Založ si blog

Tkačenko (SME): „Aj keby si ministri a poslanci mzdy úplne zrušili, rozdiel by nebol žiadny. Podobne to platí o rezoch vo verejnej správe. „

 

Jasná ukážka, že aj ich novinári majú viac rozumu ako ich čitatelia!

 

Dnes som až ľutovala ich mladého Šimečku, že ich sprostých čitateľov nezaujíma konsolidácia a nikde o nej nediskutujú, len o predklone Šimečku a že Ficovi podal ruku. To sú komentáre ako z krčmy. 

 

Mladý Šimečka je naivná obeť zahraničnej propagandy ako boli aj prví komunisti. A nie je psychopat, aby vo všetkých naokolo videl ako jeho otec len nacistov. Ten aj včera presviedčal čitateľov Denníka N, že všetci, čo sme ich nevolili, sme nacisti. Istil sa slovami, že možno („je hrozba fašizmu reálna, ale predsa len je to stále len hrozba, ktorá sa nemusí naplniť“), ale už ich chorí čitatelia to nechápu nijako inak, len že všetci sme nacisti! (Nestíham písať a linkovať tie dôkazy z Denníka N).

 

Aspoň tri reakcie ich čitateľov na to:

 

ale príliš rýchlo chce pán Šimečka vidieť v súčasnom dianí fašizmus“

 

“ tak v hodnotení hľadáte skratky podobne ako pán Šimečka“

 

Dobre, takže nie sú to fasisti ale nacisti sú to určite. Lepšie?“

 

 

====

 

Cynizmus opozície pri konsolidácii

 

 

Súčasná opozícia má drzosť oháňať sa cynizmom pri súčasnej vláde. Vraj občania sú stresovaní tým, že nevedia, čo ich čaká a koľko budú platiť za konsolidáciu.

 

To by tak bolo, keby sme tu neboli stresovaní celé roky obavami, či a kedy bude tretia svetová s Ruskom, na čo sme celé roky upozorňovali, že sa provokuje vojna s Ruskom a terajšia opozícia sa na provokovaní a to svetovej vojny podieľala! Tým ste nás nestresovali, lebo viac nás zaujíma 500 eur ako to, či prežijeme takéto vládnutie politikov?

 

A to by tak bolo, keby sme tu neboli celé roky stresovaní aj pandémiou, ktorá vôbec nebola vyšetrovaná, či to nebol medzinárodný terorizmus únikom umelo vyrábaných vírusov na preriedenie občanov na svete. Rovnako podvodné nákupy vakcín aj ktoré sa nepoužijú!

Týmto sme stresovaní neboli, lebo nás viac zaujíma 500 eur ako takáto genocída ľudí?

 

Vyvolávanie svetovej vojny, ožobračovanie zbrojením a sankciami, zdražením energií, terorizovanie pandémiou na pokusy na ľuďoch s vakcínami za ktoré nikto neberie zodpovednosť – to všetko ľudí zaujímalo najviac a nie len 500 eur.

A na to všetkom sa svojim lokajstvom súčasná opozícia podieľala! Preto ju aj ľudia nevolili a boli proti takej vláde!

 

A dnes má táto minulá vláda cynizmus obviňovať zo stresov súčasnú vládu? Že nevieme, čo nás čaká pri tretej svetovej, pre sankcie, pre migračnú politiku, pre ožobračovanie na energiách a zbrojení?

 

====

 

Jedinú kritiku, čo beriem na súčasnú vládu je táto:

 

„“Na rokovaní vlády vo februári si odhlasujú sami sebe platy o päť- a viac tisíc v čistom vyššie a po pár mesiacoch, na tom istom rokovaní, v tej istej miestnosti ľuďom odhlasujú, že im zoberú v priemere po 500 eur na osobu,”

 

Ak vláda vedela, že občanov teraz následkom lokajskej politiky ide ožobračovať, mali ísť príkladom!

 

To rozhodne neznamená sebe zvýšiť a občanom vykladať, prečo musia šetriť!

 

======

 

Ale to rozhodne neznamená, že budeme voliť tú možnú horšiu vládu, ktorú zrazu zaujíma 500 eur, keď ľudia sú stresovaní tým, či vôbec prežijú možnú tretiu svetovú, ďalší náhodný únik ďalšej pandémie na preriedenie ľudí a ožobračovanie celej Európy kvôli debilným sankciám a zlodejstvu na energiách, keď kupujú predražené ruské, len sa nevolajú ruské!

 

To kde vieme ako dopadne tretia svetová? To kde vieme, aké debilnosti ešte v Európe vymyslia lokaji USA? 

 

To kde vieme, ako na tieto sankcie doplatíme? To kde vieme ako na toto zbrojenie?

 

 

Miesto toho, aby všetci títo lokajskí politici stáli pred súdom, tu budú klamať, že ľudí stresuje len 500 eur?

 

=====

 

Taktiež sa k týmto cynikom pridáva KDH, ktoré je najlepšou ukážkou pri rozmýšľaní do dôsledkov na ich ochrane života, kde by zakázali potraty ale vôbec nedomysleli dôsledky a dopady na domáce násilie, pričom sa oháňajú úctou k matkám!

 

Takže od nich je to maximálne fraška na rozmýšľanie nad dôsledkami vlastného fanatizmu!

 

 

Módne mólo pre KDH na získavanie voličov:

 

„Druhým silným gestom bolo, že pochodu sa zúčastnili sedemnásti slovenskí biskupi, ktorí kráčali v sprievode. Biskupi boli bezprostrední, fotili sa s ľuďmi, debatovali s okoloidúcimi, požehnávali matky v požehnanom stave, povzbudzovali najmenšie deti, ktoré už nevládali pochodovať.

 

Sedemnásť biskupov na pochode to nebolo len veľmi milé. Bolo to najmä silné gesto jednoty, aké slovenská cirkev nezažila už veľmi dávno. Darmo, to podujatie má niečo do seba.

 

Druhá vec, ktorú si treba všimnúť, sa týka politiky a politikov. Pochod najlepšie využilo KDH (v dobrom slova zmysle). Ako jediná strana k nemu malo tlačovku a dalo si kvôli nemu na sobotu celoslovenskú radu do Košíc. A aj vďaka tomu bolo na pochode najviac kádehákov.“

 

Pomerne početne boli zastúpení aj matovičovci s predsedom, ktorý tam rozdal množstvo selfíčiek. Ukázali sa politici z Republiky, samozrejmosťou boli zástupcovia Kresťanskej únie, prišiel dokonca aj Eduard Heger z Demokratov.

Skrátka, okrem PS a SaS tam bola nastúpená hádam kompletná opozícia.“

(Štandard)

 

Takto sa zneužíva kresťanstvo na politiku a získavanie voličov!

 

Kde inde by ich nabrali???

 

 

======

 

Ešte niečo osobné, Smeru môžu učitelia ďakovať za to, že o nás v čase vlády Smeru mohli ľudia v médiách klamať, že nepracujeme, len 4 hodiny denne, čo je polovica toho, čo robia iní ľudia. Smeru sa to hodilo, aby učiteľom nemuseli zvyšovať platy! A dobre vedeli, že v školstve pracujú ženy, takže tie budú držať hubu a dajú sa vykorisťovať, lebo sú to ženy, čo držia hubu!

 

Ak sa dnes učiteľky vozia na autách, tak nie preto, že na autá majú, ale že ich manžel má na auto! Ako učiteľky by nemali ani kde bývať!

 

Ako učiteľky sme žili biedne. Nikdy nezabudnem, že moja najlepšia kolegyňa učiteľka chodila so starou kabelkou, ktorá sa jej šúpala, lebo nemala na novú! A nikdy nezabudnem ako som ako učiteľka v tomto štáte chodila v deravých čižmách a vždy keď pršalo, mala som mokré nohy aj v zime! 

 

Napriek tomu to vidím tak, že jedine táto vláda nás zachránila od progresívnej vlády, ktorá bola a je len lokajská ako vidíte aj v Česku.

Ďalej snáď vysvetľovať nemusím, o čom píšem celé roky!

 

A cenzúrovaní tu nie ste vy, čo okupujete všetky hlavné médiá, ale ja, čo som bola cenzúrovaná aj na SME, aj na Pravde a to doteraz!

Ja som cenzúrovaná, lebo tento blog nie je viditeľný nikde!

 

A čia je to vina?

 

Kto chcel cenzúru všetkých, čo majú otázky k migračnej kríze a k tretej svetovej? 

 

 

Čo myslíte, čo ma z toho viac zaujíma? Deravé čižmy alebo tretia svetová?

 

 

Môj najkritickejší článok k Smeru bol tento:

 

Kaliňák & Fico Hallelujah

 

Píšem v ňom Ficovi a Kaliňákovi:

 

Nech sa vám aspoň v ďalšom živote splnia sny, ktoré nemáte. Iste sa taká krajina najde!“

 

 

A kto by si bol pomyslel, že sa taká krajina ešte v tomto živote nájde, ktorú môžu zachrániť a bude to znova Slovensko?!

 

Teraz môžu ukázať, či využijú druhú šancu, ktorú veru nemá každý, či chcú zomrieť len zabezpečení alebo ako o tom snívajú všetci muži!

 

Ja vsádzam na to, že teraz už nechcú zomrieť len ako zabezpečení. Lebo toto je snom každého muža, len si väčšinou tie šance k tomu muži premárnia. 

 

 

====

 

 

Takto to vidí SME dnes:

 

 

Fico zatiaľ vyhráva na body (komentár) – Tkačenko

 

„Opozícia sa nemýli, že konsolidáciu zaplatia občania vo vyšších cenách a o čosi nižších transferoch. Fico zasa asi neklame, že žiadnu rozumnú alternatívu nedostal.

 

Pre fanúšikov opozičnej kritiky sa dá dodať, že v tomto svete nikto iný ako „ľudia“ účet platiť nemá a nemôže. Oni prejedli, čo im politici poschvaľovali, preto to majú aj zaplatiť, napokon, skutočné peniaze (rozprávame sa o miliardách) sa nedajú získať bez toho, aby ste na ne, slovníkom PS, „siahli ľuďom“.

Aj keby si ministri a poslanci mzdy úplne zrušili, rozdiel by nebol žiadny. Podobne to platí o rezoch vo verejnej správe. Dajú a majú sa výrazne viac škrtať dávky, ale to tiež niekoho „ožobračí“, že.

 

https://komentare.sme.sk/c/23388703/fico-zatial-vyhrava-na-body.html

 

 

 

A takto to vidí na SME dnes extrémista Arpád Soltész:

 

 

Luza vyhnala pánov, vodcovia si zabrali paláce.“

https://komentare.sme.sk/c/23388537/dajme-robertovi-ficovi-co-si-pyta-pise-arpad-soltesz.html

 

 

Väčšinu občanov Slovenska vidí ako lúzu, preto slobodné demokratické voľby vyhlasuje za vyhnanie ich politickej strany lúzou z palácov, ktoré mali patriť ich strane.

Ešte tam ani neboli, ale patria im tie paláce! Alebo vie, že tam boli v minulej vláde?

 

Rozhodne ich podľa neho nemajú čo vyháňať z palácov nejaké voľby, lebo tie paláce im patria!

 

Fica podáva ako parazita parazitujúceho na voľbách tým, že ich vyhral! A taktiež ho podáva ako idiota.

No pre nás sú paraziti lokaji v zahraničných službách a Arpád Soltész na tejto lokajskej propagande.

Rovnako je pre nás idiot Arpád Soltész, čo napísal, že hrdinsky by čakal na jadrovú vojnu v byte a aj tak menšiu jadrovú vojnu veľa ľudí aj prežije!

 

Presne to napísal, venovala som tomu vyjadreniu samostatný článok, ktorý teraz vyhľadávať nebudem – o ich vojnovom fanatizme, že aj tak veľa ľudí prežije a planétu to ozdraví!

 

 

.

Český prezident: “Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství”

26.09.2024

„Jak uvedla [3] ČTK, prezident Pavel v New Yorku mluvil v úterý s českými novináři a vysvětloval své výše uvedené výroky pro americký deník. Článek podle Pavla prý odráží jeho dlouhodobý přístup. “Já jsem neřekl nic, co bych neříkal už dlouhou dobu. Už na loňské konferenci v Mnichově jsem varoval před tím, abychom vzbuzovali nerealistická [...]

Progresívni novinári sú s Huliakom na rovnakej úrovni!

25.09.2024

Starší Šimečka a Buzalka stvorili progresívny „mein kampf“ v ktorom označili všetkých ich nevoličov za nacistov a nepovažujú nás za rovnoprávnych ale menejcenných ľudí. Je to absolútne neakceptovateľné. Takto progresívni novinári celé roky polarizujú a radikalizujú spoločnosť až do atentátu, takto šíria nenávisť a rozoštvávajú všetkých [...]

Progresívci sú v jednom lepší než ostatní občania

22.09.2024

A to v témach, kde nezrádzajú liberalizmus a slobodu človeka pri rozhodovaní. Konzervatívci fičia na cudzích materniciach: KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík [...]

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

turecko

Staviteľa budovy, ktorá v Turecku spadla pri zemetrasení, odsúdili na 865 rokov

28.09.2024 06:10

Na 865 rokov odňatia slobody odsúdili v piatok v Turecku muža zodpovedného za stavbu budovy v meste Adana.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,610
Celková čítanosť: 5711494x
Priemerná čítanosť článkov: 3548x

Autor blogu

Kategórie