Založ si blog

Zabudla som na to, že aj partnerka Huliaka je suka

 

A to bude tým, že som liberál a nezaoberám sa tým, či poslanci žijú mravne podľa katolíckej viery.

 

No Chmelár mi dnes pripomenul, že aj partnerka Huliaka je podľa katolíckej viery nemravná žena, čiže suka, lebo žije nezosobášená s bezbožným hovädom Huliakom, čo si ju nezobral.

 

Ale z pohľadu aj iných vierovyznaní žijú tí dvaja len ako bezbožné hovädá, lebo určite obidvaja jedia mäso a schvaľujú zabíjanie zvierat a z pohľadu islamu vo zväzku za ktorý by si zaslúžili smrť.

 

Že to tak nie je, tak len preto, lebo nikto s vyššou morálkou od ich sa nemôže pri nich odpáliť a preto si Huliak myslí, že tá jeho viera je najcennejšia. No tá ešte cennejšia by sa pri ňom odpálila!

 

 

Podľa mňa je najhoršie označenie pre človeka „nacista“, lebo asi už len pre mňa označuje ľudí, čo iných majú za menejcenné ľudské bytosti.

A preto by som bola rada, keby nám progresívni novinári nadávali do súk a nie do nacistov. No oni považujú za horšie označenie „suka“, lebo do nacistov nadávajú všetkým svojim nevoličom. 

 

Preto sú potom urazené len suky!

 

 

Podľa Chmelára by som asi mala chcieť odvolanie Huliaka. Po odchode všetkých progresívnych novinárov za najhoršie nadávky do nacistov, celkom určite budem chcieť aj odvolanie za suky.

 

Prečo aj ja nemôžem byť len suka?!

 

 

 

 

Je to paradox, ale dnes mi je smutno za dobou, keď som pre konzervatívcov bola len suka. Nikdy by som si nepomyslela, že pre vzdelaných ľudí ešte aj niečo horšie od suky!

 

 

 

 

.

Toto je teraz u vzdelaných mužov IN, aby si mysleli, že Šimkovičová je pi** !

28.09.2024

Makovický Šimkovičovú zjavne nepovažuje len za suku! Jeho posledný príspevok na FB, že Šimkovičovú nepovažuje len za suku: Je to inteligentnejšie než od Huliaka? https://www.facebook.com/reel/1035583391690871?locale=sk_SK “Ani vlastného premiéra si nevieme zastreliť…” V Ostrave zaznel šokujúci stand-up slovenského komika [...]

Český prezident: “Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství”

26.09.2024

„Jak uvedla [3] ČTK, prezident Pavel v New Yorku mluvil v úterý s českými novináři a vysvětloval své výše uvedené výroky pro americký deník. Článek podle Pavla prý odráží jeho dlouhodobý přístup. “Já jsem neřekl nic, co bych neříkal už dlouhou dobu. Už na loňské konferenci v Mnichově jsem varoval před tím, abychom vzbuzovali nerealistická [...]

Progresívni novinári sú s Huliakom na rovnakej úrovni!

25.09.2024

Starší Šimečka a Buzalka stvorili progresívny „mein kampf“ v ktorom označili všetkých ich nevoličov za nacistov a nepovažujú nás za rovnoprávnych ale menejcenných ľudí. Je to absolútne neakceptovateľné. Takto progresívni novinári celé roky polarizujú a radikalizujú spoločnosť až do atentátu, takto šíria nenávisť a rozoštvávajú všetkých [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,612
Celková čítanosť: 5712111x
Priemerná čítanosť článkov: 3543x

Autor blogu

Kategórie