Založ si blog

Kritika PS od diskutéra na SME, ktorú považujem za trefnú, aj keď očividne nie je z nášho tábora „ľudského odpadu“

 

„Mne vadi to, ze nemame realnu opoziciu. Simecka a PS je mi ukradnuty.“

 

„Je ti tak velmi „ukradnuty“, ze ho riesis v kazdom druhom prispevku.“

 

 

„Riesim to ano. Ved je lider opozicie. Ale jeho osud mi je ukradnuty.

Problem je, ze PS je cisto medialny konstrukt vyfabrikovany spriaznenymi mediami. V tej strane nie su politicki ‚self made men‘, ktori by sa vypracovali svojou sikovnostou, ako trebars Dzurinda. To su ludia, ktorych pretlacili media a teraz sa zacina ukazovat, ze su politicky absolutne neschopni.

Fico im v podstate na dennej baze nahrava jeden smec za druhym. Skandal strieda este vacsi skandal. Tie skandaly ‚lezia na ulici‘ a len ich staci dvihnut a proti Ficovi pouzit. Ale v PS ani to nie su schopni.

V PS nie su zaroven schopni ani postavit alternativu Ficovi. Kym po volbach to vyzeralo na spojenectvo PS, SaS a KDH, teraz sa uz KDH coraz otvorenejsie od PS distancuje. Takze z potencialnych 36-37 percent ktore by mala dnes v priskumoch tato 3 koalicia je 2 koalicia PS a SaS, ktora ma okolo 30. A Demokratov, ktori hovoria, ze by z PS isli do vlady PS nepusti na miting…

Dnes napriklad mali v TV diskusiu Kalinak, Truban. Truban najprv vystekol, ze Taraba je fasista, akoze je, a potom sa zacal Tarabovi ospravedlnovat, ze to tak nemyslel. No a potom Kalinakovi odsuhlasil napad na Narodnu gardu, hoci o tom navrhu nic nevie a boh vie ako to chce Kalinak zneuzit.

Skratka, babrak za babrakom.“

 

 

„Demokrati i OLANO su uplne ignorovani hlavnymi opozicnymi mediami, ktore pretlacaju iba PS. Tak kde sa maju prezentovat ? Ked malo PS 1%, SME sa islo zblaznit, aby im robilo reklamu. Tito maju dohromady 9% a nic.

Co tych 20 000 ludi vyriesilo ? Trochu vystrasilo Fica a to je vsetko. Zastavili tym Ficov valec ? Nie. Sformovali opozicnu alternativnu SMERu ? Nie.

Kto iny ako lider opozicie PS a aspirujuci premier Simecka by mal zjednocovat opoziciu a vytvarat alternativu SMERu ? Mal by to robit 6% Majersky, 6% Grohling ci 4% Matovic a Nad, alebo 22% Simecka ?

Ale on to nerobi. Lebo je nenazraty, a boji sa o vlastne percenta. Vie dobre, ze PS je len nafuknuta bublina, ktora moze kedykolvek splasnut. A tak kasluc na osud krajiny ho zaujimaju iba vlastne partajne zaujmy.“

 

 

============

 

 

Druhá strana aj v Česku, čo teda rozhodne nie je len Fico!

 

 

 

Odporúčam vypočuť si Druláka od 10 min. do 30 min., spomína aj Fica a dáva ho politikom aj českým za vzor!

 

 

Příčovy 2024 – Americkoruská válka na Ukrajině / Novotný, Drulák, Štefec, Obrtel, Markvart

 

 

 

 

A Nicholsonová sa Fica pýta, či plánuje na Slovensku zostať ešte 20 rokov akokeby sem prišiel na tanku a nezvolili si ho voliči vo voľbách!

 

To sa pýtajte nás, či ho budeme voliť ešte 20 rokov v riadnych voľbách!

 

Môžem uistiť, že pokiaľ na Slovensku bude médiami pretláčaná strana PS, tak aj 20 rokov!

 

 

Ak chcete, aby niekto volil vašu snobskú a len lokajskú „intelektuálnu“ elitu, musíte odstaviť toxickú stranu PS progresívnych dogmatikov a extrémistov a založiť normálnu stranu, ktorá nebude chcieť stratu veta, federalizáciu, obchodovanie s ľuďmi pri migrácii a hlavne vojnu v Európe!

 

To keby boli len zlodeji, to by nebolo tak hrozné ako keď aj vlastizradci, nacisti o ľudskom odpade, novodobí komsomoľci na nové ZSSR, priekupníci s ľuďmi, vojnoví štváči a týmto vrahovia a nielen Kuciaka!

 

A to ani nemusia byť liberáli, keď to už nevedia!

 

 

==========

 

 

Michael Svatoš z českej scény dnes:

 

„Starosta německého Solingenu, kde tento týden syrský imigrant nožem povraždil 2 muže a 1 ženu, a další 4 Němce zranil těžce, a 4 zranil lehce, byl členem pašeráckého gangu, který do města dovážel Araby, Číňany a další nelegální imigranty, kteří si mohli dovolit zaplatit jeho luxusní služby. Gang měl podle vyšetřování německé prokuratury 38 členů, většinou advokáty, politiky a úředníky, a ti vytvářeli fiktivní firmy, a v nich jakoby zaměstnávali pašované imigranty, aby jim podplacení úředníci mohli vydávat povolení k pobytu. Gang celkem do Německa propašoval nejméně 146 nelegálních imigrantů, oznámila zatím německá prokuratura. Při razii proti členům gangu byl zatčen vysoký úředník v Německu vládnoucí sociální demokracie – SPD, a dalším politikům byla sdělena obvinění. Policie dosud pašerákům zablokovala 269 bankovních účtů a 31 nemovitostí. Pašeráci vybírali poplatek 360 000 EUR za pašovaný kus, a utržené peníze putovaly i do stranických pokladen proimigračních stran CDU a SPD. Celá organizace byla mimořádně rozvětvená. Její chapadla vedou podle prokuratury do dalších 7 německých zemí, ve kterých další pomocníci gangu účelově vytvářeli tzv. “pracovní místa vyhrazená pro kvalifikované dělníky“, a k jejich obsazení následně pašovali imigranty z Indie, Arábie, Afriky a Číny. Samotná představa, že tzv. kvalifikovaný neevropský dělník zaplatí za propašování do Německa a za zajištění kvalifikovaného pracovního místa 360 000 EUR, (9 milionů CZK) je přitom naprosto absurdní. Z probíhajícího německého vyšetřování se zdá, že tzv. “nutná imigrace do EU”, kterou obvinění politici prosazovali, jim vlastně sloužila jen jako zástěrka pro vlastní “luxusní pašeráckou stezku”, ze které bohatli, a ze které financovali tučné dary svým proimigračním stranám.

Německá spolková ministryně vnitra Nancy Faeserová, která je v německých médiích pravidelně obviňovaná, že proti imigraci nijak nekoná, je známou přívrženkyní tzv. Rakušanova paktu na řešení nelegální imigrace do západní EU, a na stránkách svého ministerstva má zveřejněny tyto pro Čechy varující texty(1) “Solidarita se zeměmi EU postiženými imigrací už nadále nebude dobrovolná, ale povinná!”. (2) “Země EU, které dobrovolně nepřevezmou přerozdělované uprchlíky, budou donuceny (gezwungen werden) zaplatit vyrovnávací poplatky.” (3) “Státy Jižní EU si musí být jisté, že pokud s uprchlíkem provedou azylové řízení, budou mít zaručenou podporu ostatních zemí.” Tedy de facto že uprchlík bude přemístěn do dalších zemí EU, a nebo budou veškeré náklady na jeho výživu a ubytování a úřední péči těmito zeměmi  refundovány. (4) “Především pomocí nové (Rakušanovým paktem) regulované imigrace do EU chceme zajistit, aby se strašlivá úmrtí ve Středozemním moři konečně zastavila.”. Jak vidíte, podle oficiálního webu německé mistryně vnitra, je cílem Rakušanova paktu nikoli zamezení nelegální imigrace, ale zamezení úmrtí při nelegální imigraci. Vzpomeňte si na to, až půjdete k volbám. Rakušan = STAN.

Respektovaní němečtí profesoři politologie  Jürgen Falter a Klaus Schroeder si povšimli u ministryně Faeserové i v Česku tak typického předvolebního “vrtění psem”. Podle obou, kdykoli v Německu dojde k mediálně významnému násilnému incidentu s imigračním pozadím, ministryně Faeserová rozjede hlasitou kampaň, jak s imigrací a s násilnými imigranty rychle zatočí. Ve skutečnosti však tyto její krátkodobé kampaně mají za cíl jen před zemskými volbami obalamutit voliče, a jakmile je po volbách, ministryně se vrátí ke své osvědčené taktice, být vůči kriminalitě přistěhovalců slepá a zdrženlivá. Typicky nyní po vražedném útoku Syřana v Solingenu vyhlásila Faeserová místo boje proti imigraci válku nožům a chce Němcům zakázat čepele delší než 6 cm…“

 

 

 

Ale čo budem pokračovať, veď pre vašich progresívnych hlupákov sa máme starať, aby sme sa neutopili vo vani, lebo to je podľa nich pravdepodobnejšie než, že sa po celej Európe budú riešiť teroristické útoky ako je to len fikcia v knihe 2084, ktorú krstil váš Martin Poliačik, ako vás len fiktívne budú vešať po celej Európe, keď neprestanete byť extrémisti, čím budete zákonite vyrábať opačných! 

 

 

„Rok 2034: Telá kritikov, nepohodlných aktivistov i novinárov sa hompáľajú na pouličných lampách. . . „

 

 

Ako je možné, že vraj inteligentnejší voliči progresívcov nechápu ako sa roztáča extrémizmus a že sa nerieši cenzúrou alebo rozoštvávaním spoločnosti?

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5700628x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie