Založ si blog

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

 

Takto ma včera Denník N vystrašil:

 

https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094

 

 

To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky!

 

No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky!

 

Kvôli krásnym spomienkam na babičkine sliepky je pre mňa toto top video leta!

 

 

Draxler:

.

Ako médiá informujú:
.
 
„Prečítal som si čerstvý bombastický titulok v nemenovanom denníku. (Denník N)
.
„Slovensko je už v jednej lige s Maďarskom. Európska komisia vyčíta Ficovej vláde pomoc stíhaným aj útoky na súdy.“
To denník hovorí o najnovšej výročnej správe Európskej komisie k vláde práva v EÚ. K tomu dve poznámky:
.
– Keď si danú správu prečítate, vidíte, že v skutočnosti sa tam Slovensko nijako nevypichuje. Proste je to dlhá správa, kde sa ku každej krajine kadečo konštatuje, niečo sa považuje za uspokojivé, niečo za progres, niečo za mínus.
Pri celom rade krajín sa konštatuje okrem plusových bodov aj nejaká výtka.
Slovensko tam nijako špeciálne nevybočuje z radu.“
.
.
.
.
A keďže ja som tú správu nečítala, aj mňa Denník N a SME (Holinová – zvlášť uvedomelý progresívny boľševik) vystrašili, aké svinstvo zas na nás EÚ a Európska komisia pácha za neposlušnosť chcieť tretiu svetovú ako iní a dovoľujeme si chcieť mier a nechcieť stratu veta a federalizáciu!
.
Takže mňa to vystrašilo takto, čoho všetkého je EÚ schopná! 
.
Až keď som celý tento článok napísala, prečítala som si Draxlera, ktorý tú správu čítal a píše, že progresívni novinári znovu klamú!
.
.
Lenže ich čitatelia to nevedia, že ich znovu klamú, lebo si tú správu neprečítali a čítať nebudú!
.
.
.
Napriek tomu ten článok stále platí, lebo takýmito klamstvami pomáhajú EÚ ako vydierať štáty k poslušnosti chcieť stratu veta a federalizáciu a chcieť tretiu svetovú a nie mier!
.
V tomto prípade progresívni novinári nám tu robia nových komunistov, čo majú umlčiavať a vydierať občanov!
.
.
Celá ich politická strana PS sú len bábky, ktoré budú riešiť kravy, mená, nálepky. Skutočná nebezpečná politická strana, čo tu bojuje za totalitu sú progresívni novinári, lebo oni pomáhajú oklamať občanov, aká je tá nová totalita úžasne progresívna! 
.
Novinári majú tú moc, nie bábkoví politici! Novinári masovo ohlupujú ľudí ako to robili aj v socializme – reklama na šťastnú budúcnosť!
.
.
.
.

1. časť – Večná naivita a hlavne mladých ľudí

 

 

Toto, čo sa teraz deje, je naozaj veľmi vážne, lebo Európska komisia nepracuje pre štáty ale pre svoje záujmy, ktorými speje k federalizácii. Takému novému ZSSR.

 

Poznám pohľad opačnej strany, že v tom mladí vidia asi taký útvar ako USA, že to je skvelý nápad, aby sme boli federalizáciou, kde sa už nebudú rozhodovať jednotlivé štáty ale rozhodnú o nás všetkých a jednotne. Mladí veria celkom naivne, že v naše dobro.

Vôbec si neuvedomujú, ako nás ohrozuje tragicky zle riešená migračná politika a ako o nás menších rozhodnú väčšie štáty s väčším vplyvom v náš neprospech. Proste, absolútne si neuvedomujú, čo všetko to môže priniesť ako v ZSSR a to my sme neboli súčasťou ZSSR.

 

My sme pre nich zbytoční strašiaci a akékoľvek varovania sú pre nich len proruská propaganda a všetko, čo im nezapadá do toho jednotného pokrokového myslenia.

 

Ale presne takto zblbli aj komunistov na ZSSR.

 

Myslím si, že mladí tomu nemôžu uveriť preto, pretože myšlienka spájania v prospech dobra je správna, ale neuvedomujú si ako ľahko sa to dá všetko zneužiť!

 

Poviem to na príklade. Veľmi často sa oháňajú tým, že kto kritizuje EÚ, tak je proti EÚ. A to je akokeby ste kritizovali chyby v manželstve a niekto by vám hovoril, že kritizujete manželstvo ako také! Ten pojem, aby bolo.

 

Myšlienka manželstva je krásna a dobrá, ale keď kritizujete zlé manželstvo, to neznamená, že kritizujete manželstvo ako také, že nemalo by existovať!

Rovnako myšlienka EÚ je krásna a dobrá, keby bola taká, ako ju prezentovali keď vznikala! Ale to neznamená, že sa teraz nezvrháva na niečo iné, ako sa môže zvrhnuť aj manželstvo na domáce násilie.

 

Nevstupovali sme do EÚ, že v nej budeme vo federalizácii, že nebudeme mať právo veta, že o nás bez nás budú rozhodovať iní a najmä, keď teraz vidíme, čo tá EÚ ako násilník stvára!

 

A to je migračná politika, naprosto zlá, lebo EÚ už nezaujíma, či migranti uznávajú ľudskú rovnoprávnosť, čo väčšina moslimov neuznáva a nedajú sa prevychovať! To bol oblb! Pestujú si tu svoju kultúru ľudskej nerovnoprávnosti a to EÚ nezabezpečí zákonmi. 

 

A druhá závažná a ešte horšia vec je, že má záujem o expanzívne vojny, teda aj do budúcna s Ruskom. 

Federalizácia by mala svoju federálnu armádu a o jej aktivitách by už nerozhodovali národné štáty, ale EÚ! To všetko si dnes mladí vôbec neuvedomujú, že ich deti by mali povinnú vojenskú službu a jednoducho by šli bojovať tam, kde by im nakázali!

 

Táto generácia si neuvedomuje nič, žiadne nástrahy. To ja ani neviem, či existovala tak naivná a hlúpa generácia ako táto. Proste je to už generácia hlupákov.

 

Tu sa budú ľudia zabíjať kvôli migračnej politike v rámci EÚ a potom budú viesť vojny s Ruskom aj v budúcnosti. Nevedia si predstaviť koniec civilizovanej Európy, kde sa bude bojovať ako v Afrike.

 

Možno si tútori týchto myšlienok myslia, že digitalizáciou získajú takú kontrolu nad ľuďmi, že budú tak kontrolovaní, že nebudú môcť páchať kriminalitu, lebo bude fungovať aj sociálny kredit, o ktorom sú už články ako a kde ho v Európe testujú.

Ako je to ľahko zneužiteľné si nevedia predstaviť.

 

To je akokeby ste chceli 17-ročnej vysvetliť, čo všetko sa jej môže stať, ale ona tomu neverí! Lebo ona verí v ľudské dobro a krásne myšlienky ako verili aj prví komunisti! Však aj tých nalákali na krásne myšlienky ako idú budovať nádhernú budúcnosť a spoluprácu a rovnosť príležitostí…

 

Zas majú nové generácie, ktoré zblbnú na podobné oblby. Teraz na menšiny a znovu na rovnoprávnosť…

 

Nezaujímajú sa o to, aké konkrétne kroky vedú k federalizácii a že prvým z nich je súpis majetku, nemovitého aj movitého a to všetkých občanov v EÚ, ktoré sa už navrhuje v EÚ do dvoch rokov na ďalšie spoločné kroky. Nezaujíma ich to, lebo to považujú za prospešný krok.

Veď musí byť dobrý, keď sa to navrhuje v EÚ, to je ich naivná logika.

 

=============

 

2. časť – Už teraz sa EÚ správa ako násilník, čiže smeruje k násiliu a federálnej totalite

 

Manželstvo je krásna inštitúcia a najlepšia bude s predmanželskou zmluvou!

 

Nie s naivitou, že ja ti bezbreho dôverujem a slepo verím, že ti môžem dôverovať. Lebo ty za mňa o mne rozhodneš lepšie a takto sa ti vydám na pospas ako mladí sú ochotní dôverovať v EÚ!

 

Už teraz sa jej nedá veriť pre migračnú a militaristickú politiku!

 

Už teraz ju identifikujú mnohí odborníci ako násilníka!

 

Správa sa už totalitne a ako násilník a vydiera štáty, aby ju poslúchali, ako vidíme na Maďarsku a teraz aj Slovensku!

 

To vy veríte EÚ, lebo ste buď na to kariérne zainteresovaní alebo ste len naivní hlupáci.

 

Už teraz sa správa ako násilník!

 

To znamená, že aj v budúcnosti sa bude ešte horšie správať ako násilník, o čo viac práv jej odovzdáte. Zabetónuje totalitu vo federalizícii ako ZSSR.

 

To, že si to vy neviete predstaviť a nevidíte, že už teraz sa správa ako násilník a že má zlú politiku a v kuse robí byrokratické sprostosti, to neznamená, že sa to nestane!

 

Toho sa 100 % dožijete! Lebo všade tam, kde sa dá moc zneužiť, sa aj zneužije! 

 

Pred vstupom do manželstva by ste to chápali, pred vstupom do federalizácie to nechápete, že už nezaručuje rovnoprávnosť manželov!

 

Neveríte to ani Sulíkovi, ale mal pravdu aj pri migračnej politike!

 

===========

 

3. časť – Máme schopnosť a možnosti oslobodiť sa?

 

Môžete sa spýtať, prečo z nej neodídeme, keď si to myslíme.

 

Tak si spomeňte na domáce násilie, či môže týraná obeť odísť!

 

 

Viete, čo by sa dialo Maďarsku a Slovensku, keby sme chceli odísť z EÚ?

 

To by ste si mohli vedieť predstaviť!

 

A teraz, keď už sme prišli o schopnosť prežiť sami? To nie je tak, že nás EÚ živila, my sme si tu všetko zlikvidovali!

 

 

Rovnako si aj týraná obeť uvedomuje, čo by ju to stálo, keby odišla! A to by nás EÚ ešte prenasledovala!

 

=========

 

Jedno viem určite, oľutovali by sme, keby sme odišli a oľutujeme aj keď zostaneme, ak sa nerozpadne!

 

A nie preto, že je to EÚ do akej sme vstupovali, ale preto, že sa mení na totalitnú federalizáciu v ktorej budeme len ako Rožňava pre Bratislavu a horšie.

 

 

Nás zachráni jedine to a to aj iných, keď sa rozpadne!

 

Preto si toľkí želajú rozpad EÚ!

 

A nie preto, že majú niečo proti EÚ do ktorej nás lákali! Aká reklama bola na to referendum. Ale preto, čo za totalitné monštrum sa z nej stalo! No to mladí nevidia, lebo sa to deje postupne! 

 

Len nie všetci to už vidia! Väčšina áno a preto ich voláte proruskí vo všetkých štátoch! A preto ich EÚ vyhlasuje všetkých za nebezpečných extrémistov!

 

A to ľuďom nepovedal Smer, ani Fico!

 

Väčšina ľudí to vedela skôr než to Smer len zopakoval! Ľudia sa proti tomu búria vo všetkých štátoch, to len vy nás znovu umlčiavate a zas „intelektuálna elita“ za kariéru!

 

 

Naopak, keby sme tu mali poslušnú vládu ako v Poľsku, tak vás môžu všetkých povyhadzovať aj z redakcií aj z televízie a EÚ by ani necekla!

 

Lebo viete, prečo tu mal Smer tú nedokázateľnú mafiu? Lebo predtým poslúchali a preto to EÚ nezaujímalo!

 

V akomkoľvek štáte si mohli robiť a môžu robiť čokoľvek, pokiaľ vlády poslúchali a poslúchajú! 

 

 

Teraz neposlúchajú! A preto boli teraz zvolení!

 

 

A vy tu môžete písať propagandistické blbosti, lebo poslúchate! Pomáhate budovať novú progresívnu federálnu totalitu. A dúfate, že sa v nej vašim deťom bude dariť dobre!

 

Tak si to mysleli aj tí, čo ako sprostí pomáhali budovať ZSSR!

 

 

Ja sa toho nedožijem v krásnom veku, ale vaše deti áno a prekľajú vás horšie než ste kedy vy prekliali nás! 

 

Lebo my sme neboli generácia, čo ju budovala!

 

Naša generácia sa narodila už do zabehnutej totality! A udržovali ju pri živote vďaka vašej zapredanej intelektuálnej elite! 

 

Naša generácia bola tá, čo už nebola naivná a neverila tým totalitným oblbom! My sme takí blázni ako vy neboli!

 

 

Kto tu robil reklamu na šťastný život v totalite? Veď vaši herci, vedci a umelci! A hlavne novinári!

 

 

Vy ste generácia, čo si ju sama pre svoje deti vybuduje!

 

Tak na vás budú deti a vnuci spomínať, ako na tých z 50-tych rokov!

 

==========

 

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

 

Je to presne tak, ako to zopakoval Denník N ako Ficove klamstvo a je to pravda, nie klamstvo:

 

 

Fico: Chcú, aby sme boli poslušní.

„Predseda vlády Robert Fico reagoval, že berie na vedomie odporúčania Európskej komisie pri hodnotení stavu právneho štátu na Slovensku. „Príslušné rezorty budú s Európskou komisiou viesť ďalší dialóg, pretože odporúčania nezohľadňujú mnohé opatrenia, ktoré do právneho poriadku SR zakotvila súčasná vládna koalícia,“ tvrdí premiér.

Premiér Robert Fico súčasne hovorí „o dvojakom kilometri Európskej komisie.“ „Európska komisia kritizuje právne predpisy prijaté demokratickým, právnym a suverénnym spôsobom v najvyššom zákonodarnom zbore SR. Dôvodom sú suverénne postoje súčasnej vlády k mnohým zásadným zahranično-politickým témam, kde Európska komisia očakáva od členských krajín EÚ absolútnu poslušnosť.“

Fico opakuje, že „Európska komisia hluchá a slepá pri hrubom porušovaní ľudských práv a zneužívaní trestného práva na likvidáciu opozície, o ktorom bola komisia pravidelne informovaná“ a tvrdí, že Komisia nevzniesla jedno jediné kritické slovo na adresu vlád Igora Matoviča, Eduarda Hegera či Ľudovíta Ódora „len preto, lebo tieto vlády boli poslušným vykonávateľom politiky jediného správneho názoru“.

https://dennikn.sk/4110971/slovensko-je-uz-v-jednej-lige-s-madarskom-europska-komisia-vycita-ficovej-vlade-pomoc-stihanym-aj-utoky-na-sudy/?ref=tit

 

 

Keby poslúchali, mohli by aj kradnúť, aj vás na hodinu vyhodiť z redakcií ako v Poľsku!

 

Preto Fiala kradnúť môže, poslúcha! Ani neviete o jeho korupciách, lebo nebudú sa rozmazávať, keďže poslúcha!

 

 

Pravda – Daniš:

 

„Tá je v tom, že sa netrestá Rusko ani Lukoil, pretože ruská firma – ako sa to deje s ropou i plynom už dva roky – umiestni svoje produkty niekde inde vo svete (veď za vlády Módího v Indii bolo zavedených do domácností 100 miliónov plynových prípojok). Poškodené sú však Slovensko a Maďarsko, členské krajiny EÚ. A to zámerne. I samotná Ukrajina, pretože Slovnaft pokrýva na Ukrajine trh s naftou, až 10 %. Tamojší vodiči a dopravcovia to pocítia na vlastnej koži. Ako aj my. Aký zmysel má strieľanie si do vlastnej nohy? Žiadny. Tu ide o trestanie Maďarska, Viktora Orbána, a Slovenska – čo prezradila pre Politico jedna prostoreká ukrajinská poslankyňa. Lenže potrestaná nie je vláda, ale ľud – teda občania, firmy, ekonomika.

 

No patálie s obranou slovenského vzdušného priestoru naznačujú, že sme Ukrajincom pomohli aj nad rámec našich možností. A povedzme si na rovinu, Kyjev by sa k takémuto radikálnemu kroku voči západným susedom (členom EÚ) neodhodlal, keby nedostal zelenú od špičiek EÚ.

 

Na druhej strane, pokiaľ si v minulosti francúzsky prezident Macron dovolil zavolať do Moskvy Putinovi, určite sa nepýtal na názor malých krajín EÚ. Či v EÚ sú niektoré krajiny suverénnejšie ako iné?“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/718156-kyjevsky-gambit-ukrajina-si-podkopava-doveru-co-sa-jej-moze-vratit-ako-bumerang/

 

 

 

Vyjadrenie ministra Juraja Blanára k zastaveniu tranzitu ropy Blanár vyzýva európsku komisiu

 

Ukrajina sa vybrala cestou vydierania Slovenska a Maďarska!

 

 

 

 

Teší ma, že už nemám malé deti. Svojim deťom som nepripravovala totalitnú budúcnosť!

 

A nebola som herec, umelec, novinár, čo by za kariéru robil reklamu progresívnej totalite a v minulosti socialistickej!

 

 

Chmelár k tomu:

 

 AKO SA MÁTE, PÁN EUROKOMISÁR ŠEFČOVIČ?

.
„Viete, kto bol najväčším dodávateľom uránu v USA za minulý rok? Samozrejme: Rusko. Za viac než jednu miliardu dolárov. Po piate, Západ nás tlačí do toho, aby sme sa zbavili závislosti od ruskej ropy tak, ako to vraj urobili oni. A viete, ako to robia? Európa je dnes najväčším odberateľom „indickej ropy“. Tie úvodzovky sú tam preto, lebo v skutočnosti je to ruská ropa, ktorú kupuje India od Rusov. Celý systém sankcií je neuveriteľné pokrytectvo, na ktorom si niekto dobre mastí vrecká, no na ktoré nedopláca Putinov režim, ale naša ekonomika.
A ako sa v tejto súvislosti zachovala Európska únia? Namiesto ochrany záujmov svojich dvoch členov odkázala do Bratislavy a Budapešti, že problém „študuje“. A hoci jej Slovensko a Maďarsko dali na riešenie problému tri dni, dnes Európska komisia na čele s Ursulou von der Leyenovou odsunula problém „na neskôr“. Pochybuje vari ešte niekto o tom, že Brusel sa podieľa na tomto vydieraní Ficovej a Orbánovej vlády spolu s Kyjevom namiesto toho, aby chránil práva svojich členských krajín? Na čo je nám takýto dráb nad nami? A vari najzásadnejšia otázka tohto sporu, ktorú ešte nikto nepoložil: Haló, pán podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič, zodpovedný za koordináciu energetickej transformácie, za zlepšenie prístupu ku kritickým surovinám, za riadenie Európskej zelenej dohody – čo v tejto súvislosti robíte? Tiež študujete? Či nacvičujete opakovanie pozdravu „Všetci sme Ukrajinci“?
Už len pri pohľade na enormné nasadenie tandemu Orbán – Szijjártó je zrejmé, že slovenská diplomacia by mala byť oveľa aktívnejšia. Nepochybujem o tom, že v tejto veci bude mať podporu celej spoločnosti. A pre opozíciu je to hodina pravdy. Teraz sa ukáže, či kope za Slovensko alebo proti nemu, či podpredseda Európskeho parlamentu Martin Hojsík dokáže využiť svoju funkciu aj na niečo užitočnejšie ako okydávanie svojej vlasti. Pozorne to sledujte.“
.
.
.
.

Draxler:

 

Ako médiá informujú:
 
„Prečítal som si čerstvý bombastický titulok v nemenovanom denníku. (Denník N)
.
„Slovensko je už v jednej lige s Maďarskom. Európska komisia vyčíta Ficovej vláde pomoc stíhaným aj útoky na súdy.“
To denník hovorí o najnovšej výročnej správe Európskej komisie k vláde práva v EÚ. K tomu dve poznámky:
.
– Keď si danú správu prečítate, vidíte, že v skutočnosti sa tam Slovensko nijako nevypichuje. Proste je to dlhá správa, kde sa ku každej krajine kadečo konštatuje, niečo sa považuje za uspokojivé, niečo za progres, niečo za mínus.
Pri celom rade krajín sa konštatuje okrem plusových bodov aj nejaká výtka.
Slovensko tam nijako špeciálne nevybočuje z radu.
.
– Okrem toho treba zdôrazniť niečo, čo sa naozaj málo prízvukuje: európske inštitúcie takéto veci monitorujú v skutočnosti veľmi málo dôrazne. Už som spomínal stokrát a spomeniem aj sto prvý krát príklad Bulharska, ktoré veľmi dôverne poznám: tam právny štát proste nefunguje. Tie prípady z praxe sú otrasné, ľudia sa nevedia domôcť práva ani pri majetkových sporoch ani pri znepokojivých prípadoch domáceho násilia, prokuratúra takmer nefunguje (toto mi nedávno do očí skonštatovala jedna z top advokátiek v krajine), dokonca samotní sudcovia majú strašne slabé právne povedomie (a každý si rozhoduje doslova po svojom, ani bežné procesné veci nie sú zjednotené), polícia funguje v obrovskej, ale obrovskej miere cez osobné vzťahy. Zákony sú občas písané naozaj šialene a hlúpo.
.
Právo je tam nevymožiteľné aj v takých prípadoch, kde by ste to v členskom štáte EÚ proste nijako nepredokladali. A úplne zjavne sa nedodržiavajú aj tie normy, ktoré pochádzajú z úrovne EÚ.
ALE nikoho na úrovni EÚ to netrápi. Občania kedysi entuziasticky išli do únie, pretože predpokladali, že im to zlepší životnú úroveň aj to z nich spraví civilizovanejšiu krajinu.
S tou životnou úrovňou to v určitej miere zafungovalo, predsa len, aj keď tie eurofondy rozkrádajú veľmi statočne, niečo sa do prostredia dostalo. Ale vnútornému chaosu krajiny to bohvieako nepomohlo. V niektorých obmedzených veciach áno, administratívne sa čo-to zlepšilo, ale tento pokrok sa veľmi rýchlo stlmil a krajina je v hlbokej stagnácii.
(Čo vidno aj čisto materiálne. Ako mi minule užasnuto konštatoval jeden známy, ktorý sa po 15 rokov vrátil navštíviť Sofiu: „veď tam sa úplne doslova vôbec nič nezmenilo!!)
Ale to zúfalstvo obyvateľstva z právneho chaosu a korupcie správa Komisie nijako neodráža.
.
Mimochodom, v tomto tkvie aj problém únie ako takej. Namiesto vymýšľania rôznych iniciatív ako „prehlbovať integráciu“ by mala zefektívniť rôzne existujúce procesy, vrátane monitoringu v oblasti práva. Aby tie správy mali aj nejakú vážnu výpovednú hodnotu.
A, samozrejme, ústredné inštitúcie by mali fungovať prísne apoliticky. Ak sa v členskej krajine robia hlúposti, prosím, profesionálne reagovať, je jedno, či sa to týka Belgicka, Nemecka alebo Slovenska. Ale nie dávať vyhlásenia podľa toho, ako sa to kadekomu čisto politicky hodí.
.
Podobne, ako sa to na jar dialo občas voči Slovensku, kým pri Bulharsku kritika stavu krajiny zvyčajne chýba, pretože oni na všetky čisto politické príkazy z Bruselu aj Washingtonu poslušne kývnu.“

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688895x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie