Chmelar: „VYTVÁRAŤ DOJEM, ŽE NA SLOVENSKU SÚ NOVINÁRI PRENASLEDOVANÍ AKO ZA NORMALIZÁCIE, JE NIELEN ÚLET, ALE URÁŽKA VŠETKÝCH OBETÍ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU“

 

 

Moja mama bola prenasledovaná, nie vy! A určite by aj vás označila za svine, keby sa bola dožila toho, že novinári rozoštvú jej vnukov, brata proti bratovi a jej vnuka proti matke, že sme nacisti a ľudský odpad len preto, že sme vás nevolili! Novinári a umelci predsa normalizácii pomáhali, tak sa tu netvárte, že 20 rokov sme si ich mali začo vážiť! 

 

Aj vás by označila za svine!

 

 

 

Ospravedlnenie Filozofickej fakulty mojej mame za prenasledovanie od 1968 po 1989, ako teraz aj vy prenasledujete ľudí cez médiá!

 

 

„Napriek tomu, ze sucasne vedenie Filozofickej fakulty v ……………………. nenesie vinu na tom, ze ste boli v suvislosti s udalostami v rokoch 1968-1969 nespravodlivo postihnuta, dovolte, aby sme sa Vam ospravedlnili a vyslovili hlboke polutovanie nad tym, co sa dialo v uplynulych dvadsiatich rokoch.

Komisia, ktora bola na fakulte vytvorena na posudenie vsetkych pripadov perzekvovania ucitelov, zamestnancov a studentov FF …….., Vas v plnom rozsahu rehabilitovala.
Verime, ze hlboke demokratizacne zmeny prebiehajuce v celej spolocnosti budu zarukou, ze podobne pripady sa uz nikdy nebudu moct opakovat.



22. januara 1990 podpisany dekan fakulty“

 

 

Práve preto proti vám píšem, lebo vždy ma ako prenasledovaná vychovávala k tomu, aby som nikdy nemlčala k totalitným praktikám a učila ma ich spoznávať v správaní ľudí!

Novinári a umelci predsa normalizácii pomáhali, tak sa tu netvárte, že 20 rokov sme si ich mali začo vážiť! 

 

 

 

Chmelár to vystihol, nižšie k tomu uvádzam jeho vyjadrenie.

 

Tu nás nikto neobsadil, vláda je výsledkom slobodných volieb, kde si len občania nezvolili progresívnu koalíciu a to práve pre prácu ich progresívnych novinárov, ktorí tu rozoštvávajú spoločnosť tým, že štvú svojich čitateľov proti voličom iných strán, že sú dezoláti a nacisti a tým im rozbíjajú aj rodiny. 

 

Práve oni prenasledujú voličov iných strán, že sme si ich dovolili nevoliť a vyhlasujú nás za to za ľudský odpad na čele so Šimečkom, čo sa oháňa len pseudointelektuálnou knihou od Buzalku.

 

Ľudia odmietajú voliť tých, ktorí im rozbíjajú rodiny a rozoštvávajú spoločnosť, že voliči iných strán sú len ľudský odpad a nacisti!

 

Tak si teraz natočili film „VLNY“, ktorý oslavuje novinárov a prirovnávajú sa k novinárom v 68, čo je urážka novinárov v tej dobe, ktorí boli v totalite prenasledovaní vyhadzovaním z práce a zničením ich kariéry na celý život!

Tí končili ako robotníci napríklad pri vysokých peciach (náš rodinný priateľ úspešný novinár, čo skončil ako robotník pri vysokej peci) a niektorí si už žiadnu prácu nevedeli nájsť! Mali kádrové posudky, ktoré im ničili život!

 

Vás nikto nevyhadzuje z práce a nekončíte ako robotníci v najťažších povolaniach, aby ste sa zamestnali!

 

Vám nikto nepíše kádrové posudky, ktoré by vám zničili život, naopak vy píšete „kádrové posudky“ na voličov iných strán, že sú nacisti a ľudský odpad, keď vás nevolili a týmto im rozbíjate rodiny a rozoštvávate celú spoločnosť!

 

Vašu prácu si preto ľudia nevážia a preto vás nevolia! 

 

 

 

Chmelár:

 

VYTVÁRAŤ DOJEM, ŽE NA SLOVENSKU SÚ NOVINÁRI PRENASLEDOVANÍ AKO ZA NORMALIZÁCIE, JE NIELEN ÚLET, ALE URÁŽKA VŠETKÝCH OBETÍ KOMUNISTICKÉHO REŽIMU

 

 

„Hysterický politický aktivizmus našich vskutku komediantov je už nielen neznesiteľný, ale nesie všetky znaky lživej propagandy. Chápem, že tvorcovia nového filmu o novinároch počas normalizácie sa pokúšajú niečím zaujať, ale prirovnávať ich súčasné podmienky práce ku komunistickému režimu je nielen šialený úlet, ale aj urážka všetkých, ktorí boli v tých časoch naozaj politicky prenasledovaní. Zo slov producentky filmu Wandy Adamík Hrycovej som zostal v nemom úžase. „Tak ako v čase normalizácie, podobne aj dnes mnohí novinári za svoju prácu čelia vyhrážkam a útokom,“ vyhlásila.

 

Čo ste zošaleli? Povedzte mi, ktorý novinár dnes nemôže písať, čo chce, je politicky prenasledovaný alebo dokonca sedí vo väzení? Čo to tu fabulujete? Máte všetky médiá hlavného prúdu vo svojich rukách, máte informačný monopol, usporadúvate na nepohodlných ľudí štvavé kampane a ničíte im životy, a vy máte tú drzosť prirovnávať sa k obetiam totalitárneho režimu? Nikto vás nediskriminuje, to len vy nemôžete zniesť legitímnu kritiku svojej práce, ktorú si účelovo až hystericky zamieňate s útokmi, ale vy v demokracii nie ste vyčlenení zo spoločnosti, nemáte privilégiá, nie ste nekritizovateľní, ste takí istí občania ako všetci ostatní. Len s tým rozdielom, že zneužívate svoje postavenie, beriete ľuďom právo byť všestranne a objektívne informovaní a na objednávku špiníte čestných ľudí.

 

Jediný, kto vás obmedzuje v práci, sú vaši zamestnávatelia. Ale na tých si netrúfnete, pre tých ochotne vykonávate tú najšpinavšiu nadprácu. Nie je náhoda, že nekalé praktiky týchto žoldnierov pera obhajujú práve komedianti, ktorých politický aktivizmus už dávno prekročil hranice slobodného vyjadrovania názorov a je súčasťou špinavého mocenského boja. Oni sa totiž nikdy nezastali prepustených odborárov, šičiek z Vranova nad Topľou či robotníkov z Podpolianskych strojární, nikdy sa neozvali, keď bola na Slovensku skutočne ohrozená sloboda prejavu a keď sa tu protizákonne vypínali weby, ba ani vtedy nie, keď predchádzajúca ministerka kultúry nechala tento rezort vykrvácať.

 

Vaše aktivity už nemajú nič spoločné s umením, je to obyčajný agitprop, správate sa ako boľševici v päťdesiatych rokoch a nebudem sa čudovať, keď niekto zavelí na bojkot spolitizovaných divadiel. Ale ak chcete balamutiť svet a vyvolávať falošný dojem, že podmienky pre novinárov sú tu div nie ako v Severnej Kórei, strhnite si tie falošné masky umelcov a vstúpte do politického ringu, v ktorom dostanete to, čo si zaslúžite. Lebo vy už nie ste ani len zabávači, vy ste prasprostí manipulátori, pre ktorých dosky neznamenajú svet, ale svet pre nich znamená dosku, ktorou môžu ustavične niekoho tĺcť a prevychovávať. Ale tak to nie je a nikdy nebude a kým to nepochopíte, nezískate si srdcia divákov, iba pozornosť politických sponzorov.“

 

 

Súvisiace články o činnosti progresívnych novinárov:

 

 

Starší Šimečka je už psychopat, vo svojej hlave bojuje proti spoluobčanom ako proti nacistom

 

 

Progresívny „mein kampf“ od postintelektuálov Buzalku a Šimečku

 

 

Kto ešte nebol nacista, nech sa hlási u súdruha Šimečku!

 

 

Presne takto pomáhali médiá klamať o Iraku, čím mali najväčší podiel na obetiach, ako má Šimečka za svojim plotom obete a pred plotom šťastnú rodinku!

 

 

Banáš už nechce pracovať pre novú totalitu, preto bude totalitnými médiami rozmazávaný. A Leško bude kolaborovať s akoukoľvek totalitou, preto je ich odborník!

 

 

 

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

francúzsko, záplavy

Francúzsko postihli silné záplavy, v Paríži zabil muža padajúci strom

18.10.2024 08:30

Silný dážď zapríčinil v niektorých častiach Francúzska záplavy, evakuácie a viedol k uzavretiu diaľnic a železničných tratí.

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Očkovanie ako za čias pandémie? Na podanie vakcíny proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

Zelenskyj, Meloniová, Michel

ONLINE: Kyjev odmieta, že chce jadrovú bombu. Hovorí o nejadrovom odstrašujúcom strategickom balíku

18.10.2024 06:40, aktualizované: 07:58

Nejadrový odstrašujúci strategický balík, ktorý by chcela mať Ukrajina na svojom území, môže zahŕňať rakety schopné strieľať až za Ural.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736712x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie