Založ si blog

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

 

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“

 

Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve!

 

 

Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí

 

Tiež mi to pripomína ako vyjdete s násilníkom z vlastných skúseností.

 

Každá týraná žena sa snaží najprv nerozviesť, nekritizuje inštitúciu manželstva, ale konkrétne chyby v manželstve. Preto kritici nič nemali proti EÚ aká mala byť, len proti násilníkovi v podobe EÚ, ako sa teraz ukazuje! Keď kritizujete násilníka, nekritizujete tým myšlienku, že je zlé mať manžela.

 

Takže sa to vždy začne kritikou. V dobrom manželstve by to stačilo, nie u násilníka a nie u EÚ – ako nám aj teraz ukazuje!

 

Potom sa v rámci manželstva len ochladia vzťahy, ešte stále sa štáty nechcú rozvádzať. Dúfajú, že násilník nebude násilníkom a bude rád, že fungujú!

Ale násilník nie je rád, že fungujú, lebo násilník chce bezpodmienečnú poslušnosť na svoje nové násilnícke nápady!

 

Vtedy väčšinou týraná žena navrhne nie súd ako štát, ale manželskú poradňu, aby jej pomohol niekto s autoritou aj preňho. To násilník odmietne.

Až keď vyčerpá všetky možnosti a on ju aj zmláti, až vtedy je na úteku, kde sa jej všetci čudujú, prečo neodišla skôr!

 

Potom aj štát čaká krízové centrum, kde mu EÚ predvedie posledného primitíva. Násilníka prvé napadne stopnúť jej peniaze a tým ju vydiera! Nedá jej ani to, na čo má nárok! Využije, že rodinné prídavky môže z pošty prevziať on, pripraví ju o prácu tým, že je na úteku a nikde sa nedovolá pomoci! Nemá nič! Ani plat, ani rodinné prídavky, s čím sa dá hýbať, to on predá a o zvyšok ju vydieraním okradne v rámci svojich možností!

 

Toto nás čaká s EÚ!

 

Ale môžeme robiť aj Šimečkov, čo mu podržia. Takto predsa robia kariéru aj zlatokopky, nielen herečky, umelci a novinári a iné celebrity ala „intelektuálna elita“ za kariéru.

Nie je to o tom, že im by to nevadilo, len o to, že im to zatiaľ nevadí, keďže nevedia, čo ich čaká! Tiež si nemysleli, že po Európe budú pribúdať getá! To bol tiež len hoax, že existujú! A kto nás presviedčal, že nie? No herci!

A koho ste nám dávali za vzor, že ich máme vítať a súhlasiť s kvótami? No hercov!

 

Prečo celá kultúra a herci stále slúžia politike a reklame na politiku?

 

A pri ich kariére vedia „s polámanou chrbticou“, ako spomína svoju kariéru v socializme Vašáryová, prežiť obdivuhodne dlho – aj 20 rokov robiť reklamu šťastnej totalite!

Im to tá kariéra vynahrádza, že iných by do vagónov určite nenaložili, hoci oni aj len za kariéru a nemusí im ísť ani o život!

 

 

Plebs, čo nemá hereckú, ani novinársku kariéru, chce z EÚ preč! A tak to bude aj v iných štátoch. Aj v Česku, lebo tam už je popularita ich progresívnej vlády na 17 % a klesá! 

 

Darmo si násilník ako EÚ myslí, že vydieranie pomôže!

 

Toto nie sú herci! Títo neučia na univerzitách a neboja sa, že prídu o prácu! Nemajú čo stratiť, aby robili reklamu na novú totalitu!

 

Smutné je znova len to, že znovu tu máme „intelektuálnu elitu“ na to, aby kvôli kariére pomáhala umlčiavať ľudí a vnucovala teraz novú totalitu! 

 

Že umelci si to volajú, že bojujú proti nepriateľom štátu, to si tak volali aj v socializme! Tak tá propaganda vždy aj má znieť!

 

 

 

Ukážka názorov voličov vládnej koalície. Pokiaľ voliči progresívcov si želajú chudobu ako nástroj na vydieranie – ako posledný domáci násilník, voličov vládnej koalície tým ako týranú obeť tlačia k rozvodu a k úteku!

 

A rovnako, ako sa mýli násilník, že týmto vydieraním obeť prilezie a už ho bude poslúchať, v ich prípade voliť ich, urýchľuje svoje násilie a jej útek!

 

Maximálne budú ešte masovejšie za vystúpenie z EÚ alebo za voľbu ešte radikálnejších strán!

 

Všetci voliči vládnej koalície, kde som len bola, sa dožadujú, aby sme zo zásob nevyrábali naftu tým, čo nás takto vydierajú!

Úplne všetci sa dožadujú radikálnejších riešení aj keď si uvedomujú, že to prinesie vydieranie a chudobu!

 

To si uvedomuje aj žena na úteku, preto toľko predtým váhala!

 

Toto bol váš zámer?

 

Či ako ten najprimitívnejší násilník si myslíte, že vás za to niekedy budú voliť?

 

Tiež čakáte ako psychopat Šimečka, ktorý napísal, že ich čaká s otvorenou náručou, že už jeho syna chcú voliť? 

 

A on im potom s otvorenou náručou odpustí a už sa nebude na nich hnevať?

 

To si tak predstavuje každý násilník, že vydieraním a ožobráčením tá obeť prilezie a on jej veľkoryso odpustí!

 

 

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať! 

 

 

A myslíte si, že len ja sa nedám a oni už áno?

 

Kedy precitnete? keď sa s nimi vaši čitatelia budú mlátiť na uliciach?

 

S drábmi, čo sa v každej dobe volajú „intelektuálna elita“ na zavádzanie reklamy na totalitu?

 

===========

 

ukážky názorov voličov vládnej koalície:

 

 

V podstate je to takto fajn: Lebo sa čím ďalej tým viac stáva vypuklejším problém, ktorý pre štátnu suverenitu poredstavuje Brusel. A čím vypuklejšie je vidieť správanie bruselských elít, tým skôr ho zaregistruje bežný občan štátu a tým skôr sa s nimi nejako vysporiadame.

 

Európska komisia týmto len potvrdzuje, že neháji záujmy členských krajín EU a občanov EU, ale bezvýhradne slúži záujmom USA. Vstup Ukrajiny do NATO a EU je americký geopolitický projekt, kvôli ktorému sa teraz bojuje na Ukrajine. Každý kto nadšene netlieska tomuto „skvelému“ plánu USA je potrestaný. Je to smutný príbeh, ale aspoň vieme kde máme priateľov. Európska komisia rozhodne nie je priateľom Slovenska.

 

Kazdy kto obhajuje sikanu neposlusnych zo strany EK, pozrite sa kde ti funkcionarski kreteni dostali uniu za poslednych 10 rokov. Posledne volby boli zjavne slaba vystraha, ale polcas rozpadu maju davno za sebou.

 

Tymto ho kvalitne urychlia.

 

Ani bohovi im neustupit. Radsej budem zrat piliny ako sa podvolit

 

Co sa cudujete? Vyhodili do vzduchu Nord stream II. a nikomu na zapade to nevadi, preco by im malo vadit odstavenie dodavok pre nejake nezaujimave Slovensko ci Madarsko?

 

Perverzné Slovensko (PS) má v celej veci jasno. Ústami Valáška nemôže za to ani Ukrajina ani EÚ, pretože Putin sa vyhrážal už v roku 2003, teda pred 21 rokmi, že bude ruské prírodné zdroje geopoliticky zneužívať, a že teda za našu závislosť na ruskej rope môže Fico. Ako keby sa Dzurinda s Radičovou išli počas svojich vlád doslova potrhať, aby nás odstrihli od ruskej ropy.
A to ešte ten hlupák nehovorí nič o tom, ako Putinovi prispievame na zbrane kúpou jadrového paliva, či plynu. A nielen my. Rovnako tak USA, Západná Európa, ba aj Ukrajina.

Minuloročný import EÚ z Ruska bol vyše 45 miliárd EUR. Američania nám chcú zakázať kúpu jadrového paliva z Ruska a následne nám ho predražene predávať, pričom na jeho výrobu používajú ruský urán. A rôzni smetaci a jupsenovci tomu ešte tlieskajú.

 

Ukrajina by si to nedovolila bez tichého súhlasu Bruselu…som písal predvčerom…Potvrdilo sa…Urob Ukrajine dobre,os..e ti plot.,sa zase hovorí u nás…Pravdepodobne Ukrajina počúva na reciprocitu…Tak k nej pristúpme

 

Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.

 

… čo „rozkážu“ v USA v ich záujme , „mopslík“ EU vykoná … Je hanbou sa zdržiavať v spolku, ktorý absolútne neháji členské štáty a je obyčajným ,skorumpovaným pätolízačom oligarchov.

 

EU je projekt nad ideoligicky ramec, takze kritika predstavitelov nema co viest k sikane z politickych dovodov. Ak sa dostanu ku kormidlu ine frakcie a zacny torpedovat basty progresivizmu, to bude reci o tom, ako „ukradli uniu“. Tvoj post je cisto o tom „vyhraj volby mozes vsetko“. Az nato, ze narodne vlady aspon ten mandat od obcanov maju, co sa o EK neda povedat.

