Šéfredaktorka SME: „Nikto z novinárov ho nikdy nenazval krvilačným bastardom, slizkým hadom alebo prasaťom z akejkoľvek čriedy“, len Hitlerom a jeho voličov nacistami a to dennodenne!

 

Nesúhlasím s Ficom, že sú bastardi. Sú horší než bastardi, lebo rozoštvávať spoločnosť, že ľudia, čo ich stranu a progresívnu koalíciu nevolia, sú menejcenná lúza a nacisti, je práve znakom nacistov! Tí vyhlasovali iných ľudí za menejcenných alebo podradných ako to robia progresívni novinári!

 

 

Pri presnom pomenovaní by sme ich museli označiť ako nacistov, čo nie je len moja myšlienka, napísal to aj Drulák a nielen Drulák, že novodobí nacisti sa tu vydávajú za antifašistov!

 

Presne na nich sa hodia Šimečkove opisy ako vyzerá nacista doma celkom mierumilovne a tvári sa ako liberál, vyzerá ako dobrý otec a za plotom má svoje obete ako Šimečka tie z Iraku alebo Ukrajiny. O tieto vojny sa staral on osobne a pred plotom má rodinnú idylku ako mávali gestapáci. Jeho naivná rodinka nie je len tá jeho ale ich progresívni tupovoliči. Stačí si aj dnes prečítať ich hlúposťou tupé komentáre k islamu vo Viedni, ako sa hanbia, že ich nechceme prijímať aj s ich odlišnosťou v ktorej sú ženy menejcenné!

 

 

Niet väčších tupovoličov ako stádo malomeštiackych intelektuálov, čo majú miesto Persilu infantilnú naivitu a hlúposť.

 

Nie sú z osady, dostali vzdelanie, ich už nemá čo ospravedlniť!

 

 

Takže, nie sú to bastardi, sú to len naivní nacisti, zdanlivo milí a zdanlivo dojímajúci sa nad znásilneniami po 20 rokoch.

 

Aj nacizmu slúžili len naivní ľudia, stačilo im, čo videli pred plotom. Osobne pri peci nestáli, ako ani Šimečka a ich tupovoliči pri obetiach v Iraku alebo na Ukrajine. Svoj diel si neuvedomovali. A nevedeli ani na čom! Však tí iní boli len lúza! Boli to len menejcenní ľudia a oni nadľudia, lepší ľudia! Mali predsa svoju lepšiu morálku! Nijako inak nerozmýšľajú ani radikálni islamisti, tiež sú do hĺbky duše presvedčení, že majú vyššiu morálku!

 

To isté vidíte aj pri Gaze, aj tých ľudí tam vidia len ako menejcenných, ktorých treba vyhubiť!

 

 

No toto im Fico povedať nemôže. Tak ich volá len bastardami, čo bastard nemusí byť aj nacista. Nemusí mať teóriu, že on je viaccenný človek ako rozmýšľa len nacista.

 

 

 

Dôležité je pripomenúť, že ako nacisti sa tu správajú len progresívni novinári, čo ani novinármi nie sú, len politickými aktivistami zo zahraničia presadzovanej a podporovanej jednej politickej strany na progresívnu propagandu.

 

Takto nemuseli kandidovať v žiadnych voľbách, čo by ako politici museli. Vnucujú takto svoju politiku podvodom akože sú novinári.

 

 

Toto im dobre vymysleli, že takto nebudú musieť kandidovať a politiku vnucovať len násilím akože dojímavá osveta!

 

Ich politici budú akože slušní a špinavú prácu – šírenie nacistických myšlienok o menejcennosti iných budú šíriť len ako „novinári“.

 

 

 

Iste aj za Hitlera potrebovali takých „novinárov“!

 

 

 

 

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

sud, justicia, sudy

Milanovi Chalupkovi dočasne pozastavili výkon funkcie sudcu. Dôvodom je závažné disciplinárne previnenie

18.10.2024 10:43

Návrh na dočasné pozastavenie výkonu funkcie sudcu podala predsedníčka Súdnej rady Marcela Kosová.

fico

Fico: Ukrajinský plán víťazstva je kontroverzný. Hovorím nie Kyjevu v NATO. Myslím si, že Zelenskyj to pochopil

18.10.2024 10:18

Premiér dodal, že nepovažuje za dobrý nápad členstvo Kyjeva v Severoatlantickej aliancii.

požiar, hasiči, nemecko

Nová hasičská stanica ľahla popolom, nemala požiarny poplachový systém

18.10.2024 09:45

Podľa prvých odhadov vznikli škody za 20 až 24 miliónov eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736748x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie