Len tá dogmatická zaostalosť sa nezmenila a kráča s dobou!

 

Storočia je ich hobby pohoršovať sa ako ich dennodenná dávka pomyjí od tých s „vyššou morálkou“.

 

Dnes na Štandarde vyšiel Palkov starý článok k vraždám v Teplárni, ktorý napísal po tých vraždách a v ktorom vysvetľuje, že progresívne médiá zavádzajú, keď u vraha zdôrazňujú nenávisť k homosexuálom, lebo ako nacista nenávidel hlavne Židov a iné rasy.

Hlavne v ňom obhajuje cirkev, že cirkev nekáže vraždy ale opak – lásku aj k homosexuálom.

 

Dva roky po: Manifest vraha zo Zámockej ukazuje, že všetko je inak

 

https://standard.sk/789288/dva-roky-po-manifest-vraha-zo-zamockej-ukazuje-ze-vsetko-je-inak

 

Aj keď má pravdu v tom, že progresívne médiá zavádzajú, keď takto zdôrazňujú nenávisť len k homosexuálom, nemá pravdu, že za jej šírenie cirkev nezodpovedá. 

 

Je to presne to isté ako keď sa progresívni novinári obhajujú, že oni nemôžu za šírenie nenávisti k dezolátom, lebo veď nekážu voči nim nenávisť alebo vraždy, ale ohľaduplnú lásku!

 

Práve progresívni novinári šíria rovnaké bludy ako dogmatickí kresťania, že ak sa zmeníte a budete ako my, čakáme vás s otvorenou náručou!

 

Takto čaká s otvorenou náručou a svojim nacizmom aj starší Šimečka, že potom ich vyobjíma!

 

Toto opakuje dogmatická cirkev ľuďom, ktorí podľa nej žijú v hriešnom živote a toto isté opakujú dogmatickí progresívci dezolátom, čo ich nevolili a tým žijú ako nacisti.

 

Je to podmieňovanie prijímania ľudí s podmienkou, keď si budú myslieť to čo vy alebo voliť ako vy!

 

Táto nehorázna drzosť je rovnaká u obidvoch týchto dogmatických skupín.

 

Rovnako by silná skupina vegetariánov mohla vyhlasovať, že vás miluje a hlása k vám lásku, ale bohužiaľ ste menejcenní ako ľudia, keď jete mäso alebo nežijete podľa ich predstáv alebo radikálni islamisti môžu vyhlasovať, že vás milujú a tiež hlásajú lásku, ale bohužiaľ ste menejcenní ľudia, keď nežijete podľa ich predstáv, páchate nemanželský sex a vaše ženy sa nezahaľujú!

 

Darmo vám budú hovoriť báchorky o nejakej láske alebo duchovne a o nejakom dobre, keď prijímanie iných ľudí podmieňujú životom podľa ich predstáv o dobre alebo duchovne.

Nikto na svete nie je povinný alebo dobrý tým, že si vybral vaše dogmy o správnom a jedine správnom živote. Ak za tým následuje, že všetci iní sú menejcenní preto, že žijú hriešne, že myslia si niečo iné, všetci títo majú najbližšie k nacistom – považovať kohokoľvek a za čokoľvek za menejcenného, lebo ja má iné predstavy!

 

Ako sa tejto fatálnej chyby dopúšťajú radikálni islamisti a aj kresťania, rovnako už aj progresívni novinári a ich politickí aktivisti. 

 

Všetci títo dogmatici to u iných vidia, ale u seba nie!

 

A rovnako, ako to u seba odmietajú vidieť konzervatívni dogmatici, rovnako to u seba odmietajú vidieť aj progresívni aktivisti.

 

Za neprijímanie homosexuálneho života môže cirkev a jej dogmatici a teda aj keď vyústi až k nenávisti. A za neprijímanie dezolátov môžu progresívni novinári ako celkom rovnakí dogmatici len na inom. A teda aj keď vyústi k rozbíjaniu rodín, priateľstiev, spoločnosti, čo je tiež nenávisť!

 

Takto nesú zodpovednosť cirkev alebo progresívne médiá za dopady toho, čo šíria!

 

Cirkev má najväčšiu zodpovednosť za vraždy v Teplárni, lebo vždy niekomu drbne až tak, že sa môže stať vrahom aj keď nenávidel aj iných a rovnako najväčšiu zodpovednosť za rozbíjanie rodín a spoločnosti majú progresívni novinári. Takto rovnako aj za atentát, lebo vždy niekomu drbne až tak, že sa môže stať aj vrahom, aj keď bol chudák len „depresívny“!

 

Žiadny kresťan si nemyslí, že praktizuje hriešny život, keď nevyznáva islam alebo vieru vegetariánov. Rovnako žiadny „dezolát“ si nemyslí, že je nacista, keď nevolí progresívnu koalíciu.

 

Vtedy ste zaostalí dogmatici, keď používate myslenie nacistov, že vy ste niečo viac a iní menejcenní odlišnosťou. 

 

 

Toto je myslenie nacistov – ja a my sme niečo viac a tí iní sú menejcenní!

 

 

Ako sú nám takto smiešni radikálni islamisti a vôbec neveríme na nejaké ich duchovno, rovnako smiešni sú dogmatickí kresťania a vôbec neveríme na nejaké ich duchovno. A celkom rovnako sú nám smiešni progresívni aktivisti s ich „vyššou morálkou“!

 

 

Okrem toho sú na svete najpočetnejšie skupiny moslimov, ktorí nie sú radikálni islamisti, najpočetnejšie skupiny kresťanov, ktorí nie sú dogmatickí kresťania ale lepší od ich svetskej cirkvi. Tak isto je na svete najviac bežných obyčajných liberálov, ktorí nič nemajú s progresívnymi politickými aktivistami a ich zločinnými médiami!

 

My ako väčšina sa len prizeráme vyčíňaniu rôznych extrémistov s „vyššou morálkou“. Títo extrémisti pod rôznymi nálepkami rozdúchavajú nenávisť v spoločnostiach, rozbíjajú rodiny, rozdúchavajú vojny a majú na svedomí vraždy.

 

A to všetko pod nálepkou „vyššej morálky“ ako jedu v potrave. 

 

 

Ako inak sa mali predstaviť?

 

Že sú chudáci s dogmatickým myslením?

 

Koho by takto získali?

 

 

Vždy vsádzajú na to, že oslovia ľudí, čo sa túžia dennodenne naparovať, že sú tí lepší a viaccenní ľudia s „vyššou morálkou“.

 

„Vyššia morálka“ je taký pervitín pre rôzne skupiny ľudí – dogmatickí islamisti, dogmatickí kresťania, dogmatickí progresívci.

 

Každému na jeho strih nacizmu!

 

 

 

Niekto nálepkuje ľudí, kto je hriešnik, teraz moderne kto je dezolát. Len tá dogmatická zaostalosť sa nezmenila a kráča s dobou!

 

Storočia je ich hobby pohoršovať sa ako ich dennodenná dávka pomyjí od tých s „vyššou morálkou“.

 

 

 

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

sud, justicia, sudy

Milanovi Chalupkovi dočasne pozastavili výkon funkcie sudcu. Dôvodom je závažné disciplinárne previnenie

18.10.2024 10:43

Návrh na dočasné pozastavenie výkonu funkcie sudcu podala predsedníčka Súdnej rady Marcela Kosová.

fico

Fico: Ukrajinský plán víťazstva je kontroverzný. Hovorím nie Kyjevu v NATO. Myslím si, že Zelenskyj to pochopil

18.10.2024 10:18

Premiér dodal, že nepovažuje za dobrý nápad členstvo Kyjeva v Severoatlantickej aliancii.

požiar, hasiči, nemecko

Nová hasičská stanica ľahla popolom, nemala požiarny poplachový systém

18.10.2024 09:45

Podľa prvých odhadov vznikli škody za 20 až 24 miliónov eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736750x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie