Založ si blog

Progresívci svojou chorobnou nenávisťou rozoštvávajú a ničia celú spoločnosť

Z článku vyplynie aj podľa čoho môžete rozlíšiť novinára, ktorý sa nevenuje žurnalistike, ale propagande.

 

Nenávisť človeka rozožiera znútra. Aby sa pred týmto nepríjemným vnútorným pocitom obrnil, znovu a znovu sa správa nenávistne. Je to začarovaný kruh toxickej emócie.

Progresívcov ani atentát neprimäl k sebareflexii a prehodnoteniu svojho správania.

 

Správajú sa rovnako grobiansky ako predtým. Sú rovnako arogantní, nenávistní, rovnako šíria lži, nenávisť a neznášanlivosť. Provokujú, vyvolávajú konflikty, útočia, predhadzujú obraz nepriateľa. Nepotrebujú pokoj ani zmier, ale konflikty a čo najväčšie napätie, aby mohli prstom ukazovať na druhých. A s tým všetkým dnes robia politiku pomsty. (za prehraté voľby)

 

Na takéto grobianske správanie si už zvykli, lebo zistili, že im to prináša politické body. Tak sa agresivita, lži a nenávisť stali určujúcou črtou ich správania i charakteru.

 

Nenávisť je intenzívna emócia, ktorá neprináša nič pozitívne, len samú negativitu. Môže byť spojená s túžbou po pomste, pričom takíto ľudia nemajú v agresivite a pomste zábrany. Odpor, zaujatosť a nepriateľstvo sú základnými črtami ľudí, ktorých správanie je určované nenávisťou.

 

Keď sa nenávistní ľudia na iných rétoricky vyvŕšia, útočia na iných alebo ich verejne očiernia (ako nacistov alebo dezolátov), prináša im to pocit uspokojenia. Preto opätovne vyvoláva konflikty. Vtedy majú pocit víťazstva až nadvlády. Pocit uspokojenia, že tým druhým, ako vravia bratia Česi, „nandali“.

 

Keď zažívajú takéto uspokojivé pocity, vznikajú v nich až nutkavé potreby opakovaného nenávistného správania. O to viac, ak majú publikum, ktoré ich útokom a nenávistným prejavom tlieska, pritakáva a obdivuje ich. Ak im v politike nenávistné prejavy prinášajú politické body, nevidia dôvod, prečo by svoje správanie zmenili.

 

Takíto ľudia pestujú v sebe pocit výnimočnosti a nadradenosti. Majú pokrivené vnímanie reality, pocit ukrivdenosti, ba až paranoidné pocity. Nie sú schopní tolerancie a dialógu. Nemajú sebaúctu, preto nemajú ani úctu k druhým. A neustále ich sprevádza pýcha.

 

Nenávisť ľudí izoluje. Majú síce okolo seba pochlebovačov a ľudí s ich záujmami, no nemajú priateľov a v skutočnosti sú osamelí. Ak sa im rozpadnú aj rodinné či partnerské vzťahy, (ktoré si rozbíjajú v mene politiky), to len umocní ich osamelosť a frustráciu, ktorá je hybným motorom ďalšej nenávisti.

 

Nenávisť ľudí rozožiera znútra. Aby sa pred týmto nepríjemným vnútorným pocitom obrnili, aby pred ním unikli a zároveň si udržiavali pocit uspokojenia, moci a nadvlády, znovu a znovu sa správajú nenávistne. Je to začarovaný kruh ich toxických emócií.

 

Keď si na takéto správanie navykli, navyše, ak ich aj ich okolie v takomto správaní pochlebovačne utvrdzuje, pretože z toho ťažia všetci, už nebudú schopní zastaviť sa a prehodnotiť svoje správanie. V takom prípade už potrebuje odbornú, kvalifikovanú pomoc z oblasti medicíny.

 

Už sme to v minulosti pripomenuli, no teraz je namieste urobiť tak znovu. V máji 1998 poprední slovenskí psychiatri vyzvali Vladimíra Mečiara, aby sa vo svojom i v obecnom záujme stiahol z politiky. „Ako odborníci na duševné zdravie už dlho s obavami sledujeme, ako narábate s mocou,“ napísali vtedy v otvorenom liste renomovaní psychiatri. „Nemáme síce právo vyjadriť sa k Vašej osobe z hľadiska psychiatrického nálezu, cítime však povinnosť vyjadriť sa k Vášmu správaniu sa v politike a vo verejných vystúpeniach. Prejavujete v ňom veľkú dávku intolerancie, mocensko-autoritárskych tendencií a účelových prekrúcaní pravdy, teda klamstiev, ktoré šíria nenávisť. U svojich prívržencov živíte predstavu, že akási zlá časť Slovenska je Vaším nepriateľom, ktorého treba zastrašiť a umlčať (nacisti a dezoláti, ktorých treba cenzúrovať a umlčať). Keby ste boli naším pacientom, urobili by sme všetko pre rozvinutie Vašich zdravých ľudských kvalít, ktoré iste máte, a pre zbavenie sa Vašich kŕčovitých sklonov ovládať a manipulovať druhých…“

 

Podobnosť s dneškom? Isto nie náhodná. Chýba už len hlas psychiatrov k pôsobeniu progresívcov k spoločnosti!“

 

===

 

Ak ste sa dočítali až sem, bola to ukážka, ako sa politika NEMÁ robiť, aby sa v nej operovalo nedokázateľnými pocitmi nenávisti.

 

Preto sa s textom hore nestotožňujem a považujem ho za text s nulovou hodnotou. Je to len názorná ukážka, čo tu robia progresívci cez ich progresívnych novinárov, keď takéto texty sústavne a v rôznych podobách šíria.

 

Presne tá chyba, ktorú robia progresívci a to hlavne ich progresívni novinári a ich progresívni prisluhovači. Oháňajú sa presne takýmito textami, ktoré sa univerzálne dajú použiť pre obidve strany, lebo obidve sa vzájomne môžu osočovať z nenávisti a vštepovať to tým svojim a takto vyvolávať vo vlastnej skupine nenávisť k tým druhým. Preto majú nulovú výpovednú hodnotu o spoločnosti a k nejakým faktom, čo sa deje a vyvolávajú v iných len negatívne emócie až nenávisť k opačnej strane. Vôbec sa nedržia žiadnych faktov, len čistého burcovania nenávisti na našej strane voči opačnej!

 

Tento text hore som si nevymyslela, ale komplet celý prekopírovala z Denníka N, zmenila som v ňom len Fica za progresívcov a platí to rovnako! K tomuto by nemala skĺznuť ani naša strana.

 

 

To je presne to, čo som písala, že títo ich muži nemajú charakteristiky mužov, aby v politike mali rétoriku stručnú, pragmatickú a k veci. Miesto toho píšu texty ako tetky ohováračky a ženské hysterky, nabité miesto pragmatizmu a faktov, len citových výlevov o nenávisti iných, čo robia na čele so Šimečkom!

 

Nenávisť sa u iných nedá dokázať, vy nevidíte do iných, čo cítia. Pritom sa tu často podsúva, že akákoľvek kritika je nenávisť! No také pocity môže kritika spôsobovať u vás! A také pocity môžete projektovať do iných a tým rozoštvávať iných!

 

Pojem nenávisť preto do politiky absolútne nepatrí a máte sa v nej držať nie emócií, aké asi kto mal emócie, ale faktov! Ak ich teda máte a nie ste odkázaní robiť len tetky na lavičkách!

 

 

Použila som na to ukážku, kde môžeme len vymeniť strany, tento dnešný článok z Denníka N:

 

Fico svojou chorobnou nenávisťou rozoštváva a ničí celú spoločnosť

 

https://dennikn.sk/4102259/fico-svojou-chorobnou-nenavistou-rozostvava-a-nici-celu-spolocnost/?ref=list

 

 

Pritom spoločnosť čitateľov progresívnych denníkov takto rozoštvával práve tento autor a Denník N, keďže takým článkom sústavne dávajú priestor. A potom najskôr svoju vlastnú nenávisť ich autori projektujú do iných. Sami cítia nenávisť a preto ju predpokladajú u iných. Stále platí, že to, čo vy necítite, nenapadne vás projektovať do iných!

 

Tiež je nenormálne, aby sa psychiatri vyjadrovali k výsledku volieb a k politikom. Rovnako by sa mohli nájsť psychiatri, čo nevolili Progresívne Slovensko! Alebo si myslíte, že všetci psychiatri a psychológovia volili len progresívnu koalíciu? 

 

Ako by sa vám páčilo, keby zas psychiatri, čo volili túto vládnu koalíciu, písali psychiatrické hodnotenia na progresívnych novinárov? Lebo aj také by sa potom mohlo stať, že by im písali upozornenia ako rozoštvávajú spoločnosť a rozbíjajú rodiny svojim voličom voči voličom iných strán!

 

Toto sa tu predsa deje a o tom sú články, fakty, že toto je dôsledok pôsobenia progresívnych novinárov!

 

To je to, čo mi na progresívnych novinároch vadí. Nevenujú sa politike, ale šíreniu rozoštvávačskych článkov v ktorých sa neoperuje faktami, ale hlavne nenávisťou a emocionálnymi výlevmi – čo cítia na opačnej strane, hoci to nevedia!!!

 

Ak ste sa chceli hrať na psychológov a psychiatrov, mali ste ísť študovať psychológiu alebo psychiatriu! 

 

Ak ste nás chceli vychovávať, mali ste študovať pedagogiku.

 

Ak ste študovali žurnalistiku, venujte sa žurnalistike a faktom v politike. Nie rozoštvávaniu občanov proti voličom, ktorí vás nevolili!

 

 

Ale hanba, tak vám poviem ako žena, že títo muži nedokážu byť pragmatickí a k veci, pritom sa hrdia, že muži vedia byť racionálni.

 

Títo muži nám sústavne predvádzajú len hysterky od veci. Miesto faktov v politike, sústavne len hra na psychológov, čo toto radi robia skôr primitívi.

 

Ja ani novinár nie som, len bloger (a mám štátnice z psychológie) a nikdy som neoperovala nenávisťou, čo, kto, kde cíti, keď doňho nevidím ani ja, ani iní. A novinári si to vôbec nemajú čo dovoľovať, aby takéto články šírili, lebo to nikdy nie je žurnalistika, len amatérske dohady, najčastejšie s cieľom poštvať jednu skupinu ľudí proti inej ako tetky na lavičke!

 

O tom to je, keď nie ste k veci.

 

Aj k tomuto článku mám dôkaz – fakt, kde konkrétne, k čomu píšem!

 

 

Vy sa, keď už nie ako novinári a progresívni odborníci, ako muži sa nehanbíte?

 

Kde je teda tá mužská pragmatickosť k veci, racionálne, bez citových zavádzajúcich omáčok?

 

Kde sú tie fakty?

 

Potom nehovorte, že ženy sú tu ako tetky na lavičkách, keď nám také tetky na lavičkách predvádzajú každý deň progresívni novinári!

 

Poprosím k veci! A fakty! Nie výlevy od veci!

 

To je jedno, že on nie je novinár, všetci ste tam takí každý deň, aj váš Šimečka – sústavne od veci a bez faktov! Celé dni sa hráte len na psychológov voličov, ktorí vás nevolili alebo na psychológov politikov.

 

To je žurnalistika?

 

A to ste sa smiali z kňazov kostole! A čo robíte vy? 

 

 

 

Tak ešte MirekTóda dnes – novinár Denníka N, aby ste videli FAKT, že to každý deň robia ich novinári:

 

Vaše slová o pomste a útokoch na štátne inštitúcie veľmi pripomínajú vývoj na Slovensku po voľbách a najmä po atentáte na premiéra Roberta Fica, ktorý hneď po čiastočnom zotavení využil útok na šírenie ešte väčšej nenávisti voči opozícii a médiám. Hovorí, že progresivizmus je rakovina, a obviňuje opozíciu aj médiá z atentátu na svoju osobu. Pritom to bol on, kto mal podobne ako Trump veľmi agresívny prejav.“

 

https://dennikn.sk/4100923/timothy-snyder-trump-a-fico-idu-podla-rovnakeho-vzorca-je-to-znepokojive/?ref=tit1

 

 

 

Vždy len ako hysterky bez faktov! Každý deň podsúvanie nenávisti – opačná strana vás nenávidí, aj ich politici aj ich občania!

 

Takto sa rozoštváva spoločnosť – vidíte príklady. Názorné príklady!

 

 

Nenávisť nie je fakt! Je to len predpoklad, nie fakt. A najskôr ju do iných projektujete vy, keď prežívate kritiku z opačnej strany s vlastným pocitom nenávisti!

 

A novinár by mal vedieť rozlíšiť realitu od len od predpokladanej domnienky, čo iní cítia!

 

Lebo inak sa nevenuje žurnalistike, ale propagande a len podsúvaniu!

 

 

 

Podľa tohto ich aj môžete rozlíšiť, ktorí sa venujú propagande. 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688930x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie