Založ si blog

Český prezident: “Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství”

 

„Jak uvedla [3] ČTK, prezident Pavel v New Yorku mluvil v úterý s českými novináři a vysvětloval své výše uvedené výroky pro americký deník. Článek podle Pavla prý odráží jeho dlouhodobý přístup. “Já jsem neřekl nic, co bych neříkal už dlouhou dobu. Už na loňské konferenci v Mnichově jsem varoval před tím, abychom vzbuzovali nerealistická očekávání,” řekl Pavel.“

 

Ukrajině je třeba pomoci naplnit její cíle, pokud jsou reálně možné, řekl Pavel

 

„Vyvolávat naděje, že válka skončí jednoznačným úspěchem Ukrajiny v několika týdnech nebo měsících, se podle českého prezidenta může ukázat jako velice nebezpečné pro všechny.

 

„Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství,“ dodal český prezident.“

 

 

Ale čo hovorili progresívci s vojnovou propagandou?

 

Že rozpútať aj tretiu svetovú kvôli tomu je správne a morálne!

 

 

Takže, za cenu polovice ukrajinského národa to nie je víťazstvo ale za cenu tretej svetovej a ešte viac obetí než polovice ukrajinského národa to už bude morálne a správne?

 

Kde je teraz mediálny krik, že je preto proruský chcimír? A že je preto nacista?

 

A nie je?

 

To len my, keď sme hovorili len to isté?

 

 

No ako ich poznám, tak si myslia, že už aj on je nacista!

 

To je presne také isté dogmatické myslenie do extrému ako keď si Huliakovci myslia, že každý, kto je proti zákazu potratov je vrah alebo suka!

 

Ako náboženským primitívom nevysvetlíš, že takéto demagogické skratky sú primitívny fanatizmus, ani progresívcom nevysvetlíš, že toto je rovnako demagogická skratka vojnového fanatizmu, že v rámci morálky obetujme polovicu Ukrajincov alebo polku Európy v malej jadrovej!

 

Na Huliakovcoch ten dogmatický primitivizmus a fanatizmus vidia, ale u seba už nie!

 

Pritom ten ich je ešte nebezpečnejší, lebo ich následkom by neboli len pôrody a potraty, ale pre nich nepredstaviteľné množstvo detí zomierajúcich na popáleniny aj tretieho stupňa bez pomoci.

 

 

A to si hovoria, že sú inteligentnejší!

 

 

Predstavujú si, že malá jadrová je nereálna a len bu-bu-bu ako veselo prekračovali červené čiary o ktorých vedeli, že povedú k vojne s Ruskom!

 

Potom si predstavujú, že malá jadrová neexistuje, ale môže existovať len veľká jadrová a to s predstavou, že v mžiku bude po nich!

 

To je hádam ešte naivnejšie, než keď si Huliakovci predstavujú, že potraty vyriešia donáškou banánov. Lebo pre nich zas neexistujú iné ženy než tie, čo otehotneli na diskotékach alebo si chcú len užívať.

 

 

Toto sú rôzne skupiny spasiteľov sveta na počkanie, zákazom potratov alebo morálnou treťou svetovou.

 

Túžba pobehať si po móle s „vyššou morálkou“ zrejme porazí aj inteligentnejší rozum.

 

 

Niet takej jednoduchej vlajky na „vyššiu morálku“!

 

O čo smutnejšie, keď vám jednoduchých dogmatikov predvedú vzdelaní umelci alebo novinári, čo sa cítia byť elitou národa!

 

 

Teraz si povedzte a pripomeňte tú relativitu prostredia. Kto je viac zodpovedný za to kam dospel so svojim vzdelaním?

Človek v osade alebo so vzdelaním?

Babka v kostole alebo umelec so vzdelaním?

Primitívny nábožensky fanatik alebo umelec a novinár so vzdelaním?

 

 

Ale túto relativitu teraz nepoužijete, lebo by ste z toho vyšli horšie než Huliakovci!

 

Razom teda máme po tejto relativite, že o to je to s vami horšie, že ste mali vzdelanie!

 

 

 

“V Európskom parlamente sa museli načisto zblázniť”

 

„Prijaté uznesenie o pokračujúcej vojenskej podpore Ukrajiny štátmi EÚ a návrh na povolenie na bombardovanie vnútorného územia Ruska prekračuje hranice normálneho, triezveho uvažovania a je známkou úplnej odtrhnutosti väčšiny europoslancov (Európskej komisie tak isto) od reality. O čo ide? Otázku sa pokúsil zodpovedať bývalý poslanec György Gyimesi

Európsky parlament v uznesení schválil výzvy vládam Spojených štátov a Británie, aby povolili bombardovanie vnútrozemia Ruska ich raketami. Nemeckú vládu zas vyzývajú, aby neodkladne poskytla Ukrajine svoje rakety dlhého doletu Taurus, zhrnul Gyimesi v úvode.

 

Ukrajinci tými raketami nevedia zasiahnuť nič(!),“ uviedol a vysvetlil : „ Potrebujú americké satelity, americký prieskum a potrebujú personál schopný používať tieto vysoko špecializované zariadenia. A to sú samotní Briti a Američania. „

 

„Rozumiete správne. Europarlament vyzýva NATO na priamy vstup do vojny proti Rusku,“ zdôraznil Gyimesi.

Europoslanci však neostali len pri týchto krajinách- teda Veľká Británia, Nemecko a USA. „Ostatné štáty vyzývajú na povinné “desiatky” na vojenskú pomoc Ukrajine vo výške 0,25% HDP ročne,“ zhrnul Gyimesi.

 

Kto hlasoval za ?

 

„A hádajte kto za toto šialené uznesenie hlasoval zo slovenských europoslancov?,“ pýta sa politik.

 

 „Máte pravdu. Boli to poslanci za PS,“ uviedol Gyimesi.

 

 

„To PS, ktoré doma kvíli a kritizuje vládu kvôli šetreniu,“ pripomenul a pokračoval : „To PS, ktorému nevadí, že na všetky tieto nezmysly sa poskladajú dôchodcovia a matky samoživiteľky. To PS, ktoré za najväčší problém považuje daň z transakcií (teda daň pre nenažrané banky, každoročne tvoriace nechutný zisk).“

 

 

 

A potom sa vyhovárajú, že vraj nie sú poslušní vojnoví štváči!

 

Pritom oni hlasujú za rozpútanie tretej svetovej vojny s Ruskom v proxi vojne USA s Ruskom, kde dejiskom vojny má byť len naša časť Európy ako na Ukrajine!

 

To je ten hlavný dôvod, prečo neboli volení!

 

 

Toto nie sú len zlodeji, čo by nás poslušne ožobráčili sankciami, ale ohrozovali na životoch a prežití!

 

Takí, čo by vás zavliekli do tretej svetovej a pritom tvrdili, že je to len bu-bu-bu!

 

 

 

Proti vám je Huliak neškodný človek! Aj keby preňho bola suka každá žena, ktorú stretne!

 

 

 

 

Poplach na Úrade vlády. Premiér Fico dostal obálku s nábojom

 

Vôbec sa nečudujem, veď progresívni novinári, čo tu ako dosadení okupujú všetky hlavné médiá, o ňom píšu, že je Hitler a jeho voliči nacisti a k tomuto si ich vychovali!

 

Tak ich čitatelia chcú zabiť len Hitlera!

 

 

 

.

Progresívni novinári sú s Huliakom na rovnakej úrovni!

25.09.2024

Starší Šimečka a Buzalka stvorili progresívny „mein kampf“ v ktorom označili všetkých ich nevoličov za nacistov a nepovažujú nás za rovnoprávnych ale menejcenných ľudí. Je to absolútne neakceptovateľné. Takto progresívni novinári celé roky polarizujú a radikalizujú spoločnosť až do atentátu, takto šíria nenávisť a rozoštvávajú všetkých [...]

Tkačenko (SME): „Aj keby si ministri a poslanci mzdy úplne zrušili, rozdiel by nebol žiadny. Podobne to platí o rezoch vo verejnej správe. „

24.09.2024

Jasná ukážka, že aj ich novinári majú viac rozumu ako ich čitatelia! Dnes som až ľutovala ich mladého Šimečku, že ich sprostých čitateľov nezaujíma konsolidácia a nikde o nej nediskutujú, len o predklone Šimečku a že Ficovi podal ruku. To sú komentáre ako z krčmy. Mladý Šimečka je naivná obeť zahraničnej propagandy ako boli aj prví [...]

Progresívci sú v jednom lepší než ostatní občania

22.09.2024

A to v témach, kde nezrádzajú liberalizmus a slobodu človeka pri rozhodovaní. Konzervatívci fičia na cudzích materniciach: KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík [...]

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

turecko

Staviteľa budovy, ktorá v Turecku spadla pri zemetrasení, odsúdili na 865 rokov

28.09.2024 06:10

Na 865 rokov odňatia slobody odsúdili v piatok v Turecku muža zodpovedného za stavbu budovy v meste Adana.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,610
Celková čítanosť: 5711496x
Priemerná čítanosť článkov: 3548x

Autor blogu

Kategórie