 

Nikto po Komisii nechce žiadne ústupky, ale „iba“ to, aby sa riadila platnou zmluvou. Všetko ostatné je prasprosté vydieranie – Ukrajinou na jednej strane a Komisiou na druhej.

 

Vazeni SMERaci, vazne ste prekvapeni co sa deje? Ze nam EU bude drzat zviazane ruky, kym nas bude Ukrajina „mydlit“ od zadu? To fakt ste prekvapeni, to naozaj este stale netusite s kym mate docinenia? Ak chcete robit suverennu politiku takymto sposobom, tak sa na to radsej vykaslite a chodte od toho. Lipsic s Curillom, ked sa vratia naspat, Vam vybavia po par rokoch, chvilu si posedite a bude to ok, dozijete v klude. Na viac totiz podla vsetkeho nemate. Mozno sa nakoniec namiesto Vas predsalen najde niekto sikovnejsi. Alebo uz konecne spravte poriadok s Ukrajinou aj so slavnou Europskou uniou. Ak si myslite, ze vyckavanim sa to vyriesi, a oni Vam sami od seba prestanu skodit, tak ste spadli z jahody na hlavu. Momentalne sa zacal zaverecny boj o suverenitu a existenciu tohto statu menom Slovensko. Len zhodou okolnosti, je osud suverenity statu momentalne zviazany s buducnostou Vasej nepodarenej, neschopnej a nerozhodnej partaje. Tak sa konecne preberte a zacnite konecne robit poriadnu suverennu politiku pre prospech buducnosti tohto naroda. Alebo, ako Vam uz druhy krat hovorim, chodte uz definitivne do riti!

 

Bolo by veľmi hlúpe a nedôstojné pokračovať v pomoci Ukrajine ak sa s nami zaobchádza ako s onucou.

 

hmm zaujmava politika EU, ked sa nevie zastat ani svojich clenov…to je na co taka EU??

 

Ale ale. A kde je teraz európska jednota? Európske hodnoty? Ahaaa, veď ide len o dve neposlušné provincie, takže tam dá netreba zastrájať. Už aby sa tento kolos na hlinených nohách rozpadol.

 

A práve preto -pre tú smerácku dvojtvárnosť-, je potrebné, aby posilnila Republika…

 

To, že by Šimečka robil to isté, čo Fico, je tvoja fantazmagória.

Šimečka by nikdy nezrušil štrnásty balík vojenskej pomoci pre Ukrajinu v hodnote 40,3 milióna eur schválený Ódorovou vládou.
Šimečka by stál v prvom šíku s Fialom a ďalšími 15-imi vojnovými štváčmi v zbierke na zbrane pre Ukrajinu.
Šimečka by zbrane na Ukrajinu vyrábané na Slovensku nielen predával, ale aj dával zadarmo.
Šimečka by v reakcii na zastavenie ropy pre Lukoil otvorene schvaľoval a podporoval.
A tiež je možné, že Šimečka by nejakú zbierku na zbrane pre UA aj sám inicioval, a že na budove NR SR by mohla občas viať ukrajinská, prípadne dúhová vlajka.
A keby Fico robil to isté, čo Šimečka, tak by Fiala nezrušil nadštandardné vzťahy so Slovenskom.

 

ja nie som volič Smeru (ani Hlasu) a ak som podporila vznik koalície, ktorá je v drvivej väčšine smerohlasácka, tak nie preto, aby to tak bolo, ale preto, lebo inú možnosť som ako volič SNS a Republiky skrátka nemala. Tiež by som bola rada, keby vládu skladala buď Republika alebo SNS. Tiež mi tá socdemácka dvojtvárnosť vadí. Ale ono, ak sa k veci socdemáci nepostavia inak a neprestanú s ňou, tak sa im to veľmi poľahky môže odraziť na budúcom volebnom výsledku – už nemusia byť v situácii, že budú skladať vládu… Hádam si toho sú vedomí…

 

„Fico pláva v mori plnom krvilačných žralokov ochotných a schopných zožrať ovčiaka ako malinu. Manévrovanie medzi nimi je síce zložité, ale nevyhnutné a ani úspech nie je zaručený. Vždy lepšie ako to, čo by na jeho mieste robili Šimečka s Grohlingom a Majerský.

K tebe dodám, že tiež by som tam najradšej videl Uhríka, ale naňho ešte nedozrela doba. Ja som bol nakoniec rád, že sa do NR SR nedostali, lebo hrozilo že Hlas by skončil práve v náručí Šimečku, Grohlinga a Majerského. A to by bola ozajstná katastrofa.

 

Priznávam, že Smer pláva pomedzi žraloky. Ale pravda je aj tá, že ak bude donekonečna lavírovať a robiť dvojtvárnu politiku, tak ľudia to prekuknú. Takže buď sa postaví k celej veci ako chlap a prestane s tým -aj tak nebude miláčikom bruselských elít, lebo tí majú iných liblingov-, alebo sa začne kotúľať z kopca. Toto je príležitosť pre partnerov socdemákov (SNS a Republiku), ako z toho vyťažiť.

 

Tak ja dúfam, že to ním nejako pohne. Minimálne si prajem, aby porástli -na jeho úkor- pronárodné sily.
A že by nešli eurofondy – to by bolo iba fajn. Lebo je to obrovský zdroj korupcie a okrem toho s tými financiami nemôžeme nakladať podľa vlastného uváženia, ale sú nezriedka určené na nepotrebné veci. Eurofondy -tak príspevky do Bruselu ako z Bruselu- by sa mali rozhodne zrušiť.

 

No, kým sa nezrušia tie do Bruselu, tak sa nemôžeme vzdať tých z Bruselu. A dovtedy si lepšie strážiť korupciu.

 

eurofondy nie su milodar, je to pozicka.

 

Nemám slov. Mám pocit, že EK nám nepomáha iba škodí. Má zmysel v takom spolku zotrvávať?

 

Ty si neskutočný demagóg. V kampani sa hovorilo o potrebe reformovať EÚ, nie z nej vystúpiť. Tak NEKLAM!

 

Môžeš to prekrúcať koľko chceš, spin doktorko. Ale v kampani sa hovorilo o potrebe reformovať EÚ, nie vystúpiť z nej. Tvoje slová o tom, že Fico a Orbán majú „dať na svoje slová“ a snažiť sa o vystúpenie z EÚ, sú hrubou lžou a demagógiou. Vlastne ako takmer všetko, čo kedy komentuješ.

 

Samozrejme, že ak nedôjde k reforme, tak bude na stole aj vystúpenie. Ale to sa nerobí týždeň po zvolení skorumpovanej Leyenovej za predsedníčku EK.

 

Fico sa vyjadril jasne a aj pravdivo. EÚ naozaj podporuje vzájomné zabíjanie sa Slovanov. Nemôže za to, že tá pravda vojnovým štváčom kole oči.

 

Do kamena vytesat citat od SMEtiaka.
„Uprimne ja si myslim, ze pre Slovensko bude globalne lepsie ak sa mu lokalne v casopriestore nebude darit.“

 

Stupit do hovna naozaj vzdy neprinasa stastie…

 

Skveli spojenci z unie 😂

 

======

 

 

Kto z nich vidí vaše „hodnoty“ a nie morálny odpad?

 

Aj ja súhlasím radšej s chudobou! Až neskôr som si uvedomila, do čoho ešte katastrofálneho ma mohol násilník zavliecť, keby som s ním bola zostala!

Ten boj o slobodu sa oplatil!

 

To si len vy myslíte, že neoplatí a rozprávate nám tu nezmysly, ako majú iní obetovať aj život!

 

Ktorý z tých vašich hercov obetoval len kariéru? Kde takých máte, aby dnes mohli byť morálnym príkladom?

 

 

Vašim príkladom majú byť tí, ktorých ste pomáhali nahnať na smrť, aby ste mali zabezpečenú progresívnu kariéru?

 

 

 

 

Takto konkrétne škodia denníky SME, Denník N a Aktuality Slovensku, aby nás EÚ vydierala a ožobráčila, keďže ich politická strana neuspela vo voľbách aby nám tu vládli. Preto naivne dúfajú, že keď vybavia ožobráčenie Slovenska, tak voliči pre zmenu budú voliť ich a nie Republiku!

 

 

 

 

Môžete dúfať! Aj keby som hladovala, tak vás voliť nebudem!

A to ja mám už vyskúšané! Už som hladovala na úteku pred násilníkom a to sa mu nepodarilo poštvať deti proti mne! Čo vy robíte takýto heynizmus všetkým svojim čitateľom, že im rozoštvávate rodiny a teraz chcete vydierať chudobou!

 

Len vymýšľate ako škodiť Slovensku, aby bolo tak ožobráčené, aby vás ľudia chceli voliť, lebo normálne si ich získať neviete!

 

Poznáte totiž len totalitné spôsoby – cenzúru a vydieranie, hoci sa tu hráte na liberálov!

 

 

======

 

 

Skvelý článok od začiatku až do konca, určite si prečítajte!

 

 

Viktória Hellenbart:

 

Kto je rukojemníkom koho

 

Kto je rukojemníkom koho

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688897x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie